Mă tot bate gândul sa dau la vara la Targ Ocna la școală de subofițeri penitenciar. Ma descurc la istorie și romana la acel examen care se da și probabil și la probele fizice pentru ca o sa ma ...? (mai mult)
Știți cumva dacă se intra la subofițeri de armata, subofițeri de pompieri, politie, jandarmi fără examen doar cu media de la bac? Se vor face acum iarna inscrieri la vreo școală de subofițeri...? (mai mult)
Cum se numeste plaja unde are loc festivalul Never Sea 2021?
Salu, cine stie cum si de unde descarc o cerere de ridicare a popririi contului?
In cat timp ajunge un pachet din SUA in Romania prin poștă? Mentionez ca pachetul a fost pus de aproape 2 luni si inca nu a ajuns... E ceva normal?
Odata cu 5 G vom avea semnal la internet si in pustietate oare?
Vreau să știu, nu dintr- un răspuns scurt, ci din propria voastră experiență unde e mai bine să te angajezi, la un market/supermarket sau la o spălătorie auto? P.S. Eu trebuie să- mi caut...? (mai mult)
Îmi recomandă cineva niște site- uri de încredere de pe care să pot cumpăra tablete iPad pro (2020)? Vreau ca tabletele să fie ieftine și bune. Aș dori să fie în jur de 2.000 - 3.000...? (mai mult)
Câti bani maxim poți scoate prin vinderea unui cont de Instagram de 45 mii urmăritori?
as dori sa stiu de unde pot achizitona plicuri mari de plastic in care se trimit haine, gasesc la posta de vanzare?
Am cateva intrebari legate de alocatia din Germania! Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic in legatura cu subiectul: 1.)Cati bani primeste un copil? 2.)Cum as putea face sa vina alocatia...? (mai mult)
Salutare, am și eu o întrebare, tata este titularul contractului de închiriere la o garsoniera sociala, dar este trecut și fratele lui în contract, dar nu ca fiind titular, acum vreau sa va întreb....? (mai mult)
Daca e o problema cu pachetul pe care vreau sa il livrez, ma contacteaza firma de curierat sa ma anunte? Sau il trimit asa? Am pus o tipla lipita de pachet(pachetul nu e o cutie e plat), am bagat foaia...? (mai mult)
A venit curierul si mi- a luat pachetul, doar ca pe pachet desigur aveam tipla in care am bagat foaia aceea cu destinatia awp date etc, numai ca n- am lipit tipla si imi e frica sa nu cada foaia aia ...? (mai mult)
e ok sa trimiti pe mail buletinul unui posibil angajator, asta inainte de a avea interviul? Am aplicat la mai multe job- uri si am primit azi un email in care mi se cere sa le trimit buletinul...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă am de returnat echipamentul la o rețea de internet/tv în urma rezilierii contractului, trebuie să am cutia de la echipament, etc? Am doar aparatul fără nimic în plus, am preluat...? (mai mult)
Autobuzele Bucuresti-Adjud circula de Crăciun?
Cum pot renunta definitiv la cetatenia romana? E greu? Sau trebuie doar sa completez niste hartii?
Salut, exista vreo metoda de a transfera bani din paysafe pe paypal? Nu prea găsesc nimic pe net, iar pe YouTube am încercat 2 și nu merg... Mersi!
Am returnat pe data de 16 luna trecuta niște produse si nici acum n-am primit banii.Cat ar putea sa mai dureze? erau din HM.
E legal sa pui un Giveaway pe Instagram, doar sa faci urmăritori și sa ștergi postarea sa nu mai dai niciun premiu? Se practica asta?
Îmi puteți recomanda site-uri de încredere de decorațiuni de Crăciun?
Intentionez sa ma deplases in afara localitatii dupa ora 23 pe motivul de a aduce pe cineva acasa care vine din strainatate, stie cineva cum as putea scapa de o posibila amenda in cazul in care ma opreste...? (mai mult)
Simpaticilor, o intrebare am la voi.Mama lucreaza in Italia de 20 de ani cu tot in regula de la A la Z. Ea are 50 de ani si nu mai poate face prima casa (In Romania ma refer) datorita varstei. Exista ...? (mai mult)
Bună as vrea sa îmi cumpăr decorațiuni de craciun( instalatie turturi și pentru brad) de pe ce site-uri sa comand? Nu eMAG, Dedeman.
Simpaticilor, ce telefon bun la categoria poze cu un preț de până la 800 RON îmi recomandați?
vreau sa cumpar un DVD extern de pe eMAG, iar la descriere imi specifica 'Buffer 0.75 MB", imi poate explica cineva ce inseamna buffer in cazul asta?
Ehy TPU am si eu o itrebare, am gasit ieri o petarda viper1 si intrebarea e pusca tare sau nu?
Salut, ce inseamna daca o cioara sau un corb au stat la mine pe marginea ferestrei din exterior?
Cineva care a cumparat saltea de la dormeo aloe vera ortopedica 18cm. imi poate spune daca e ceva de ea si daca e buna si isi merita banii?
Buna TPU vreau sa stiu si eu e avantajos sa-ti faci pensie privata?
Aplicatii gen olx dar in care sa postezi anunturi gratuite mai exista? Nu ma intereseaza imobiliarele sau site urile cu locuri de munca Multumesc anticipat
as vrea sa stiu daca as putea in weekend sa ma duc la scoala sa mi vizeze carnetu, ca as vrea sa merg cu niste prieteni in Bucuresti
Salut, poti pune pe o janta normala de bicicleta un cauciuc tubeless? ma refer, sa il pun cu camera si tot ce trebuie ca si la un cauciuc normal, ar putea fi ceva probleme, daca da, care? multumesc...? (mai mult)
Cum sa fac sa imi apara Activate Windows in dreapta jos daca activez windows-ul spre exemplu, gen cum are KSI
Între un CT cu substanță de contrast, și între un RMN fără substanță de contrast, care este mai bun?
Cum pot afla daca tatal meu decedat cotiza si unde, pentru pensie privata?
E adevarat ca polueaza curentul electric? Dacă da, de ce?
Sunt mai bune comprimatele sau supozitoarele dulcolax?
Am de făcut un proiect video la matematica și am nevoie de câteva subiecte, câteva idei. Vreau sa fie un subiect foarte interesant, și sa pot vorbi mult despre acesta(spre exemplu: ...? (mai mult)
Cât pot să tina profesori elevi in orele online
Bună seara. Am o centrala termica Buderus si un termostat Salus RT520TX. De ieri nu se mai stinge lumina de la termostat. Oare ce să fie?
Am un credit de nevoi personale pe o perioada de 60 de luni in valoare de 5000 de euro. Nu am mai achitat 2 luni rata lunara in valoare de 550 de lei si vreau sa va intreb, dupa cat timp se poate...? (mai mult)
Cum se numea planta aceea de se pune in bere?
Buna, am o nelămurire. Dacă faci chat de acasa se poate face contract de munca? Avand in vedere eu iau 70 si 30 angajatorul cu cat mai ramane gen? Vreau asa cateva detalii in mare! 1) Daca Da, care...? (mai mult)
Exista magazine la care sa iau jucarii si apoi sa le duc inapoi? Un fel de abonament la jucariile lor.
As vrea sa stiu dupa cat timp intra banii de liceu pe card daca am facut dosarele in septembrie si pe internet spune ca lista cu beneficiari se afiseaza pe 17 octombrie si e destul de mult...? (mai mult)
Cum se mai poate desfunda veceul daca nu am pompa din aia de desfundat? Am tras apa de 10 ori dar nu vrea sa plece lol.
Doresc sa transfer niste bani la cineva in Germania. Ar fi mai bine sa transfer la banca sau sa fac eu cu aplicația? Imi e teama sa nu greșesc ceva pe aplicație și nu stiu daca sau dau transfer in ...? (mai mult)
Am pierdut vreo 500 lei la pariuri sportive pana acum! Problema e ce sa fac sa castig si eu un bilet cu 6 evenimente? Ma tot chinui sa gasesc ceva care sa ma ajute sa castig si eu macar un bilet de 6 evenimente!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!