Sa imi explice si mie cineva ce inseamna mai exact si cine sarbatoreste "Yule"?
Vreau sa plec la munte, iar ce vreau să va întreb e ca, dacă programarea este pe numele prietenului meu, mai trebuie buletinul meu? L-am pierdut și nu știu dacă eu am nevoie de el.
Bună TPU, știe cineva cum pot să aflu puterea DB de sunet dintr-un videoclip? Există vreun program de pc?
Când va fi BlackFriday pe Emag?
Vreau sa trimit un colet prin posta. Credeți ca pot cumpara cutie de acolo? Ați mai trecut prin asta?
Salut.Am o intrebare referitor la programul RABLA pentru electrocasnice.Stiu ca trebuie sa ai un voucher cu care cumperi un obiect nou la schimb cu unul vechi.Mi- as cumpara o tableta dar nu am una veche....? (mai mult)
Salutare, as dori sa vb cu cineva de incredere, insa nu cu o sectie de politie, ceva mai mare, avem sediu de fbi in Bucuresti? Sau daca aveti o recomandare prin Bucuresti, multumesc!
Salut, urmeaza sa calatoresc cu trenul in Bucuresti din Baia Mare, este legal avand in vedere ca fac 1 zi? Adica am tren seara iar noaptea voi fi spre Bucuresti? Si la ora 23 nu mai avem voie sa parasim...? (mai mult)
Unde pot încarcă telefonul în București când n-am cazare?
Cum sa ai acces la un curs online fara sa il platesti?
Bună seara, am o întrebare, tâmpenia de amazon are suport cu care să vorbim? Sau e doar "robot"? Și vrea doar să mă calce pe nervi? Aș vrea să știu cei din românia cum faceți contul? Vă...? (mai mult)
Bună, am nevoie de ajutor pentru a- mi face o dietă ( nu sunt alergic la nimic), am decis sa intru la dietă dupa ce am observat că workout- ul da roade ( dietă pentru masa musculara ) dar nu stiu...? (mai mult)
vin si eu cu o intrebare, am permisul suspendat pentru 30 de zile si nu stiu daca trebuie sa ma duc eu dupa permis la politie sau vine el acasa prin posta?
De ceva timp am fost suspendat pe Facebook si pe Instagram iar acum mi-am facut un Instagram cu al email dar pe telefon nu ma pot loga pe el, ce ar trebui sa fac?
Pot sa trimit bani din contul de Steam in contul Paypal?
Am doua conturi de Instagram vechi carora le-am uitat e-mailul si parola si as vrea sa le sterg.Este posibil lucrul asta in situatia de fata? Multumesc.
Salut, nu știți Cargus livrează sâmbăta sau în perioada 30 nov-1 dec? Mersi
Cei care ați jucat la Loteria Română, cât ați câștigat cel mai mult?
Cine stie un nume "random" ( de scenă mai exact), de rapper, ca sa imi spună? Dar sa fie nefolosit. Scrieți cât mai multe nume, si eu voi alege!
Ce parere aveti de cei care nu stiu sau sunt incapabili sa danseze pe muzica la o petrecere? Adica cei care nu sunt capabili sa isi miste corpul pe muzica?
Am si eu o nelămurire am venit în Suedia pentru prima dată cu avionul mi- a luat un prieten biletul mi- a făcut check in cu 24 de ore înainte cu bagaj cu tot la wizz si imi scria locul tot acum am...? (mai mult)
Dca pur si simplu intr- o zi nu mai merg a locul asta de munca dar nu imi depun demisia nu semnez nimic, ma pot da in judecata sau ceva? Ca eu am vrut sa imi dau demisia ca oamenii normali si nu ma lasa...? (mai mult)
La anul am examen si fratele meu imi zice ca e foarte greu si nst ce. Vreau sa stiu care sunt lectiile de baza la mate (algebra si geometrie) si la romana ma refer cam din ce se da fiecare.Ca...? (mai mult)
Bună seara! Știe cineva, estimativ, care ar fi prețul unor lentile de contact de vedere cu o dioptrie de -7?
Ce parere aveti de persoanele hipersensibile cu inteligenta emotionala foarte scazuta si care pot avea traume chiar si de la cele mai mici dureri fizice si psihice? Cum trebuie sa conversam si cum trebuie...? (mai mult)
Buna seara, Mama mea e in somaj de luni bune, a incercat in multe locuri sa se angajeze dar nu au luat- o nimeni si intrebarea mea este cum poate trimite documentele online la agentia de somaj pana pe...? (mai mult)
Bună TPU, în cât timp voi primi actul de identitate (buletinul)? Mă voi duce pe 3 decembrie să mi-l fac, iar pe 15 decembrie am sala...credeți că îl voi avea până atunci?
Daca zilele astea fac 18 ani, cand pot sa fac abonament la un telefon? îmi trebuie ceva? loc de munca nu prea gasesc in perioada asta. e necesar?
Curierii lucreaza sambata duminica si de 1 decembrie, acum de blackfriday?
Dacă aveai un hematom, puteai sta 2 ani fără sa faci operația, fără sa iei ceva pastile impotriva? E posibil ca la un RMN cu substanță fără contrast sa spună ca nu sunt urme de hematom, dar...? (mai mult)
Am și eu o curiozitate. Văd tot mai des incendii cauzate de scurtcircuit. Așa vrea sa știu, unde se produce acea supraîncălzire, (la nivelul prizei/aparatului ce a produs scurtcircuitul sau oriunde...? (mai mult)
Daca,de exemplu,o persoana este de religie ortodoxa si moare in Turcia, pooate fi inmormantata la musulmani?
Care retailer e mai oke la precomenzi? Altex sau eMAG?
Unde pot vedea programul magazinelor, supermarketurilor de 1 decembrie? Special carrefour, lidl si kaufland.
Salut oameni buni, revin după o perioadă lungă, am o întrebare, am cumpărat un nou boiler "thermex" de 30 litri, off, adică a luat mama, i- am zis să nu eie, nu îmi place cum arată are ...? (mai mult)
Foloseste cineva aplicatia de minat Pi Network? Eu o folosesc de aproape 2 ani si am adunat 400 de Pi, stiti cumva cand o sa pot sa ii schimb in bani
Presupun ca ati urmărit serialul iubiri secrete. Știti cum o cheamă pe araboaica aia Sunia pe Instagram? Și pe Natalia as vrea sa știu cum e pe Instagram. Nu le găsesc pe Instagram, ma gândeam ...? (mai mult)
Salutare. Am o problema. Am dat intr- o conversatie de pe Instagram undone catorva mesaje, si as dori sa le recuperez. Deci nu am sters conversatia, doar am dat undone in conversatie. As putea face lucrul...? (mai mult)
Știe cineva unde îmi pot face viză poloneză în Varșovia?
Este careva din Pitești care îmi poate spune dacă este vreo terasă deschisă? Mulțumesc frumos!
Tatarii sunt turci sau mongoli?
Cat ma costa sa trimit un patut bebelusi de lemn cu curierul din Bucuresti pana in Mangalia?
Salutare, am mers cineva zilele astea cu mașina in Italia? A fost pus in carantina? Dau funda
Pot fi exmatriculat daca nu pot ajunge la examenele din semestrul I? Sunt student in anul I, semestrul I. As dori sa dau restantele in toamna si sa continui semestrul II, cu speranta ca voi lua toate...? (mai mult)
Buna Seara! Am si eu o intrebare am avut bilet cu prioritate la Wizz cand am venit si imi scria loc tot..acum am fara prioritate fara bagaj doar de avion aveti idee de ce nu scrie locul?
În multe capitale sau orașe importante din Europa și chiar din restul lumii, clădirile înalte de sticlă (zgârie- norii) s- au construit în centrul orașului însă în București sunt foarte...? (mai mult)
Mi- a dat o fată mesaj pe aplicația " Jaumo ", iar pe profilul ei, scrie " Școală specială ". Ce înseamnă asta? Că mă duce cu gândul ori la o școală pentru copii cu dizabilități,...? (mai mult)
Ce inseamna " joc piramidal "? Mulțumesc frumos!
Știți vreun psiholog care să activeze în online pentru consiliere și să aibă ședința sub 150 de lei (50-60 minute)? Nu contează din ce oraș
Un prieten mi-a zis că acum nu mai ai voie să vii în Anglia! Este adevărat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!