Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Care sunt prejudiciile cele mai des întâlnite pe care le au baietii/bărbații cu plete? Daca am parul lung as putea sa nu fiu acceptat la un anumit loc de muncă?
Salut tuturor. Puteti va rog sa- mi recomandati o firma care face un tip de asigurare de calatorie care sa acopere pretul pentru testul covid la terminarea sejurului si carantinarea timp de 14 zile ...? (mai mult)
Revin cu o nouă intrebare Am de ales intre 2 trotinete care merita dintre cele doua? 1. https://www.dakor.ro/magazin/trotineta- electrica- kugoo- m2- pro- viteza- 25- km- h- autonomie- 30- km-...? (mai mult)
Stie cineva cum functioneaza posta? Vreau sa vand un covor, clientul sa- mi trimita banii prin posta si sa- i pot ridica doar daca dau la schimb produsul, e posibil asa ceva? Cumva, prin mandat, dar...? (mai mult)
Mi- am comandat o trotineta electrica as vrea niste sfaturi. Cand vine acasa o montez si o bag direct la incarcat si cat timp sa o incarc ca prima sa incarcare? Sau ii consum bateria si o bag dupa la ...? (mai mult)
TPU salut! vreau sa intreb daca eu lucrez o perioada de 3 ani la o firma, cum sunt recunoscute de statul roman orele si zilele lucrate in alta tara fata de Romania si cum sunt varsate in baza de...? (mai mult)
Sam smith e gay?
Stie cineva daca exista vreo modalitate de a gasi adminul unui forum (inchis intre timp)? Am fost membru pe un forum, dar la un moment dat mai intram doar cativa useri, din cati erau acum cateva...? (mai mult)
Cineva care stie cati bani se vor da pe 6 Decembrie la alegerile Parlamentare pentru persoanele care vor fi in comisie?!
Cum vi se pare Facultatea de Geografie din cadrul Universității din București? Este dificila? Frumoasa?
Mi am comandat aceasta trotineta https://www.dakor.ro/magazin/trotineta- electrica- kugoo- m2- pro- viteza- 25- km- h- autonomie- 30- km- motor- de- 350- w/ S a meritat? Pot merge pe ploaie cu ea? ...? (mai mult)
Bună TPU cine îmi poate recomanda un program foarte bun de PC care îmbunătățește calitatea video unui clip/film din 480p-720p-1080p?!
Se poate dezactiva ro alert? Sau sa-l blochez cumva sa numai sune chiar daca apare pe ecran mesaj.
Buna dimineata! Se poate schimba firma de curierat pe eMAG? Mi-as dori sa mi se livreze coletul cu o altă firma
Cum se spune din bătrâni dacă visezi cu călugărițe? Nu vreau surse de pe net ...am văzut și de acolo dar nu cred in alea. Funda
Doresc o recomandare de laptop (sa nu depaseasca 3000 de lei) care sa ma ajute in aceasta perioada a facultatii online.
Hey! Am mâncat ceva iaurt și după câteva minute am mâncat pere din cauza lor te poți strica la burtă?
Va rog, vreau povestea muzicii "Dance Monkey" Tonea And I.am auzit ca este o poveste trista
Daca am trimis un produs la reparat de 2 ori in garanție si nu a fost reparat cum trebuie si nu este perfect funcțional pot reclama la protecția consumatorului?
Betonul se încălzește când se întărește?
O aplicație foarte bună de editat videoclipuri pentru telefon?
Imi puteti da detalii despre criminalistica? ce materii trebuie sa stiu? merita? cat mai multe informatii va rog
Mobila de la Dedeman ti-o aduce curierul demontata sau montata asa cum este? Cum pot sa cer sa aduca mobila direct montata in duba?
As vrea sa imi cumpar o camerqa foto.Imi place mult fotografia, stiu sa lucrez cu modul pro din camera telefonului.Dar sunt limitat de camera sa(s10+ ).Ce camera imi recomandati? Pe viitor as putea sa...? (mai mult)
Salutare. Am fost la dentist și mi s- a pus mai multe plombe. Dar la sfârșit mi- a făcut o plomba și mi- a trecut pe bon Obturatie Fibra sticla Deci și obturatie și plomba Dar am doar plomba....? (mai mult)
Am cumparat un laptop nou di n magazin. Can il aprind imi apare o iconita "User" si dedesubt imu pare "not listed?" si am apasat pe "not listed?", am lus un user name si orice para as pune nu mergee.Ce...? (mai mult)
Dacă termin primii 3 ani de facultate la istorie, și la urma vreau sa fac master la geografie, voi putea preda Istorie la școală gimnaziala, și Geografie la liceu?
Întrebarea asta nu e tocmai pentru mine dar e bine de știut, am un prieten in Anglia care e proaspăt ajuns de câteva luni, și unde este el acum, are și cazare și lucrează cu contract,...? (mai mult)
Salut tuturor. Ar trebui sa ajung la aeroportul Otopeni saptamana viitoare, pe 18.11, miercuri seara la ora 9 si 5 minute (daca voi rezerva cursa respectiva). Intrebarea mea este " Este permisa...? (mai mult)
In ce conditii trebuie pastrate tabletele de la scoala? Adica am auzit ca daca o stricam o platim!
Hello! Tocmai am aflat ca blocul in care m- am mutat cu chirie de 4 zile nu sta foarte bine cu caldura iarna, iar eu stau și la etajul 9/9. Pot anula contractul de inchiriere si sa imi recuperez si...? (mai mult)
cand vii in Romania dintr- o țara care e pe lista galbena/rosie etc, unde trebuie sa stai in carantina? Iti dau autoritatile un loc, platesc ele sau ar trebui sa ai tu? Se poate ca odata ajunsa...? (mai mult)
Care este cel mai rapid curier?
Cand vine alocatia luna asta?
Pe ce data este black friday anul acesta?
E voie sa organizam o cabană cu prietenii? In urma restricțiilor. Vreau informații concrete.
De învățământul universitar cine se ocupa? Tot Ministerul Educației și Cercetării? Tot Monica Anisie e ministru și acolo? Nu înțeleg cum e la universități
Stie cineva, se va mai putea trimite pachete din Romania, catre Spania in Decembrie? Cineva care lucreaza la o astfel de firma de curierat pentru tarile straine m- ar ajuta enorm....? (mai mult)
Stie cineva cat ar costa sa trimit un mic pachet de 1kg prin posta in Spania, Bilbao?
Am achizitionat si eu un vape. Am bagat bateriile si se auzea ca si cum se ardea ceva inauntru. Oori nu am bagat eu baterii bune, ori e ars?
Voi cum sterilizati mastile? Nu imi permit sa imi cumpar atat de multe cat am nevoie si caut o metoda sa nu le distrug prea mult stratul protector.
Am vazut acum o saptamana ceva de unu care s- a trezit in vis si totul parea normal isi incepe ziua si dupa se trezeste confuz si el de fapt a visat doar. Era ceva lucid dreaming. Eu nu am avut nici odata...? (mai mult)
Daca o persoana vine din Italia este bagata in carantina? Cat despre carantina asta, dacă persoana respectiva are posibilitatea sa stea doar cu familia, întra și restul membrilor in carantina. Exista...? (mai mult)
Stiti aplicatii care ofera lucruri gratis? Cum e gocab
Avem nevoie din nou de declaratie pe proprie raspundere cand iesim din casa?
Daca am luat amenda pe masca de la jandarmerie (Directia Generala a Jandarmeriei din Mun. Bucuresti) pot sa trimit pe mail dovada platii (chitanta scanata) la unitatea agentului constatator? In...? (mai mult)
Cum recuperez usernameul ING Homebank? L-am uitat.
Dacă facultatea a început pe 1 octombrie, iar pe 3 noiembrie s- au acceptat dosarele pentru bursa sociala, când va intra banii ii va băga și pe luna octombrie, s- au se va lua în calcul din noiembrie?...? (mai mult)
Trebuie sa trimit un colet unui prieten cu Posta Romana. El nu sta in Romania si i- am spus ca nu platesc eu livrarea, asa ca mi- a trimis pe mail o eticheta cu livrare preplatita spune el. ...? (mai mult)
Se baga iar carantina? Adica imi trebuia iar foaia din aia ca de paste? Am vazut un model nou si scrie ca e doar intre orele 10 si 5 parca
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.