Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Pentru acele giveaway uri de pe Instagram sunt adevărate? Adică chiar se da un telefon sau bani cum scriu acolo? Sau doar sa facă urmăritori, și după șterge postarea? E legal sa spui pe Instagram...? (mai mult)
Buna TPU. Cum trimit un pachet prin posta? Toti pasii... Va rog
Ce site-uri de cautat joburi mai sunt, in afara de Olx, Ejobs si Jobble?
Dacă sun la ambasada Italiei pentru a întreba dacă carantina e obligatorie, ma poate ajuta cineva sau sun aiurea?
Ce inseamna,, telemunca,,? Presedintele a vorbit azi si a zis ca toti angajatii din privat si public, unde este posibil sa treaca la telemunca.
Salut, poate sa-mi spuna cineva care este contul de Trezorerie al Primariei S4, Bucuresti? Multumesc.
O facultate de istorie sau geografie din cadrul Universității din București, dacă o faci la distanță, adică la fără frecventa, poți trece mai ușor la examene? Adică se obține ușor diploma...? (mai mult)
Astept o scrisoare din strainatate. Cum va ajunge la mine? Trebuie sa merg la cel mai apropiat oficiu postal sau este adusa acasa?
Hello TPU! As avea nevoie sa vad un anunt dezactivat, (nu al meu) de pe Publi24, de acum 8 luni dar nu reusesc nicicum. Aveti o idee cum as putea face? Multumesc.
Ce trebuie sa conțină dosarul pentru școala de șoferi?
Salutare! Am achizitionat un boiler Ariston electric si pe lemne pentru baie. Intrebare: Daca il pun direct pe gresie exista vreun risc cand il folosesc pe lemne? Mentionez ca nu am primit vreun ...? (mai mult)
Vreau sa vand ceva pe olx insa nu trimit decat daca mi se achita prin banca, daca imi depune suma in cont la BRD poate sa retraga depunerea?
Ce ati prefera dintre o viata in Bucuresti si una in Iasi? E chiar atat de scump Bucurestiul pe cat se zice? Poti ajunge la un nivel inalt si in provincie?
Am văzut persoane care arată asta: ? Ce poate să însemne? P.S: Realitate, nu TikTok!
Am o brichetă, ca cele zippo, cu rotita si cremene.Am scos- o din suport, am dat buretele la o parte, am udat vata cu ceva inflamabil si am pus- o la loc. Am vazut niste filmulete...am suflat in ...? (mai mult)
In aceasta perioada nuntile sunt interzise? Dar la starea civila poti merge sa te casatoresti?
Cum sa vand ceva sigur?
Salutare.Am o problema cu termostatul centralei, un computherm q3 cu fir.La interval de 1 secunda apar și dispar toate afișajele fără sa pot seta temperatura.Care ar putea fi problema? Multumesc!
Astazi mi-am refacut CV-ul pe Europass, dar nu stiu cum sa-l descarc pe calculator. Si da, mi-am facut cont.
Salutare! Dacă vreau să vand ceva online, cum trimit produsul prin curier? Trebuie să i sun si sa vina cineva sa ridice coletul de la mine si sa il expedieze? Si in cazul in care, cel care primește...? (mai mult)
In legatura cu competențele lingvistice de la bacalaureat! Porbele orale, scrise si audio la engleza, conteaza la media de admitere? Adica eu daca vreau sa dau la alta limba, pentru ca nu stapanesc...? (mai mult)
Hei! Ciuma este acelasi lucru cu moartea neagra, ciuma bubonica sau pesta, nu? Ma refer la pandemia din trecut!
Ieri am dat comanda de pe litera.ro si am pus ca livrarea sa fie prin posta romana.Dar la final mi- a cerut modalitatea de plata si am pus ramburs.Intrebarea este :O sa imi livreza comanda prin curier ...? (mai mult)
Cum pot sa pun bani in contul de paypal daca nu am card? Exista atm-uri sau ceva de genul pentru asta?
As dori sa stiu la ce se folosea aceasta oala rosie care are capac da seamana cu o galeata? Cam asa arata : Si daca mai exista de astea... https://scontent.fias1- 1.fna.fbcdn.net/v/t1.0- 9/123036289_3375463545900622_1486880680542346897_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=2&_nc_sid=825194&_nc_ohc=QkO_
Salut, cu ce as putea sa vopsesc un inel de argint ca sa tina vopseaua pe el si sa nu se duca? Am incercat cu spray dar nu a mers. M-am gandit sa incerc si cu lac.
Daca inchiriez un apartament poti lua teapa chiar si cu contract? Cum sa te feresti de tepele la inchiriere?
Nu este recomandat sa te apuci de tigara electronica daca nu esti fumator? Ce se intampla dupa 5-10 ani dupa ce ai vapat fara sa fumezi?
Recomandati-mi o trotineta electrica pana in 2000 lei. Mulțumesc dau funda!
Salut, am o întrebare... Persoanele care gen nu văd cu un ochi(ca în cazul meu) la ce job s-ar putea angaja? Sau pot da de permis? :(
Cum iti dai seama daca un cercel e din aur? Ce stanta ar trebui sa aiba?
Sunt un tânăr de 31 de ani despărțit din Târgu- Jiu simpatic și întrebarea mea este fetelor, distanta de la gara Cluj Napoca până la sala Sporturilor unde vin autocare internaționale de pleacă...? (mai mult)
Cu 300 de euro poti gasi o chirie cu 2 camere in Bucuresti sector 6?
Salut colegii, am și eu o întrebare, la un ceas digital la un utilaj cum se poate face sa meargă ceasul, dar motorul sa fie oprit? Menționez ca el este alimentat de la alternator atunci când merge...? (mai mult)
Stie cineva daca sunt spalatorii de masini automate prin Craiova? Cu ceva perii, te bagi cu masina si cam atat
Vreau sa trimit ramburs un colet prin Posta Romana cu 100 lei dar drumul il plătește tot acea persoana, adica încă 12 lei atunci la posta pun rambursul 112 lei? Multumesc!
Cum bag bani cash in contul meu de pay pal?
Salut, cu bonuri de masa pot cumpăra un telefon ceva sau pot cumpăra doar mâncare?
Bibliotecile sunt inchise? Nu mai poti imprumuta carti daca orasul e in scenariul rosu?
Ce trebuie sa inveti pentru a crea un joc? (3D in mare parte) Am vazut un youtuber care creeaza jocuri 3d in Unity, dar pe langa Unity ce alte programe si limbaje de programare ar trebui sa invat? (Youtuber.ul...? (mai mult)
Buna, sunt studenta anul 2 la cu taxa, daca iau note bune in semestrul 1, iau bursa pe semestrul 2?
Dacă am băgat șomajul și trebuie sa îmi vina după 18 noiembrie banii pe octombrie și o zi din septembrie, o sa vina odată cu ei și cei de pe luna noiembrie, nu?
E bine să îți faci cont bancar la BT? Și dacă da vreau să-mi explicați de ce...Și dacă nu-i bine spuneți-mi voi din propria experiență la ce bancă e bine să îți faci cont bancar!
Ce părere aveți despre George BCR?
Un prieten a făcut burnout intr-o parcare subterană și a declanșat alarmele de incendiu. Eu eram acolo cu altă mașină. Eu pățesc ceva?
Hey, m- am întors recent în Japonia acasă pentru că la noi la facultate în România se începuse scenariul roșu, acum dacă aș vrea să mă întorc îmi pot depune din nou actele pentru facultate...? (mai mult)
Bună seara! Vreau să îmi spuneți care este pentru voi cea mai bună bancă pentru a- mi crea un cont bancar, fără prea multe comisioane și altele...Și vreau și argumentat din propria experiență...? (mai mult)
astazi am luat un ceas smart de la media galaxy, mi s- a oferit sa primesc garantie pe 2 ani pentru 200 ron dar am refuzat. Mai este posibil sa primesc garantia daca ma intorc cu produsul ...? (mai mult)
Daca ma scad de la intretinere cu 0 in apartament, mai platesc ceva?
Salut, cum reziliez și eu un contract upc? Am sunat și ma pune sa dau 1, 2 ce numere trebuie sa apăs?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!