Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Am comandat un telefon de pe flip si dupa 2 luni nu mai mere touch si i- am dat si resetare degeaba! Vreau sa- l trimit in garantie dar eu cand am comandat l- am comandat fara cont de flip si nu stiu cum...? (mai mult)
Daca sunt clasa a 9a la contabilitate si vreau sa ma transfer, adica in clasa a 10a sa fiu la filologie intensiv engleza, trebuie sa mai dau competente la ceva? Daca da, la ce materii?
Bună ziua! Oare, pe ce site se poate vedea dacă ești asigurat sau nu?
Buna. Vreau să vă cer părerea în legătură cu ceva. Am observat că după ce îmi spăl hainele, unele dintre ele au niște pete albe ca și cum s - ar decolora. De la ce sa fie acest lucru, este...? (mai mult)
Salut, am o curiozitate, dacă bag o siguranță B16 A si plec spre doza cu cablu de 2, 5 mmp, iar din doza fac 2 ramificații către 2 prize, intr o priză fiind frigider și în alta cuptor cu ...? (mai mult)
Salut! Am pus fir de 3mm la motocoasa si cand apas pe acceleratie mi- l infasoara de tambur si mi- l scoate pe tot afara...ce sa- i fac? E prea gros? Am mai pus fir pe tambur si mi- a mers, cosesc de ...? (mai mult)
Salut, știe cineva dacă îmi trebuie și viza și pre- settled status dacă vreau să mă mut în Uk? Sau care dintre ele îmi trebuie? Mă gândeam să îmi iau pre- settled status ca să îmi iau și...? (mai mult)
Salut, stiti cumva daca este ilegal sa detin/cumpar bancnote de recuzita? Dar sa nu le folosesc spre exemplu de a cumpara ceva cu ele, vreau sa le folosesc pnetru un music video.
Salut! Cum pot recupera banii de pe geosite? Am avut doua tranzactii fara a-mi cere acordul?
Bună TPU, am o întrebare dacă vreau să mă mut în Uk și eu am buletin cu cetățenie română și vreau să îmi schimb buletinul și să am cetățenie dublă (și în România și în Uk) unde...? (mai mult)
Buna, as avea o intrebare pentru cei care se pricep la sublimare : Cum ar trebui sa sublimez astfel incat printul sa nu iasa la spalat? Tin sa mentionez ca folosesc o imprimanta cu cerneala de sublimare...? (mai mult)
Cum aflu un număr de telefon al cuiva care m-a sunat cu număr privat?
Acum o săptămână am avut banchetul. Eu mi- am cumpărat o rochie roz de 900 de lei din magazinul caramel. Eu am purtat- o doar de două ori. Nu e pătată, am spălat- o, nu are niciun defect etc...? (mai mult)
Care sunt cele mai ieftine țări unde poți începe o noua viață?
La ce se refera o tipă cand îmi spunea că este recomandat scriptingu' in manifestație!? Eu am întrebar- o: cum e recomandat sa rostești acele manifestații sau sa le scrii pe un caiet, ea mi- a ...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă rămân corigentă? Ar trebui să merg la vară în fiecare zi ca și cum aș merge la școală sau cum?
Salut TPU! dau funda promit. Imi puteti spune mai multe despre acnee? am 21 de ani si sunt plina ea. Nu stiu cum sa fac sa dispara, va rog sa-mi dati niste sfaturi, dispare candva?
Salut,cum deschid usa la bloc daca in loc de interfon, am un telefon cu fir pe butoane, m-am saturat sa tot cobor să deschid usa
Salut, o să plec în Bulgaria în scurt timp și aș vrea să știu cum e cel mai ok cu banii? Să-i schimb aici în România din lei în leva? Sau să-i schimb acolo?
Nu mai exista programul Warner Bros pe Digi deloc sau e contracost?
Salut, sunt clasa a 10 și am o ora pe săptămână de consiliere și orientare, oare se adaugă și acea la calcularea mediei?
Pot sa iau de acasa o sticla de apa de 0, 5 goala in rucsacul pentru calatoria cu avionul?
De ce trebuie neapărat peste 50 de kilograme când donezi sange? Dacă omul este înalt și are masa musculara nu e de ajuns! Eu am 48 de kilograme și 1, 75 m! Mi se pare destul pentru a dona...? (mai mult)
Salut, sunt în Olanda și vreau să văd și eu euro. Am încercat prin voyo dar nu mă lasă cum că nu am IP de România. Oare cum pot să mă uit? Aș fi dispus să și plătesc, dar nu găsesc ...? (mai mult)
Salut in 2018 am deschis un cont bancar la BRD l am folosit 4- 5 luni dupa care am plecat din Romania si nu l- am mai folosit de atunci stie cineva daca contul s- a inchis automat? Si daca nu s- a inchis...? (mai mult)
Buna TPU! stiu ca e o ora tarzie dar am vrut sa sterg ceva u pasta corectoare si s-a varsat pe covor si pe pantaloni mei, cateva solutii de curatare?
Acum o lună mi- a intrat un spin in deget și după o săptămână am scos zic eu tot ce era acolo și a ieșit o zeamă roz acum mă doare când ating degetul pe undeva Saul când îl ating ce pot...? (mai mult)
Mi-am crepat display-ul si la magazin m-a intrebat pe cati pini sa imi comande ...am spus ca am sa ma informez, Am un laptop Lenovo Legion 5 17inh05
Bună! Dacă am uitat e- mailul și parola în aplicația Edenred, ce pot să fac? Mătușa mea nu mai știe nici emailul și nici parola de la cont. L- a utilizat acum 1 an jumate și nu mai știe nimic....? (mai mult)
Hey, in 2018 mi- am facut un card la BRD ca sa pot primi bani pe el din strainatate, l- am folosit cateva luni, 3- 4 cred, maxim dupa am plecat din Romania si nu l- am mai folosit de atunci. As vrea...? (mai mult)
Bună. Ar putea să îmi spună cineva ( cineva care a trecut prin situație), dacă doare când ți se scot ațele de la cezariană? Aș vrea să știu la ce să mă aștept. Mulțumesc!
Daca am abonament gratuit pentru transport in comun (sunt elev), dar l-am pierdut, oare imi da altul?
Salut TPU! Cât de departe este Curtea de Argeș față de Prundu, Pitești? Cât faci cu autobuzul?
Ce fac daca am niste obiecte mici dar foarte grele din metal pe care vreau sa le arunc, dar sunt in bloc la 10? :)) Pot sa le arunc asa la orice gunoi? Ca nu am din asta de reciclat prin zona. PS ...? (mai mult)
Cum îmi pot șterge contul meu myelectrica și să-l refac?
Cum pot să ajung medic rezident stomatolog în Germania?
Mi- am pierdut parola la Facebook și o pot recupera doar daca am cartela ce o folosim și salvasem parola! Acum cartela aceea e dezactivată, a intrat în perioada de gratie și au dezactivat cartela,...? (mai mult)
Salutare,am un BMW e90 2006 nfl cu radioul bussines,vreau sa il schimb cu cel professional tot nfl, necesita ceva codare, se potrivește cu prinderile pe suportul lui? multumesc
Salut As vrea sa știu ce materii de baza si cu ce medie poti avea la Dragoș-Vodă din Câmpulung Moldovenesc la profilele Filologie, Științe Sociale și Științe ale naturii
De curiozitate dar cum ajunge un profesor sa fie considerat stabil psihic ca să poată preda? Adică eu înțeleg ca pentru a putea preda trebuie sa treci un test psihologic la examenul de titularizare!...? (mai mult)
Buna. Nu imi pot accesa vechiul cont de iCloud din cauza ca nu mai am acces la numarul de telefon care era asociat cu acel cont, insa parola si restul datelor le stiu. Am incercat sa il recuperez pe ...? (mai mult)
Sunt vedete care iau toata viata medicamente pentru tulburare obsesiva? ei nu au apelat si la terapie?
Ce întrebări conțin diferențele de transfer în clasa a 11 a, la liceul Garabet Ibraileanu Iași, profil filologie intensiv franceză
Buna Se poate face card bancar in așa fel să primești bani pe el de exemplu din străinătate și să nu îți permite să scoți bani deloc de pe el doar sa faci cumpărături?
Nu îmi pot accesa adresa de Yahoo ce pot sa fac nu îmi trimite codul de nr de telef îmi spune ca am încercat de multe ori sa încerc peste câteva ore sau mâine dar degeaba am încercat și ieri și...? (mai mult)
Buna ziua. Cum fac sa nu se vada ce prieteni am pe Facebook. Multumesc!
Salut TPU, am un Samsung a 50 am fost saptamana trecuta si i- am schimbat ecranul toate bune dupa intr- o seara pun la incarcat apoi dimineata cand ma trezesc nu se mai afisa ecranul dar cand dau butonul...? (mai mult)
Am vazut pe Facebook reclama la "spatii de cazare litoral MAPN, MAI". Mai exact, de ce ar fi o categorie "speciala"? Ma gandesc ca orice om, in vacanta, e civil, nu agent. Care e logica?
Când credeți că vor fi scoase păcănelele peste tot? Și în orașele mari? Noi cred că suntem singura țară care avem cazinouri din 2 in 2 metri! Măcar de aveam posibilitatea ca și in tarile ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!