Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Pentru a aplica in Olanda la o facultate de ce acte am nevoie? Cand sunt inscrierile?
Salut, unde pot gasi alcool izopropilic in Satu Mare? As avea nevoie pentru a-mi curata laptopul... Mersi!
Cate ore faci cu trenul de la Arad la Bucuresti si cat costa un bilet? La clasa 1 poti dormi si cat costa?
Cum se procedează la examenul auto cu cei ce poartă ochelari, legat de mască?
Ati comandat vreodata artificii si petarde de pe siteuri? Daca da, ce site uri ati folosit? Ai nevoie de ceva autorizatie? Am auzit la cineva ca a comandat fara autoriztii sau chestii. Si n- a avut...? (mai mult)
Nu stiu de voi da mă, parcă parcă, mă bate gândul să- mi trag un ajutor social. Dar din ce am citit pe internet pentru o singura persoana e 1 milion 450. Sau cum functioneaza? Ca cica iti da ...? (mai mult)
Hei, TPU! O intrebare am, poate voi stiti. Daca iau un lucru si il dau in amanet, o alta persoana, neștiind amanetul sau alte chestii, pot afla ce am facut printr- un istoric sau act ceva? Gen...? (mai mult)
Salut,am implinit 18 ani, vreau sa ma inrolez in armata romana ca sa merg in Afghanistan, ce trebuie sa fac? Multumesc anticipat
Salut, daca vreau sa fac o plata pe skrill din lei in dolari, se face automat schimb valutar?
Doresc să îmi deschid un cont bancar online, deși doresc câteva sugestii ce banca vă mulțumește pe voi din punct de vedere a comisionului, beneficiile pe care le oferă? Sa menționez...? (mai mult)
Petardele de Categoria 1 sunt legale? Și dacă da, care ar fi alea?
Cum imi fac un CV online?
Hey! Știți cumva cum as putea învăța de acasă la pian? Cum sa fac sa înțeleg notele?
Întreb pentru un prieten. Salutare, am o nelămurire din partea unui prieten așa ca o sa încerc sa fiu succinta. Acesta a avut ceva probleme in aceasta vara și nu a reușit sa își achite regia...? (mai mult)
Bună ziua, Cine îmi poate spune ce material este aceasta (link- ul mai jos) și dacă îmi poate lăsa un link de unde îl pot comanda, eu bănuiesc că eu un policarbonat dar nu găsesc denumirea...? (mai mult)
Hey! De ce daca este stricat un produs comandat de pe net când îl returnez trebuie să îl dau înapoi? Și când returnez un produs am auzit că trebuie împachetat, in ce îl împachetez pentru a ...? (mai mult)
Recent am incercat sa comand HBO de pe site- ul celor de la digi, insa nu am reusit deoarece pe site mi se spune cand vreau sa dau comanda ca nu am instalat un serviciu de televiziune la adresa...? (mai mult)
Daca vrei sa te muti la alt medic de familie dar nu s-au implinit inca 6 luni alta metoda nu mai ai? Poate chiar nu il suporti.
E ciudat sa te dai cu Penny boardul la 15 ani? :)) As vrea sa ma dau dar ma simt ciudat având in vedere ca mulți spun ca Penny board-ul e pentru copii.
Şi-a gasit cineva job pe bestjobs? Eu am vreo 30 de aplicari, unele vechi de vreo sapt si nici vizualizate nu au fost... Ciudata aceasta platforma.
Salut, cum stii de ce marime ai nevoie la unealta pentru demontat pinioane la bicicleta? Am un rockrider 520(din 2018) si nu pot sa dau pinioanele jos cu nici un fel de improvizatii si trebuie sa cumpar...? (mai mult)
Salut, am și eu net de la UPC și îmi trebuie un nr de telefon, vreau sa nu mai am net de la UPC, un nr de telefon va rog
Pe Youtube un videoclip produce bani din vizualizari doar daca depaseste de 10 minute? Daca selectez videoclipul ca fiind destinat pentru adulti, mai genereaza venituri daca contine injuraturi? Reclamele...? (mai mult)
Salutare tuturor! Acum vreo două luni, Facebook mi- a blocat blogul pe motiv de „încălcarea Standardelor Comunității" (cu toate că site- ul este unul family friendly și le respectă pe toate),...? (mai mult)
Când am fost ultima data la liceu înainte de bac am completat și niște hârtii pentru șomaj. Întrebarea mea este dacă a mai făcut cineva asta adică a completat acolo și așteapta șomajul. Și...? (mai mult)
Se întâmplă ceva dacă țin router-ul pe frigider sau în preajma frigiderului?
Ce fel de aplicatie este Orange money?
Ce înseamnă 91x32x11? Care este lățimea, lungimea?
Bună, cineva care are probleme cu gândacii în casa din aceia roșii sau de bucătărie cred? Doresc și eu metode sau soluții pentru eliminarea lor permanenta din apartament. Doar ce m- am mutat și...? (mai mult)
Sunt in primul an de facultate,tocmai ce am primit contractul disciplinelor si as vrea sa stiu, in contractul disciplinelor bifezi cursurile pe care vrei sa le faci?
Salut, am un contract engie si in loc sa trimit indexul 1000 am trimis 40000, ceea ce inseamna o suma enorm de mare. Ce pot sa fac?
Ce să aleg intre Facultatea de Inginerie Mecanică si Mecatronica sau Facultatea de Inginerie Industrială și robotică? Ce job-uri aș putea urma?
Ce parere aveti despre site-ul 220volt? Am observat ca au preturi bune si as dori sa comand ceva de acolo, este de incredere?
Traiesc in Germania cu prietena mea din Republica Moldova, de curand ni sa născut un bebe si din lipsă de informații ca sa pot fi trecut si eu in certificatul copilului ca tată îi trebuie ei dovadă...? (mai mult)
Bună ziua, mi- am achiziționat un router de la Tenda, mai exact modelul AC10U. Am încercat sa îl configurez accesând site- ul celor de la Tenda. Am făcut tot ce trebuia și m- a băgat în meniul...? (mai mult)
Care e diferența de compoziție dintre zahărul alb și zahărul brun?
Merita sa bagi la pariuri? daca bagi la pariuri iti vine scrisoare acasa? cum e cu taxele ti se iau sau trebuie sa platesti? a castigat cineva la pariuri?
Cam care sunt pasi de urmat daca vrei sa te muti singur in chirie in alt oras? Ce e de stiut? De ce acte am nevoie, am nevoie de acte de la parinti? (am 18 ani)
Cat se castiga la paza? iti trebuie analize la angajare daca da ce analize? cate clase iti trebuie? iti trebuie curs?
Buna TPU am nevoie de un aparat care inregistreaza vocea proprie si o reda la anumite ore cand setez eu dar cel mai important sa fie foarte mic, maxim cat o boaba de strugure. Exista asa cevq?
Știți o shaorma perfecta din Bucuresti? Nu vreau sa aud Dristor sau Socului
Ola! Am o centrala pe gaz, și când fac duș îmi vine un minut apa caldă, 2 apă rece și tot așa. Aveți vreo idee care ar putea fi cauza? Mulțumesc
Știe cineva cam cat se câștigă ca angajat la Lidl? Ce bonusuri primești, preme de sarbatori, bonuri de masa?
Stie cineva un curs bun de body piercing in Bucuresti? Si cam cat ar costa? Iti trebuie neaparat varsta de 18 ani?
În cât timp își face efectul un pahar de Coca Cola?
:( Am avut un incident foarte grav acum câteva luni, și am o problema la ochi, am fost la spital, am făcut o operație la ochi, dar doctorul mi- a spus ca fundul de ochi e plin de cicatrici,...? (mai mult)
TPU,cum sa fac o lumina scary de halloween? Ma gandeam la un tub de neon dar nu stiu cum sa il fac sa palpaie precum cele "pe moarte". Daca rup filamentul dintr-un capat o sa iasa efectul dorit?
Tocmai am gasit un site care iti da coduri de reducere, vouchere. In fine. Se numeste Kuplio. Va rog spuneti-mi daca este de incredere. A folosit cineva?
Daca am luat o amenda ca nu am purtat masca pe strada ma afecteaza cu ceva daca vreau sa dau la academia de politie sau armata?
Toate trotinetele din Bucuresti folosesc varianta de plata de tip portofel cu alimentare 30 lei? Pot gasi si cu plata per cursa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!