Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Am auzit ca, in cazul in care nu am 18 ani si doresc sa muncesc la foodpanda/glovo, pot cere un reprezentant, este adevarat?
Ce firma de tricouri sunt mai durabile/mai rezistente?
Ce pc de gaming imi recomandati pana in 3500 lei de lei? Il prefer mai mult pentru jocuri de genul "Hardcore video card games", cum ar fi Crysis 3, The Witcher 3, Call Of Duty MW etc. Link va rog...? (mai mult)
Ajutor! Mi- am cumpărat de curând o țigară electronică și s- a stricat ceva la ea. Când vreau să trag din ea, în loc să vină aburi, curge lichidul. Ce s- ar fi putut întâmpla și cum pot...? (mai mult)
știți cumva un avocat/ă care sa se ocupe de dosare penale in Bucuresti cu onorari micuțe? Vreau numele lor va multumesc!
aveti idee cam cat ar costa onorariul la un avocat din București pentru un studiu de dosar penal? Este vorba de o agresarea fizica; sau cam cat ar costa per total un...? (mai mult)
Am si eu un monitor de 24 vesa adica cu prindere pe 4 suruburi pe spate, ele se prind de un suport pentru mai multa flexibilitate, le- am dat jos din suportul pentru monitor iar acum nu se mai infileteaza...? (mai mult)
Hey! Când mergi să îți pui aparat dentar este obligatoriu sa ți se facă poza și la profilul feței?
Am auzit ca la Speed Pizza poti plati prin sms comanda. Am vazut asta si la ei pe FB dar nu stiu cum se procedeaza mai exact. Imi puteti explica? (scuze pentru categorie dar nu stiu ce sa ...? (mai mult)
As avea și eu o întrebare... Dacă o persoana ma filmează și înregistrează acea persoana sta sau locuiește cu mine în casa are dreptul? Și ce pot face pentru a nu ma mai filma și ...? (mai mult)
Pentru cursuri pe zoom, trebuie neaparat sa downloadez platforma?
Ma intereseaza ce semnifica garantia in contextul inchirierii unui apartament. Am cautat, dar sunt inca nelamurita.
Buna,stie cineva urgent care este adresa BCR sector 4 in rond la piata Alba Iulia, de pe Decebal? Nu gasesc nici o informatie. Help!
Cum se scot banii investiti de la bursa de valori? Nu ma lasa sa scot nici macar cat am investit si ar trebui sa scot mai mult
Ce pot face dacă am returnat un produs la un brand mare, aceștia mi- au cerut contul iban eu le- am trimis pe mail tot ceea ce aveau nevoie și ei de 3 săptămâni nu mi- au răspuns la mail, nu mi-...? (mai mult)
Buna, abonamentul la metrou pentru elevi este gratuit sau 50% reducere? Si programul pentru stațiile speciale (în care iti poti face abonament) a rămas același sau s- a scurtat? M- am uitat pe site-...? (mai mult)
Stie cineva care este metoda de plata la posta? Cumva distanta si greutatea coletului? Va multumesc!
Ieri am vandut o masina, urmează ca peste 2 zile sa ma întâlnesc cu cel care a cumparat- o sa facem și un contract vanzare - cumpărare. Momentan am facut un contract de mana unde am menționat...? (mai mult)
Ce gust are carnea de caine? Unde pot gasi restaurante de genul chiar sunt curios si vreau sa probez
Buna, Intrebarea este urmatoarea: Daca video de pe Youtube il pun pe site la tema si acolo pe site sunt vizualizari la video, vizualizarile apar si pe Youtube?
De cateva zile primesc o eroare la calculator: "The current bios settings do not fully support the boot device. Press F1 to enter the bios setup. Ideea este ca am dat enable la acel lucru la care ma ...? (mai mult)
Stiti pana la ce ora este deSchis Oraselul Copiilor (ma refer la masinuta si roata).
Mi- am achizionat o imprimanta HP 2320, are un cartus HP 305.doar 120 de pagini. Doresc sa o incarc eu acasa, insa nu stiu ce tip de cerneala sa folosesc. Am gasit mai multe tipuri pentru imprimantele...? (mai mult)
Am comandat un produs de pe olx si am primit cu totul altul.Pe colet nu apare numele expeditorului. In ce masura posta poate sa comunice numele si adresa individului tepar?
Salut, pentru fisa inmatriculare cand te duci la anaf mai este taxa aceea de 60 lei? Am auzit ca s-a scos
Cei de la Sibiu care aveti net de la digi cam cat platiti?
Ce meserii platite oarecum decent poti practica fara facultate?
Am luat permisul acum două lnui(fișa medicală făcută cu o luna înainte) și m-am căsătorit recent, mă pot folosi de fișa respectivă fiindu-mi schimbat numele și adresa?
Ce banca îmi recomandați? ING sau Banca Transilvania
Ce ziceți, credeți în chestii de genul Mafie, Gangsteri și dacă da, cum de nu se vorbește despre ei?
In legatura cu ora de limba romana, in clasele mici facem gramatica, in liceu studiem opere ale poetilor dar la facultate ce facem? Sau depinde ce fel de facultate alegem? Daca as da la Economie...? (mai mult)
Ştie cineva link-uri de la pagini de Facebook cu creatori de animatii in Romania sau site-uri de promovari penteu canale de Youtube gratis?
Stie cineva la cat timp dupa data de scadenta a facturii, la Telekom, iti taie abonamentul? Dar la CEZ (firma de curent)?
Daca sunt elev si am carnetul vizat, pot circula cu trenul si pe perioada scolii sau doar in vacante?
Ce avantaje prezintă intrarea României în UE? Avantaje comerciale (mă refer la schimbul de mărfuri), avantaje din punct de vedere al siguranței, lipsa plătiri de taxe la vamă. Mie ...? (mai mult)
Îmi puteți da mai multe opțiuni pentru un nume de pagină de Facebook cu flori/sere flori. Dau fundă celui mai bun răspuns
Cele mai bune aplicatii sau site-uri de unde sa inveti o limba straina? Ma refer ca sa fie traducerea cat mai corecta.
Daca am la mine carnetul de elev și e vizat, pot merge cu tramvaiul prin oraș și fără bilet sau abonament?
Buna dimineata! Vreau o recomandare pentru cel mai al naibii avocat din Galati/Braila. Sa nu cada la intelegere cu partea adversa. Trebuie sa ma lupt cu cineva care fiind de acolo, are acces la toate...? (mai mult)
Salutare TPU, Mi-as dori sa deschid o pagina de Facebook, dar nu stiu despre ce mai exact. Ma puteti ajuta cu niste idei pentru o pagina de Facebook despre ce sa postez/scriu pe ea? Dau funda
Care este saitul de la omega
am si eu o dilema! Vreau sa dau sala pentru permisul auto si daca vreau sa fac programare trebuie sa astept cel putin pana in noiembrie.Acm am auzit ca poti sa dai sala si fara programare.Se...? (mai mult)
Am sunat la un service pentru o garanție, iar cei de acolo mi au spus ca o sa semnez o declarație pe proprie răspundere, ce semnifica asta? Dacă produsul e defect din cauza unor șuturi de...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi vol 3 din Eroii Olimpului in romana? OnLine/fizic. Multumesc!
Stiti vreun site, video, curs ceva unde pot sa invat after effects? Adica chestiile de incepatori. Sa stiu ce face fiecare. Si poate si chestii mai avansate dupa
cine ma poate ajuta sa imi scrie subiectele de la concursul„ si eu sunt bun la mate" pentru clasa a 4 a anul 2020 sa fie (e pentru un prieten din clasa a 4 a), multumesc ofer funda
azi am facut o comanda online insa nu am primit niciun awb decat numarul de inregistrare al comenzii se poate sa aflu awb-ul cu acest numar de inregistrare?
Salut știe cineva de ce nu pot da format la partiția D și E îmi dă eroare se da restart pc-ul.
Stiti cu ce as putea sa imi schimb culoare la cadrul bicicletei in gri si sa fie permanent?
A primit cineva colete prin Prioripost(curierul postei)? Am comandat ceva acum cateva zile, alaltaieri coletul a fost trimis cu acest curier, insa nici pana acum nu au sunat sa anunte ca il...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!