Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Dacă am dus dosarul pentru șomaj la sfârșitul lui iulie, am semnat actele în a 2a săptămâna din august, iar acum în octombrie, chiar azi am dus buletinul și diploma de bac(copiii după...? (mai mult)
Are cineva leduri din acelea stil banda pentru perete și îmi poate spune și mie de unde le-a achiziționat și ce model sunt?
Bună ziua, ce acte am nevoie pentru C. I. P., eu fiind minor?
Salut. Știe cineva cât ar costa fisa medicala pentru admiterea la jandarmi, subofițeri și unde se face?
Stie careva care e treaba cu cardurile prapaid online/fizice? Vreau sa stiu cum se folosesc, de unde pot sa le iau si cum le vand/transform in bunuri. Stiu de cardurile cadou de la Steam cum se folosesc...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca, camerele web sunt obligatorii la cursurile online si daca legea spune că dacă nu le ai, primesti absenta.
Merita aceasta trotineta electrica pentru naveta scoala acasă si plimbări ocazionale? https://www.dakor.ro/magazin/trotineta- electrica- kugoo- m2- pro- viteza- 25- km- h- autonomie- 30- km- motor- de-...? (mai mult)
am facut si eu acum cativa ani de zile un imprumut la Provident, din motive intemeiate nu am putut sa platesc suma lunara, din cauza nerespectarii contractului mi s- a facut un dosar la BIROU...? (mai mult)
Vecinul meu fura curent. Suntem la Enel. Unde as putea depune o plângere? Am făcut o plângere online si a venit o echipă dar vecinul le- a oferit mita, el lucrând cu ceva ani in urma in echipa...? (mai mult)
Https://emag.page.link/ztrhiMfnrsgrRsBYA ce părere aveți despre aceasta trotineta
Pot oricând să- mi retrag dosarul de la facultate? Sunt înscris la Asachi în Iași, la "Electronică și telecomunicații" pe buget și vreau să- mi retrag dosarul până cel târziu 2 octombrie....? (mai mult)
Vreau sa ma inscriu la un curs din UK si am nevoie de diploma de liceu... E vreo problema daca prezint foaia matricolă, sau daca nu, cum as putea obține diploma daca nu sunt in Romania?
Vreau sa ma duc la școală în Germania pentru a învata limba, dar ma întreb cum naiba se procedează acolo și care e metoda de învățare pentru ca nu știu nimic. Întrebările mele sunt școală...? (mai mult)
Salutare, prieteni! Cine imi poate spune cum as putea lansa 100 de lampioane simultan, fara sa incerc sa fac rost de o multime de oameni? Am la dispozitie o luna si cateva zile =D (incerc sa fac o supriza,...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci ca lucrător comercial într- un market, ex annabela, kaufland, lidl etc dar dacă îmi poate spune cineva mai în detaliu ce faci acolo sa îmi fac o idee(am pus categoria asta pentru...? (mai mult)
După înscrierea la facultate trebuie depuse actele la facultate.De asemenea, trebuie descărcat și semnat un contract de studii și o fisă de înscriere, dar nu a apărut niciun link nicăieri.Credeți...? (mai mult)
Cine ştie unde se află "Complexul de conferinţe ALUNIŞ." din Sovata, caut locul specific şi nu-mi dau seama unde se află?
La vot se merge doar cu buletinul sau trebuie si "carte de alegator"?-> Acum mi-a venit in minte ca parca am si asa ceva, dar nu o mai gasesc.
Intrebarile sunt adresate celor care au participat in programul FLEX sau care cunosc persoane care au participat.Cum a decurs totul? Ati avut insotitori care sa mearga cu voi pana in SUA? Cum...? (mai mult)
Bună TPU, vreau sà depun un colet la poștă și destinatarul să plătească transportul si produsul. Eu, va mai trebui să plătesc ceva? Mulțumesc!
Caut un proiectant sau o firmă de proiectare. Am o casa cam veche si as vrea sa o modific si sa o fac cu mansarda. Stiti pe cineva in jud Satu Mare sau Salaj?
În ce stație de autobuz trebuie sa cobor pentru a ajunge la liceu Voievodul Mircea (liceul nr 2) din Târgoviște Va rog Dau coroană
as dori sa stiu daca as putea gasi sau cauta o persoana, detalii:fratele meu, nu mai dau de el din 9 aug, nume Rusu Gelu Marius.
Bună ziua, am 15 ani, ca să- mi primesc bursa profesională am nevoie de un card de student, liceul nostru cere cardul BRD- ISIC, însă doamna noastră diriginta a precizat că avem nevoie de buletinul...? (mai mult)
Incerc de vreo 3 ore sa il cunosc pe George, baiatul ala inteligent de la BCR, dar cica are probleme tehnice. Voua, cei care aveti cont deja, va merge siteu sau aplicatia? Daca nu va merge, sunt...? (mai mult)
Am văzut la multe conturi de insta chestia asta: "I get the drip from my walk"! Am auzit ca e o expresie folosita de americani... Dar poate va rog cineva sa îmi spună ce însemna?
Cum sunt căminele studențești din Iași? Știți ceva despre campusul Tudor Vladimirescu, respectiv T12? Cum este T12? Sunt condiții bune? Baie în cameră?
Am nevoie de ajutor cu referire la inscrierile la scolile din Uk, in Romania clasele pe care le0am parcurs au fost doar 6 iar de atunci pana acum n- am mai continuat sa merg si am fost trecut repetent,...? (mai mult)
Am o întrebare de unde se obține scutire dintr-aia de îți trebuie când lipsești?
Salut guys. Mi-am pierdut carnetul de somaj. Ce anume pot face pentru a primi altul?
Ce înseamnă un contract fără perioadă minimă?
Salutare TPU, sunt din București și aș dori în viitorul apropriat să îmi schimb și eu folia pe care o am pe telefon, o recomandare de loc unde să merg?
Legat de școală în perioada aceasta (covid), adeverința de gratuitate pentru transport este primită și de elevii unei școli postliceale? Că practic nu este o universitate, dar nici școală...? (mai mult)
Am comandat ceva pe eMAG alegand sa fie livrat la posta, iar data estimativ era incepand de azi, iar pe site scrie ca produsul este in curs de livrare. Asta inseamna ca produsul nu a ajuns la posta?...? (mai mult)
stie cineva daca am facut un an la o facultate la buget si renunt la ea, pot face o alta facultate tot la buget? Multumesc mult!
TPU! Vreau un răspuns serios de la cineva care se pricepe! Sâmbăta o sa am o luna de când lucrez, întrebarea mea este când iau salariul? Am auzit ca se da cu o luna în urma, ziua de salariu este...? (mai mult)
Arcul de Triumf din Franta e mai mare ca cel din Romania sau sunt la fel?
O întrebare, pot sa ma duc la Budapesta sa ridic un colet cumpărat de pe internet?, mai precis un caiac. Pot sa trec granita? Imi trebuie test covid? Stie cineva? Utilizator
Cum se numesc aceste 2 tipuri de design? https://dribbble.com/shots/13972921- Instagram- Redesign https://dribbble.com/shots/12126321- Music- App- UI- Design O sa am nevoie sa stiu si de unde ati...? (mai mult)
Dacă vrea sora mea sa faca dosar pentru bani de liceu, trebuie dosar separat fata de al meu? Daca nu, ce acte trebuie sa includ in dosarul meu?
Stie cineva ziua de salariu pentru angajatii McDonalds?
Salut, completam un contract de înscriere la facultate și scrie dupa partea de completare "elev", scrie "girant". Ce înseamnă girant în contextul înscrierii la facultate și de ce am nevoie ...? (mai mult)
Hai salut, am luat sho azi un logic nou din magazin si efectiv face figuri. Trag o data din el si mai merge iar abia peste inca un minut, sau se aprinde luminita da nu face fum deloc. Alteori trag si...? (mai mult)
Salut, este de incredere kyc-ul?(know your customer) Am nevoie pe o aplicatie sa dau poza cu buletinul/pasaportul/permis de conducere (una din astea) pentru a confirma ca nu esti robot
Cum se activeaza cardul de vacanta sodexo turist pass? Daca nu mai sunt angajat la respectiva institutie dar mi s- a dat card de vacanta mai pot sa il folosesc sa ma duc in vacanta? Astept...? (mai mult)
Cine se ocupa de drepturile de autor la DIGI SPORT? As vrea o adresa de email de contact pentru ca vreau sa transmit meciul Univ.Craiova - FC Voluntari la mine pe Youtube
Ce reprezintă acel T la termometru,adica T1, T2,T3...
Daca ma mut la alt medic de familie, imediat in maxim 2 saptamani poate sa-mi faca rost de o trimitere? Am inteles ca dureaza 2 luni pana la inregistrare.
Cum te poti muta de la un medic de familie la altul?
Cum pot face o returnare la o comanda la niste casti de pe eMAG primita acum 5 zile? Dar daca pe langa telefon am mai comandat ceva (telefon) trebuie returnat si ala? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?