Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Produsele de tip modafinil se livreaza doar la Bucuresti?
Buna seara TPU, as vrea sa plec la un job in Anglia in agricultura la cules căpşuni, zmeură, mure, afine etc cam asta scria in anunt, nu am mai fost niciodata si nici nu am auzit foarte multe despre...? (mai mult)
Ce inseamna sa fii alt?
Dacă am un izvor pe un teren pot face un iaz sau trebuie autorizație?
Ce tatuaje poti avea daca vrei sa devii politist? Am inteles ca nu trebuie sa fie vizibile, dar mai exact unde? La mascati e aceeasi regula ca doar sunt complet imbracati? La jandarmi cum...? (mai mult)
Va rog frumos sa-mi spuneti daca stiti ceva despre băgarea in carantina in Austria daca pleci din Anglia.
Cum se poate trimite un document la distanta? Posta? Curier? Fax? Alte metode?
Buna seara! Va rog frumos sa-mi spuneti daca stiti ceva despre băgarea in carantina in Austria daca pleci din Anglia.
Daca am pierdut cuponul de somaj si am nevoie de el la primarie de unde pot face rost de altul sau o adeverinta? Multumesc!
Cei ce ati facut masterul, ce se intampla mai exact in acesti 2 ani? Sunt examene sau mai multe proiecte? Cum se desfasoara?
Am comandat ceva de pe factcool și dupa 12 zile comanda nu a venit. Cum o pot anula că stau cu "stresul" că trebuie să ajungă și nu mai înțeleg nimic.
Hei! Am un cont cu 43 de mii de urmăritori pe Instagram. Ma gândeam sa scot și ceva după urma lui. Și m- am gândit sa dau mesaj paginilor mai mici, brandurilor de haine pe insta, și sa nu le cer...? (mai mult)
Vreau sa ma înscriu la o facultate dar deoarece lucru si nu prea îmi permite timpul nu o sa reușesc sa ajung zilnic la așa ceva! Unde ar trebui sa ma îndrept?(am înțeles ca sunt numite "de la distanța"...? (mai mult)
Din ce secol sunt dezvoltate tarile din continentele Asia si America? De exemplu Emiratele Arabe Unite, Singapore? Mai ales ca n-au participat in al doilea razboi mondial.
Intrebarea mea e daca este posibil ca un minor sa deschida un cont atasat la un card de debit la ING? Bineinteles, insotit de un părinte. Vreau sa stiu toate detalii, de la ce documente am...? (mai mult)
Unchiul meu este imobilizat la pat, dar are nevoie neapărat de un extras de cont. Cum putem lua acel extras de cont de la Raiffeisen?
Stau cu chirie în București la garsonieră și aș vrea să mă mut, tot cu chirie într- un apartament cu o cameră sau chiar două. Ar fi o diferență majoră în ceea ce privește cheltuielile?...? (mai mult)
TPU! Ieri mi-a înghițit bancomatul cardul. Dacă merg azi direct acolo la bancomat îl primesc inapoi? Și cam cat comision trebuie sa plătesc?
Împreună cu sotul am decis sa plecam in Irlanda, sotul sa lucreze, dar eu sunt însărcinată in a 20- a saptamana si nu pot sa ma angajez undeva la munca. Acum ma interesează daca ...? (mai mult)
TPU! Mi- a înghițit bancomatul cardul și cred ca mi l- au blocat fiindcă am introdus codul de 3 ori greșit! Dacă merg mâine la ATM Transilvania îmi pot scoate bănuții de pe card și sa solicit...? (mai mult)
Daca scot sticla cu apa din congelator inghetata si o bag la frigider se dezgheata?
Am inteles ca nu se mai poate obtine viza pentru SUA datorita pandemiei. Stie cineva mai multe detalii sau daca este adevarat? Si daca da, pana cand este aceasta situatie?
Cât faceți la Glovo într-o zi? Mulțumesc!
Am incercat sa scot praful din mufa de incarcare mufa jack si difuzor cu o guma de mestecat dar treaba e ca am apasat prea tare la difuzor si acum nu se aude prea tare, doar niste pocnituri, am sanse...? (mai mult)
Daca am abonament la Vodafone pot incarca cu euro o cartela prepay Orange? Adica practic ii dau incarcare imediata din contul meu Vodafone.
De un timp, întrerupătorul meu face flamă. Îmi este frică să îmi bag telefonul la încărcat. Nu am o mănușă, etc. Ca să pot să fiu sigură că nu mă ectrocutez. Ce pot face?
De ce in pravalii preturile nu's fixe, de exemplu daca ii ceva cu 9.99 lei, de ce nu ar spune mai bine fix 10?
Am rămas fără permis auto pentru 30 de zile. În data de 10.08 am renunțat la dovada de circulație. Înseamnă că în data de 10.09 îl pot ridica s-au abia în 11.09 o pot face?
A stat cineva la internat la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentara din Timisoara? Daca da,imi puteti spune cum e ( conditii,program, etc.)? Dau funda! Multumesc!
Cum imi dezvolt simtul umorului? Exista cursuri pentru asa ceva?
Buna, am un card la banca Transilvania si luna trecuta mi.a expirat, am fost dupa cardul nou si acum nu stiu de ce nu mai pot scoata bani prin western unio de la bancomat. Inainte cu cardul vechi n.am...? (mai mult)
Ma cum iti dai seama daca o fata ii place un băiat calm, fata de celilati care sunt activi
Suprafața termenului înseamnă doar suprafața grădinii sau grădină plus curte?
Știe cineva de la ce magazine se pot achiziționa batiste textile? Bineînțeles, dacă se mai fabrică așa ceva...
Bună ziua. Am dat astăzi o comanda online și domnul care deține site- ul mi- a spus sa anunț în caz ca nu am primit aviz poștal. Îmi poate spune cineva în ce consta acest "aviz poștal" și la...? (mai mult)
Știe cineva dacă te duci in Anglia din România faci carantina? 04.09.2020
Salut, as vrea sa știu dacă cei de pe tiktok (adică Tarzy, Zanidache...) chiar dau obiectele acelea care zic că le dau?
Salut, am dat o comanda din China în valoare de 50$ cu tot cu transport, ea valorează 46$(o placă de bază la un telefon). Aceasta nu a ajuns la poșta mea, ci la cea județeană unde am fost chemat..am...? (mai mult)
stie cineva daca de pe pc garage pot cumpara mai multe piese cu rate fara dobanda? E vorba de o suma de 3300 de lei.
Ce pot gasi pe deep web? Am inteles ca acolo e mare parte din informatiile de pe net Gasesti si chestii interesante care sa nu fie interzise?
Ati facut pana acum retur la eMag? In cat timp ati primit banii inapoi?
Exista citrice albastre?
Am o prietenă care face niște chestii handmade, sunt destul de fragile și vrea să le trimită unor persoane. Ce variante de a fi transportate îmi recomandați? Exclus poșta, de curier știu...? (mai mult)
Ce concluzie pot trage din subiectu asta(Gen o fata are Gagic si iese cu doi baieti unu are masina, nu are si fata are genul ei de a schimba baieti ca pe sosete. Ce ar trebui sa faca acei doi baieti cu...? (mai mult)
De unde "Dracu" isi procura ISIS armele? Presupun ca-i ajuta careva din armata, nu?
Credeti ca pot da admiterea la medicina veterinara daca nu stiu reactiile chimice dintre compusii organici? Doar sa construiesc catene si sa identific substante
Recomandați-mi va rog, și mie, ceva facultăți ce nu se axează foarte tare pe matematica(cu cât mai putina cu atât mai bine). Eu deoacamdata as merge pe management. Păreri? Pro/contra?
Intrebare: politica YouTube iti interzice sa folosesti cateva secunde dintr-un videoclip intr-un videoclip personal? Multumesc!
Salut, am o intrebare! Eu am Orange de 8 luni si am contract pe 2 ani. As vrea sa-l anulez, sunt curios cat costa taxa de reziliere.
Salut. Am o șapcă NY de la New Era, care nu o am de mai mult de cinci luni, și mi s-a decolorat. S-a făcut mov. Știți de ce mi s-a decolorat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Thelostlover întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!