Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Am o șapcă NY de la New Era, care nu o am de mai mult de cinci luni, și mi s-a decolorat. S-a făcut mov. Știți de ce mi s-a decolorat?
Daca am deja 18 ani pot să-mi retrag singur dosarul de la liceu? Ar putea ei sa mii-l trimita prin curier sau trebuie sa-l iau eu fizic?
La ce profil (liceu) ar trebui sa intru ca pe viitor sa fiu animator (desenator) sau ce studii imi trebuie pentru a ajunge acolo?
Hei! Dacă o aluniță care este în piele te doare, de dimensiuni mici, localizata sub barbă, culoare este neagra cred, nu pot distinge bine ca îmi creste tot timpul par în ea... doctorul dermatolog...? (mai mult)
Cat costa un bilet de avion Bucuresti-Timisoara in general? Am cautat si eu pe net dar gasesc doar de la 500+ euro
Care este numarul liniei pe un bilet de avion?
Buna, am o întrebare, care e diferența dintre un pierce si un cercel, ma refer la modul de prindere, material, etc?
Ca sa aduci un nou produs pe piata Spre exemplu un suc sau un supliment alimentar, iti trebuie aprobare de la FDA? Stiu ca sunt multe suplimente alimentare in plafare care nu au aprobare si se vand...? (mai mult)
Care sunt toate tipurile de zahar care exista? De ex zahar,zaharina,fructoza,glucoza, sirop de artar Care mai sunt?
Cum pot deschide un magazin online? Sediul social poate fi pe adresa site ului, doar pe internet? Ce trebuie sa mai stiu despre magazinele online?
Daca comand petarde prin posta de la cineva din românia (Stau la sat) Postarita sau cine mai e la posta sunr sanse ca sa verifice coletul?
Cum se poate creea o comunitate asemeni TPU,Romedic,avocatnet? Cati bani trebuie sa investesc? Se fac pe anumite platforme sau cum? Nu vreau ceva mare, doar la nivel national
Cum se poate da bacul in alta tara? Spre exemplu in Anglia, Spania, Franta Care sunt conditiile? Stiu ca e diferit in sens ca trebuie sa cunosc limba, arta, istoria si geografia acelei tari Dar ...? (mai mult)
Salut, de ce ca sa-mi bage internet trebuie cablu coaxial?
Hey! Am o întrebare. As vrea sa știu care este codul vestimentar al unui medic. Am mai văzut medici (barbati) care stau in cămașă și cravata având un halat alb și stetoscop ceea ce mi se pare ...? (mai mult)
Cum sa-mi deschid un blog(site web) fara prea mari batai de cap? Se mai castiga banii din blogging? Nu videoblog pe Youtube ci site web, unde doar scriu si postez poze.
Doresc sa fac un card de cumparaturi la ING cu o limita de credit de 9.000 de lei. Se plateste o rata lunara indiferent daca folosesc cardul la o plata sau nu? Mai precis: azi iau cardul iar...? (mai mult)
Stie cineva un site cu toate tipurile de asigurari pe care le poti face in Ro? In Elvetia te poti asigura aproape la orice
De câte clase am nevoie pentru a putea da de permis în Anglia?
Am abonament la Orange si vreau sa incarc cuiva creditul si sa ii dau de la mine 5 euro. Se poate? Daca da, cum? Persoana tot pe Orange este
Buna ziua TPU. Stie cineva un site de incredere(cu numar de telefon poate) unde pot gasi informatii despre autocare care transporta persoane Germania- Romania. Am cautat pe internet dar am gasit doar Romania-...? (mai mult)
In septembrie 2019 la începutul clasei a XI a mi- am depus cerere pentru alocație, am luat- o până în iunie, pe luna iulie nu am apucat să o iau de la posta asa ca au trimis- o inapoi, iar luna...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine sa descarc niste inregistrari audio/video de pe telefon pe laptop prin usb? Nu ma pricep. Trebuie sa fiu conectata la telefon?
Cum intru la round dfbot in telegram?
Hei! Stie cineva cum pot face ca sa vad printr-un geam termopan din ala cu model pe el, prin care nu se vede?
Ați avut vreodată senzația că nu puteți face mai mult în viață? Mă tot gândesc cum să- mi fac o carieră, cum să îmi mențin o relație, dar se pare că nu pot trece de anumite...? (mai mult)
Stie cineva daca s-a aprobat legea cu uniforma scolara?
Hey! Daca ai vasele de sânge foarte sensibile poți face extragere dentară?
O rozeta(pumnal) cu grosimea de 1cm se strica usor?
Vreau să mă îngraș dar fără să cresc. Este posibil?
Cam cata greutate e normal sa pierzi intr o saptamana? Am slabit 3 kg in 2 saptamani cu intermittent fasting. Adica 8 ore mananc si 16 beau doar apa. Si fix acum 7 zile am inceput sa mananc si in deficit...? (mai mult)
Știe cineva un site de unde pot comanda huse pentru telefoane gen cu diferite desene pe ele? (animale, peisaje etc...) Că pe Guardo nu găsește modelul de la telefon Huawei P30pro!
Stie cineva o extensie de sters postarile automat de pe Facebook? SocialBookPostManager nu merge pe noul Facebook.Dau funda
Ca elev poti sa iei bilete de tren pe gratis? Daca ma duc la gara cam cat dureaza sa iau 2 bilete pentru elevi presupunand ca nu e coada? De unde voi sti cand trebuie sa schimb trenul?
TPU! Urgent! La ce se refera "studii superioare"? Vreau sa ma angajez și mi- a zis dansul sa ii scriu mesaj cu numele, adresa etc. Și studii superioare dar la ce se refera? Am doar diploma de 12 clase...? (mai mult)
Ce inseamna "Confirmare livrare" la pachetele comandate online si trimise prin Urgent Cargus?
Cum ajung de la Piata Romana la Panduri?(de preferat cu metroul)
Cum se ajunge cu metroul de la Piața Romană la Politehnică/ Afi?
Hey! De când mă știu am o pupila mai mare ca cealaltă, oare este ceva grav?
Careva si-a schimbat buletinul cu unul nou? Ca am inteles ca deja au inceput sa se faca buletine in format precum permisul..Este adevarat sau doar asa vorbe in vant de la guvernanti?
Salut, vreau sa- mi iau un catelus dintr- un pitbull(cainele) si o corcitura de caine lup cu pitbull(cateaua). Catelul pe care vreau sa- l iau, are culoarea cainelui si zic ca poate seamana cu el, ...? (mai mult)
Cum se numește o husa cu protecție la,, headphone jack" și la încărcător de aia de pui pe ea și ai protecție anti apa?
As vrea sa cumpar o bicicleta Pegas. Eu nu locuiesc in Romania si aici nu exista Pegas. Am cautat peste tot. Doar in Romania este. Am cautat pe eMAG, dar nu vrea gasesc. Cum as putea sa cumpar...? (mai mult)
Pana la ce ora e mic dejunu' la McDonald's?
intenționez să achiziționez un produs de pe olx cu trimitere în țară Bucuresti-Brăila și nu stiu cum se fac tranzacțiile in acest mod. Trebuie să îi dau curierului banii.
Cum se face cont pe cursul cf Bucuresti?
Am vazut un animal de culoare închisă maro spre negru cu o coada de pisica dar rotunda la varf nu ascutita ca la pisica si avea urechi ascutite si a inceput sa sara spre gradina cand am intrat...? (mai mult)
Dacă mi s-a rupt o lumânare de la jumatate si am lipit o cu super glue, se va stinge cand va ajunge în locul unde am lipit o?
Buna, vreau sa fac un site de fundatii caritabile pentru un om cu tumoare pe creier, ma puteti ajuta?
As vrea sa vand cateva lucruri prin posta, Olx si alte site-uri de genul. Cum primesc banii dupa ce cumparatorul plateste produsul? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Kufu95 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?