Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Hei TPU, am un vechi prieten din alta tara cu care am rupt legatura acum 2- 3 ani si nu stiu cum sa dau de el, ii cunosc doar numele mic si scoala la care a invatat si adresa la care a stat! Pe retelele...? (mai mult)
Se pot face cununii civile in post?
Sunt curioasa in privinta caminelor de la UAIC: Akademos si Gaudeamus. Aveti idee daca sunt asa solicitate sau e nevoie de medii foarte mari? Multumesc anticipat!
Ce inseamna "hc"-ul de la multe statii de trenuri? De ce unele statii au acest "hc" iar altele nu?
Vreau sa fac un contract online la Enel pentru electricitate pentru un apartament nou, deci nu am facturi anterioare, insa ei imi cer poze la ultima factura. Nu era mai normal sa imi ceara...? (mai mult)
Salut,știe cineva in câte zile ajunge un mandat postal? Am trimis un colet cu ramburs prin posta romană.
Am și eu o întrebare.A mai cumpărat cineva puncte la penny (pentru ca să achiziționezi un pluș)? Dacă da,cât costă? Răspuns rapid, vă rog!
Am achizionat un apartament intr- un bloc nou din Sectorul 3, Bucuresti, am incheiat actul de vanzare- cumparare si acum trebuie sa ma duc la Directia de Impozite si taxe locale sector 3 sa il...? (mai mult)
Salut tpu...am roaming pe digi si primi mesaj ca in 3 zile daca nu platesc suma imi suspenda serviciile.Si daca platesc peste o luna patesc ceva?
Îmi poate spune cineva dacă la o școală postliceală de asistent medical este mai ușor de studiat ca la o facultate? Adică la postliceală ai materie mai ușoară, mai scurtă, treci mai ușor...? (mai mult)
Buna tuturor. Se poate sa te transferi la facultate intre specializari din semestrul 2? Adica de exemplu sa ma mut de la geografie simpla la geografie mediului sau de la psihologie la psihopedagogie? Multumesc...? (mai mult)
Vape-urile Logic Compact sunt permise in bagajul de mana? Trebuie scoase din bagaj la controlul de securitate?
Știți cumva cat este / cat era pe luna căminul liceului Octav Băncilă? Și dacă te primește daca înveți la alt liceu care nu are cămin?
Daca vii din Romania in Anglia esti nevoit să te izolezi la domiciliu? Asa scrie pe siteul lor dar nu toată lumea respecta aceasta lege ca deh nu vine nimeni la tine acasă sa vada daca stai in...? (mai mult)
am cumpărat o locuință pe numele de fata... după ceva timp, am făcut căsătoria și ziceam tot ceea ce primesc de la locuința sa vina la adresa de domiciliu avuta de la sot, sa merg la primărie...? (mai mult)
Vreau sa fac un schimb cu cineva de laptopuri dar nu pot ca suntem la 160 de km distanta...pot face cumva cu curierul sa fie bine pentru amândoi....gen sa facem schimbul?
De ce documente am nevoie pentru a imi face un card la 14 ani? Doar buletinul meu, a unui parinte si certificatul meu de nastere, nu? Eu asa stiu...nu stiu daca contează dar la BT as ...? (mai mult)
Exista vreun joc de remi/Rumi online unde poți juca cu bani reali?
Salut, TPU! Astazi am primit o citatie in care sunt chemat ca "martor" la politie pentru un caz de "hartuire, amenintari". Problema este ca nu am fost martor la nimic si nu am facut asemenea lucruri....? (mai mult)
Unde pot face un CV online? Stiu ca era europass parca, am nevoie de un link va rog frumos.
Pentru a ridica coletul alliexpress se primeste mandat postal pentru a- l lua de la posta? Trebuia sa imi vina un colet si nu stiu daca are legatura cu el, am primit mesaj de la fan courier sa merg sa...? (mai mult)
Aveți idee cam între ce ore se oficializează o cununie civilă?
Buna, TPU! Am nevoie sa duc copilul la un centru unde se poate face o testare psihologica pentru a- i determina coeficientul de inteligenta. Am nevoie ca testele facute in acel cabinet sa fie recunoscute...? (mai mult)
Buna seara, tocmai m- am inscris la postliceala Feg insa necesita sa reziliez contractul. Trebuie sa plec pentru o perioada din localitate. Insa nu a inceput scoala. Astazi am semnat si tot astazi am ...? (mai mult)
Salut, am luat un bilet de tren pe carnetul unui prieten. Daca ii arat biletul nasului o sa ma intrebe de carnet? Daca ii zic ca nu il am ma da jos din tren?
Salut, cum pot sa ii platesc cuiva 3 euro de pe un paysafe de 5 euro? Exista vreo metoda sa bag banii din paysafe pe ceva site de tranzactii si sa ii pot oferi de acolo ce suma vreau? Sau cum se face?
Exista alcool mai mare de 70 de grade in magazine? Alcoolul folosit in spitale nu cred ca e la fel ca spirtul din comert, nu?
Hey! Daca mă duc la magazin și am doua măști una chirurgicala și una care poate fi spălată cea chirurgicala nu este infectată daca este acoperita?
Care este cel mai apropiat Jumbo de cartierul Drumul Taberei?
Imi pot face pasaport din alta tara? Dau funda
Sună destul de straniu și probabil prost, însâ trec a 12- a anul asta și am probleme cu familia și e destul de greu ca ei să mă întrețină, fiindcă sunt din altă țara. Iar ca ...? (mai mult)
Sunâ destul de straniu și probabil prost, însâ trec a 12- a anul asta și am probleme cu familia și e destul de greu ca ei să mă întrețină, fiindcă sunt din altă țara. Iar ca ...? (mai mult)
Merge sa comand opțiunea Digi 4k si Euro Sport 4K? Chiar dacă nu sunt titularul contractului TV de la RCS RDS DIGI? Sau trebuie sa fi titularul contului pentru a putea achizitiona aceasta opțiune? Dacă...? (mai mult)
Am 4 intrebari: 1 Dacă activez optiunea 4K pentru canalele Digi si Euro Sport în cat timp am maxim canalele în grila mea de programe? 2. La finala UEL SEVILIA sau Inter? 3 La finala UCL PSG sau BAYERN...? (mai mult)
Urmează sa plec în București și aș vrea să știu dacă îmi pot face un abonament la oricare dintre spațiile STB? Cardul despre care am auzit se poate lua de acolo sau trebuie luat dintr- un loc...? (mai mult)
TPU! Am o întrebare pentru voi! Este o alegere rea sa te angajezi la Lidl? Este greu? am auzit ca trebuie sa inveti niște coduri la legume/fructe, dar se plătește bine. Ce părere aveți? Mulțumesc...? (mai mult)
poate sa îmi spună vreun ieșean cum ajungi din Podul Ros la liceul Cuza din Tătărași?
Salut, stie cineva cum functioneaza promovarea unui videoclip pe YouTube? Am vazut tutoriale din afara dar m- ar ajuta mult mai mult unul in romana. Se descurca cineva? Problema mea e la partea financiara,...? (mai mult)
Salut, ce inseamna,, ora extragerii corespondenţei,,? La posta ma refer.
Am reclamat pe cineva la politie acum pentru deranjata liniștei publice. Cei de la politie mi-au cerut numele meu. Ei vor spune cine i-au reclamat?
Am niste intrebari legate de America, adica cu toate ca este o tara mult mai periculoasa unde oamenii pot umbla cu pistolul la ei, unde sunt foarte multi criminali si psihopati tot mi se pare o ...? (mai mult)
Un site/ aplicatie/carte ceva... dupa care pot invata pentru examen (scoala postliceala sanitară)?
Știe careva care e tipul de credit pentru locuință cu cel mai mic avans? Era prima casa cu 5%, mai este?
Am și eu o întrebare, cat costa o consultație la un medic urolog in București, la privat.
Hei! Vreau sa trimit un colet in Polonia. E prima data si nu stiu cum e mai bine. Sa trimit prin posta romana sau sa aleg o firma de curierat (si daca da, care este cea mai avantajoasa)?
Cineva care circulă/a circulat cu trenul în această perioadă și îmi poate spune și mie dacă se respectă măsurile de prevenire a virusului? Se păstrează distanța, se poartă mască?
Schimbatorul de foi de la bicicleta nu mai impinge pe foaia a 3-a, decat pana pe a 2-a, nu stiu ce e de facut, va rog ajutati-ma!
Bunăă! Am nevoie de mare ajutor in cazul in care cineva poate sa ma ajute as fi foarte recunoscătoare! Sa începem...sunt eleva in Germania, clasa a10- a, anul viitor voi trece la "liceu ", respectiv...? (mai mult)
Ce siteuri de sondaje care chiar platesc stiti?
Am inteles ca poti obtine un permis port arma, dar ce fel de arme poti detine cu acel permis?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Kufu95 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!