Daca mi- am blocat cardul BT la un ATM BT din cauza introducerii de pin gresite de 3 ori si ma duc sa il iau de la banca iar, o sa trebuiasca sa dau bani pentru deblocarea lui? Eu l- am blocat incercand...? (mai mult)
Am scris pin- ul gresit de 3 ori si atm- ul mi- a blocat cardul in el(Bancomat si card BT) am sunat la relatii cu clientii si mi- au zis ca vineri să mă duc la scursala sa iau cardul(blocarea intamplandu-...? (mai mult)
Astăzi am fost muscat de o viespe sau albină pe corp de vreo 5 ori în locuri diferite, în apropiere era un roi mai mare în pământ. Se poate întâmpla ceva dacă am fost mușcat de ...? (mai mult)
Aș avea si eu o intrebare. Am fost sa depun actele pentru a- mi transfera alocația pe card. Stie cineva cam cat timp durează pana o sa intre? Cineva mi- a spus ca dureaza cateva luni. ...? (mai mult)
Daedalus e de încredere?
Din ce se face lacul de lemn? (Componentele pentru a face lacul)
Pentru a pleca in Republica Moldova cu o masina care nu este inmatriculata pe numele meu, imi trebuie procura din partea proprietarului?
caut si eu un site care sa vanda Alcantara speciala pentru plafon auto insa nu gasesc deloc, imi puteti da link de la un site?
Mi- am blocat cardul in bancomat din cauza ca am gresit de 3 ori pinul (BT) cardul blocat ajunge inapoi la banca? Am sunat la relatii cu clientii si mi- au zis ca o sa pot sa il iau in 3 zile lucratoare....? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare, recent am mers la un magazin de cosmetice si mi- a zis daca vreau sa primesc cu 200 lei in plus la salariu trebuie sa semnez un contract pe un an. Adică trebuie sa raman ...? (mai mult)
Cat timp a stat inundata o regiune din cauza unei inundatii? Maxim.
Salut, e legal sa merg in tricou de politie pe strada?
Cum pot vedea trendingul yt din alte tari?
Stie cineva daca in bagajul de mana wizz priority ai voie sa bagi bautura? In troller?
Buna prieteni, este o oră tarzie dar imi puteti raspunde si maine, ce pot folosi sa ma fotografiez pana la jumatate in afara de trepied? Adica ca si cum m- ar fotografia cineva, pentru ca vreau sa ...? (mai mult)
O intrebare pentru cei maturi, care isi rezolva singuri problemele. Am numarul cadastral al unei proprietati, numar dat in registrele pe hartie. Acum, s- a trecut la evidenta electronica si s- au alocat...? (mai mult)
Cate persoane care nu au un grad de rudenie între ele pot merge intr-o mașină de 5 locuri? Mai este valabil aceea măsură de 3 persoane? Vă mulțumesc!
Este o perioada cand se pun mai multe anunturi noi pe eMAG? Gen o zi pe saptamana/ sau o perioada din luna?
Vreau sa va intreb, am și eu un bilet de la Londra spre Istanbul și fac escala in Frankfurt, este carantina in unele dintre țări?
Cum se echivaleaza in Germania diplomele de studii obtinute in Romania? Ce acte trebuie?
Am achiziționat de curând o baterie(Caranada) pentru mașini electrice de copii și nu sunt mulțumit de ea (ține foarte puțin). Vreo sugestie de baterii mai bune? 12v 7ah. ...? (mai mult)
Cine stie si este in domeniu va rog sa imi raspundeti. Daca vii din Germania din orasul Koln, perioada asta trebuie sa stai 2 saptamani in carantina? Pentru ca am fost 3 luni plecat din mai si...? (mai mult)
Ce faci la un job precum outsourcing?
Vreau sa vizitez orașul Târgoviște. Cat fac de la gara pana in centru?(ma refer la zona in care se afla Parcul, Gradina zoologică si Turnul Chindiei) Vreau raspunsuri de la locuitorii orașului.
Salut, cum pot sa vad daca cardul meu suporta contacless? (vreau sa mentionez ca nu are desenul ala cu niste antene)
Salut, la ATM/Bancomat se pot depune banii pe card, sau doar extrage?
Ce poti sa faci cu o interfata audio? Am auzit ca poti sa dai volumul mai tare dar ce mai poti sa faci cu ea? Am beyerdynamic dt 770 pro 80 ohm ( casti ). Le folosesc la pc pentru muzica, filme. Si voiam...? (mai mult)
Salutare! Am trecut printr- o situație acum câteva zile la care mă tot gândesc. Am fost martoră în plină zi la un eveniment îngrozitor : în plină stradă era un țâgan care bătea o femeie,...? (mai mult)
Am facut o achizite a unui parfum numit "Just Jack- Oud oak" care cica este o clona a originalului Tom Ford Oud Wood. L- am luat de pe notino.ro pentru a evita orice teapa, la un pret mega ...? (mai mult)
Am auzit ca poti sa faci scoala online de acasa. Dar e in engleza. Asa stiu engleza cat de cat. Adica pot sa vorbesc engleza si sa port conversatii in engleza. Trec clasa a 10 a apropo. Stie cineva ceva...? (mai mult)
E greu sa multiplici/copiezi chei? De orice tip. De la o scara de la 1-10 cam cât de greu ar fi? Știu ca depinde și de persoană dar întreb asa.
Exista prin Cluj magazine de surplus militar?
As vrea sa stiu daca se poate calatori in UK daca nu ai 18 ani si nici pasaport. Cu acordul parintilor se poate?
va rog urgent, ce inseamna Diploma de atestare a performanțelor olimpice? Ceva cum ca am participant la o competiție sportiva? Sau ce inseamna mai exact? Dau funda
Vreau să învăț limba engleză și nu știu de unde să încep și nu știu ce să fac! Îmi puteți da un sfat! Va rog să răspundeți doar cei ce știu! Mulțumesc!
În salină trebuie să intri cu mască?
am o întrebare legată de creditele din Germania. Am auzit ca in cazul in care nu poți plăti poți face insolventa privată, adică intri in insolvență ca persoana fizica. Daca fac acea...? (mai mult)
Se pot cumpara bilete de tren de exemplu Galati - Bucuresti si pe acelasi bilet sa fie si intors? Bucuresti - Galati? Adica sa ai si dus si intors pe acelasi bilet, sa iti apara ca la 10:00 pleci...? (mai mult)
Hey! De ce când mă uit la un film englezesc nu înțeleg nimic, iar daca mă uit la unul american înțeleg aproape tot?
Am o intrebare, cum se procedeaza sau ce se intampla daca vreau sa merg sa ma inscriu si la o alta facultate, insa am dat deja diploma de bac la alta? Adica, daca m- am inscris la o facultate si in...? (mai mult)
Stie cineva un maxi taxi Reghin - Bucuresti. Pentru maine?
Cât ar trebui sa plătesc pentru o cursa de 70 de klm? Vreau sa precizez ca omul a zis ca nu face cursa și să-i dau cat vreau. 100 de lei este puțin?
vreau sa va intreb, am comandat ceva de pe un site si imi zice plata prin transfer bancar sau ordin de plata, la ce se refera ordin de plata cum adica?
Unde pot vedea rezultatele de la admiterea pentru facultate?
Daca am depus dosarul de inscriere la liceu si nu stiu daca am si diploma de 8 clase in ea, trebuie sa ma duc la scoala sa o iau? Vreau sa zic ca am depus dosarul si nu mai trebuie nimic dar diploma...? (mai mult)
Bună! Cum pot ajunge la 1 Decembrie 1918, folosind metroul de la Piata Unirii?
Cine imi poate spune cum pot trimite un colet la posta cu ramburs? Coletul reprezinta o bluza. Si banii in cat timp ajung? Mai exact, ma intereseaza daca cei de la posta imi pot tine banii pentru...? (mai mult)
Salut,am luat un sifon si vreau sa dau sifonul. Daca il dau imi primesc banii inapoi pentru sticla de sifon?
Cineva din Buzau care imi poate spune la ce sediu de politie imi pot scoate cazierul
Buna, vreau sa imi cumpar un binoclu si nu ma prea pricep la lentile, care este mai bun unul de 20x50 sau unul de 60×90?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?