Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 28 Noiembrie 2024 sunt:
De curiozitate dar cum ajunge un profesor sa fie considerat stabil psihic ca să poată preda? Adică eu înțeleg ca pentru a putea preda trebuie sa treci un test psihologic la examenul de titularizare!...? (mai mult)
Buna. Nu imi pot accesa vechiul cont de iCloud din cauza ca nu mai am acces la numarul de telefon care era asociat cu acel cont, insa parola si restul datelor le stiu. Am incercat sa il recuperez pe ...? (mai mult)
Sunt vedete care iau toata viata medicamente pentru tulburare obsesiva? ei nu au apelat si la terapie?
Ce întrebări conțin diferențele de transfer în clasa a 11 a, la liceul Garabet Ibraileanu Iași, profil filologie intensiv franceză
Buna Se poate face card bancar in așa fel să primești bani pe el de exemplu din străinătate și să nu îți permite să scoți bani deloc de pe el doar sa faci cumpărături?
Nu îmi pot accesa adresa de Yahoo ce pot sa fac nu îmi trimite codul de nr de telef îmi spune ca am încercat de multe ori sa încerc peste câteva ore sau mâine dar degeaba am încercat și ieri și...? (mai mult)
Buna ziua. Cum fac sa nu se vada ce prieteni am pe Facebook. Multumesc!
Salut TPU, am un Samsung a 50 am fost saptamana trecuta si i- am schimbat ecranul toate bune dupa intr- o seara pun la incarcat apoi dimineata cand ma trezesc nu se mai afisa ecranul dar cand dau butonul...? (mai mult)
Am vazut pe Facebook reclama la "spatii de cazare litoral MAPN, MAI". Mai exact, de ce ar fi o categorie "speciala"? Ma gandesc ca orice om, in vacanta, e civil, nu agent. Care e logica?
Când credeți că vor fi scoase păcănelele peste tot? Și în orașele mari? Noi cred că suntem singura țară care avem cazinouri din 2 in 2 metri! Măcar de aveam posibilitatea ca și in tarile ...? (mai mult)
Mi-a căzut apă de aparatul de cafea, el fiind în priză. Dacă îl șterg de apă mă poate curenta?
In ce limba e melodia asta? https://youtu.be/6jJTJHmddvo?si=s7iPkNbKlaspQd4g
Salut! Am o trotineta electrica Kugoo Kirin G2 Pro care nu se incarca. Becul incarcatorul ramane verde tot timpul chiar si atunci cand este introdus in trotineta semn ca trotineta nu se incarca. Mentionez...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda un serviciu ieftin de expediere a coletelor? As dori sa trimit un pachet pana în Germania. Pachetul conține de fapt doar o foaie A3.
La ce se refera exact când scrie într-un anunț de imobiliare "gaz și apa separat"?
Salut, exista vreun clip real cu sotii Ceausescu executati?
Daca sunt a 12 a si termin intr-o luna pana cand mai e valabil carnetul? Cat pot sa-l mai folosesc la tren / metrou?
Ce înseamnă:Status expediție: Expeditie descarcata in depozitulul de destinatie?
Bună ziua, am nevoie de un sfat pentru un vecin care ne poluează cu miros de borhot, vă explic situația. Vizavi de casa noastră trecând drumul la nici 150 de metri are teren un vecin din comuna...? (mai mult)
Buna ziua! Poate cineva sa ma ajute si pe mine cu un numar de telefon de la manastirea Prislop? La numerele afisate nu raspunde nimeni! Poate sunt prea multi ani din 2012, se pot schimba...
Cum pot ajunge de la Gara de Nord la aeroportul Otopeni? Nu ma intereseaza bolt, uber, taxi si ce mai exista.
Salutare, pot afla adresa IP-ului unei persoane cu care vorbesc pe messenger? Isi tot face cineva conturi de Facebook false cu pozele mele si vreau sa stiu cine îi. Ma puteti ajuta cumva?
Am activat din greșeală SOS-ul la telefon și a sunat cam 5 secunde la 112. Peste cam 1-2 ore m-a sunat de două ori un număr "0112". Ce e asta?
Este normal să aud zgomot de înalta frecventa de la un prelungitor în timp ce ceva este conectat la el (un televizor sau un router sau ambele)? Cateva detalii despre prelungitor: HOFF, 16A, 250V ...? (mai mult)
Toate insectele lasă ciupituri?
Bună ziua, știe cineva ce acte am nevoie pentru a face un pasaport la un copil minor, născut în Olanda? MULTUMESC
Credeti ca o sa vina extraterestrii pe Terra in viitor?
Cum pot închiria o căsuță poștală în Germania
Oare este vreun site pe internet unde as putea verifica toate locurile in care am fost angajata si cat timp am lucrat in locurile respective? Am nevoie de informatiile respective pentru un CV. M- am mutat...? (mai mult)
Voi credeti ca daca o specie de extraterestrii ar folosi gauri de vierme daca ele ar exista ar ajunge foarte rapid la noi? credeti ca exista vreo sansa sa dea de noi in perioada de 100ani?
In cazul ăsta, cum mi s- a luat pielea si se vede carnea, este vreun risc de infectare incat sa trebuiasca sa- mi pun bandaj? Sau pot merge la sala fara? https://i.postimg.cc/VkPk7NyM/20240601-...? (mai mult)
Bună ziua! Cum pot găsi o presoană cu numărul de telefon? Mulțumesc frumos!
Bună dimineața. Știe cineva cum se poate repara un fermoar la un rucsac? Adică uneori se inchide cum trebuie altădată m-ai rămâne cu spațiu.
Salut, mi- am pierdut accesul la cont, și mi l- am recuperat recent dar nu pot schimba email sau numărul care e in cont, spune că "nu putem schimba adresa de email deoarece nu cunoaștem acest dispozitiv,...? (mai mult)
Buna, rana deschisa se considera doar o taietura cand curge sange sau chiar si cand mi se ia putin pielea accidental din cauza unui obiect, dar nu imi curge sange
Salut, sunt pe tratament cu Xanax si Serlift, am zis sa n o mai intreb si de asta pe doamna doctor ca am zapacit o, ambele medicamente trebuie luate la ore fixe? Sau le pot lua cu intarzieri de o ora...? (mai mult)
Bună ziua, sunt Ioana și vreau să știu și eu numărul de telefon al curierului DPD pentru județul Argeș orașul Pitești. Trebuie să- mi primesc un colet. Am incercat sa sun de pe nr de telefon...? (mai mult)
Știe cine care este munca pe care trebuie să o facă un soldat în unitate? Îmi doresc să merg pe armată, SGP și nu știu ce trebuie să fac mai exact după intrarea în unitate, dacă m- ar putea...? (mai mult)
Salut! Cunoșteați munca pe care trebuie să o facă o femeie SGP la armată? Vreau să intru în armată ca soldat, dar nu știu sigur care sunt atribuțiile unei femei Rog răspunsuri
Cand apas tasta shift sau ctrl se aude un bipait. Folosesc Windows 11. Cum pot sa rezolv situatia?
Salutare, TPU! În 2023 am dat BAC- ul în vară și toamnă, am luat doar la română, în vară. La mate și a 3- a materie am picat în ambele sesiuni (la a doua m- am dus doar pentru a nu pierde...? (mai mult)
Ce soluții eficiente ar fi pentru o moarte sau o sinucidere? Intenționez să îmi închei toate socotelile cu viața! Stările adânci de singurătate mă pun la pământ și mă simt un adevărat...? (mai mult)
La corigenta mergi la scoala toata vara sau doar odata sa dai examenu?
A platit cineva prin revolut pe blablacar pana acum? Fara mistocareli!
Unde bagi codurile de la sobranie?
Poți sa faci facultatea de medicină in România iar apoi să te angajezi in altă țară?
Bună. Dacă comand ceva din Ungaria şi Ungaria este în Uniunea Europeană în câte zile se va livra aici în România şi în ce monedă şi cum pot să plătesc?
Pot sa platesc cu revolut pe blablacar? Gen il intreb pe sofer pe chat daca accepta si cand ne vedem ii trimit banii de fata cu el daca accepta.
Salut! As dori sa intru si eu in tiktok program beta si nu stiu cum, imi poate explica cineva? Stiu ca trebuie sa ai minim 10k urmaritori si in ultima luna 30k de vizionari
Bună dimineața. Oare poliția te poate cauta și la locul de munca sau doar în cazuri mai speciale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Littledoctor26 întreabă:
LisaJulie întreabă:
sabin89 întreabă:
Sawarekh întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?