Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Hey! Voi cum ați învățat pentru școala de șoferi? Cum sa fac sa rețin fara sa uit?
Salut tuturor. Știe cineva un site sau ceva unde pot găsi locuri de munca sigure în Germania, Anglia, Italia? Locuri unde nu necesita numai decat sa cunoști limba?
E normal să te contacteze angajatorul pentru interviu după 6 luni de la depunerea CV- ului? Mi s- a întâmplat recent și chiar mi se pare absurd să mă sune așa târziu. Nu știu de ce nu m- a sunat...? (mai mult)
In noiembrie implinesc 16 ani. Locuiesc in Germania. Exista vreo sansa sa imi gasesc un job sau minijob pentru a castiga un ban? Cine are cunostinte in domeniu? Multumesc
Bună ziua. Am o nelămurire... Dacă îmi cumpăr bilet dus- intors dar între timp îmi expira buletinul și- l schimb, are vreo problema la intoarcere? Precizez ca o sa am același nume, domiciliu...? (mai mult)
Cel mic a primit un lego cu piese mici cu Batman si un submarin. L- am construit impreuna dupa cum spunea in carte. Faza e ca dupa un timp, cam o luna dupa ce l- am facut am aruncat cartea. Am zis ca ...? (mai mult)
Pot trece la aeroport cu laptopul si castile in geanta de mana? Am casti mai mari care au propria lor cutie. Pot trece cu ele?
Ce rezistente se potrivesc pentru o tigara electronica ijust nextgen? Daca imi puteti da si link-ul de la ele.
cum poti sa obtii aceste burse la facultate: -Bursă de excelență ‐ Burse de merit ‐ Burse de studiu ‐ Burse de ajutor social?
Nu mai merge sa achiziționezi bilet la blue air prin paypal sau giropay sau sofortuberweisung? Tocmai am incercat și-mi apare doar Visa, Maeștri, Mastercard și Dinners. Știe cineva ceva?
Pentru dosarul de înscriere la liceu trebuie să fie și copia după buletin si dupa certificatul de nastere legalizate, adică să aibă ștampila si semnătura directorului? Eu as vrea sa ...? (mai mult)
Hey! Printr-o alimentatie sănătoasă pot preveni caderea parului chiar daca persoanele din familia mea au avut probleme cu părul?:(
Am si eu o nelamurire. Atunci cand comanzi o pizza de exemplu, iar cand vine acasa si trebuie sa platesti nu ai bani schimbati si nici baiatul nu are sa imi dea rest, a cui e vina?
Stiu de doua orase care nu au gaz metan in locuinte, la bucatarie: Tulcea si Oradea. Ce alte orase mai stiti voi care nu au gaz metan in locuinte?
Poti sa fii dat afara din scoli pentru lucrurile pe care le zici pe internet?
Am niste bani in contul Wizz de la Wizzair. Vreau sa- i folosesc la cumpararea unui bilet de avion dar, cand ajung cu rezervarea la "modalitati de plata", nu imi apare niciun buton care sa- mi permita...? (mai mult)
La liceu pot sa imi schimb semnătura? Pentru ca la școală foloseam una nu prea ok. Doar numele meu incomplet
Dacă ești la taxă (la Facultate) poți să-ți pierzi locul într-un fel sau să ți-l ocupe altcineva? Mă refer în prima sesiune de admitere.
Salut, as dori sa fac un upgrade sau mai multe la bicicleta(piese, frane, etc.), bugetul meu este de 900 de lei.Va multumesc Link bicicletă:https://click4sport.ro/bicicleta- ultra- agressor- 26-...? (mai mult)
Cu ce autobuz pot ajunge din zona Gara de Nord la Facultatea de Limbi Straine (Strada Pitar Mos)?
am intrat la un liceu cu internat dar as vrea sa stau la alt internat din aceeași zona aș putea, daca da cum ar trebui să procedez?
doresc și eu să aflu ce taxe vamale există în prezent în România și cum se aplică acestea. (De ex: Din câte știu există o taxă de 19% pentru produsele de tip "Țigări și așa ...? (mai mult)
Am un abonament Metrorex (cel normal de 70 lei) neactivat dar scrie pe lateral langa serie ca expira pe 31/07/2020, ce inseamna asta, ca nu il voi mai putea activa de atunci? Momentan nu am nevoie...? (mai mult)
În legătură cu în scrie la facultate, în special UVT, înscrierea se realizează de acasă online sau trebuie să fac și altceva?
Am si eu o intrebare pentru cei care se inscriu anul asta la litere la Babes. Deci la anexa 2 trebuie sa- mi trec toate optiunile pentru specializari A si apoi in fisa de inscriere de pe site sa pun optiunile...? (mai mult)
TPU! Am descarcat aplicația BT Pay pe telefon și trebuie sa îmi intre niște bani în cont. Îmi apare pe aplicație sau trebuie sa merg la bancomat sa verific dacă au intrat banii sau nu?...? (mai mult)
Oare imitația de piele se poate spăla la mașină? E vorba de o poșetă...
La actele de inscriere la liceu ce inseamna cererea de inscriere? Este acea fisa in care mi-am ales optiunile sau este altceva?
Ce reprezinta codul CIF de pe diploma de bac? Si ar trebui sa ma ingrijorez daca il afla cineva?
Stie cineva daca exista vreo contraventie/amenda pentru depasirea vitezei limita cu MAI PUTIN de 10km/h spre exemplu in localitati sa mergi cu 57km/h
Daca vorbesti online cu operatorul de la asistenta tehnica sa zicem de la Orange. Operatorul iti poate vedea istoricul traficului de internet?
O firma serioasa care face instalația cu tot cu liner la o piscina? Sau mai multe firme sa ma interesez de preturi.
Pentru cei care au vandut pe redbubble sau știu cum funcționează lucrurile acolo, trebuie să plătesc vreo taxă în țară sau se ocupă site-ul de tot?
TPU! Va pricepeți careva la aplicația BT Pay? Am descarcat- o iar când dau click pe Adaugă un card îmi zice ca trebuie sa am în permanenta o metoda de securitate activa. Dau click iarăși pe Am ...? (mai mult)
Hei, cei care sunteti studenti credeti ca sesiunea de toamna se va da tot in online?
As putea fi voluntar/coordonator proedus daca sunt la facultate?
Buna Seara.As avea o curiozitate in legatura cu expedierea unor scrisori din Romania catre un alt stat UE prin Posta Romana.Care sunt modalitatile prin care sunt expediate peste hotare si cam care e traseul...? (mai mult)
Voi ce site-uri de imobiliare folosiți în Germania, există ceva gen olx?
Buna, bursele de ajutor social se ofera si in cazul miopiei grave? Oare stia cineva sa-mi dea mai multe detalii? Daca trebuie sa fie peste -5 spre exemplu sau altceva reprezinta miopia grava
Ce pot sa le fac vecinilor? Asculta muzica noaptea si am chemat politia.A doua zi au ascultat iar si am dat o petarda in curte si zic ca am aruncat la ei in curte.Ieri au chemat politia cand am cumparat...? (mai mult)
A plecat cineva in perioada asta din țara? Când v-ati întors ati intrat in carantina?
Salutare TPU, situația stă în felul următor, doresc să cumpăr ceva de pe Aliexpress și am două variante pentru transport, ori prin China (Seller Shippment Method, care costă 33/34$) ori prin...? (mai mult)
Pot sa trimiti o bicicleta prin curier intreaga? La ce firme de curierat se poate?
Cat costa in momentul actual cazarea in caminele din ASE?
Ce costuri trebuie achitate in cazul in care destinatarul nu ridica coletul și acesta se întoarce la mine? (Fan courier).
Știe cineva dacă sunt deschise Thermele (București)?
Merg zborurile din Anglia spre România? Am luat bilet pentru luna August. Mulțumesc!
Ce inseamna cand o comanda este DOAR online? (stocul este doar online) Va rog sa-mi explicati
Salut. Imi poate spune cineva daca bicicleta Cross grx9 hdb are furca cu blocaj?
Buna, stiti o aplicatie de pe care pot vedea câți bani am pe card la BRD? Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!