Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Picătura rezista la apa?
Pentru cei care au vândut pe redbubble sau știu cum funcționează lucrurile acolo, trebuie să plătesc vreo taxă în țară sau se ocupa site-ul de tot?
Dacă am găsit niște fosile trebuie să le duc undeva sau le pot păstra?
Pentru cei care au vândut pe redbubble sau știu cum funcționează lucrurile acolo, trebuie să plătesc vreo taxă în țară sau se ocupă site-ul de tot?
Incerc de 2 sapt sa incep sa ma trezesc devreme da nu reusesc. Incerc sa ma trezesc devreme dar nu pot pentru ca ma culc pe la 5 - 6 dimineata. Si nu pot sa ma culc mai devreme. Nu imi e somn. Si daca...? (mai mult)
Cum pot monta setul asta pe perete orizontal asa încât transformatorul (ala mare ca un receiver) sa nu stea atârnat pe perete? https://www.led-box.ro/kit-banda-rgb-10m
cu cine trebuie sa vorbesc pentru a putea vedea inregistrari video de pe camerele de supraveghere publice in Bucuresti?
Salutare TPU, rog și eu frumos pe cineva să îmi lase un link cu mai multe informații despre "Taxele Vamale" adică ce categorii de produse sau bunuri se supun acestor taxe, sau criteriile după care...? (mai mult)
Stie cineva unde se achită taxa de inscriere la facultate? Pe siteul facultății nu se specifică.(Oradea) Mulțumesc!
Buna, De curand am dat comanda de o tableta grafica Huion in valoare de 306$ insa pe site imi spune ca imi asum plata vamala. Stie cineva cum se calculeaza?
Buna, cam cat ar costa Netflix pe luna in lei? 2 Ecrane este mult merita?
Vreau sa vand ceva pe olx, iar o persoana vrea sa ii trimit prin curier si ne- am inteles sa imi trimita avans 100 lei si mi- a cerut contul bancar si numele complet titular cont, este vreo teapa, poate...? (mai mult)
Buna,TPU! Imi poate spune cineva care este diferenta dintre departamentul de contabilitate si audit si contabilitate si informatica de gestiune?
Salut, puteți să îmi spuneți cum se numesc acele aparate unde bagi 5 sau 10 lei si poti castiga telefoane sau altceva?
Ce trebuie să fac în caz de mi-am pierdut buletinul? Cât trebuie să plătesc? O să mai trebuiască să fac poză?
Salut, știe cineva dacă pot trece granita din Belgia spre România cu mașina mâine 3:07:2020?
Dacă un permis auto a fost suspendat 3 luni și în 2 luni a expirat pot să-l ridic?
Cum pot ridica 10l de mercur? Dar 50l?
Bună, mi- a fost anulat de 2 ori zborul pe ruta UK- RO iar s- au închis zborurile în țară sau ce doamne iartă- mă? Ma gândeam ca dacă ar fi închise nu ai putea sa cumperi bilete.Din cauza stării...? (mai mult)
Salut. Care e diferenta dintre flota, spada sau sabie(scrima)?
Buna, am si eu o intrebare, vreau sa pun camera video la casa, am voie sa o fixez sa se vada si pe drum?
Daca am motor pe bicicleta și nu îl folosesc pot sa circul fără permis? Folosind doar pedalele?
Ce reprezintă acel "Pass-Monde"? Ce trebuie completat în căsuța respectiva? https://www.reglomobile.fr/rechargement-express
La eMAG poti comanda orice produs prin ramburs la curier? Ma intereseaza pc, laptop. Asta presupune a plati numai in momentul ridicarii? Cu ceva taxe in plus de cativa lei(5 lei imi scrie)? In rest ajunge...? (mai mult)
cum pot afla codul bic de la card? Am card de la raiffeisen si cardul e facut in Ocna Mures jud Alba.
Bună seara TPU, cum funcționează garanția comercială pe care o primesc la achiziția unui produs? Poate ii "transferabilă" dacă de exemplu produsul încă se află în termen, dar se "schimbă"...? (mai mult)
Salutare TPU, sunt curios de niște sfaturi / recomandări, deci sunt interesat în a cumpăra produsul "X" de pe Olx sau alte asemenea, în anunț vânzătorul specifică că produsul e ok, are poze...? (mai mult)
Salut tuturor. Azi m- a sunat o doamna (a zis ca o cheama Laura si este de la firma Life Med din Cluj Napoca). Si ca firma lor este infiintata recent, a lansat un pogram " impreuna pentru un mediu...? (mai mult)
Întrebare pentru cei care au trimis în ultima perioada scrisori prin posta romana. Dacă eu sunt plecat în alt oraș și as vrea să trimit Acasă o scrisoare, eu ca expeditor trebuie să scriu...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste acest tip de incuietoare in Romania? Multumesc anticipat! https://www.google.com/search?q=yale+ deadlocking+ nightlatch&client=opera-...? (mai mult)
Hey buna,stie cineva, de pe site-ul eMAG o pompa automata buna pentru a umfla piscina?
as dori sa aflu daca dupa ce iti obtii green card-ul, te poti angaja la Banci in State?
Azi am avut un examen medical si am uitat sa platesc. Adica mi- au dat certificatul dar cred ca au zis ca am platit. Si eu nedormit am uitat. Chiar imi pare rau dar sincer sa fiu clinica...? (mai mult)
Vreau sa imi fac mutatie pe Bucuresti, am tot amanat pana acum din cauza pandemiei, insa nu o mai pot face. Va trebui sa imi schimb toate documentele, inclusiv permisul de la masina, cat si actele ...? (mai mult)
De unde se cumpara timbru fiscal?
Pentru cei care aveți experiențe cu Poșta Română: Am trimis internațional o corespondență, dar când am ajuns acasă am observat că adresa tipărită pe chitanță pare a fi greșită și ...? (mai mult)
Pentru cei care au invatat pentru admiterea la medicina... Doresc sa dau la UMF Cluj(medicina dentara) si vreau sa incep de pe acum sa invat insa nu stiu de ce carti/manuale/culegeri am nevoie. ...? (mai mult)
Pentru anul 2020, dacă notele sunt anonimanizate, pe diploma se trec notele se la bac?
Este posibil la înscrierea la facultate sa plătească altcineva taxa de admitere eventual si cea anuală la o sucursala BCR/BRD în numele meu fara procura sau alte acte? Problema este ca eu aș putea...? (mai mult)
as dori sa fac o contestatie la bac la mate si observ ca in dreapta sus a documentului am un NR /. 2020 Trebuie să pun doar data si atat? Sau trebuie si un cod? Si daca trebuie cod,...? (mai mult)
Cat este taxa la bac gen daca nu iei din a doua sesiune?
Salutare, TPU! Stie cineva cum trebuie sa procedez in cazul in care doresc sa comand ceva din strainatate, mai exact din Croatia? Multumesc!
M- am mutat recent in alta tara si ma intereseaza sa stiu. Voi incepe in curand munca si ma intereseaza daca de zilele lor libere legale voi primi si eu liber, chiar daca sunt din alta tara. Are importanta...? (mai mult)
Stiu ca apa in sticla de plastic nu trebuie tinuta prea mult, dar cat e recomandat? Dar in sticla de sticla?
Are cineva telgram cu pariuri la fotbal, cu meciuri aranjate?
ma lamureste va rog cineva ce inseamna ultimul status? Am trimis un colet cu Prioripost si nu inteleg unde se afla. Destinatarul nu raspunde la telefon desi mi- a zis ca il ridica cat poate ...? (mai mult)
Daca am terminat clasa a 12-a anul acesta mai beneficiez de reduceri de elev pana la inceputul anului scolar viitor?
Spaniolă sau franceză? Care limbă ar trebui învațată mai mult la școală?
Cat credeti ca va mai dura aceste restrictii(distantare fizica, purtarea mastii si dezinfectarea mainilor)?
Cum se calculează banii pentru o cursă cu taxiul? Dacă am 4 km și tariful e de 1, 7 lei inseamna 7 lei, ce se mai adaugă? Cam cât m-ar ajunge normal cursa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!