Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
În cât timp se eliberează o procura? (pentru a scoate un minor din tara)
Salutare TPU, unde gasesc sa cumpar arcuri biconice de tip Bonell in Bucuresti?
Am un motan de 1 an si o luna care obisnuieste sa plece de acasa aproape zilnic, cateodata si 2/3 zile, dar se intoarce mereu (eu stau la casa in sat si are libertate sa plece sa se plimbe). De data ...? (mai mult)
trebuie sa imi refac buletinul in cateva zile si am vazut ca daca nu sunt proprietarul locuinei trebuie sa am o declaratie scrisa de acesta, doar ca niciunul din parintii mei nu sunt acasa...? (mai mult)
Salutare, locuiesc in Germania si netflixul este in limba germana, foarte putine subtritrari in romana si am tot incercat sa ii schimb adresa de ip sa ma vada ca si cum as fi in Ro sunt multe programe...? (mai mult)
Hey! Aparatele care fac film la diferite organe poate radia corpul încât să faci cancer?
Sunt curios astazi pe domeniul angajarilor. Un om cand se angajeaza prima data, ce fel de documente sunt...formate sa zic asa? In sensul de taxe, pensie, asigurari etc. Practic vreau sa stiu ...? (mai mult)
am primit o decizie de impunere acum 2 luni pentru impozit/taxe ale locuintei iar pe verso scrie ca nu am incheiata polita de asigurare obligatorie (PAD). Stie cineva unde se plateste aceasta...? (mai mult)
Impozit pentru C.A.S. se achita in perioada când este pe concediu medical?
Anul asta dau bacul si dupa vreau sa imi depun dosarul si la Utcn(Cluj) si la Upb(Bucuresti). Ideea e ca rezultatele de la Cluj se afiseaza inainte cu o saptamana de cele la politehnica si daca...? (mai mult)
E gratis trenul pentru elevi?
Poti sa vezi programe românești gratuit daca ai smart tv?
Ziua mea a fost pe 11 iunie si buletinul a expirat. Am auzit ca se da o amendă daca nu te duci cu 15 zile inainte. Acum cu starile de urgenta si alerta credeti ca voi capata si eu una? Am intentia...? (mai mult)
Bună Seara, as dori sa știu dacă mai pot merge cu carnetul de elevi cu trenul după ce dau bacul.
Am auzit o melodie la radio si zicea ceva "cuz im feel" sau ceva se genu si la refren "deha deha le" de 2 ori. La radio los40 Spania, stie cineva?(la voce semana femeia aia cu bebe rexha)
E gratis trenul pentru elevi? asa apare pe site la cfr, dar nu stiu ce sa cred, dau funda.
Stie careva cea mai bună motosapă in jur de 3000 de lei?
Dosarul de pensie de urmas are 4 luni! Mi-a venit si decizia luna trecută! Imi poate veni luna aceasta? Eu stiu ca iti vine pensia dupa 3 luni nu? Multă sănătate! Funda răspunsului cel mai bun!
Sunt deschise piscinele/ștrandul în București în perioada 19-26 iunie?
Heeeiii. Lucreaza cineva la Telekom si stie cam ce se face acolo? Vreau sa ma angajez, eu fiind minora, 17 ani si am auzit de la o prietena tot minora, care e angajata, ca fac angajari... Ar putea...? (mai mult)
Cam cat costa scoala de soferi categoria C? Am permis categoria B din 2015 si am 23 de ani
Stie cineva daca se mai dau premii la liceu anul ăsta?
daca nu ai 10 clase nu poti da de permis? Am auzit ca dupa 1 iulie nu o sa mai poti face asa ceva, este adevarat? Daca da, si ma inscriu inainte de acel termen, o sa pot continua cursurile?
Bună ziua, am cumparat și am instalat un panou solar în gradina. Primele zile a mers perfect, dar astăzi a început sa ploua iar el a rămas fără apa calda. Poate sa îmi explice și mie cineva...? (mai mult)
*Daca adăpostesc masina sub copac (salcie) cand ploua afara, tuna, fulgera, poate fi pericol asupra mașinii?
Hei. Poate o să pară o întrebare stupidă însă este prima dată când mi se întâmplă asta și nu știu cum să procedez. Am cumpărat o mașină de spălat de la altex în urmă cu 8 luni și am...? (mai mult)
Stie cineva cum ajung la ciupera in Cluj Napoca? Un link de google maps ar fi de ajutor
Cat costa sa dau examenele pentru Cambridge, stie cineva? E vorba de B2, nu stiu daca aceste costuri difera de la un nivel la altul.
ce inseamna cand mireasa leaga o floare la mana unei fete la nunta, ce semnifica mai exact? Multumesc
Salut, pe o lanseta pot pune firul principal o agrafa apoi sa pot schimba mionturile de cate ori vreau direct atasate la agrafa de pe linia principala?
Fast Food-urile sunt deschise? Mai angajeaza?
Cu cât sunt plătiți medicii rezidenți în anul 1, 2,3,4?
Daca am primit decizia luna trecută (17.05.2020) primesc pensia luna asta adica pe 15 cand primesc toți pensiile?
Dau funda! Tocmai am primit Ghidul candidatului Updated [Cel vechi avea mediile gresite] si am observat o problema. La un liceu de top din PH [COLEGIUL NATIONAL "ION LUCA CARAGIALE" PLOIESTI]...? (mai mult)
am cumpărat niște led-uri RGB și le-am pus in spatele televizorului, pe perete mai exact. este corect sa fie pus pe perete? sau trebuia pus pe tv? exista risc sa facă scurtcircuit?
Caut o carte in romana sau spaniola legata despre viitorul robotiilor sexuali, numai in engleza am gasit 2 dar imi place mai mult sa fie alcatuita din limbiile materne mentionate mai sus. Sper sa fie ...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva ce ore se fac într-o săptămână la filologie, clasa a 11 a? Mulțumesc =))
Salut, o camera de supraveghere se poate conecta direct la telefon?
Salut aici pe TPU sunt membru junior cum fac să devin senior?
Am și eu o întrebare: Dacă am fost mușcat de un câine cand eram mai mic și mi-a rămas cicatrice, mai pot să dau la armată?
vreau sa cumpar o pereche de ochelari de soare polarizati, dar nu stiu foarte multe detalii despre asta. De exemplu, cat de polarizati sa fie, daca trebuie sa tin cont si de alte aspecte...? (mai mult)
Salut, as dori sa- mi achizitionez o cheie pentru butucul pedalier.Problema este ca, sunt cam incepator cu piesele.Intrebare:Am gasit pe net cheie de tip:"monobloc", acea cheie este pentru desfacerea...? (mai mult)
Știți dacă în general unii participanți admiși de la Concursul Emil Racoviță nu își ocupă locurile? Gen cam câți sunt de obicei?
Salutări! Dacă blochez cardul, trebuie să fac unul nou la bancă? Mulțumesc!
Voucherele de vacanta le pot folosi daca sunt pe numele unui prieten?
Eu am card de la BT iar pana acum am primit bani doar in RON.Nana mea vrea sa- mi trimita 140 de euro pe card.Ce trebuie sa fac? Care e procedura? Imi deschid pe cardul respectiv si un cont...? (mai mult)
Am voie sa port un hanorac cand ma duc sa imi fac poza de buletin?
Pot să fac contract de internet cu o firmă și contract de televiziune cu o altă firmă?
La facultate, care e diferenta dintre sesiunea de restante si cea de lichidari?
De ceva timp m- am apucat de digital painting si am văzut că s- a prins destul de bine acest domeniu de mine. Mai departe am zis sa iau mai serios problema si m- am gândit să fac un curs...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba