Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Am primit cadou un inel din argint dar din păcate este prea mare. Nu e ajustabil. Există ceva ce aș putea face? La o bijuterie sau ceva să se poată ajusta?
Poti pleca din România in străinătate sau ai nevoie de ceva dovada de deplasare sa iesi din țară? Cu avionul..ca deocamdată nu există autocar. Pt Franta mă interesează daca se poate pleca...? (mai mult)
As vrea sa invat muzica psaltica (de biserica) sunt in clasa a 6 si vreau sa dau la Seminarul Teologic Sf Ioan Gura de Aur din Targoviste. Inainte sa ma duc acolo (peste 3 ani) as vrea sa fiu ...? (mai mult)
Buna, de la ce varsta poti "inchiria" o camera la hotel?
Am o nelamurire: detin un dispozitiv care necesita un convertor de tensiune de la 220 la 110 V, al având un consum de putere de 60w. Drept urmare am gasit convertoare, insa unul ofera o putere...? (mai mult)
Stie cineva o cofetărie bună în Sibiu? Pentru un tort aniversar putin mai deosebit. De preferat să răspundă persoane care chiar au cumpărat de acolo si sunt mulțumite
Dupa data de 15, oare o sa se redeschida cabinetele ortodonte? A inceput sa ma irite aparatul dentar si as vrea sa merg cat mai rapid.
Cum fac sa aman plata unei facturi la electrica?
Fiind din Romania ce acte am nevoie pentru a pleca in Rusia intr-o vacanta?
Cand se redeschid scolile de soferi? (Bucuresti)
Salut,stiti cumva denumiri de carti Romanesti cu poze unde sa arate si specifice plantele comestibile de padure-salbatice, ciupercile comestibile?
Se pot lua burse (sociale si de merit) de la mai multe facultati simultan?
Daca sunt anul 3 la umf medicina generala imi pot echivala unul sau mai multi ani de postliceala sanitara?
Stie cineva concret daca dupa data de 15 se vor deschide frizeriile/salile fitness? Multumesc.
Hei! Deci am 15 ani și mi- am făcut un cont Revolut. Nu am știut ca trebuie sa ai minim 18 ani și am transferat din contul meu bancar 100 de lei. Acum cei de la revolut nu ma lasă sa transfer banii...? (mai mult)
Buna, părinții mei vor sa imi puna câțiva bani prin western union, întrebarea mea este daca sunt băncile deschise saptamana ce vine si daca merge westernul?
Când se va deschide ghișeul pentru făcut buletine? Trebuie să mi-l schimb fiindcă mi-a expirat de pe 15 luna asta și cu pandemia asta cam tot s-a închis și nu știu ce să fac
Hei, voi ce părere aveți de agenția M.R.A din București? Dau funda
Daca sun la asistenta paypal, o sa imi ia ceva credit de pe telefon sau este gratuit? A mai sunat cineva pana acum?
de ceva timp am o problema cu tiganii de la mine de pe strada (cine nu are in orice cartier) au tupeu, ma injura din senin de nebuni cand ma vad cu cainele afara si pur si simplu nu isi vad...? (mai mult)
Bună, vreau sa achiziționez un Office și am vazut ca preturile difera de la site la site, ma puteti indruma spre un site de incredere de unde sa pot comanda linistit si sa primesc si factura?
De cam 4 ani strang maruntis intr-o pusculita (are cam 2-3 kg) si ma intrebam, unde pot sa schimb banii aia in bani pe care sa ii pot folosi?
tatal meu urmeaza sa vina din Austria si nu avem prea multe informatii despre care sunt procedeele daca ii trebuie anumite documente referitoara la perioada asta cu epidemia. Daca vine dupa...? (mai mult)
Daca vreaun sa trimit un colet prin FanCourier iar cel care il primeste sa-l poata deschide, pot plati eu taxa pentru deschidere iar el plata transportului?
Salut, as dori sa imi scrieti si mie: Doua avantaje si doua dezavantaje ale unui contract de comodat.
Ce ziceți, oare se reiau examenele auto după data de 15 mai? Care ar fi șansele?
Salut, am 10 clase terminate in RO. Planul meu e să mă mut în Anglia (UK) cu familia mea. Cum rămâne cu școala acolo? Ce școală o să fac și cât timp vor dura cursurile acolo?
Hei TPU, păţeşti ceva dacă nu plăteşti facura la avon?
Daca am plati un avans pentru o excursie organizata de școală și nu am mai putut merge pot sa recuperez avansul?
Salut, daca am facut o donatie de 40 lire prin paypal si cealalta persoana a refuzat banii, iar eu daca am sters cardul bancar unde ar fi trebuit sa se restituie banii si am ramas fara cont bancar adaugat...? (mai mult)
Stie cineva care sunt avantajele daca ai un pfa si colaborezi cu panda, glovo etc.? Fata de lucru la partener?
Poate sa imi spuna cineva dee Am început sa primesc alerte pe iphone pe aplicatia calendar cu virusi?
Bai fratilor ce sa fac? vine un caine in curte la mine aproape in fiecare zi, sare gardul, si vine la catelele mele ca am doua.si ele nu latra deloc, degeaba il gonesc ca de- abia fuge, nici nu stie ...? (mai mult)
Dupa cat timp poate vedea mesajul meu o persoana pe care nu o am in lista de prieteni? Nu de alta dar nu imi apare ca mi- a vazut mesajul. Aveti idee care ar putea fi cauza? Multumesc...? (mai mult)
As vrea si eu o mica prezentare a lui Culita Sterp in franceza si tradusa in romana, am sa va atasez o poza https://imgur.com/a/fg54Kmi si sa imi spuneti cum este imbracat adica accesorile purtate...? (mai mult)
Daca sunt gras și îmi fac un tatuaj pe mana (antebraț ), după ce voi slavii se că vedea tatuajul urat?
Ce materie s-a scos din programa de bacalaureat la matematică M2 (pentru științele naturii mai exact)?
Secretariatele de la liceu sunt deschise in perioada asta? Dar de la facultati?
Imi poate spune cineva cu aproximatie bineinteles, cate biciclete ar putea intra in 7, 2 metri cubi?! Multumesc
Buna,ce acte îți trebuie pentru o viză definitiva în America? Am o prietena care vrea sa se mute definitiv acolo daca va fi acceptată de agenția IMG Models și nu știe ce acte ii trebuie
Dacă am frane mecanice si vreau sa le schimb cu frane hidraulice imi trebuie alte discuri sau nu are importanta?
Stiti cumva unde as putea gasi o lista cu decanii facultatilor de la Universitatea Bucuresti din 1990 pana in prezent? Multumesc anticipat
Sunt in Anglia si voiam sa va intreb cand este sa vin in țară, aș vrea să aduc si unitatea de la pc, dar daca o pun într- o cutie special spre curier cu destinația actuală etc. Se poate sa- ...? (mai mult)
Salutare. Ce documente trebuie să ai cu tine atunci când îți schimbi buletinul la 18 ani?
Pot trimite prin fan courier daca am sub 16 ani?
Stiti vreun spray cu piper sub 100 de lei care sa fie calitativ si puternic?
Am trimis un ps4 pe fan curier. Am platit o taxa de 40 lei cum, ca destinatarul poate sa deschida coletul la livrare (asa mi- a cerut persoana respectiva). Deci mi- a trecut la greutate pachet 1 kg. ...? (mai mult)
De multe ori comand ceva prin posta si nu sunt acasa cand ajunge coletul ca sunt plecat prin tara si postarita imi face scandal :)) cat timp are voie coletul sa stea din momentul in care a ajuns,...? (mai mult)
Se mai prepara medicamente in spital? Exista laboratoare pentru asta in spital?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!