Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Pentru a fi un tatuator, pe lângă cursul pe care îl faci, trebuie să știi să și desenezi? Adică dacă vine cineva să îi faci un tatuaj, trebuie să știi să îl desenezi pe corp...? (mai mult)
Dacă vii din străinătate după ce se încheie starea de urgență, te poate băga în carantină sau izolare la domiciliu?
Am început o mică afacere/hobby și am diverse colete de trimis prin țară, cum se procează? Adică prima întrebare care mi se pune e: cât costă cu tot cu transport? Și eu nu știu răspunsul...? (mai mult)
Salutare, am si eu un concentrator de oxigen (este al tatei) care s-a stricat de curand si ma intrebam daca exista un loc in Pitesti unde poate fi reparat sau verificat. Multumuesc frumos!
Stie cineva de cate ori pe an se fac angajari in armata (SGP) si in ce perioada a anului se fac inscrierile? Multumesc
Buna! Am un vecin nou. De la el vine uneori un miros ca de sacaz ars, dar mult mai iute. Ce poate fi? E foarte iritabil. Si acum cum nu e voie sa iesim toata ziua... Ma ustura ochii si nasul. Oare ce...? (mai mult)
Ajutor,am nevoie urgent sa promovez un anunt pentru persoane ce se afla in Anglia, unde l-as putea promova in afara de grupurile de Facebook?
Pareri despre proteza snap on smile? (Pro si contra)
Problema mea e urmatoarea. Am vorbit cu um domn de la FanCurier pentru ca vindea ceva ce eu aveam nevoie, omul mi- a aratat poza cu detaliile despre livrare etc, a trecut o saptamana si nu...? (mai mult)
Cu cat scad preturile la utilitati gaz, lumina? Si de cand intra in vigoarea?
Cum obtin certificatul de deces online? Pe municipiul Cluj-Napoca. Am intrat pe sit-ul primariei dar nu gasesc.
Ma întrebam: daca am declarație că merg la magazin (nu e cel mai apropiat), am și mască, merg singura, pe jos până în centru (stau mai departe de centru) și fac cumpărături pentru...? (mai mult)
Salut, am depus azi la un paysafecard de la profi suma de 200de lei si nu am primit chitanța, am verificat si emailul si nimic. Mai pot face ceva sa imi recuperez banii?
Dacă se fac cursurile la liceu online, se mai face școala la vară?
Bună seara, de unde se poate recupera permisul suspendat în Bucureşti dacă aparţin de Ilfov?
Cum toți românii se află în carantină..Gen nu ai voie sa iesi din casă fără o declarație. Când se va sfârși această "carantină"? Când vom putea iesi din casă fără o declaratie?
Salut, am şi eu o întrebare, e prima dată când mi se întâmplă, mi- a fost suspendat permisul pe 10- 03- 2020, la sfârşitul lunii aprilie pot să recuperez, dar nu ştiu mai exact de unde,...? (mai mult)
Unde imi pun bagajele in tren?
Mi- a expirat cardul de sanatate (de anul trecut, dar numa acum am observat). Trebuie sa- l reinnoiesc dar intre timp mi- am schimbat domiciliul pe alt judet. Intrebarea mea este:trebuie sa fac la resedinta...? (mai mult)
**AM NEVOIE DE O INFORMATIE. DACA MA POATE AJUTA CINEVA** Salut tuturor. Lucrez în Franța, mai exact lângă Annemasse, iar la sfârșitul lunii îmi expiră contractul temporar și e posibil să...? (mai mult)
Salut din nou, as vrea sa trimit un colet prin OLX din Piatra Neamt tot in Piatra dar destinatarul il vrea pana de Pasti. Oare va ajunge tinand cont de distanta de 15- 30km maxim? Si inca o intrebare,...? (mai mult)
Cum pot descarca in telefon, declaratia pe propria raspundere a ordin 497 anexa 2? merci.
trebuie sa ma intalnesc cu o persoana pentru a vinde ceva (electronice), dar nu stiu exact cum sa procedez sau daca am voie. Am sub 16 ani dar ma pot deplasa cu masina cu tata.
Daca vreau sa duc 3 prieteni pana la aeroport, avem voie sa fim 4 persoane in masina? Si ce trebuie sa marchez pe declaratie daca este posibil?
Salutare tuturor! Vreau să fac un transfer bancar, de pe un cont BCR, pe un cont ING. Am încercat prin intermediul aplicației George, însă au apărut erori de fiecare dată. Cunoașteți aplicații...? (mai mult)
Trebuia sa vina un pachet de la fan courier. Am fost sunat ieri odata dar nu am putut raspunde iar dupa 2 minute am sunat inapoi de mai multe ori pe acelasi numar dar nu a raspuns nimeni.La usa nu a venit...? (mai mult)
Salut, sunt minor, am fost batut de un adult, am fost la spital si as vrea sa stiu cam cat ar costa despagubirile pe care el ar trebui sa mi le plateasca. Nu l- am agresat inapoi doar am sunat politia....? (mai mult)
Buna TPU. Daca am o bicicleta cu frane mecanice si vreau sa le schimb cu frane hidraulice trebuie sa schimb si discul (sunt altfel de discuri pentru cele hidraulice)?
N-am mai scos alocatia de pe card de 2 luni, e posibil ca banca( BCR) sa-mi traga comisioane din alocatie?
Bună, vreau piercing in buric, acum cateva zile voiam să mi- l faca o prietena, dar multi mi- ai zis ca nu e ok si i- am ascultat. Am convins- o pe mama sa ma lase, dar am nevoie de ceva acord,...? (mai mult)
Am un tractor de 35cp si imi scoate un sunet ciudat de la pompa hidraulică când ridic tiranții, ce pot face?
Până la urmă ce o să se întâmple cu Paștele anul acesta?
Hey! Îmi puteți da niște sfaturi pentru a învăța corect și bine engleza? As vrea și ceva site uri bune.
Este permis sa te plimbi prin pădure in aceste momente de pandemie? Daca nu ce sanctiuni se aplica daca esti prins?
Hey! Oare după starea asta de urgență se deschid cabinele private?
Cand se vor redeschide scolile?
Unde se plateste amenda pentru rovinieta mai exact? Primarie?
Stie cineva daca spartan livrează si in Adancata?
Cum pot primi un colet prin posta fara sa dau expeditorului adresa domiciliului meu?
Exista vreun site unde sa iti faci reclama cu Instagram-ul?
Hei, vreau sa trimit un colet prin curier si nu stiu exact care sunt pasii. Am vazut ca exista site- ul colete- online.ro unde spune sa completezi adresa expeditorului si a destinatarului si vine curierul...? (mai mult)
Cand ne vom intoarce la scoala?
Cat costă un abonament Antena Play?
Stim cu totii ca perioada aceasta in care ne aflam, nu este una chiar asa de frumoasa, referindu- ma la COVID- 19. Asa ca m- am gandit sa pot face ceva in timpul meu liber, sa pot ajuta in general. ...? (mai mult)
Bună seara! Aveti idee daca in urma unei reclamații la anpc proprietarul magazinului alimentar are dreptul de a da interdicție?
Salutare TPU, vin si eu cu o intrebare mai ciudata, ai voie sa publici fantezii erotice pe net? Daca da, la ce trebuie sa am grija? Daca nu, ce se poate intampla? Doresc un raspuns cat mai serios...? (mai mult)
Daca eu trimit un colet catre X, el nu-l ridica, dar nu-l mai vreau nici eu si nu-l mai ridic ce se intampla? Firma fan curier
Am o întrebare poate ciudata, având în vedere problema cu pandemia. De ce notează politia, armata sau jandarmeria în carnețel când ești legitimat? Adică la ce folosesc datele pe care...? (mai mult)
A facut careva vreun rca la grawe? N-am avut niciodata incidente/accidente si n-as mai vrea sa arunc banii pe polite scumpe... Astia sunt cat de cat seriosi? In caz ca...
In cazul unui transfer bancar in valută, trebuie completat codul Swift al băncii persoanei căreia îi trimit sau codul băncii mele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?