Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Care este diferenta dintre un RCA cu decontare si o asigurare fara,aia simpla,normala? Vad ca e o diferenta de pret, dar... Ma despagubesc si pe mine in cazul in care lovesc pe cineva?
Am un bon de la un produs de la Altex si am o problema cu produsul si in garantia comerciala ar trebui sa fiu ajutat. Dar problema este ca pe bon codul de bare nu se intelege, dar textul acela de sub...? (mai mult)
Cand se reseteaza traficul de date la Digi? Citisem pe net ca au mai multe date de resetare (din 5 in 5 zile), la cost control imi apare de luna trecuta cand s-a resetat nu de luna asta.
Salut, am 13 ani si doresc sa intru in Fortele pentru Operatii Speciale, voi intra la liceul militar si ma gandesc sa intru la academia fortelor terestre, am cateva intrebari. 1. Cu ce este diferita...? (mai mult)
Hello! Cum sta treaba cu locurile in caminele din Bucuresti, in cazul in care ai restante?
SALUT, TPU! Astăzi am fost la niște cumpărături și în timp ce mergeam mi s- a apelat în buzunar numărul de urgență "999", ce se întâmplă? S- a apelat de 4 ori si am vazut când am ajuns acasa,...? (mai mult)
Astăzi în timp ce mergeam la cumpărături mi s- a apelat în buzunar numărul de urgență "999" de vreo 4 ori, ce se poate întâmpla? Pe internet am vazut ca e numarul de la ambulanță....? (mai mult)
Buna seara, de curând am achizitionat un panou solar nepresurizat, stie cineva ce robtineti ar trebui să cumpăr cam tot ce imi mai trebuie?
Eu fac 18 ani pe 14 mai si am o problemă: La buletin contează cum am parul(Instagram:nyoentox2002)si cum sunt imbracat? Buletinul il pot face inainte de ziua mea? Ca să pot depune si cerere...? (mai mult)
Ce este dreptatea
Imi iau copyright daca transmit LIVE pe canalul meu de Youtube de pe Antena Play?
Daca tragi in gat cu un pistol airsoft mori?
As vrea sa iau un telefon la abonament si am nevoie de cateva detalii. Dacă plătesc o sumă din prețul total, suma care rămâne de plata se poate calcula ca rata la 6 sau 12 luni?
Florii fericite serilor catolici, reformati, evanghelisti, etc, care serbeaza azi Floriile. Va rog sa ma ajutati si pe mine: cum se spune in engleza echivalentul lui "Florii fericite"? Stiu ca in...? (mai mult)
daca n-as da rata o luna la bcr ce se poate intampla?
Am un cardul de cumpărături avantaj. Pot pune banii datorati la orice atm sau trebuie sa fie credit europe, adică banca eminentă a cardului?
Aveti vreo idee de ce site-ul UPC inca mai exista si de ce inca exista acel canal upc info si de ce cand dai speedtest la provider iti apare tot UPC n-ar trebui sa iti apara Vodafone?
care este codul identificator brd ala din 8 cifre?
Hey! Cum se face declarația pe propria răspundere scrisă de mână?
Fratele meu e șofer pe tir pe toată Europa. Peste 2 saptamani vrea sa vina acasa. O sa il bage in carantina 14 zile? Si daca da, la domiciliu sau?
Salut, imi poate apune cineva unde gasesc orice piesa pentru mașini de spălat? Am cautat un tripod pentru cuva, cod dc97- 14369d, dar in Romania nu am gasit. Exista vreun site românesc unde pot ...? (mai mult)
Stie cineva cat dureaza starea de urgenta? Initial am vazut ca pana pe 15 aprilie, Oare om scapa de ea?
Vreau sa stiu dacă postarita mai poate veni la usa in situația stării de urgentă pentru ca trebuie sa-mi vina o citație de la poliție acasă! Va rog sa-mi spuneți
Canabis şi cânepa este acelaşi lucru? Sau doar seamănă? Atunci dacă nu este acelaşi lucru de ce este interzisă şi cânepa în România?
Cam cât m-ar costa să trimit un colet de 0, 5 kg prin fan curier din Galați pana in București?
Care este adevaratul motiv pentru care nu se legalizeaza canabisul in Romania?
Buna! Doresc sa achizitionez un container modular. M- ar interesa sa stiu din surse sigure, eventual de la cineva care chiar a achizitionat unul, care este procedura, ce taxe trebuie sa achit la ...? (mai mult)
Maine doresc sa merg la banca si farmacie? Ce casute ar trebui sa bifez dintre cele care sunt in declaratia pe proprie raspundere?
Bună ziua, aș vrea să fac și eu comandă prin Glovo de la Kaufland niște alimente necesare! A făcut cineva comandă? Îți aduce comanda la timp în aceeași zi? Îmi poate cineva descrie cum a ...? (mai mult)
UPC a devenit Vodafone, de ce cand dau speedtest la provider imi apare tot UPC si nu Vodafone? https://imgur.com/6Dx3ExD
Stie cineva ce dimenisuni are un telescop la un CASIO MTD- 1053? Ceasornicarul mi- a spus ca nu am cum sa il repar, dar eu totusi vreau sa imi cumpar un telescop si sa il montez singur pe ceas...? (mai mult)
UMB(Uzina mecanica Bucuresti) Mai produce masini blindate/tancuri? Daca nu, va mai produce?
Ce inseamna clauza de reziliere care se impune in contractul unui jucator de fotbal? Sa-mi explice cineva plss, funda!
Cât credeți ca mai durează toată treaba cu pandemia? Dacă durează pana in vara, credeți ca studenții vor repeta anul? Cum se dau examenele? Și credeți ca ne cheama la facultate in Iulie-...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste pixul cu care poti sa scrii si sa stergi? E bun pentru declaratia aia ca sa nu stau sa o scriu de mana de prea multe ori si asa sterg doar data. Ma poate ajuta cineva?
Salut, am si eu o intrebare, răspundeți va rog doar daca știți. Am pensie de invaliditate gradul 2 si pe 5 aprilie trebuie sa reinoiesc dosarul. Se mai reinoiste sau este valabil pana la terminarea...? (mai mult)
Hei TPU, fan courier lucreaza? Adica vreau sa dau o commanda de le eMAG si de obicei ce comandam imi aduceau aproape si nu ar fi o problema sa ies din casa si sa iau pachetul mai ales ca stau la tara.
Unde pot schimba dolari taiwnezi? Am fost la BRD, BNR, raiffeisen si mi-au sp ca nu pot schimba si nici nu stiu unde as putea merge...
Se poate trimite un colet unui minor care are doar certificat de naștere?
De ce am primit un plic de la bancă unde spune că am aderat la pensie privată, dacă eu am făcut doar un card de salariu? La BRD am făcut.
Bună TPU, sunt pensionat pe caz de boală/psihic grad 2 permanent și am o pensie de 1070 lei.Acum cu ordonanța militară nr.4 eu nu sunt lăsat să mă duc la oraș să mai vand cate ceva / fac asta...? (mai mult)
Cat trebuie platit la posta ca sa trimiti ceva?
Care e diferența între transport interjudeţean și intrajudeţean?
Buna seara, cum procedez in situatia aceasta? Pisica si puii sunt disparuti de azi dimineata, am in casa pe cineva care nu suporta pisicile si in trecut le- a omorat. Se poate face ceva cu politia? Nu...? (mai mult)
Dacă trimit ceva prin transport cu verificare de la olx ridica curierul pachetul sau trebuie pus la fan curier?
Știți de ce la electrica S.A. apar doua conturi în aplicațiile de la bănci atunci cand vrei sa plătesti factura? Apare o data SFEE și o data AFEE.
Salut. Astazi, am cumparat un abonament pe Netflix daca il anulez maine, banii imi vin inapoi pe card?
De unde descarc modelul de declaratie pe propria raspundere?
Buna prieteni! Stie cineva de unde sa iau declaratia de iesire pe strada pe care sa o completez pe telefon?
Permisul de conducere e rezistent la apa? Intreb pentru ca am vazut pe cineva care l- a bagat in alcool si din cate stiu e cam acelasi material ca buletinul care nu e rezistent la apa deci nu ar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?