Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Bună ziua! Mă poate ajuta vă rog frumos cineva?, dacă pe 6 mai am făcut 8 luni de relație pe ce dată fac 9 luni?
O fusta cu elastic care îmi vine prea mare în talie dacă o duc la croitoreasa o poate micșora în talie?
Hartuire online! Politie, sau ce alte soluții ar fi?
Salut, am vrut să verific soldul la cardul Mastercard BT direct la Banca Transilvania în bancomat și nu m- o lăsat, până acum nu am mai avut probleme, la fel și cu scosul banilor, nu m- a lăsat...? (mai mult)
Ce înseamnă să dai cuiva "fes"?
Buna! Ca sa nu se considere reclama, rog pe cine se pricepe, sa- mi trimita in privat un link sau info despre un aparat de aer conditionat, cu unitate exterioara, de dimensiuni mai mici, sub 80 cm...? (mai mult)
Buna seara. stie careva cu adevarat ce inseamna acel simbol cu broasca pe unele produse din supermarket-uri?
E o idee prostească sa cumpăr un parfum furat de pe OLX? In magazin costa foarte mult!
Salutare! De unde pot face rost de fisa Apt pentru cursul de stivuitor? Multumesc!
Știți un loc cu case ieftine de cumpărat pe litoral? ( de vacanță evident)
Daca am comandat ceva din strainatate (livrat prin PostNL), odata intrat in tara coletul, acesta va ajunge la un oficiu postal sau va fi livrat la adresa specificata de mine?
Am nevoie de niste sfaturi, de câteva zile o femeie dubioasă sta la mine in cartier și vine după MN și îmi zice sa merg cu ea undeva frumos, și uneori este agresiva, ce ar trebui sa fac? Pot ...? (mai mult)
Ma ustura ochii de 4 zile,iau niste picaturi daca nu imi trece imi schimb ochelarii,voi ati patit? sa va usture cand stati la pc? asa ma imulte zile, saptamani?
Salut. Este o urgența. Prietena mea este in drum spre București, de acolo o sa ia avionul spre Germania. Problema acum este ca merge cu wizz, am facut checkinul online totul bine, a primit biletul...? (mai mult)
Ce înseamnă când te mănâncă palma stângă? Voi pierdeți bani sau obțineți când va mănâncă palma stângă?
Salut, am o intrebare urgenta, am un pc, vara asta vrau sa ma duc in REPUBLICA MOLDOVA iar la vama Ialomița nu o sa am probleme cu pc-ul? Nu o sa mi-l ia?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns concret care stiti, vreau sa dau un anunt in care sa scrie Card parcare pierdut( pers cu dizabilitati) nr...seria....la ce ziar si cum trebuie sa procedez pentru Bucuresti...? (mai mult)
Am o problema cu o comanda de pe olx. Chiar ieri am achizitionat ceva cu un avans de 50 de lei pe paysafecard. Proprietarii produsului au spus ca avansul era de fapt 100 lei dar nu a fost actualizata ...? (mai mult)
Buna, am un abonament publitrans 2000 Pitesti si nu i se vede bine numarul, nu stiu sigur daca e 0 sau 8. Si trebuie sa scriu pentru decontare numarul si nu stiu daca toate abonamentele incep cu numarul...? (mai mult)
Se scot aparatele și din marile orașe : București, Timișoara etc? Am văzut că le-au scos în localitățile unde au sub 15.000 de locuitori.
Niste animeuri de pe animekage ingteresante?
Am poprire de la executor judecatoresc pe venituri si contul bancar- BRD. Trebuia sa primesc o suma de bani, dar BRD- ul a directionat suma catre creanta pentru care sunt executat silit. Intrebarea,...? (mai mult)
Salut! Dupa cat timp se afișează subiectele la bac? Eu știu ca se afișează pe internet după o oră după ce a început sesiunea dar va rog frumos să îmi spuneți dacă greșesc…Dau funda!
În ce țări vorbitoare de limba spaniola se opțiune cel mai ușor viza de locuit? Eu am auzit ca Mexic, Chile, Argentina, Columbia, Panama și Republica Dominicană accepta ușor imigranți!
Oare o sa atace cineva Rusia vreodata? iar daca ataca si pierde Putin ne omoara pe toti cu nuclearele?
Salut.un permis suspendat in Romania poate fi verificat daca e suspendat sau nu la un control in afara tarii?
Buna TPU. O aplicatie"free" care sa mearga pe pc pentru a vedea/gestiona fotografiile din pc/hard extern tip google foto, ininte foloseam picaso. Dar au sters-o...
Buna! Am dat cu un parfum de camera si imediat a inceput alarma de la centrala de gaze sa piuie. Nu stiam cum sa o opresc asa ca am scos- o din priza. Intrebarea mea e, dupa ce aerisesc camera bine,...? (mai mult)
Ar avea curaj vreo tara sa atace Rusia? ar castiga careva impotriva ei? in afara de Nato, orice alta alianta ar avea puterea?
Am 22 de ani și am luat categoria D. Dupa ce iau și atestatul de persoane pot schimba permisul sa dispară codul 100 de pe spate sau trebuie sa fac 24 de ani?
Vreau sa vand o pereche de adidasi sport si ma intreaba cumparatorul daca are abraziuni la nivelul calcaiului pe interior sau exterior.ce inseamna asta?
Pe ce site sa mă uit la prognoza meteo in așa fel sa arate exact cum va fi vremea? Acord funda.
Ce se intampla daca un abonament n- a fost platit si a fost intrerupt inca de anul trecut intre timp probabil s- a trecut la faza de executare silita dar titularul este o persoana decedata de mult, iar...? (mai mult)
Bună seara, cat durează să primești bani la un credit de nevoi personale 5000 de euro? ți-l dă pe loc?
Bună! Am decis să mă mut singură la București și să mi găsesc un job problema e ca nu am stat niciodată și mi- e teamă ca nu cumva să nu mă descurc cu chiria pe care o plătesc 1000 de lei...? (mai mult)
Bună! Ați pățit sa luați țeapă de la firma Sameday? Eu de 3 saptamani aștept 3 produse achitate cu cardul și nelivrate încă, am luat legătura cu expeditorul care mi- a dovedit ca produsele...? (mai mult)
Buna ziua! Vreau sa ma las de fumat si nu stiu cum. Am incercat sa fumez mai rar sau sa imi calculez cate tigari sa fumez pe zi si nu am reusit. Fumez un pachet la 2 zile dar totusi numai vreau.Stiti ...? (mai mult)
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o idee! Ce solutii sunt in caz cifa nu poate intra pe un drum de servitute (nu poate cotii in curte) din cauza masinilor abandonate pe sensul opus, drumul in cauza...? (mai mult)
Daca ai probleme cu inima poti lua antidepresive?
Sunt oameni care iau anxiar zi de zi si nu au efecte secundare asa rele? poate sa iti mareasca dozele medicul si de la luna la luna? eu intreb la forma generala, eu iau doar ocazional, Repet vreau la...? (mai mult)
A luat careva zoloft? i-a crescut cuiva de la 50 la 100 dupa de la 100 la 150 dupa la 200, fiecare crestere lunara?(eram doar curios ).
Bună seara, lucrez de 4 ani pe șantier am salariu 5000 lei in mana, am fost angajat cu carte de muncă până acum o lună, firma este a fratelui meu, am decis să mă pun la negru din cauza taxelor,...? (mai mult)
Doresc sa dezactivez cont Myelectrica și sa primesc factura la adresa locului de consum.
Buna.Stie cineva cum pot lua o adeverință de la I.T.A de pe Aleea Fizicienilor? Stiu ca este radiata si lichidatorul la fel.La arhiva nationala cica nu s-ar gasi. Exista si alta posibilitate?
Salut TPU. Am mostenit niste timbre vechi : romanesti si international. Sunt 3 clasoare pline cu timbre : deci foarte multe. Intrebarea mea este unde as, putea sa gasesc informatii in online despre valoarea...? (mai mult)
Salut! Vreau sa fac o cutie personalizata din mucava. In total sunt 100 de bucati? Stie cineva un furnizor de incredere?
Salutare! Care este diferenta intre aspiratoarele karcher wd3 si kwd3? Ce parere aveti de ele(in functie de care il folositi)
Buna seara! Am vazut ca daca duci la kaufland pet- uri sau doze pentru reciclare primesti un bon pe care daca il duci la receptie primesti bani in valoarea a ceea ce ai reciclat. Intrebarea mea este daca...? (mai mult)
Hei, dacă am pierdut foaia matricolă, mai pot primi alta de la liceu? În cazuri de genul, dacă pierdem originalele documentelor de studii (diplome, foi matricole) mai se pot primi altele? Se...? (mai mult)
Hai sa traim bine. Mai am 6, 7 luni de platit 2 rate. Ideea este ca nu o sa imi mai permit sa platesc acei 250lei per rata. Daca platesc doar 10lei de ex pana imi revin ce se intampla?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?