Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Dacă merg să duc gunoiul, este nevoie să scriu o declarație pe propria răspundere?
Am incercat sa plătesc o factura de utilități prin aplicația ING, însă când îmi verific soldul facturii îmi apare același. Durează câteva zile sa se proceseze tranzacția? Menționez că nu...? (mai mult)
Hey! Pozele din Google photo si Drive sunt private?
Are idee cineva daca autobuzele Bucuresti-Constanta circula?
Bună seara, TPU! Stie cineva dacă mai sunt locuri disponibile în fabricile de confecție din Râmnicu Sărat? De preferat în mașină simplă. Dacă da, dați-mi și mie o adresă, vă rog frumos!
Mai mulți oameni folosesc cuvântul " carantină " nu "izolare" pentru șederea lor acasă, este corect? Eu știam că atunci când ești în carantină, ești deja infectat sau există anumite...? (mai mult)
Mi- a trimis cineva din Marea Britanie bani prin MoneyGram. Cand m- am dus la MoneyGram, inchise toate(Romania). Precizez ca pana ieri au fost deschise dar astazi s- au inchis. Ii pot scoate prin alta...? (mai mult)
Am si eu o intrebare,acum cu acest virus si cu granitele inchise, pot sa imi iau un produs din state(o tastatura) si sa fie livrat adica sa nu fie blocat sau ceva la granita?
am vazut ca de maine vom fi supravegheati electronic? Cum vine asta?
Daca nu am primit o factura noua, pot sa platesc cu o factura veche la paypoint?
Pentru cei care locuiesc in provincie la ce numar de telefon pot sa sune daca au nevoie de medicamente, provizii etc?
Pentru a circula ziua, este nevoie de vreun document sau declarație știți ceva? Eu pe net nu am găsit decât pentru noapte, iar pentru asta, am o adeverință oferită de fabrica unde lucrez.
As vrea sa trimit cateva pachete in tara, destul de mari, ca de exemplu, o bicicleta. Este permis transportul de pachete din alta tara europeana, in Romania, luand in considerare starea de urgenta?
Trebuie sa imi fac buletinul in curând, deoarece ziua mea este pe 27 martie. Având in vedere situația in care ne aflam din cauza coronavirusului, primesc amenda dacă nu ma prezint pe ...? (mai mult)
S- a dat vreo informatie cat timp o sa tina acest lock down? Pe noi ne- a pus sa lucram de acasa pana pe 3 aprilie, dar ma gandesc ca el tine mai mult timp si de la munca nici o informatie nu avem ...? (mai mult)
Link supermarket-uri online care sa si FUNCTIONEZE! funda!
am un card de adolescenti si pot scoate bani de pe el dar nu pot efectua microtranzactii online, de exemplu in jocuri sau sa- mi creez un cont de PayPal. De fiecare data cand introduc informatiile...? (mai mult)
Cum fac ca videoclipurile mele de pe canalul meu de Youtube filmate de mine sa obtin drepturile de autor? Atunci cand este, , furat" de altcineva si postat pe canalul lui sa primeasca avertisment...? (mai mult)
Care este cel mai bun site care arata costul vietii dintr-o tara si comparatii intre mai multe tari?
Stie cineva ce salarii sunt la profi ca si lucrator comercial? Si cam cum e ce politica au? Cum se lucreaza?!? Ce valoare au bonurile de masa?
Un site cu camere live din București, care sa funcționeze știți cumva?
Se fac livrari la domiciliu in perioada asta de stare de urgenta? (pachete care nu contin alimente)
Eu nu înțeleg ceva din noile reguli impuse de guvern.Eu am voie daca vreau să- mi duc câinele afara să mă duc și cu tata și noi locuim împreună, adica daca suntem trei in casă avem voie să...? (mai mult)
Știți cumva dacă sunt deschise cabinetele notariale începând de mâine? Am de legalizat diploma de bac și bănuiesc că în alt loc nu se poate. Mulțumesc!
Sunt amator al telescoapelor si as dori sa imi achizitionez un telescop cu obiectiv de 90mm si magnificare de 165x.Intrebarea mea este pot cu acest telescop sa observ galaxii si corpuri ceresti...? (mai mult)
Dar ce se intampla daca se ingheata anul scolar? O sa mai facem un an in plus sau ce ca nu inteleg :)))
Sunt frizeriile deschise?
Pana când sunt închise scolile? Pana pe 22 sau după Paste?
Acum cu toata nebunia asta, pot trimite un cadou prin curier? L-am comandat si a venit direct la mine ca sa il pot impacheta si aranja frumos. Dar va veni curierul sa il ridice?
Trebuie sa fac o cerere pentru a vorbi on- line cu un deținut dintr- un penitenciar. Și trebuie sa fac programare și să completez o cerere. (Mă puteți ajuta aici să completez). Aici cerințele...? (mai mult)
SalutTPU! Cat costa un abonament la Antena Play?
Buna, care este cea mai ieftina farmacie online?
Buna ziua TPU, am si eu o rata la bcr daca nu o mai dau in perioada asta imi creste dobanda, restante?
Pana pe ce data cel puțin rămân închise instituțiile de învățământ (școli, licee, scoli post liceeale?)
Hey TPU! Când încep elevii şcolile după treaba asta cu coronavirus? Am auzit că s-a comfirmat că până după Paşte. E adevărat?
Se recupereaza școala în vara?
Exista Vodafone Romania in Spania?
Îmi puteți spune cât costa un abonament la digi tv +internet pentru o comuna? Va rog
Ce s-ar intampla daca aceasta mini "vacanta" se va prelungi pana dupa paste? Vom face ore pana la mijlocul lui iunie sau mai mult?
Am o consola luata de la Carrefour dar certificatul de garantie de la Phonetastic este gol, nu scrie nimic pe el. Ce trebuie sa fac pentru a beneficia de garantie, ma duc cu factura si certificatul?
Aveti Revolut? Cum vi se pare? Ati avut probleme cu el? Am inteles ca unor persoane li s- au extras niste bani sau i- au blocat pe anumite tranzactii deoarece li se pareau celor de la Revolut ca baniI...? (mai mult)
Eu de pe 28 Mai până pe 20 Iunie aveam un proiect cu liceul in care mergeam 3 saptamani în Cipru. Acum cu CoronaVirus credeti că afecteaza?
Am primit 2 pachete la oficiul vamal Posta romana din Cluj. Eu doar studiez acolo si nu stiam cand am comandat obiectele ca nu ma voi afla in Cluj cand sosesc si nici nu am idee cand ma voi intoarce. Cum...? (mai mult)
La termometrele alea pe care le bagi in ureche pentru măsurarea temperaturii se scade 1 grad sau cum? Adică dacă arata 37, 7 am defat 36, 7? Mulțumesc anticipat de răspunsuri
Ce inseamna cand un avion se angajeaza? Inseamna ca aterizeaza?
Saptamana aceasta, joi ar trebui sa ma angajez la noul loc de munca, sa semnez actele. Le- am rezolvat pe toate insa mai am nevoie de copii dupa adeverinta de vechime si dupa decizia de incetare a contractului...? (mai mult)
Cum cumpar de pe olx? Am 17 ani si sunt putin cam anxios..Am gasit o carte foarte rara si nu stiu cum sa vorbesc cu femeia, sa o trimita prin curier..Cum se face transferul prin posta?
Va circula curierul saptamana asta din cauza coronavirusului?
Bună seara! În luna iulie a acestui an am o nuntă la București, iar eu stau în Galați. Eu vreau să merg cu trenul fiindcă nu am mai mers demult (de aproape 6 ani), chit că fac vreo 4- 5 ore....? (mai mult)
Sunt student la extensia UBB şi aici vine întrebarea, dacă sunt student la extensie pot să îmi fac StudCard? Mulţumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?