Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Sunt student la extensia UBB şi aici vine întrebarea, dacă sunt student la extensie pot să îmi fac StudCard? Mulţumesc anticipat!
Or sa inchida magazinele? N-or sa mai fie mijloace de transport? Pana cand o sa dureze toata asta? Eu inteleg sa nu iesi din casa doua saptamani dar nu 2 ani ca innebunesti.
Dacă nu trece nebunia asta cu corona există șanse să se repete anul școlar sau universitar?
Buna seara, imi spune si mie cineva, am rata la bcr daca nu o platesc luna asta ce se poate intampla? Vazusem la tv ceva de anulare cu virusul asta, e adevarat?
Hey! Știți ceva aplicație de învățat engleză?
Vreau sa vin si eu din Anglia in Romania, stiti cumva daca o sa intru in carantina?
Daca se depășește 1000 de cazuri de coronavirus ce se întâmplă?
Cand o sa termine cu suspendarea campionatelor? Ca noi vrem fotbal.
Stie cineva un site unde poti vinde poze?
Care e treaba cu examenul pentru intensiv engleza? Se mai da sau nu? Când? Cât mai multe informații va rog
am 20 ani și aș dori să știu dacă pot să- mi iau un apartament la prima casă, aș dori mai multe informații despre acest lucru, am cautat pe internet mai multe informații, dar sunt...? (mai mult)
Buna, stiti cam pana la ce ora lucreaza postasul, adica daca se livreaza scrisori si dupa ora 16:00?
Ce inseamna recul economic? Aici la refer la faza care am citit in stiri despre Iohannis.
Anul trecut in noiembrie mi- am dat demisia de la fostul loc de munca. Astazi am sunat sa le cer o copie dupa adeverinta de vechime si o copie dupa dicizia de incetare a contractului de munca. Mi s- a ...? (mai mult)
Acum cu toata harababura asta cu COVID-19, credeti ca ar fi riscant sa comand ceva de pe eMAG prin curier?
De ce acte am nevoie pentru angajare?
Ce documente trebuie sa duc pentru angajare in general? Mi s-a spus dar am o problema cu telefonul s-a tot intrerupt si nu am inteles nimic.
Daca se inchid facultatile in Bucuresti, cum se vor tine seminariile/cursurile online? Cum se va sti cine e prezent sau nu?
Salutare grup! Știe cineva cat costa analizele medicale pentru școala de șoferi la spitalul CFR din Brașov?
Salutare, sunt un fost student al unei facultati din Brasov intre anii 2006- 2010, dar din diverse motive, fara studii finalizate. Am plecat din tara in 2010 fara sa scot diploma de bacalaureat de la...? (mai mult)
am vazut multe canale de Youtube care transmit meciuri live, cu cine trebuie sa iau legatura pentru a obtine dreptul de a transmite live de pe DigiSport doar meciurile Universitatii Craiova...? (mai mult)
Mai este vreo sala de internetcaffe(calculatoare) in Brasov in afara de SkullGames?
Salut, eu sunt la o scoala privata, inclusiv la scolile private vor suspenda cursurile sau doar la cele publice?
As vrea sa fac un cont pe aliexpres sa vand ceva, liste m3u, am tot incercat sa fac si nu reusesc, cine ma ajuta? Mersi mult...
Vreau să comand ceva de pe un site, însă are livrare prin Posta Română ( livrare standard sau prioripost). Vreau să știu la ce se referă serviciul prioripost. Trebuie mers la poștă sau vine...? (mai mult)
Am și eu o întrebare. Cate milenii au trecut de la facerea lumii și pana acum?
Salut,care a facut de curand pasaportul si imi poate spune pasii de urmat? Pe net am cautat dar ma plimba de la un site la altul. Ce acte imi trebuie etc...
Cat mai costa o sedinta la psihoterapie?
Îmi puteți enumera câteva licee unde studiezi Adobe Animate sau/și Adobe Effects?
Am 17 ani și vreau in vacanta de Paști in Ungaria cu mama și cu sora mea și ne trebuie procura notariala pentru ieșirea din tara. Cei care ați avut sau aveți ce documente v- au trebuit să...? (mai mult)
Salut, am primit talonul de la mașina prin posta și când am desfăcut plicul i- am rupt puțin colțul, trebuie sa îl schimb iar sau nu este nici o problema? Menționez ca este rupt pe ultima parte,...? (mai mult)
Hei, TPU! Ajutati- ma, va rog. Am niste cercei din aur cu perle, as vrea să- i amanetez ori vand. Stiti cumva cum as putea proceda? Am incercat la cateva amanete, insa nu valorifica pietre...? (mai mult)
Daca am luat amenda pentru rovinieta si am platit-o, trebuie sa duc dovada?
Pentru pensia anticipata se pune si concediul de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani?
E normal ca la 6 luni sa imi vina facutra mai mare la energia electrica, chiar daca eu am platit fiecare factura care a venit pana in prezent? Gen, cand imi venea facutra, plateam cate 100 si ceva de...? (mai mult)
Cine imi poate da niste exemple de tonomate care colecteaza PET-uri in sectorul 4?
Cu noul val de virus corona, pentru cei ce intra in carantina, cine ii controleaza si ce risca ei conform legii si ce legi se impun?
Ce presupune antrenamentul din armata ca si exercitii fizice?
Cand este cutremurul mai puternic? Cand e la adancime mica sau mare?
Câte kilograme are un metru cub de lemne?
Daca pisica mea sta doar in casa si dupa spusele veterinarului nu este nevoie sa-i fac vaccinurile de boli etc. cum pot veni cu ea in România, cat timp nu i-am facut vaccinurile si nu am certificat?
Nu știu ce să aleg : Bicicletă Rockrider 520 cumpărată de nouă de la decathlon unde am garanție pe viață la cadru, pipă și ghidon și garanție 2 ani la piese de schimb. Are frâna pe disc...? (mai mult)
Buna, un prieten imi trimite un cadou din SUA si nu stiu daca se plateste vreo taxa la posta romana in momentul ridicarii coletului(pentru livrare) sau plateste cel care trimite coletul la posta din...? (mai mult)
Vin și eu la București pentru weekend și mă interesează dacă pot să-mi fac abonament la transportul public pentru o zi și cât costă pentru două persoane?
Cine folosește paypal, cineva a verificat contul.Nu cardul. A trecut de acea limita de 2500 la an... V-a blocat contul? Mersi.
Ce se intampla de la o supradoza de lecitina?
care este cel mai aproape lidl de Gara de Nord, adica la care lidl pot ajunge cel mai repede din Gara de Nord ori cu metroul ori cu stb?
În București, unde trebuie să mă duc, să fac testele, să văd dacă am Coronavirus, în caz în care observ simptomele? Mulțumesc! P.S: Momentan n-am nimic! :)
Din categoria bicicletelor : La cât se referă mărimea cadrului nr. 51 în litere? S, M, L sau XL? Eu având 1, 73 este ok aceasta mărime?
Știe cineva dacă uber este și în orașul Zărnești ( lângă Brașov)? Vreau să ajung repede într-un loc în orașul Zărnești, iar taxiurile de acolo nu mă vor duce deloc ieftin.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!