Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Dacă cineva nu a muncit deloc are dreptul la pensie minina/ajutor social?
În ce tari din UE era recunoscut permisul de conducere romanesc înainte să intre România în UE? În Germania parcă nu era.
Salut, mi- a venit o recomandata pe numele meu dar pe adresa lu' mama, tin sa mentionez ca eu am adresa din buletin la care nu locuiesc. Cum a putut veni la ea acea recomandata in cazul in care nu am...? (mai mult)
A lucrat cineva vreodată ca freelencer si a utilizat platforma freelencer.com? Știți cumva cam în cât timp primești banii pe card după prima retragere? Acolo menționeză că tranzacția...? (mai mult)
Salut, a auzit cineva vreodată de site- ul CA fybilling.com? Mi- au dispărut 100 $ din cont și pe extrasul meu de cont doar atât specifică, dar nu găsesc detalii când caut pe google nimic :( pentru...? (mai mult)
Buna seara, cat costa un implant de barba in Romania? Am cautat dar nu gasesc, multumesc.
Cat imi ia un taxi de la Gara de Nord pana in Pantelimon?
Dacă în 2011 am plecat din tara și în 2015 am devenit majora, mai pot obține acum alocația neprimita din acea perioada? Dacă da, ce trebuie sa fac?
Cine stie daca pentru un abonament de transport public duda trans, trebuie platit la inceputul sau la sfarsitul lunii?
Am fost sunat de cineva de la depanero in privinta unui smartphone(LG G7) care nu mai poate fi reparat, dar nu am trimis castile cu care a venit in cutie asa ca o sa trimita un curier dupa ele maine.Din...? (mai mult)
Politia locală trebuie sa dea vreo chitanță la aplicarea amenzii? (Pt oprirea in zonele interzise de exemplu ).
Cand ma transfer trebuie neaparat sa fie un parinte cu mine nu poate sa fie o alta persoana matura care nu mi- e grad de rudenie? Parintii mei sunt plecati in strainatate si eu o sa trebuiasca sa ma mut...? (mai mult)
Salut, am nevoie de ajutor, sunt in Germania si contractul meu de munca expira, mi s- a spus ca nu mi- l vor prelungi. Sunt paralel cu limba germana si cu legile de aici, ma poate ajuta cineva, cine...? (mai mult)
Pot sa ma transfer de la profesionala la liceu acum(sun in a 9-a) sau trebuie sa astept clasa a 10-a? Nu stiu daca mai trebuie sa fac ceva sau sa mai indeplinesc niste condiții
Salut. Am câștigat o tabletă Samsung la loto dar aș dori să obțin in schimb valoarea sa în bani. Oare dacă mă duc la firma Samsung pot sa fac acest schimb, avand in vedere ca produsul poarta...? (mai mult)
Am fost de curând la un interviu. Salariul e okay, programul la fel. Însă persoana respectivă vrea să angajeze șomeri ca să nu plătească după ei. Mi- a spus că dacă vreau să mă angajez trebuie...? (mai mult)
Am 1 Creițer din 1800, îmi poate da cineva mai multe informații despre el (preț)?
Care sunt riscurile daca faci baie in garla unde sunt alte animale?' Care sunt riscurile mersului descult?' Unde te poti angaja cu 3 clase?
daca mi-am pierdut permisul de conducere emis in Romania pe teritoriul Uk ce as putea sa fac?
Stie cineva vreun curs de investitii la bursa sau daca a cumparat cineva vreodata actiuni si ma poate invata? Multumesc
Salutare TPU, am instalat Winduws 10 Pro x64bit pe SSD de 120Gb, toate bune dar nu- mi vede partiția D care se află separat pe un Hdd ambele fiind pe SATA.Am încercat să remediez problema din gestionare...? (mai mult)
Daca sunt la liceul Fratii Buzesti din Craiova....eu pot sa fiu la alt camin al altui liceu eu fiind la Fratii Buzesti?
Pe ce site gasesc costume de baie fara captuseala? E foarte incomoda, te prajesti in ea.
Am prelungit abonamentul si am semnat doar contractul meu. Contractul lor am uitat sa l semnez. Le- am scris mesaj daca pot sa ma intorc sa l semnez si nu mi- a raspuns nimeni. Ce ar trebui ...? (mai mult)
Buna ziua pana la ce data se tin anvelopele de iarna? as vrea sa le pun pe alea de vara
Daca sa zicem ca sunt la liceul Fratii Buzesti din Craiova....eu pot sa fiu la alt camin al altui liceu eu fiind la Fratii Buzesti
În ce magazine pot sa gasesc lubrifiant pentru un cub rubik?
Hey! Care ar fi cauza durerii la apăsarea dintelui?
As vrea sa stiu daca pot avea cercel la poza de buletin.
Daca sa zicem ca sunt la liceul Fratii Buzesti din Craiova....eu pot sa fiu la alt camin al altui liceu eu fiind la Fratii Buzesti?
Salut, aveti idee daca mi-am pierdut cartela Metrorex si aveam abonament studentesc, nu am folosit-o decat vreo 4 zile, mi se elibereaza alta gratuit sau trebuie sa cumpar din nou?
Este legal sa detii sau sa cumperi azot lichid sau gheata carbonica in Romania? Daca da, de unde pot face rost?
Salut, trebuie sa primesc pe card o sumă de bani de la un site cu reclame, azi îmi trimite banii, știe cineva când o sa- i primesc pe card? Am cont la Raiffeisen, cel care se ocupa cu siteul zicea...? (mai mult)
Am un cantar electronic defect,bateria merge, dar nu arata un numar fix, afiseaza diferite numere. Pot sa-l repar de unul singur?
Cum pot printa ceva la o librarie care are imprimanta?(am poza pe telefon)
Am o soluție superconcentrata de spalat motoare și pe eticheta scrie sa fac diluarea 1:20 1:30 iarna și 1:50 vara. Aș vrea să știu cum se calculează diluarea 1 litru de apă la 50 mililitri...? (mai mult)
Unde gasesc foite țigara OCB la Braila?
Vreau să-mi fac cont pe fourtuna online pariuri sportive si imi cere cnp, sa il dau? Mi-e cam frică sa dau cnp
Salut, care este pretul aproximativ pentru chirie la un camin in Bucuresti? Mai exact m-ar interesa la UNArte
Am o problema cu un smartphone si i- am dat trimite in service la eMAG dar zicea ca doar pentru cele cu garantie electronica este valabila treaba asta ca sa vina curierul dupa el si sa il duca, ...? (mai mult)
Descaracarea de pe torente de evenimente sportive (meciuri de fotbal) si apoi incarcarea lor pe google drive este considerata copyright?
Salut, știe cineva care se pricepe, în strangere de donații? Am o problema de multi un an cu un chist care tot iese înapoi și nu dispun de bani în fiecare luna, știu ca sunt firme mari în tara...? (mai mult)
Sub care poduri din București de peste Dâmbivița sunt boschetari? Sau care dintre poduri e destul de mare încât să poată dormi acolo un homeless sau mai mulți?
Astăzi mamei mele i- a fost distrusă oglinda la mașină, camera sau ceva nu are pe mașină. Are rost să se ducă la poliție? Mă gândesc că s- ar uita ei pe camere. Până la urmă ...? (mai mult)
Buna ziua TPU, Cat ma costa un comunicat de presa pe un blog sau pe un site al unei influencer? De scris il pot scrie eu, insa as vrea sa stiu un pret orientativ. Vreau un singur articol/comunicat. ...? (mai mult)
Din ce an sunt obligați oamenii sa aiba buletin in UE?
Salut, se vor plati taxe incepand cu 1 februarie (Brexit) pentru produsele electronice achizitionate din UK?
cum se numesc cadrele de fier de care sprijini bicicleta? Sunt pe margine de sosea la orase?
Stie cineva daca programul de lucru in multinationale este in general de 8h, iar weekendurile libere?
Exista producatori care fac replici airsoft la armele mouser? Unde as putea gasi un mouser m18 airsoft la un pret ok(in Romania)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!