Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Mi-am pierdut cardul si am sunat la cei de la BRD sa le spun si mi l-au blocat si vreau sa stiu cum pot sa-mi fac alt card. Unde trebuie sa ma duc sa-mi fac altul sau ce trebuie sa faci?
UPC sau rcs/rds atât televiziune cat si internet, care este mai bun?
E vreo problema la granita daca ai cu tine in bagaje 1- 2pachete de kamagra? Ma refer la granita Romania- Ungaria si intreb pentru ca acele geluri sunt numite suplimente si normal nu ai nevoie de reteta...? (mai mult)
Știe cineva ce reprezintă 2000÷2008 în acest tabel? https://imgur.com/a/AlUAUm0
Tatal meu tot zice ca nu ne putem baga internet fix de la rcs/rds simplu si ne trebuie si televiziune ca nu vine separat internetul dar eu tot ii zic ca merge, chiar am vorbit cu un operator rcs/rds si...? (mai mult)
Cat ma poate costa sa fac pasaport?
Este adevarat ca energizantele contin sperma de taur?
Am sunt din gresela la 112 apasand pe butonul rapid de apelare la urgente (de la contacte) si am inchis in primele 2 secunde, sunt sanse sa primesc amenda? ( nu au sunat inapoi)
Daca am o restanta pe primul semestru mai pot aplica pentru bursa sociala? ULBS
Vineri am programare pentru a îmi face un nou pașaport, știți cumva dacă este nevoie de buletin in original? Merge și copie plus pașaportul anterior? Azi am fost sa îmi fac viza...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de bursa sociala oferita de facultate. Este posibil sa aplic pentru bursa sociala daca sunt in anul doi, am toate examenele promovate de pe primul an dar am picat o ...? (mai mult)
Salut, sa zicem că întru la lucru in hala cu telefonul și nu am voie pentru că îmi trebuie un pass pentru el, au voie cei de la securitate sa mi- l confiște daca mă prind cu el sau doar să îmi...? (mai mult)
Cand vreau sa scot niste bani de pe un site? Bifez PayPal si imi cere la SISTEM DE PLATA: numarul sistemui de plata. Ce trebuie sa pun? Link: https://asknews18.com/p16387 (P.S. va trebuie cont, daca ...? (mai mult)
Ai voie sa pui screenshot-uri dintr-un joc pe un blog?
Ce autobuze circulă în stația Iancu Jianu Brașov? :)
1. Cum se procedeaza cand mergi la un spectacol si trebuie sa lasi paltonul la cabina aceea speciala? Platesti ca sa ti- o aseze pe umeras? 2. Sunt sute de spectatori, deci, sute de haine. Cand ma ...? (mai mult)
Cam cât costă să chemi un bar la evenimentul tău?
De unde pot procura un duplicat deces?
Bună ziua, am primit niste gift card- uri pentru PayPal ca și cadou, le- am introdus în telefon și le am în contul PayPal. Care este cea mai simplă metodă de a scoate banii cash fără să le ...? (mai mult)
Vreau să mă apuc să scriu o carte și am câteva întrebări: 1) O pot scrie pe laptop? Daca da, după cum si unde trebuie să merg să o scot /public? 2) Daca în carte vorbesc si despre...? (mai mult)
Pot sa adaug fonduri pe paypal de pe un card maestro? Daca da, cum? Am auzit ca doar cu cardul visa se poate
am permisul suspendat pentru 30 de zile, vineri se implinesc 30 zile. Mi-l dă de vineri s-au trebuie sa astept până luni? Sambata si duminica nu lucreaza...
Acum o lună și putin mi- am cumparat o pereche de căști din Altex de la marca Samsung. De ieri mi se mai auzea doar o cască iar azi nu mai merge niciuna. Deja m- am plictisit să cumpăr căști,...? (mai mult)
Buna tuturor. Vreau sa aflu niste pareri despre scoala de soferi AutoSport din Bucuresti de pe strada Jean Steriadi. Este ok? Au instructori buni? A facut cineva scoala acolo sa imi poata da mai multe ...? (mai mult)
A mai fost cineva plecat cu Erasmus + ( de practica )? As vrea sa va intreb de un model de scrisoare pentru a gasi o institutie sa ma primeasca in stagiu. Vreau doar sa ma asigur ca o sa am un email ...? (mai mult)
Cum pot testa daca un spray paralizant de pe net este chiar paralizant? :)) Fara sa imi dau in ochi, adica imi e frica sa nu fie ceva fake si sa nu fie paralizant cu adevarat.
Am o întrebare. Dacă ești angajat și te încadrezi la bursa socială ( la facultate) mai Primești bursa? Sau faptul ca ești angajat este un impediment? Funda.
Am o intrebare. Se poate sta in Iasi la camin pe perioada verii chiar daca nu am stat pe timpul desfasurarii anului universitar? Puteti sa imi spuneti (optional) si cat costa pe luna cu utilitati...? (mai mult)
Bună ziua, aș avea o întrebare legată de Universitatea din București, mai exact de campusul acesteia. Este posibil să locuiești în cămin chiar dacă ai domiciliul stabil în București?
Salut, am un atestat de facut si m- ar interesa evaluarea campaniei Orange Love, mai exact as dori sa stiu ce beneficii a adus pentru firma aceasta campanie adica, cate incasari a adus (cu aproximatie),...? (mai mult)
Salut, daca incarc cardul stb online, de la ce data incepe valabilitatea lui? De exemplu daca il incarc de vineri 14 februarie si am nevoie sa il folosesc de la 1 martie pana la 31 martie se poate?
as dori sa știu dacă poți transporta anumite obiecte pe celălalt continent și aici nu ma refer la obiecte de plastic sau haine, mă refer la FIER de exemplu as vrea sa transport 3 rig-...? (mai mult)
Dacă vreau sa trimit un colet de 2 kg din București la Oradea prin curier, cât îmi ia curierul?
Se da urmatoarea situație! Un elev de clasa a 9 a rămas neincheiat la aproximativ 8 materii pe primul semestru, nu s- a prezentat în primele 4 saptamani din semestrul 2, mai este vreo...? (mai mult)
A rezervat cineva bilet pe Flibco.com, e necesar si numele pasagerului?! Multumesc!
Caut o persoana, nu l- am mai vazut de foarte mult timp si as dori din toata inima sa stiu ce mai face. Se numește Dănuț Moravschi, nu- i cunosc data nasterii poate fi între 1957- 1960. E căsătorit...? (mai mult)
Salut, TPU! Am de primit un colet din America prin posta, imi arata pe dhl express ca coletul a ajuns in data de 5 februarie in Bucuresti, dar de acolo nimic. Am cautat pe urgentcg si fan si posta romana...? (mai mult)
E vreo modalitate mai usoara de a trimite un obiect din Braila spre Chisinau? Nu vreau sa trimit prin maxi-taxi...
Unde gasesc servicii de reparat calculatoare în Timișoara?
Știți cumva dacă exista vreo aplicație cu care sa scanez bonurile de cumpărături și sa primești un mic procent înapoi?
Intrebare! Sunt contra timp, am nevoi de ajutor, funda si o bere! Unde pot gasi mașinuțe electrice care pot fi conduse de copii în București la cele mai bune preturi dar nu de cea mai proastă ...? (mai mult)
as vrea sa lucrez in Germania si vreau sa stiu daca e sau nu teapa. Uitati- va la link asta. https://www.olx.ro/oferta/locuri- de- munca- fabrica- de- napolitane- germania- IDd3Jwd.html#1fd09b0c47...? (mai mult)
Trebuie sa platesc 30 Euro pe un site, cu cardul meu si as vrea sa stiu daca imi poate trage lei de pe card sau trebuie sa depun euro in cont?
Stie cineva cu ce ajung din Bucuresti in comuna Gilău?
Pot alimenta cardul direct de la bancomat? Adica sa bag bani pe card de la bancomat
Salut, am si eu o intrebare, daca am astm bronsic pot intra in armata?(vreau raspunsuri sincere si sigure)
Contează nota la bac la facultate?
Hey! Cum poți deveni actor in America? Cam ce ar trebui sa faci?
Am fost ieri la Orange sa prelungesc abonamentul si sa iau un telefon. Mi s- a spus ca nu au telefonul si sa ma duc miercuri. Abonamentul este pe numele tatalui meu si i- am spus domnului ca...? (mai mult)
nu stiu daca fac sau nu reclama dar am vazut un site ca asta https://hoyergen.net/home.php care poate genera conturi contra cost. Adica poti plati 2 zile sa vezi daca e scam, prima data trebuie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Kufu95 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a