am si eu o intrebare, am un prieten arab si ar vrea sa mearga in Romania, ce acte i- ar trebui sau ce trebuie sa faca sa poata trece in Romania si inapoi in Germania pentru ca el acum e in...? (mai mult)
Cat la sută reprezintă pretul furnizor al unui obiect de pe eMAG, pc garage etc, gen boxe, placi video, telefoane, în special electronice?
Bună, TPU! Este vreun salon în București unde să îți poți face un tatuaj fără acordul părinților dacă ai 17 ani? Mulțumesc.
Ai voie cu 2 telefoane la aeroport? Adica eu daca merg din Romania in Polonia am voie sa iau cu mine doua telefoane?
Deci langa apartamentul meu si- au facut cuiba vreo 15 porumbei si stau zi si noapte pe geamuri, bat in pereti si mai scot si niste sunete care te scot din sarite, trezirea e in fiecare dimineata...? (mai mult)
Am si eu o curiozitate.Este posibil ca cineva sa cumpere un bilet de avion pe numele meu fara acordul meu? Treaba sta asa.E o colega care mi- a zis ca a cumparat cineva bilet de avion pentru mine pentru...? (mai mult)
Vi s- a intamplat sa va lipsească bani de pe cardul de tichete de masa? Imi arata in aplicatie tranzacțiile făcute iar cand le calculez observ ca este o problemă, o diferenta de bani care nu este...? (mai mult)
Trebuie sa primesc un colet prin fan courier iar apoi sa il trimit la expeditor, costul de expeditie este integral platit de expeditor. Ideea e ca voi primi coletul exact la adresa mea iar apoi...? (mai mult)
Am vrut sa cumpar mafia 3 cu paysafe si pe bonuletul acela nu apare decat tranzactie reusita iar pe email tranzactie nereusita Această achiziție a eșuat. Steam nu a reușit să accepte plata de la furnizorul...? (mai mult)
Buna ziua! A cumparat cineva Rame ochelari de vedere unisex clip-on THEMA U-237 M02 de la LENSA si imi poate spune inaltimea lentile si latimea rama? Mulțumesc!
Mi-am cumparat recent o tigara electronica si voiam sa va intreb daca dauneaza sau poti face cancer de la ea. (Fara sa adaug nicotina, doar lichidul acela cu arome)
Bună dimineața! Cine are cunoștințe, care e procedura plecării din Germania cu băiețelul tău de 8 lunite cu mașina sau avion, fără mama, doar tata și fiu? Precizez ca băiețelul îmi ...? (mai mult)
In Republica Moldova se poate trece vama cu buletinul? Si daca eu conduc masina parinitilor (e pe numele tatalui) pot sa trec vama cu ea? Vreau sa vizitez Chisinaul si nu- s din apropiere. N- as vrea ...? (mai mult)
Am vazut la GOOGLE ATELIERUL DIGITAL niste cursuri in bazele marketingului digital la care ofera si certificare, acea certificare este valabila la angajare sau e doar de forma?
În cât timp ajunge un colet din Spania în București livrat prin Dhl?
Hei! Cine stie unde as putea sa imi incarc cartușele de la imprimanta?
Vreau si eu sa organizez un concurs la mine in liceu, dar la care sa vina si elevi de la alte licee, dar am o dilema in legatura cu premiu. Mai precis daca sa pun unul sau nu. As pune unu...? (mai mult)
Cum se folosesc automatele acelea (gen de la Penny) prin care poți să plătești, să- ți bagi bani în PayPal, ș.a.m.d? Vreau să- mi cumpăr ceva online prin PayPal și n- am card. Este o variantă...? (mai mult)
Exista ceva platforma online unde as putea verifica daca firma la care lucrez imi plateste contributiile la stat? Am impresia ca nu o face si ca am semnat un contract 'fake'. Mersi!
Daca o firma iti accepta cv si te cheama la un interviu, ai o sansa de angajare sau e la noroc?
In bagajul de mana din avion am voie sa iau un uscator de par sau placa?
Ce parere aveti despre siteul cewe.ro? Și-a scos cineva poze de la ei? Sunt ok pozele?
Siteurile de pariuri accepta poza si la copie de buletin?
Am o problema, mi- am rupt mana, cei de la urgente m- au consultat si mi- au spus ca este fracturata si m- au trimis in policlinica la spitalul judetean Brasov.Stie cineva DACA SE FACE CU PROGRAMARE...? (mai mult)
Salut, are careva experienta cu job- ul la un petshop? As dori sa ma angajez la un astfel de job dar nu stiu exact ce anume se face, ce cerinte au, pe ce perioada e contractul si cum e programul, ...? (mai mult)
Ce ziare din America si Anglia nu sunt de incredere? Ma intereseaza cele pline de fake news si teorii tampite precum mumiile de la Nasca.
La MedLife se dau gauri in urechi? Si, cat costa? Si cerceii medicinali unde se gasesc?
Ca sa depun pe un site de pariuri imi trebuie un card bancar pe numele pe care l-am pus la inregistrare sau nu conteaza din care card fac depunerea? Ca e al unui prieten sau al meu.
Vreau sa trimit un colet prin posta intr- un alt oraș. Știe cineva cum se procedează? Cât plătesc transportul? Se plătește in funcție de distanță sau cântărește coletul? Trebuie sa- mi deschid...? (mai mult)
Bună ziua, as avea o întrebare. Încercăm sa ne stabilim în Belgia întreaga familie dar avem în grija în România pe bunica, o bătrână de 80 de ani. Este posibil sa o ducem cu noi? Are nevoie...? (mai mult)
Dacă vreau sa depun bani in contul altcuiva, trebuie sa merg la banca la care este acea persoana sau pot depune de la orice banca? De exemplu dacă persoana aia este la ING, pot depune de la BRD?
Știe cineva dacă pot modifica numărul de telefon pentru un colet DPD? Colet care deja este pe drum, însă vreau sa dau alt numărul de telefon.
Știe cineva dacă mâine (24 Ianuarie) este program cu publicul pentru eliberarea cazierului judiciar? IPJ Brașov, în cazul meu.
Bună ziua, știe cineva cum pot să șterg programele TV dintr-un decodor Humax HD de la DIGI și să editez numărul canalului?
Buna seara TPU! Nu stiu daca am ales bine categoria dar cunoaste cineva un loc in Piatra Neamt unde se pot repara arme cu electrosocuri? Lanterna nu mai functioneaza, iar sunetul pe care il emite cand...? (mai mult)
De unde pot scoate adeverința de vechime, va rog?
Salut la toată lumea. Întâmpin o problema destul de mare pot zice. Am făcut un împrumut in Germania măricel și din mai multe motive personale trebuie sa ma mut urgent in România neputând sa ma...? (mai mult)
Urmeaza sa inchei primul semestru la o facultate din Iasi la care iau bursa de studiu din octombrie. Bursa este acordata pana in martie, dar eu vreau sa- mi retrag dosarul inainte de inceperea celui...? (mai mult)
Vă salut, în urma cu câteva zile am făcut comanda de pe Olx de un telefon, am vorbit cu vânzătorul pe aplicația Olx, i- am dat adresa și mâine după calculele mele ar trebui sa îmi ajungă...? (mai mult)
Salutare,Am o masina de cusut Singer an fabricatie 1904. Poate cineva sa-mi dea mai multe detalii despre? VA multumesc!
De la ce ora este iluminat Palatul Parlamentului in piata Constitutiei?
Salut,am un card de minori la banca bcr, intrebarea mea este daca pot sa plătesc abonamentul la Netflix cu el? Dau funda
Daca nu ai nici un venit (salariu etc) iti poti face card (bancar)?
Am o mica problema si sunt in dilema. Pe 22 februarie, imi expira buletinul, dar cum inca mai este aproape 1 luna, trebuie schimbat neaparat, deoarece am nevoie pentru a ma reprograma la ...? (mai mult)
Mi- am comandat ultimul album al lui Eminem - Music To Be Murdered By Înainte să finalizez comanda am ales varianta de transport mai ieftina de 9.95 de dolari pentru ca cele 2 produse(CD+...? (mai mult)
Vreau sa cumpăr ultimul album al lui Eminem - Music To Be Murdered By Dar îmi sunt oferite două opțiuni de cumpărare 1. Express checkout (unde că metoda de plata trebuie sa plătesc...? (mai mult)
Mi- am făcut cont de PayPal pentru că vreau sa cumpăr ultimul album scos de Eminem - Music To Be Murdered By. Dar nu știu cum se procedează. Nu vreau să fac tranzacția cu cardul. ...? (mai mult)
Ce sunt legalele? Ce fel de substanțe sunt ele? Sunt cu adevărat "legale"?
Salut. Am o problema legata de serviciile de internet Telekom. Anul asta am stat mai mult fara internet decat cu internet. Pur si simplu nu functioneaza, pana acum au venit 3 asa zice "echipe tehnice",...? (mai mult)
Neata Daca cineva pe şomaj vrea sa se angajeze si eu sunt in proba aici are şanse sa imi fure postul? Mai e doar ăsta liber :(((( HELPPPP Eu nu sunt pe şomaj si angajatorul nu va primii bani.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!