Voi ce ați alege dintre iphone 7 sau 7 plus?
Salut sunt Sucre si sunt dependent de Glovo.Va rog frumos sa ma ajutati
Daca cineva a purtat sau stie la ce foloseste amuleta Babei Vanga,va rog,spuneti~mi si mie, ce noroc aduce?
Salut, am auzit ca multi care au folosit aplicația doulingo au învățat engleza. Este adevărat? Si as vrea va rog sa imi raspunda doar cei care folosesc sau au folosit aplicația
as dori și eu să știu și dacă îmi puteți lăsa vreun link ...nu contează că din Romania sau din străinătate sa mă lămuresc și eu daca se pot cumpăra (Tigri, lei, pune) că și...? (mai mult)
Un vecin si-a montat camere de supraveghiere si una dintre camere e indreptata spre curtea mea. Ce as putea sa fac sa nu ma mai filmeze, sa ma duc la politie?
Buna cam cat e un salariu pe 6 ore la KFC? sau MC Donalds. este peste 1000 roni?
Cum se numeste omul care nu suporta pe cine dupa culore, rapid!
Daca la o comanda cu trimitere prin posta romana am pus alt cod postal fata de cel din zona in care vreau sa ajunga coletul, desi este in acelasi oras sunt sanse sa nu primesc coletul sau acea instiintare...? (mai mult)
Salu. Am si eu o problemă... nu- mi dau seama cum trebuie să fac setările pentru un sistem de supraveghere dvr (hvr2304a3- ts) Îți trebuie router sau cv? Vă rog frumos explicați tot, cum se...? (mai mult)
Am 22 ani...si am 1.70 cm Toti din familia mea au 1.68 1.70, doar fratele bunicii mele are 1.92 singurul. Nu stiu ce sa fac sa ma mai pot inalta putin, adica pana si fetele pe care le intalnesc si ...? (mai mult)
O metoda de invatat eficient intr-un timp cat de cat scurt?
Care este diferenta dintre RCA si casco pentru o masina? Nu sunt ambele asigurari?
Daca am platit taxa de permis(68lei) si pic sala, cand ma duc a doua oara trebuie sa o platesc iar?
Avem ceva persoane aici ce fac CPA marketing? Daca da, ce metode de promovare folositi?
Salut Acum 2 zile am făcut prostia sa fur ceva din supermarket. Nu am fost prins atunci, dar in seara asta am pus pe cineva sa vada daca mai sunt lucrurile alea de am furat eu acolo, lăsasem ambalajul...? (mai mult)
Urgent! Buna lume! Vreau sa cumpăr 2 bilete de student pentru tren, unul fiind al meu, celălalt al altei persoane care nu face facultate, dar este de o vârstă cu mine. Ar putea sa călătorească...? (mai mult)
Se poate posta fotografia unui suport de ceva care de fapt nu stiu pentru ce e?
Am primit o recomandare in posta pentru 2 colete care se afla la posta, doar ca data este de 17 ianuarie, ar ceva daca ma duc astazi pe 16 sau trebuie doar in 17(ziua respectiva)? ...? (mai mult)
Hey! Ce părere aveți? Oare instrumentele din spitale sunt dezinfectate?
Dacă pătinții mei vor să depună la cetățenie română iar eu nu am 18 ani e obligatoriu să mă prezint la jurământ?
Urmeaza sa plec in strainate pentru o perioada de 2- 3luni si as avea 2 intrebari: 1.Ce card imi recomandati sa pot retrage euro de la un bancomat din Europa fara a avea comisioanele acele uriase? 2....? (mai mult)
Imi trimite cineva un colet astazi din Cluj in Alba Iulia prin Urgent Cargus. In cat timp ar ajunge? Tinand cont ca e resedinta de judet
Salut.Stie careva unde pot sa găsesc și eu piese de schimb pentru drujba craft tec ct5000?
Aveti idee cam cat dureaza pana se returneaza un produs trimis in garantie? Mi s- a stricat monitorul, maine il duc si ma intreb cat dureaza ca sa stiu daca merita sa iau un jaf de monitor la 100 de lei...? (mai mult)
Bună ziua tuturor, am o întrebare care sper că mă va ajuta să aflu o curiozitate : Dacă vrei să câștigi bani din YouTube și poți face lucrul acesta îți trebuie neapărat card bancar? Sau ...? (mai mult)
Azi am dat sala pentru permis, dupa ce am trecut chestionaru cu 24puncte, politistul din incapere a zis sa ii las dosarul si ma programeaza ei pentru traseu. Chestia e ca nu am completat nimic sau semnat....? (mai mult)
Salutare, la care banca se eliberează cardul pe loc?
Salut colegi! Am gasit un curs de mecanică la Iași pe Strada Ciornei, cunoaște cineva sunt ok? 720 de lei 5 luni din cate mi-a zis
Salut. Intrebarea mea este daca pot face ceva in legatura cu o factura prea mare la curentul electric. Am ramas socat, am 4 camere încălzite cu centrala pe curent electric, majoritatea timpului a...? (mai mult)
Buna seaara.Cum se procedeaza daca timp de 5 ani nu am profesat ca asistent medical generalist? Trebuie facuta reatestare? Astept raspunsuri.
Stiti cumva un loc in Targu Jiu unde as putea incarca bricheta cu gaz? Puteti trimite o poza sau un link cu harta
Cum sa fii bun pe rezistenta la 2km? Eu am azuit ca se face pe bucati gen 1000m pauza mica 1000m sau 200m mai tare, apoi pauza si tot asa de 10 ori! Iar la traseu trebuie aplicativ la jandarmi trebuie...? (mai mult)
Cu cât ma taxează (în lei) la abonament o plata prin SMS pentru o călătorie stb?
Care este perioada de transmitere a indexului ENEL, care inainte se transmitea intre 11 si 20?
daca eu am luat permisul In Romania si nu sunt acasa cand imi vine, ar putea unul dintre parinti sa mi-l trimita in Marea Britanie?
Pot sa devin copil de trupa la 14 ani? Daca da, ce acte imi trebuie si unde trebuie sa ma duc?
As putea folosi o surubelnita Y de 2mm pentru iPhone 7? Va rog sa raspundeti doar cei ce stiti
Avizul psihologic se poate obține la oricare cabinet psihologic autorizat?
De pe ce site se cumpara bilete de avion?
La fabrica DHS din Santuhalm se pot angaja si persoane cu dizabilitati? Eu de exemplu am gradul 2 si eu locuiesc in Hunedoara. Si mai am o intrebare daca au transport cu naveta?
Salutare, unde pot gasi un număr de telefon pentru deranjamente la aeroportul din București?
Curând voi călători cu avionul și vreau sa va întreb dacă știți. La bagajul de cala am voie sa transport mâncare de pisici la conserva de 85g? Nu este lichida. Am in jur de 100 de conserve...? (mai mult)
Buna nu inteleg deci salariul minim pe economie pe care il ia toata lumea este 2.080 de lei sau 1.263?
aveti idee daca vw golf 1.6 benzina, este pentru categoria B1? Sau ce masini pot conduce in categoria B1?
Ati pus pachete la autocarele care merg din Cluj in Piatra Neamt? Daca da, sunt safe? La ce firma ati pus? Multumesc!
Marti pe la ora 23 am dat comanda de doua perechi de ochelari de pe H&M si nici pana azi nu au procesat comanda. Am sansa sa ajunga maine?
Cum pot sa sterg filme de pe un cd-rw cu burnaware dacă este protejat de o scriere?
Am gasit specificatiile pa un incarcator si pe incarcatorul meu vechi scrie V85 iar pe cel care vreau sa l cumpar scrie puterr 130W si are aceiasi Amperi.
Pot sa fac o comanda prin foodpanda daca sunt minor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?