As vrea sa trimit o scrisoare si nu stiu daca costa. Daca da, cat ar costa?
Ce se intampla cu alocatiile dublate? Le primim luna asta sau e doar in discutie si nimic concret?
Buna seara, pot sa predau un colet la Fan Courier sau la alta firma de curierat, daca am 16 ani sau trebuie sa fiu "major"? Multumesc anticipat!
Stie careva in ce poate consta interviul de admitere la facultatea de psihologie?
Hey! Pentru ce se folosește glucoza intravenoasa?
Cum pot folosi internetul sau leptopul in scopuri bun(sa creez ceva pe el,programare, etc.)si nu pentru aiureli? Tinand cont ca stau mult pe el.
Curierul lucreaza si sâmbătă? O data parca mi-a ajuns un sambata si înțelesesem ca au program pana la o anumita ora sâmbăta
Am am aplicat pentru viza SUA impreuna cu fratele meu si am fost programati amandoi pentru interviu la aceeasi ora. El are 15 ani, iar eu 20 si ideea este ca vom pleca apoi cu parintii in vacanta,...? (mai mult)
Bună, as dori să știu dacă exista persoane care confecționează lumânări acasă dacă sunt lăsați- mi aici sau în mesaj privat o modalitate prin care putem vorbi, as avea nevoie de unele...? (mai mult)
Am 17 ani de curand mi- am facut cont pe paypal fara sa ii atribui un card sau ceva. Am vrut sa cumpar un cont de league of legends dar tranzactia s- a pus ca pending si am primit un email ...? (mai mult)
Bună TPU! Daca am primit un colet de la Amazon in data de 24.12. 2019 și am primit Reaviz pe data de 31.01. 2019, îl mai pot încă ridica de la Poștă? Mulțumesc!
Poti pune un prelungitor in prelungitor?
Stie cineva care e orarul traselor (autobuzelor) de noapte (N-urile) din Bucuresti, daca circula, si din cat in cat? Ma intereseaza N-104 in special.
Există vreo aplicație sau cum pot afla informații despre cursele care leagă orașul de anumite sate? (pe autogari.ro nu sunt informații decât despre cursele care leagă orașele între ele...)
Am schimbat bateria la un ceas diesel 10 bar dar nu si garnitura. Mai este rezistent la apa?
S-a legalizat marijuana medicinala? Nu sunt interesat de joint ci de medicamente pe baza de cannabis.
Un An nou fericit si buna ziua. Sotului meu ii expira buletinul in 24 ianuarie. Ideea e ca el face curse de Germania si are nevoie la vama de el. Oare daca isi depune actele mai devreme ii poate lasa buletinul...? (mai mult)
Știe cineva dacă am voie să iau aparatul foto cu mine la cinema? Clar că NU o să filmez sau să fac fotografii, dar nu vreau să îl las acasă.
De ce imi scrie la Urgent Cargus la acest AWB 885526027 Pentru acest AWB, tracking-ul coletelor nu este disponibil?
În ce proporție sunt folosite biologia și chimia în medicina?
S-a dat cumva o lege care interzice cesionarea datoriilor?
Daca acidul fosforic (85%) intra in contact cu pielea ce se poate intampla?
Bună ziua știe cineva un program care elimină fundalul unei poze să rămână doar obiectul/ textul dorit din imagine? Vreau să extrag dintr-o imagine un obiect care conține și text....etc
Salut, dacă am facut o comandă in data de 25 Decembrie de pe Evomag.ro pe ce data ar trebui să ajungă aproximativ?
Am tv prin satelit de la telekom si cand mi-am schimbat televizorul a inceput sa se vada pixelat. Oare este de la recever (dolce) sau are televizorul diagonala prea mare?
Cum as putea face bani? Gen sa vand ceva la scoala sau...
Daca vreau sa platesc ceva cu cardul de exemplu in lire sterline, iar eu am pe card lei. Se poate? De exemplu am cautat pe net si 6, 99 gbp acum e aproximativ 39, 11 lei. Deci daca am 40 de lei ...? (mai mult)
Mamei mele i s- au confiscat la bagajul de cala in aeroport multe obiecte mai exact cosmetice lichide cum ar fi parfumuri, geluri de dus, balsam, sampon de par etc.Se mai pot recupera? Daca...? (mai mult)
In avion am voie cu o forfecuta de unghii? Multumesc!
Salut, cine știe un antivirus bun pentru telefon?
Ce credeti ca se întâmplă cu vremea? M am uitat la prognoza meteo si temperaturile sunt ciudate si or sa fie la fel si urmatoarele zile/săptămâni. Chiar are încălzirea globală un efect atat de...? (mai mult)
Aceasta placa de baza Gygabyte ga-78lmt-usb3 (rev. 6.0) este compatibila cu 10? va multumesc
Media semestrială 8.4 inseamna 8.40 sau 8.04?
In data de 03.01 livreaza firmele de curierat?
Pe avion pot sa iau camera foto? Multumesc!
Papucii sport Vty, Bench, Graceland si Venice sunt ceva de capul lor? Sunt la Deichmann. Rezista la spalat in masina? :P
In câte zile imi va ajunge comanda de pe sportisimio având în vedere că am facut o pe 30/12/2019 ora 22:30? Ma uit la comanda si spune ca e in stadiul de procesare
Buna, sunt la liceu, si nu primesc bursa de merit, desi am medii mari, directorul nu intreprinde nimic in acest sens, ce as putea face?
Salut notele de genu 9.50 9.60 pana la 9.90 se rotunjesc la 10?
Salut TPU am o problema cu contul de origin mi s- a furat contul am vorbit de 1- 2 ori cu support a spus ca era compromis era spart furat. am spus ca era furat asa ca mi l- a dat inapoi a resetat parola....? (mai mult)
Salut, cat ar costa constructia unei camere in pod, spatiu este destul, nu zic pretul exact, doar cu aproximatie excluzand acoperisul?
Am si eu un astra h 1.8i,125 cp din 2005 si am si eu cateva erori daca ma poate ajuta cineva 13601 3608 17011 13004 Multumesc anticipat!
Buna dimineata, cunoaște cineva un video sau sfaturi in legatura cu montarea camerelor de supraveghere pentru acasa.Ma refer cum trebuie legate firele si tot asa.Multumesc
Daca pun un fierastrau circular de 110v 16A la un transformator 110V 32A are ceva? Va pati ceva circularul?
O întrebare: pe Garena: Free Fire, care sunt metodele de cumpărare( diamante și altele) Mulțumesc!
Am un iPhone x pe care l-am scapat jos si nu se mai aprinde ecranul. Nu este spart si touchscreen-ul functioneaza pentru ca am putut sa raspund la un apel. Este display-ul de vina?
Buna TPU.Am o mica intrebare si anume am sters un program din Control Panel si mi s- a dus odata cu acel program sters si cateva documente ce le aveam pe desktop.Ce as putea face sau cum le- as putea...? (mai mult)
Cum folosesc cartela de intrare la bloc, nu am mai stat niciodata la bloc si sunt tottal afon. Acum am vrut sa intru in blocul in care o sa ma mut. Am pus cartela, da usa nu se deschide.
Îmi poate spune cineva care este freelancer și face bani din proiecte ce țin de programare sau editare video sau audio cum pot să reușesc să fac un proiect (oricât de mic/simplu) și să fiu plătit...? (mai mult)
Știe cineva un site care îmi poate oferi un împrumut de 200-300lei? Am încercat vivacredit și creditprime dar am fost refuzat. Singurul venit momentan mi-e de 704lei pensie de urmaș.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!