Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, mi- a trimis cineva un colet cu ramburs prin posta romana. Luni la ora 15 a predat coletul la posta si a fost înregistrat. Vreau sa stiu in cat timp ajunge, sunt cam 300km intre județe și sunt...? (mai mult)
Am o curiozitate. Cum se procedează în cazul în care vrei sa trimiți 10 -15 cărți prin poștă?
Am un cod prepaid paypal si nu stiu cum il pot folosi. In aplicatie sau pe platforma nu imi apare optiunea de a alimenta cu coduri prepayd. Va rog ajutor!
Buna, nu ma prea pricep daca am un card la BCR Debit, scrie pe el si city card si master card, pot cumpara cu el online sau din magazine? Imi expira in Mai as vrea un card care sa pot scoate bani de...? (mai mult)
Stie cineva de ce nu s-a afisat inca programul de vineri la cinema Afi Ploiesti?
Cine imi poate recomanda o memorie ram de maxim 400 lei de 16gb fix nu dual chanel de 3200ghz?
Pentru cei care stau in Bucuresti. Cand mergi cu un autobuz/tramvai pana la capatul liniei, returul se face automat? Adica acelasi sofer/vatman, acelasi autobuz/tramvai? Sau trebuie sa ma dau jos si ...? (mai mult)
Cati metri liniari are o tonă? Va raman recunoscatoare+
Hey! Cei care ați făcut endoscopie, a fost voie sa stea un membru al familiei cu voi?
Cine îmi recomanda si mie niște locații frumoase si interesante pentru Revelion 2020 in București, adică restaurante sau hoteluri cu piscina sau ambient plăcut însă cu un buget moderat?
Va salut, vreau sa - mi achizitionez un reflector cu incarcare solara, ce parere aveti si sunt curios daca rezista la fel de "mult" ca mini lampile cu solar din gradini, va atasez modelul la care m-...? (mai mult)
In februarie merg sa ma inscriu la biroul de recrutare pentru armata. Cand imi da sa completez cu ce religie am pot alege agnostic? Sau cum se procedeaza,, trebuie neaparat sa alegi ceva?
Daca nu îmi mai găsesc certificatul de naștere, trebuie să plătesc vreo taxa pentru unul nou?
Ma ajuta si pe cine cineva sa identific acest obiect? O denumire, ii plumb sau argint, valoarea, de cand dateaza, din ce tara provine orice informatie este folositoare ofer funda! Link :...? (mai mult)
Am inteles ca pentru trafic international cu trenuri CFR putem lua bilete cu 3 luni inainte, dar mai e mentionat ca valabilitatea lor dureaza 15 zile/1 luna. E ceva ce am omis?
Care știe ce cheltuieli sunt dacă pleci din mapn dacă ai stat 3 săptămâni în centrul de instructie?
Dau rundă! Am de ridicat o carte de la cineva din Pitesti, Nord, in L-uri. Am si eu nevoie de un nume de strada din acea zona pentru a căuta pe mapa.
Salut, daca un minor detine un sniper airsoft puternic, poate merge sa zicem la o ruda in curte in padure / livada si sa faca antrenamente cu trageri la tinta? Acesta ce poate pati daca este prins ca...? (mai mult)
Ce se întâmplă daca nu mai ma duc sa ridic comanda de la Easybox?
Antifurt la ghete...Mi-am luat niste ghete si cand intru in supermarket tiuie alrma.Nu pot sa-mi dau seama de la ce țiuie, nu au capsa de aia sau vreun cod de bare.Cum rezolv problema?
Stie cineva ce firma de curierat accepta plata cu cardul la livrare/ridicare? Multumesc
stie cineva de unde pot lua un autobuz Brasov-Ploesti la ce ora si la ce pret?
Cum pot da afara din clasa o colega? (legal)
Vreau sa ma mut in chirie, dar omul nu vrea sa faca contract, cica ar plati mult la stat si d- astea. Mi- a spus sa- i dau un avans pe 3 luni iar luna urmatoare platesc normal chiria. Dar pentru ce i-...? (mai mult)
Care e adancimea raului Dambovita (Zona Splaiul Independentei-Regie) din Bucuresti?
Bună ziua, știe cineva dacă după o ceașcă de cafea se mai poate face o sesiune de hipnoză?
nu îmi puteți spune ceva site unde pot vedea de exemplul rolul unei piese de la mașina? Sau ceva aplicație dacă este si sa fie cât de cât explicită
Mi-am făcut cont de PayPal și mi-am introduc cardul ing pentru a retrage banii. Trebuie sa primesc un cod de verificare? Cum ar trebui sa îl primesc și în cât timp?
Sunt intr- o mare problema.Nu cred ca ma pricep la nimic si nu stiu daca o sa ajung ceva in viata.Eu sunt bun doar la sport si sper ca intru in armata ca se da un salariu bunisor.Prima data fac practica...? (mai mult)
Va rog sa-mi răspundeți urgent! Unde pot face RCA în Branesti?
Cum se numesc ceasurile alea de se poarta acum ca din plastic asa? Au cureaua ca de plastic si sunt colorate in diferite culori (cu tot cu ceas). Sunt faine rau dar nu gasesc deloc.
Va rog frumos sa-mi recomandați o firmă (de incredere) de trimis pachete direct de la domiciliu... Anglia - România.
Ce și cât bonus primesc dacă sunt jucător nou și încarc prima dată contul de Fortuna cu 25 lei?
Salut, știe cineva unde pot folosi (în București) Vouchere sociale pentru acces la educație?
Cum se procedează cu schimbarea cărții de identitate la împlinirea vârstei de 18 ani? Cand trebuie sa merg să solicit schimbarea?
Salut, am o întrebare: Daca un baiat imi trimite sa zicem petarde prin poștă si coletul ajunge dar eu il mai las acolo maxim acolo sunt sanse sa-l returneze sau sa il verifice?
Bună TPU! Mă întrebam dacă sunt bune generatoarele de paysafecard care ți le dă gratuit coduri...Sunt legale, poți să le folosești fără teamă?
Cum îmi pot crea un WORK EMAIL dacă nu sunt angajat nicăieri?
Unde pot personaliza cupe/trofee? In afara de Decathlon
Buna, stiti la ce supermarket as putea gasi ciocolata calda la plic? Am cautat la Lidl si nu am gasit deloc... FUNDA! Va rog chiar am nevoie!
GLS livrează colete și sâmbătă?
In momentul in care o persoana adulta doreste sa nu mai fie contactata de familie...ce poate face familia pentru a incalca acest drept? Ce se rezolva la politie daca se ajunge? Se poate verifica...? (mai mult)
Am înțeles că este Western Union în Sun Plaza București, știe cineva mai exact unde?
Am abonament la Digi cu cartelă și aș vrea să renunț la cartelă prin neplată deoarece semnalul în zonă e foarte prost, cu toate că până să îmi ofere cartela au spus că e bun și nu știu...? (mai mult)
Saluuuut.Stie cineva daca LICEUL TEORETIC ALEXANDRU IOAN CUZA din Bucuresti are si camin?
Am si eu cateva intrebari : 1.Care este diferenta intre Romania si Republica Moldova? (salarii, locuri de munca, oameni, stil de viata) 2.Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine...? (mai mult)
Salut.Am facut checkinul acum vreo saptamana si acum mi- a aparut sa il fac din nou.La wizz.L- am facut iar si imi tot zice "0 din 1 pasageri au facut checkinul) dar tichetul de imbarcare mi- a aparut.Nu...? (mai mult)
Salut.Am cumparat bilet la wizz air online si am dat 60€. Acum vreau sa il modific sa imi aleg alta data.Noul zbor costa 200€ iar cand dau sa platesc tot 200 trebuie sa dau. De ce nu mi- i scade pe...? (mai mult)
Hei TPU, cei care ati facut/ati invatat la Universitatea Spiru Haret din București stiti cumva pe Drept si Adm. Publica la ce materii se da probă orală si proba scrisă? Ca nu mi s- a comunicat nimic...? (mai mult)
De pe cardul acela de bonuri, poți scoate bani sau trebuie neapărat să cumperi alimente de ei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!