Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Stie cineva inaltimea blocului Gioconda Sud Ploiesti?
știe cineva dacă circula trenurile în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie? Mersi!
Pe unde vine Gara Herăstrău? E vreo gura de metrou in zona?
Stie cineva (din experienta) cum fac daca am uitat codul pin la cardul cetelem? Fara raspunsuri idioate gen " suna la ei".
As vrea sa incep doua conturi de Netflix, fiecare de 4 persoane, pentru a nu inghesui 8 persoane pe acelasi abonament. Intrebarea e, se pot realiza ambele conturi pe acelasi card? Nu ma intereseaza...? (mai mult)
Peste o luna fac si eu buletinul, vreau sa stiu si eu de ce am nevoie si unde ma duc sa imi fac buletinul.
Cat costa test iq la psiholog?
Salut, in legatura cu admiterea la Boldesti pentru pompieri, stie cineva de fisa si vizita medicala unde se face? Si programul exact? Oentru examene si restul?
Ce document imi trebuie pentru schimbarea/reinnoirea buletinului # si pentru facerea pasaportului? Mersi
Pot cumpara ceva dintr-un altex si sa il returnez in alt altex?
Salut, locuiesc in Austria si vreau sa cumpăr o carte online pe care sa o pot plati direct in euro si sa imi fie trimisa la adresa din Austria. Exista vreun seit care sa faca livrari si in afara...? (mai mult)
Cand vine curierul sa ridice comanda? Daca de exemplu comand un curier de la Fan Courier prin Publi24 (pretul e literalmente la jumatate, fata de site- ul fan courier), sa zicem maine, vine pana marti...? (mai mult)
Cand primesc rambursul? Salut. Am trimis recent 2 colete prin fan courier, direct de la sediu. Amandoua au fost ridicate. Cand stiu ca a ajuns rambursul? + Ajunge la sediul fan, da?
unde se accepta voucherele educaționale? Am auzit ca se pot cumpara si articole de imbracaminte de ele, sunt acceptate de carefurr etc dar pe site ul oficial nu scrie.
Știe cineva daca in București de anul nou se da cu artificii in fiecare sector? Sau toata lumea se strânge intr o zona anume?
Salut, ce inseamna cand visezi ca omori pe cineva? Multumesc
Ce parere aveti de Facultatea de Biologie: Universitatea Bucuresti?
Am vrut sa imi pun stick ul de la banchet pe tv sa ma uit la filmulete, si mi- a aparut eroarea codec video h264, care nu stiu ce inseamna. TV ul e un Samsung full hd, si are functia media play care...? (mai mult)
Hei! Exista vreo modalitate prin care as putea face rost de un pui de corb in Romania?(luarea acestuia direct din sălbăticie e exclusă)
Altex livreaza si in alte tari?
Salut. Vreau sa îmi cumpăr un telefon și nu știu ce sa aleg Note 10. IPhone xs IPhone 11 P30 pro
Salutare. Am si eu o intrebare de fapt o nelămurire. Ziua de 01 decembrie daca lucrez logic se plateste dublu. Dar daca pica in weekend cum pica luna aceasta mai exact Duminică, se mai plateste dublu...? (mai mult)
Ajutați-mă va rog cu o problema mare... Stiti cumva cu pot scoate o pata de pe perete? Peretele avand o culoare galben foarte deschis.
Este gratis plombarea dinților pentru minori?
Pot sa cumpar dupa eMAG produsele care au zero stele(recenzii)sunt sigure?
Buna credeti ca pot strange 10.000-11.000 de lei cam in cate luni in Romania daca nu am de platit facturi si mananc de la parinti. Cam cate luni ar dura?
Poți să împrumuți din banca 7000 lei și după o lună să îi dai înapoi?
Am o voce ceva mai diferita si mai joasa decat baietii de varsta mea.Ce as putea sa fac sa ma folosesc de ea? nu stiu sa cant.Am 16 ani
Salut, as dori sa achizitionez urmatoarele tweetere: https://www.madisoundspeakerstore.com/audax- soft- dome- tweeters/audax- tw034x0- 1.3- textile- dome- tweeter- by- aac/ Daca le tai la 4000khz se ...? (mai mult)
Bună dimineața! Există în Gara de Nord din București, vreo florărie? Mulțumesc frumos!
as avea nevoie de ajutor sunt in Anglia de 1 an jumate si am o prietena in Elvetia si as vrea sa ma duc in vizita la ea pentru 4 zile dar doar o vacanta si poate v- or mai fi altele dar intrebarea...? (mai mult)
Dacă sunt la profil economic Și vreau sa ma transfer la alt liceu pe mate INFO contează notele de la modulele de la profilul economic? Dau funda
Buna seara, va rog sa mă ajutați! Lucrez in Italia de mult, însă cred că am pierdut / sau mi- au fost furate contractul de munca, „busta paga" sau „fluturașul de salariu", îmi lipsesc ...? (mai mult)
Buna, daca am facut deja checkin la biletul de Untold, cum pot sa editez datele din el? In regulament scrie ca poti edita/transfera biletul chiar si dupa ce ai facut checkinul, doar ca nu gasesc butonul...? (mai mult)
Câte cifre are un cod ria transfer de bani?
Cum găsesc un bilet de avion anulat sau șters luat de pe aplicația wizz? Prietenul meu nu știu unde a apăsat și a șters rezervările, dar banii i- a luat din cont, însă email nu a primit...? (mai mult)
Cum pot să fac cel mai bine și cel mai ușor puncte myplus din paysafecard? Voi cum faceți că sunt curios!? Până acum sunt la nivel 1 și am doar 5000 de puncte și eu vreau să cresc, să am...? (mai mult)
Am făcut școala de șoferi în Argeș, am dat sala și am dat orașul, unde am picat. M- am mutat la București pentru facultate și aș vrea să dau orașul aici, deoarece îmi este...? (mai mult)
Pot cumpărat la magazine cu paysafecard sau numai online gen ( Kaufland, lidl )?
La hypermarketul Sun Plaza de la Piata Sudului se poate folosi cardul bancar? Multumesc.
As avea nevoie de o planseta de lemn perfect dreapta, fina si cu dimensiunile nu mai mici de 45X70 cm insa nu stiu de unde as putea face rost( am nevoie pentru desen arhitectural). Mai am ceva "plansa"...? (mai mult)
Se poate intampla ceva daca sar de la 10m inaltime in apa? De ce se teme lumea? Adica tot in apa ajungi. Sau te lovești?
De unde pot lua card cadou Afi? Gen vreau sa ma duc personal In Afi sa-l fac
Am zgariat ceva de metal negru mat. Zgarietura nu e mare dar voiam sa returnez produsul si ma gandeam daca am cum sa acopar zgarietura sau sa nu se vada ca a fost zgariata.
Cam cât ar costa întreținerea pe lună în Bucureștie, pentru o garsonieră?
Salutare! O sa fiu direct la subiect. Pot posta pe YT desene animate fara sa-mi iau copyright? Dau funda
Mi s-a dezlipit ceva de la laptop.Am nevoie de un adeziv puternic, unde as putea gasi unu in afara de picatura superglue? Mersi
La Oriflame se plătesc produsele în termen de 18 zile de la primire ca la Avon? Daca da, imi puteti da un link unde ma pot înscrie?
As vrea sa ma angajez pe smurd ca asistent. Am scoala postliceala sanitară si nu stiu sigur daca se poate. Majoritatea am vazut ca au scoala de pompieri. Ce ziceti?
Pe site- ul Dedeman apare un produs despre care scrie "Disponibil la comanda in magazin." Si "la comanda" e scris cu rosu. Asta ce inseamna? Ca exista in magazin? Sau ca nu exista in magazin si ca trebuie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!