Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Pe site- ul Dedeman apare un produs despre care scrie "Disponibil la comanda in magazin." Si "la comanda" e scris cu rosu. Asta ce inseamna? Ca exista in magazin? Sau ca nu exista in magazin si ca trebuie...? (mai mult)
Stie cineva daca se poate sta in sala de asteptare din Bucuresti Gara de Nord toata noaptea? Termin treburile tarziu si am tren dimineata...
Cam cat consuma un radiator de 2000w pe ora? In bani, nu kw. Si cat costa un kw?
Stie cineva unde, mai exact, in ce orase sau centre se pot sustine cursuri pentru sustinerea examenului de limba spaniola DELE? M-ar interesa prin zona Moldovei in special.
Cand eram mai mic si eram la scoala, ma intrebam ce se intampla daca un catalog ar disparea si nimeni nu l-ar mai gasi?
SALUT TPU! Am 14 ani si am buletin si ma intrebam daca pot ridica un colet de la poștă? Va rog!
Becurile cu vapori de mercur, vapori de sodiu la presiune inalta si iodura metalica vor fi interzise?
cum decurge o tura de 24 de ore de paza in armata 3 ore odihna si dupa 5 ore paza si tot asa pana la 24?
Se poate acorda o zi de concediu medical daca merg sa il iau dupa o săptămână?
E vreo gura de metrou in apropiere de Soseaua Salaj?
Bună seara! Mi- am pierdut un card de la BRD, îl am blocat. Vreau mâine sa merg sa îmi scot banii de pe el la ghiseu. Pot asta după ora 18. Mai găsesc o sucursala BRD deschisa după ora aia...? (mai mult)
anul asta am intrat in armata la SGP si urmeaza sa ma duc in instructie 4 luni. Cine poate sa imi spuna cum decurge inviorarea dimineata in armata, prima data ne facem paturile, ne spalam ...? (mai mult)
Știe cineva un local în Brașov care servește ouă scoțiene?
Sție cineva cât se ia la ocazie pe ruta Timişoara-Reșița sau Timișoara-Bocșa?
Daca am fost luata in plasament de mica si acum am 19 ani de ce naiba nu ma lasa cei de la asistența socială in pace și trebuie ei sa vina in vizita si să- mi țină evidența?! Lol că- mi vine să...? (mai mult)
Am o problema.O sa cant pentru prima oara pe scena. La un spectacol, mai exact balul bobocilor. Si cam am emotii destul de mari. Piesa e destul de grea. Si ma tot gandesc sa nu gafez. E naspa. Ca nu am...? (mai mult)
Se pot trimite artifcii prin curier?
Vreau sa comand ceva de pe net să-mi vina la poștă iar cat poate sta coletul acolo fara sa vin eu să-l iau?
Salut, in semestrul 2 imi continui bursa scolara pe media din semestru 1 sau din anul trecut?
Am un aparat de facut paine si am uitat in painea uscata pe care am aruncat surubul sau cum s- o fi chemand ce invarte aluatul. Stiti cumva de unde pot face rost de piesa aceea? La altex nu exista asta...? (mai mult)
Există riscuri mai mari dacă ai boilerul pe gaz?
Stie cineva un site prin care sa pot verifica autenticitatea unei firme din strainatate? Mai exact Camerun.
Hey! Și pentru a cumpăra ochelarii vr am nevoie doar de ei sau mai trebuie și altceva? Și cam cat ar costa?
Am nevoie de un model de scrisoare catre banca.Mi s- a furat cardul si trebuie sa trimit scrisoarea cu copia pasaportului semnata si in scrisoare sa fie scris "mi s- a furat cardul si ca sunt...? (mai mult)
Salut, vreau să trimit ceva prin posta cuiva care e în același oraș cu mine. Gen, se poate? Adică el sta în oraș, iar eu in provincie și vreau să- i trimit ceva. Vreau sa știu dacă se...? (mai mult)
Pot sa alimenteze un card de debit cu paysafe?
Ce inseamna numarul acela de sub numarul buletinului si in stanga sexului persoanei?
Daca iau 3/3 strike pe Youtube si am gmail mi se pierde si gmailu?
Sunt la liceu si am 17 ani.Iar dupa scoala nu am ce face si as vrea un loc de munca part- time.M- am gandit la kfc sau mcDonalds, doar ca nu stiu daca ma pot angaja la varsta pe care o am. Pe...? (mai mult)
Care este cea mai bună metodă de a te lasă de jocurile la aparate și sloturi? Voi cum ați ați procedat pentru a scăpa de această dependență?
Buna seara, TPU.De ce va deranjez... Intrebare strict pentru cei care au dat la politie, jandarmerie sau alte incadrari MAI. Daca in urma analizelor de sange si urina 2 valori sunt depasite cu putin,...? (mai mult)
As putea cumpara de la Auchan sau Carrefour cu bonurile de masa (card Sadexo) un telefon mobil?
Când te duci sa îți faci buletinul de 14 ani, cine trebuie sa completeze cererea de eliberare a buletinului? Copilul sau părintele?
Am fost in SUA 2 ani la rand cu viza J1 ( student ) iar anul acesta am aplicat pentru schimbarea statutului, adica viza de turist aflandu- ma inca in State, din cate am inteles de la diferite ...? (mai mult)
Am o rugaminte la voi! Ma poate ajuta cineva sa gasesc cea mai convenabila firma de transport colete din Romania in India?
Știe cineva număr de whatap de la starshiners sau de la magazine online de rochii?
Pot sa- mi fac card la OMV, Petrom, ROMPETROL, etc, prin care sa acumulez puncte cand alimentez? M- am uitat pe net, dar am vazut ca doar persoanele juridice pot face (firmele care consuma minim 5000...? (mai mult)
Îmi puteți da exemple de aplicații Android care identifică ciuperci?
Ce statie de metrou e cel mai aproape de liceul Nicolae Iorga?
E vreo sala in Pipera la care pot sa merg singur chiar daca am 14 ani? La majoritatea trebuie sa merg cu cineva mai mare si nu am cu cine.
Cum imi pot alimenta un cont paypal in afara de modalitatea cu cardul? Am vazut ca sunt aparatele alea pe la Kaufland si poti baga paypal gift sau ceva de genul, mi- l pot incarca si pe ...? (mai mult)
Pentru cei care lucreaza la MEGA IMAGE astăzi este 10 (zi de salariu) Ca lucrător comercial de 2 luni angajat la ei mi- au bagat 13 mil, este ok? Cat e salariul? Vouă cât vă bagă pe card ca lucrători...? (mai mult)
Daca nu mai poti avea grija de niste caini ii poti da la adapost? Dar sa zicem daca i-as da ii eutanasiaza?
Azi am folosit o trotineta Lime si mi-au mai ramas bani in sold. Stie cineva daca mi-i pot pune inapoi pe card?
Parintii mei au cumparat o boxa din auchan.Problema e ca se aude niste sunete ca de radio fara semnal imediat cum o aprind.Si nu se aude deloc, o dau la jumatate si se aude mai tare un laptop.E o boxa...? (mai mult)
De ce va deranjez... Tocmai ce am deschis fisa medicala pentru o scoala de politie(subofiteri). Si printre examenele medicale imperative e si un test de creatinina! Fac sport de ceva timp...? (mai mult)
La un excavator JCB merg comenzile doar daca ai tragere sau impingere. Fara tragere sau impingere nu merge nici o comanda. Cu tragere sau impingere merg toate comenzile normal. Ce problema are? Dau...? (mai mult)
Daca sunt de etnie slovak, intru mai usor in examen? *CEVA ADEVERINTA*
am intampinat o situatie de care sunt putin ingrijorat si as avea nevoie de cineva care poate sa imi dea un raspuns clar. In decembrie urmeaza sa plec cu fiul meu minor in strainatate de sarbatori...? (mai mult)
Hey! Care este cauza schimbării culorii ochilor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?