Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 8 Februarie 2025 sunt:
Ce meserie poti avea dupa absolvirea unui master de "teorie si practica a editarii"?
Salutare. Am card la raiffeisen bank. Cand intru in aplicatie sau pe site imi cere codul se utilizator. Care e acel cod? Nu il mai stiu si as vrea sa stiu cum il pot afla.
Cand scriu din greseala pe Cs go in chat!~ mi se blocheaza chat ul si trebuie sa ies pentru ca nu mai pot sa fac nimic. Sa inchid chat ul sau sa dau enter. Nimic
Ce sunt drăcusorii am auzit de ei pe vremuri stăteau în pod și dacă te asezai la masă trebuia să îi pui un colț de pâine sub masă să nu îți zboare masa sau ceva, nu comentați aiurea...? (mai mult)
Exista vreun autobuz care sa plece din zona Petre Ispirescu și să ajungă la Plaza Militari?
Azi nu mi- a mers abonamentul in Cluj la autobuz.Am pe 35 și 102. Am fost înainte sa imi schimbe linia 50 cu 102 dar a spus ca acum am pe 35 și 102. De ce nu merge? Am mai vazut la unele persoane....? (mai mult)
cum se incarca pistolul cu electrosoc? Il las in priza cand il folosesc sa vad cum e. Nu l- am folosit dar as vrea sa fie incarcat complet. Problema e ca cum imi dau seama ca e deja incarcat,...? (mai mult)
Ce este brand bun de vopsea metalica imi puteti recomanda pentru o bicicleta?
Poti sa lucrezi toate sambetele si duminicile ale lunii? Sau nu te lasa numai pe tine? Ca sa nu iei sporurile de week-end?
Am aflat că este pachetomat de la Poșta Panduri in Sun Plaza dar nu știu mai exact unde să-l găsesc, știe cineva unde e poziționat?
Ce părere aveți despre Harley Benton UK 11 si Flame UK 28? Sau poate aveti alte propuneri... Sunt începător apropo.
Ce sunt particulele grosiere si cat de mari sunt?
Buna,la Valeo in Timisoara se face si schimbul 3?
Cum aflu daca am luat bursa la facultate? Unde se afiseaza? Multumesc!
Stiti unde as gasi niste piese de schimb pentru o masinuta electrica de copii? S-a ars o placuta electrica si as avea nevoie de una.
As putea sa merg la sectia de politie sa intreb daca am cazierul patat chiar daca nu imi trebuie pe undeva?
Pot afla prin telefon daca am cazierul patat sau trebuie sa ma prezint la sectia de politie?
Exista puncte de recoltare Regina Maria care au program si sambata in Bucuresti? Vreau un raspuns sigur.
Buna, ieri am luat un laptop in rate dar acum as vrea sa-l returnez nici dupa o zi. I-am pus o parola atata, dar nu e cum m-am asteptat, se poate si asa returna daca e in rate?
Buna seara, imi poate spune cineva actele necesare pentru a vira alocatia pe card?
trebuie sa imi ajunga un colet cu ramburs la posta zilele urmatoare dar mi s- a furat ieri portofelul cu tot cu buletin in original din rucsac in tramvai :( Oare pot ridica coletul cu copie ...? (mai mult)
Ce reprezinta consumul platit la asociatiile de proprietari sub denumirea:"canalizare apa rece"? Nelamurirea vine din faptul ca aceasta suma este separata de consumul de apa rece m3 deja achitat.
Cunosc o fata care a renunțat la școală și a terminat doar 5 clase din motive financiare și diverse. Acum are 19 ani și dorește să recupereze tot ce a pierdut, să ajungă până în clasa a 12...? (mai mult)
Salut, TPU. Stiti cumva unde in Galati se pot face piercinguri?
Dacă sunt in Germania, poate un notar neamț să îmi elibereze o adeverință?
Daca eu sunt acum la o scoala profesionala pot continua la liceu? Daca da, ce trebuie sa fac?
A incercat cineva sa vanda o geanta de lux la amanete? Am o geanta Chanel si m- ar fi interesat cat se ofera/cum calculeaza din moment ce nu am putut gasi informatii concrete pe net. Multumesc...? (mai mult)
Mai e valabila gratuitatea pe tren la studenti? 2019-2020
Pot sa imigrez in America fara Bac?
Hei! Știți cumva dacă la facultatea de jurnalism din București se dă și examen oral pentru admitere? O prietena mi-a spus că s-ar da, dar pe site nu scrie nimic despre asta.
Am 18 ani, sunt anul 1 la facultate si mi-am pierdut buletinul. Cat timp imi va lua sa iau unul nou? Multumesc anticipat!
Știți cumva unde trebuie sa merg sa îmi fac buletinul(în Târgoviște) cel de 14 ani. O adresa sau coordonate pe google maps dacă se poate.
Vreau sa "comand" net de la Digi online. Am ales judet, adresa actuala si in campul cu date personale, dupa ce imi cer datele cardului de identitate, apare din nou adresa. Introduc adresa...? (mai mult)
Ce nr de telefon are OLX? Vreau sa-i sun direct pe ei si sa-i întreb anumite neclarități
Hei TPU, care stiu cum functioneaza Blackboard-ul (site-ul) de la Universitatea Spiru Haret? Nu reusesc sa ma loghez! Ofer funda!
Poate cineva sa imi explice care e faza cu "valoarea cv-ului" de pe BestJobs? Conteaza in vreun fel anume? Sau exista pentru a te lauda cu valoarea pe care o ai?
Sunt din Bucuresti. Cand merg cu un autobuz STB si sa zicem urc inainte de capat si validez cardul de transport (mentionez ca am abonament). Daca autobuzul intoarce apoi si se considera linia de retur,...? (mai mult)
Hei TPU, stie cineva daca exemplu:la facultatile private cum este si Universitatea Spiru Haret din Bucuresti se vor face ore din prima saptamana?
In Canada se mai cere viza?
2 persoane pot sa stea la camin (intr-o camera de 2 persoane), acestea fiind la facultati diferite dar, din cadrul aceleiasi Universități?
Ma interesează sa stiu daca ma pot transfera la distanta la facultate acum in perioada asta sau daca se fac cereri intr-o anumită perioada a anului.Eu acum sunt la zi
Hei TPU, maine începe deschiderea unui nou an universitar! Ce ma intereseaza pe mine este ca cursurile încep chiar din prima zi la Universitatea Spiru Haret din Bucuresti?
Cunoaste cineva un psiholog bun in Cluj Napoca?
Ce acte îmi trebuie pentru a îmi face buletinul?(cel de 14 ani) și unde ar trebui sa ma duc pentru a îl face?
Am gasit acest inel. Este de aur, are ceva scris pe el inauntru, pare cam alb de asta intreb. Aici aveti link. Ms. https://imgur.com/gGkqiEK
Care este minimul de vârstă pentru rezervarea unui loc si pentru intrarea in Club99?
Pentru Sarajevo daca ai pasaport iti mai trebuie viza? Asa am auzit la unele persoane.
Știe cineva până când se poate călători gratuit cu trenul cu legitimația de student vizată pe 2018-2019? Mulțumesc!
Salut, am facut 18 ani in iulie vara asta si de atunci nu am mai luat alocatie. Saptamana asta am depus cerere sa mi se continue pentru ca sunt inca la liceu. O sa primesc banii si pe lunile pierdute ...? (mai mult)
Dublu exemplar înseamnă fata-verso?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!