Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 1 Februarie 2025 sunt:
Acum vreo 3 luni mi- am deschis cont la BRD, trebuindu- mi un extras de cont pentru facultate. Angajata de acolo mi- a spus sa vin sa ridic cardul dupa o saptamana sau pana in cel mult 2 luni. Eu, fiind...? (mai mult)
Pentru cei din Iași, stie cineva daca gasesc de cumparat lasere in podul ros?
Peste 3 luni fac 18 ani.Acum 1 an m- am din Republica Moldova in Romania sa invat.Acum 2 zile, m- au cautat pentru armata in R.Moldova si mi- au spus ca imi trebuie un document ca si cum invat...? (mai mult)
Salut, stie cineva care foloseste Bricklink daca e vreo cale sa treci de New seller verification fara sa iti dai buletinul etc? Am vazut undeva ca cica la 5 positive feedback nu mai trebuie sa le mai ...? (mai mult)
Există posibilitatea să iei în România un împrumut de la bancă ca sa îți plătești studiile și să dai banii înapoi atunci când ești angajat? Gen să intri la medicină dar la taxă și să...? (mai mult)
Salut, știe cineva în ce lună se dă admiterea la Poliția de Frontieră Oradea și care a fost ultima medie anul acesta? Unde pot găsi informațiile astea? La ei pe site nu prea m- am descurcat să...? (mai mult)
Cei care muncesc zilier (fara contract) si iau banii la final de lucru o sa aiba cumva probleme in sensul in care statul nu opreste nimic? Adica trebuie sa isi plateasca ei singuri sau cum?
Poti scoate 2 caziere odata?
Buna! Intrebarea mea este: Vreau sa ma stabilesc la casa mea in curand. Am inteles ca exista programul "Prima casa", insa in ce conditii? Mentionez ca momentan sunt studenta, dar o sa ma angajez permanent...? (mai mult)
Se poate lua subventie la facultate daca ai medie buna si 1 absenta la un examen? Am 56 de pct de credit din 60 si media 8.10. Funda
Vreau sa trimit niste contracte prin Fan Courier la cineva, plicul inscriptionat cu Fan Courier il am deja, insa nu stiu ce trebuie sa mai scriu pe el, trebuie sa lipesc eu o foaie cu destinatar expeditor?...? (mai mult)
vreau sa prestez servicii online de webdesign (photoshop, ilustrator etc) si web- development. Din cate am mai citit, trebuie sa depun o foaie la anaf pentru asa ceva? A doua intrebare ...? (mai mult)
Hey! Cineva pe aici care stie programele pentru Piteşti-Ciocănăi si Ciocănăi-Piteşti?
Când ar trebui să-mi vină banii de la șomaj mai exact? Vin mai târziu decât pensiile?
A stat cineva în căminul Grozavesti A? Dacă da, este un șifonier pentru 2 persoane sau sunt 2 mai mici? În plus, se pot gauri pereți pentru a pune etajere?
Am terminat anul scolar si trebuie sa fac iar dosar pentru pensia de urmas, ce acte trebuie sa duca tutorele meu la casa de pensii? Nu veniti cu site- uri de pe internet, deja m- am uitat peste toate,...? (mai mult)
Vapez(adica fumez țigara electronica) si voiam să vă întreb dacă detectorul de fum detectează aburul.Multumesc anticipat!
Care este treaba cu impozitul la pariuri la Anaf? Iti vine acasa instiintare cu cat ai de plata sau opreste agentia impozitul?
Bună ziua, știe cineva unde ar trebui să ne adresăm dacă avem o idee să inventam ceva, ceva de care încă nu suntem siguri că funcționează dar care ar putea fi verificată de specialiști. ...? (mai mult)
Am si eu de luat o broscuta testoasa din Arad de la o persoana. Eu sunt din Constanta. Voiam sa va intreb ce metode mai cunoasteti pentru a transporta un colet destul de mic. Am incercat cu ...? (mai mult)
Mi- a expirat buletinul si vreau sa va intreb daca trebuie sa fiu insotit de un parinte cand depun actele pentru preschimbarea actului de identitate(ma refer atunci cand trebuie sa prezint dovada...? (mai mult)
N-am mers niciodată cu autocarul, as vrea să merg zilele astea din Bacău în București. Trebuie neapărat rezervat biletul? Și îmi trebuie vreun act de identitate (am sub 18 ani)
Am un card la Banca Transilvania, am aplicatia BT Pay instalata dar ma pune sa pun Parola, Pin sau Model la deblocarea ecranului ( gen sa nu- ti fure datele), alta aplicatie nu au cei de ...? (mai mult)
Salut, TPU! Până când trebuie plătită taxa de școlarizare la facultatea Gheorghe Asachi din Iași?
A incercat cineva de aici sa- si vanda cartile la anticariate? As avea parte de romanisme cand vine vorba de evaluarea cartilor? Cum este intregul proces? Am f multe carti pe care doresc sa le dau...? (mai mult)
Se mai fac combine frigorifice cu două motoare?
Cate zile poate sta un colet de la posta romana fara a fi ridicat dupa primirea avizului?
Ajutor, prietena mea cea mai buna a venit peste mine in magazin unde lucrez si m- a facut de tot rasul cu dovezi. Mentionez ca eu in trecut am lucrat la videochat si a intrat in magazin peste mine a chemat...? (mai mult)
Ce ți se va întâmpla dacă te va prinde controlorul fără bilet, în tramvai?
Sunt într- o situație cam complicata. Problema ar fi ca nu am unde sa locuiesc, am venit din străinătate și mi- am cautat o chirie cât mai ieftina pana în vreo 100 eur căci nu prea...? (mai mult)
În ce cămin din Mărăști sunt repartizați studenții de la facultatea de construcții (utcn)?
Ce masina (stb) pot sa iau de la Piata Sudului sau de la Budimex spre grand arena mall?
Ce inseamna expediere colectata? Funda
Pentru cei care au făcut scoala de șoferi la auto bya star in Iasi: actele le-ați adus cand v-ati înscris sau dupa? Se pot aduce actele după ce te înscrii?
Actele pentru scoala de șoferi trebuie depuse după ce te înscrii sau înainte?
Știe cineva concursuri, giveaway-uri prin care se câștigă paysafecard?
Pentru care care utilizează Glo. Care sunt neostiks- urile cu cea mai mare concentrație de nicotina? Cele mai tari, ca sa zic asa. Am folosit iqos timp de un an iar recent mi- am achiziționat...? (mai mult)
Îmi expira dosarul de la scoala de soferi, daca vreau să-l renoiesc trebuie sa plătesc tot sau jumate din bani? Va rog ajutati-ma cu un raspuns
As vrea sa-i fac cainelui meu pasaport. Care sunt actele necesare si cam cat dureaza?
Am facut o procura pe o sora de a mea sa imi ridice diploma de bac si ce mai am acolo.(competente, diploma de 12 clase etc). Notarul mi- a scris pe procura doar ridicarea diplomei de bac si...? (mai mult)
Mi- a venit un mandat postal acasa pentru a ridica un colet comandat de pe Aliexpress. Ideea e ca imi cere sa fac dovada platii vamale. De unde iau aceasta dovada? Eu stiu ca am platit doar produsul,...? (mai mult)
Bună dimineața, se pote copia certificate on line?
Buna TPU. Mi- a fost furat cardul si imediat cum am sesizat am sunat la banca sa mi- l blocheze. Mâine merg sa- mi faca card nou, o sa trebuiască sa plătesc ceva ca mi- l face pe cel nou cum am ...? (mai mult)
Am o întrebare. Recent am dat atestat de marfa cpi. Pot sa dau si pentru adr cisterne și colete? Ps am 21 ani. Va rog sa argumentați răspunsul cu o dovadă ceva. Nu ma aflu in țară și...? (mai mult)
Buna, tocmai ce m- am angajat la Mega Image, daca eu am o intamplare mai veche de acum 4 ani si am fost data afara ma gasesc? Mentionez ca am avut interdictie pe tot sectorul 1. Dar acum nu mai lucrez...? (mai mult)
Salut, spuneți-mi va rog parerea voastră. Merita sa te muți dintr-un oraș ca Brasov in Bucuresti? Vreau sa scrieți si argumente de ce.
Bună ziua. Poate cineva să îmi dea un număr de telefon de la Urgent Cargus Baia Mare? Am sunat la 4 numere și nimic. Mulțumesc!
Daca am pe card lei, pot sa platesc de exemplu online in alta moneda? Exemplu dolar, lira, euro? Imi iau automat cat valoreaza suma in lei?
Am un produs nou pe care vreau sa- l vand pe OLX si pe alte site- uri de genul. Dar cu transportul cum fac? Cand primesc comanda de la clientul meu, atunci ma duc la firma de curierat si le dau produsul?...? (mai mult)
Am acest far https://bit.ly/2kOZTM5 la bicicleta, este prea puternic pentru participantii la trafic(1800lm)? Care ar fi limita de luminozitate cu care are voie un biciclist?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?