Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 1 Februarie 2025 sunt:
Am dat de curând cpi marfă și am luat si sala si traseu, deci am si cartela tahograf acasă. Pot sa dau de cisterne si colete? Am 21 de ani. E vreo restricție de ceva, ani, varsta, timp...? (mai mult)
Buna seara, Am fost declarat Admis in decursul zilei de vineri(13.09.2019) la examenul practic pentru permis. Cand ar trebui sa imi vina permisul? Tin sa mentionez ca locuiesc în București și în...? (mai mult)
Buna TPU. Daca am primit acel bon de 200€ din programul "Euro 200" acum 14 ani, acum il mai pot lua?
Trebuie să mă înscriu la scoala de șoferi saptamana viitoare si as vrea sa stiu ce acte trebuie sa am la mine si ce sume de bani trebuie sa plătesc pe tot parcursul scolii.
Pentru cei care locuiesc în București, îmi poate spune cineva vă rog cele mai apropiere hoteluri de zona Bd. Expoziției nr. 1B Sector 1?
Bună ziua, am o pereche de ochelari de vedere care au și lentile de soare, problema este ca lentilele de soare s- au zgariat. Întrebarea mea este dacă exista un loc, în magazin (o firma) care sa...? (mai mult)
Cum se folosește o Halina Vizion Snapz?
Salut, imi poate da cineva va rog un link cu un incarcator pe gaz pentru acest pistol airsoft : https://www.airsoftstation.com/colt-1911-mk-iv-co2-blowback-hi-capa-airsoft-pistol-full-metal/
Am fost acceptat la universitatea Transilvania din Brașov, la buget, la limbi moderne aplicate, dar cu o medie mai mică - 7.76 - si am ales sa fiu repartizat pentru camin studentesc....? (mai mult)
Salut.Poate cineva sa explice Poza bust si full body?
Salut.As vrea sa imi fac un card enel pentru a plati mai usor factura, dar nu imi dau seama cum sa comand acel card, nu gasesc pe site...
Sunt obligate restaurantele în România să pună la pachet, la solicitarea consumatorului, mâncarea rămasă?
Salutare... de curand am inchiriat un apartament si as avea cateva intrebari sa pun deoarece nu am mai facut asta niciodata, este prima oara cand inchriez. 1. daca clantele de la usa erau stricate, ...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu FIVERR, desenez portrete in illustrator/photoshop, intrebarea mea este, ce trebuie sa scriu la date personale la VAT ID si company name atata timp cat nu am o firma? Si...? (mai mult)
Am auzit ca centrul comercial Europa din Voluntari s-a inchis. Imi poate spune cineva ce s-a intamplat acolo si daca Dragonul Rosu e deschis?
a avut cineva proces cu Orange pentru neplata la abonament? Cum a decurs?
Pentru cei din București. Dacă am un card Activ RATB rămas de acum 2 ani cu câteva călătorii pe el, îl mai pot folosi acum dacă numele companiei este STB? Mulțumesc
Dacă vreau sa scriu o carte și vreau sa pun niște poze cu cineva, de exemplu cu stema unei echipe de fotbal, am nevoie de acordul lor?
Bua ziua. Am primit acasă de la poliție o foaie in care ma înștiințează ca in termen de 5 zile trebuie sa predau permisul de conducere. În astea 5 zile mai pot circula cu mașina?
Unde se plătesc amenzile de transport in comun Iasi? Funda, e urgent
Salut, m-am hotarat sa plec in afara tarii, mai exact in Spania la munca, am si eu o intrebare daca imi fac contract pe 6 luni, pot pleca mai devreme?
Pot sa imi fac abonament la Netflix cu Revolut?
Bună, o informație va rog. Știe cineva exista in Birmingham locuri fara post cod?
Heii! Am nevoie de ajutor urgent! Maine se fac inscrierile pentru facultate si am o mare problema. Mi-am pierdut buletinul. Am vreo sansa sa imi accepte o copie?
Pentru codul client sau codul de utilizator cum se procedează?
Salut, nu am mers niciodata cu metroul si acum ca incep liceul trebuie sa merg. Cum bag cartela in aparatul acela?
Ce ma sfatuiti sa fac? Voi pleca mai bine de 1 an si 6 luni din tara. Cum sa procedez cu gazul, apa, curentul? Cineva m- a sfatuit sa golesc caloriferele sa nu inghete apa din ele la iarna, sa...? (mai mult)
Ce acte trebuie duse la liceu la secretariat pentru venirea alocatiei dupa 18 ani?
Salut, aveti idee daca e ceva "ilegal" sa comanzi petarde de pe internet, daca ai peste 18 ani?
Salut, ce pot sa fac dacă mi-am uitat cardul de la intrarea în camera de hotel? Este ora 24.00 și nu mai este nimeni la recepție. Țin sa precizez ca sunt în Franța.
stie cineva cum si unde se fac repartizarile dupa ce termini scoala de subofiteri ai jandarmeriei si esti ales la Antitero?
Salutare, de ce acte am nevoie pentru a deveni taximetrist cu acte în regulă? Si chestia cu masina privată cum este?
Daca vreau sa fac o comanda la casuta postala de la posta cum ar trebui sa fie formatul? Adica cum ar trebui sa scriu adresa ca sa primesc pachetul?
Am nevoie de o informație Stiu că nu demult s- a hotărât un număr de decibeli care nu ar trebui depășit în afara orelor de liniște de la bloc... de aproximativ 35 de decibeli ...? (mai mult)
Buna seara, m- am mutat in data de 13 august in chirie, iar acu in septembrie au venit facturile de pe luna precedenta. Proprietarul m- a instiintat ca trebuie ca eu sa le platesc. Tin sa mentionez ca...? (mai mult)
Stie cineva daca am nevoie neaparat de certificatul de nastere in original la schimbarea buletinului la Serviciul public comunitar? Am doar copie si celelalte documente necesare. Mentionez ca schimb buletinul...? (mai mult)
De ce acte ai nevoie ca sa-ti faci un pasaport si cat dureaza pana il face?
Cand fac un retur la un colet trebuie sa pun si chitanta data de la curier dupa ce am platit?
Daca imi fac abonament la tren pe ruta Caracal - Craiova pe o luna, e valabil sa ma intorc inapoi de la Craiova la Caracal sau trebuie sa fac altul?
As vrea sa mă mut la alta facultate, la alt profil. Am terminat anul 1. Care sunt procedurile? Se poate sau nu?
Ce inseamna won si nominated la premiile acordate la Hollywood? E mai valoros "won"?
Bună ziua. Știți cumva pe ce dată are loc înscrierea la căminele ce aparțin de Universitatea din București, pentru studenții care urmează să înceapă în primul an de licență?
Salut o sa plec din Romania in vreo 3 saptamani. Merita sa mai merg la scoala sau sa astept pana ajung acolo adica va exista vreo cosecinta? Ca stiu ca trebuie sa imi dea o foaie pentru transfer.
si anume: cum se face ca pe site-ul mega image gasesc anumite produse, insa in magazine, nu?
Ce pot patii daca nu voi platii o amenda la RatBV? Nu am primit nici o chitanta sau ceva de genul doar m-a notat pe un carnetel. Mi a spus sa merg maine la ei la sediu sa rezolv
Cei care ati comandat de pe answear, in cat timp v-a ajuns comanda?
Am card pentru adolescenți de la BCR de doi ani încoace, iar eu am împlinit 18 ani acum câteva luni. Întrebarea mea este: Pot sa schimb cardul cu unul de major? Vreau acest lucru pentru ca pe acesta...? (mai mult)
Doresc sa stiu ce materii se fac la profilul Stiinte Sociale, nu imi scrieti cate ore pe saptamana, doar o lista de sus pana jos cu materiile si la ce obiecte dau BAC- ul. Multumesc...? (mai mult)
Mă dor picioarele de la stat prea mult în picioare și mers. Îmi puteți recomanda creme care să ajute prevenirea varicelor și ceva ce să calmeze picioarele după o zi lungă.
Ce sa fac daca cardul de la stb (abonament) numele meu e scris gresit ce pot sa fac? ( sunt elev)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!