Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 2 Februarie 2025 sunt:
Salut, mama mea a cumparat un cuier de metal de la jysk, de- ala "pom" (115 lei) acum vreo cateva zile. Ideea e ca femeia nu si- a pastrat bonu', nestiind ca panarama asta de cuier, desi de metal, o...? (mai mult)
Daca am depus dosarul la ase si intre timp m-am razgandit cu prima optiune pusa de mine, in caz de sunt admis la prima optiune pot sa o refuz eu si sa merg la a doua?
Stie cineva daca mai exista hingheri? Eu unul nu am mai vazut de mult. Si mie imi plac animalele si nu am nimic cu ele, dar efectiv, seara, nu pot sa ajung acasa din cauza cainilor. Daca aveti...? (mai mult)
Mama mea lucreaza in invatamant, deci prin urmare pot sa fiu scutita de taxa de inscriere la facultate. Pot sa ma inscriu la 2 universitati beneficiind de scutire sau merge doar la una si atat?
Mai pot beneficia de reducere la biletul de tren cu carnetul de elev daca am terminat liceul anul acesta?
sunt in Frankfurt, Germania și mi- am pierdut buletinul, am intrat pe nu stiu ce site- uri si nu imi dau seama cum pot face o cerere sau o programare online pentru emiterea unui nou act ...? (mai mult)
Pot obtine o adeverinta medicala pentru inscrierea la facultate de la alt medic decat cel de familie?
Vreau sa stiu cum e procedura unui transfer de la un liceu din România la unul din UK. Sunt clasa a 10 a si o sa fac primul semestru aici si din al doilea as vrea sa ma mut. Ideea e ca eu nu o...? (mai mult)
Careva din Baia Mare sa ma ajute cu un sfat? Care instructor de la scoala de șoferi exigent imi recomandați?
Pot legaliza o copie dupa diploma de bac si in alt oras?
Buna,TPU? Înscrierea la liceu se face intre anumite ore? Am o colega care cică la liceu la care a intrat ea ar fi de la doua până la patru
Am intrat la colegiul economic administrativ Iași. Problema este că nu știu ce acte am nevoie. Pe site-ul lor nu scrie nimic.
Vreau sa trimit ceva prin posta dar nu stau in oras. Trebuie sa ma duc cu coletul sa il pun la posta din sat sau in oras (cam 12km)?
Daca imi fac cont la superbet primesc acasa prin posta ceva?
Salut, tocmai ce am făcut check in la Wizz dar am pus CNP-ul in loc de serie și număr a buletinelor. Știe cineva dacă voi avea probleme? Mersi
Am stat cu chirie într- un apartament și acum proprietara vrea sa ii plătesc masina de spălat și jaluzelele, ma amenință că se duce la politie. Jaluzelele și mașina de spălat erau vechi și...? (mai mult)
Daca o persoana care trebuia sa ajunga in Anglia la o anumita data si ora dar nu a mai ajuns si nici nu este de gasit ( numere de telefon Anglia respectiv Romania inchise, deconectat de pe Facebook) aveti...? (mai mult)
Cum pot sa găsesc un avocat bun?
FUNDA! Cum functioneaza siteurile precum 30 de grade? Daca iti cumperi un grad militar (caporal spre exemplu) devii si in realitate caporal? Sunt singur ca nu vei avea drepturile unui caporal, dar macar...? (mai mult)
Pot cumpara cu bonuri de masa de la supermarketuri parfum, sampon sau alcool?
Sunt într- o mare încurcătură sa zic asa, va rog, răspunsuri serioase. Cum au fost înscrierile la liceu, totul bine și frumos, am fost la școală sa scriu liceele, și când ...? (mai mult)
Pot sa cumpar bilete la film de la cinema city cu o zi inainte de film, direct de la casa, fara sa mai fac rezervare online?
Bună seara, nu știu dacă mai are cineva aceeași problema, de când a început sa se facă cadastrul gratuit al terenurilor au apărut și probleme, exemplu, personal dețin un teren înscris în...? (mai mult)
imi puteti recomanda va rog un mijloc de transport cu care pot sa ajung in Cluj din Timisoara.Nu vreau tren doar microbuz sau autobuz.
As dori sa imi cumpar de pe un site o rama de ochelari de vedere cu clip- on de ochelari de soare. Daca ma duc la o optica oarecare la control oftalmologic si le spun ca as dori lentile pentru...? (mai mult)
As vrea sa merg la facultate, dar nu prea cunosc limbile străine. Exista facultăți, in Oltenia, unde nu se pune accentul pe limbile străine?
Functioneaza cumva reducerea de elev de la CFR pe baza carnetului de elev, acum ca s-a incheiat anul scolar, si e vacanta?
Salut as vrea says imi cumpar un laptop care sa nu coate mai mult de 600 euro si sa fie cat de cat decent pentru gaiming. Ceva recomandări
Ce suma iei daca te duci intr-un razboi din Afganisthan si pe ce perioada de timp? dar repet la razboi nu in misiune.
Salut.Ce înseamnă atunci când intri pe un site și ajungi pana în punctul sa trimiți un mesaj scris de ei, iar înainte sa- l trimiți îți spune ca poate atrage costuri suplimentare.De ce fel de...? (mai mult)
Bună cine îmi poate spune daca e ușor sa îți faci prieteni la facultate ma refer cand este anul 1 si abia începi facultatea
Ce drepturi mai are familia asupra unei persoane care a devenit majora? Mai pot sa intervina in vreun fel in viata persoanei devenita majora daca aceasta nu mai doreste?
Peste câteva săptămâni urmează să plec in Germania și vreau să iau si animalul de companie (un iepure), stiti cumva de acte îmi trebuie?
Disjunctor diferential 25A, 30mA, 1P+ N ce ziceti o parere, la electricieni ma refer, eu nu sant, dar cer si eu o parere, vine primul an tablou.si pot opri curentu pa toata casa la, o interventie ceva,...? (mai mult)
Mapn-ul plateste mai bine ca Mai-ul?
Am facut o rezervare bilet pe cfr online si am primit email tot de confirmare cu id ca imi explicau ei ce imi explicau acolo dar nu inteleg ce fac cand ajung in gara unde ma duc sa arat ca am facut plata...? (mai mult)
Cursurile de la postliceale cand incep? Deodata cu scoala sau cu facultatiile nu gasesc nimic pe net multumesc
Are idee cineva, care sta in Suceava, daca se mai fac fise medicale pentru obtinerea permisului la Policlinica CFR-ului?
Am un pc cu windows 10 si are doua placi video una integrata Intel hd graphic 630 si cea dedicata nividia gtx 1050 ti pc meu o foloseste numai pe cea integrata si abia duce cs go in 60 fps toate pe low...? (mai mult)
Va rog daca poate cineva sa-mi spuna de unde pot sa download-ez "free" un program de colorare poze vechi (redate in gray) Mii de multumiri
Buna TPU Am o intrebare Eu nu am cont deloc pe internet De la banca transilvania Daca vreau sa imi verific persoanal Daca ma intrat Penesia cum se prodeceaza. Ca nu mai duc la banca Sa intreb Cum se...? (mai mult)
Buna seara, cei cu gradul 2 de handicap pot lucra?
Citiți cu atenție acest mesaj important care vreau sa vă comunic că m- am săturat sa- mi fac cont după cont ma lasa sa stau câteva minute, câteva ore și după asta imi apare deodată să- mi ...? (mai mult)
Bunaaa. Daca am terminat a 12 a, mai am reducere pe tren cu carnetul de elev?
Buna, TPU! Va rog frumos, stiu ca trebuie sa dai un test de moderator ca sa poti sa devii moderator pe Brainly.ro. Eu am dat acel test o data doar ca am picat cu nota mica XD. Dupa am vrut sa imi sterg...? (mai mult)
Ce acte iti trebuie si ce trebuie sa stii pentru a obtine cetatenia americana? Banuiesc ca dupa ce obtii cetatenia americana nu mai nevoie de viza ca sa vii in SUA.
Am o prietena tocmai din Nairobi (Kenya) si vreau sa o aduc in Romania dar ei ii trebuie viza, daca obtine viza pentru 90 de zile si expira, ce se intampla daca nu o mai reinnoieste? si nu ma ...? (mai mult)
Dacă am primit de la e.on acel card pentru plata facturilor, cum pot realiza plata? Tot la aceleași puncte Paypoint?
daca ti-ai refacut buletinul, dar inca nu este gata, mai iti poti face abonament de elev pentru metrou sau ratb? Urgent! Multumesc mult!
Știti cumva dacă se găsesc petale de trandafiri la florarii? Sau de unde as putea sa cumpăr?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!