Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 2 Februarie 2025 sunt:
Salut tuturor. Pe 12 iulie voi merge in Delta Dunarii (am platit deja 2 bilete). Puteti sa- mi scrieti CARE MICROBUS sa iau si din care LOCATIE, pentru a ajunge la TULCEA? Eu voi fi cazata in...? (mai mult)
Salut. Am cateva intrebari legate de cardul de sanatate si de adeverinta medicala pentru inscrierea la facultate. Eu nu mai sunt asigurat de un an, recent mi- am dat seama ca am pierdut si cardul de...? (mai mult)
Hei! Am și eu o întrebare...Ce demersuri aș putea să fac pentru că în zona în care locuiesc să nu mai fie șatre de câini vagabonzi? Adică am încercat să anunț la un adăpost problema dar ...? (mai mult)
Daca am terminat Realscule in Germania (10 clase). Cum as putea continua scoala in Romania si in ce clasa as intra?
Știți pe cineva sau poate cineva să mă ajute că creez o brătară personalizată asa---> https://pin.it/64e26cz37z73ey Cu o emblema si scris! Dau funda
Mi- am facut un cont paysafecard si acum sunt plecat din tara mai exact in Norvegia întrebarea mea e următoarea...Pot să- mi încarc contul mypaysafecard din Norvegia? Adica moneda lor coroane?...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva pentru ce ia colonel cea mai mare pensie din Romania? Pai ce face un ofiter de penitenciare ca sa aiba atatia bani?
De unde as putea descarca mersul trenurilor din anii 1990 pana in prezent?
Buna ziua am primit anul trecut de craciun de la penny market o cartela Vodafone cu numar era o promotie cand cumparai iti dadea o cartela dar vreau sa zic ca din decembrie n- am incarcato dar imi da minute...? (mai mult)
Unde este PARK LAKE mai exact? Prin ce zonă sau pe ce strada?
in legatura cu zilele de concediu de odihna, ca tot suntem in Romania, asa zisii "săfi" din marile companii, nu imi pot oferi zile libere pe motiv ca :nu sunt oameni, nu am pe cine pune...? (mai mult)
Bună! Îmi poate spune cineva dacă anul acesta nu mă înscriu la facultate, la anul mă pot înscrie dar pe locurile de buget? (nu se pune problema medii de la bac)
Stiti unde as putea sa gasesc subiectul de la geografie de la bac? L-am cautat dar nu il gasesc.
Un colet prin Prioripost, serviciul de curierat rapid al Poștei Romane vine direct acasa sau tot la posta trebuie să mă duc?
Hei TPU Ati avut sau cunoasteti pe cineva care a avut aparat dentar pentru ocluzie/ muscatura inversa? Daca da puteti sa imi spuneti ce presupune sau cum arata aparatul si la cati ani ati inceput sa ...? (mai mult)
Pot sa imi iau adeverinta cu vaccinurile care trebuie pentru dosarul la admiterea la liceu, daca nu am facut vaccinul de 14 ani?
Cine ma poate ajuta cu niște răspunsuri. Vreau sa plec cu soția după nunta in Egipt și înainte sa plecam, ea sa bage actele pentru buletin, deci rămână doar cu pașaportul cu numele vechi....? (mai mult)
Salut, știe cineva ce pot face dacă am permisul anulat in alta țara?
Pot sa anulez biletul online de la regio calatori?
Cu cat timp inainte de plecarea trenului pot sa anulez biletul online de la regio calatori?
Daca am pierdut trenul din cauza unei erori de pe google maps (nu mi-a aratat bine statia), se pot recupera banii pe bilete?
De ce serviciile CFR sunt așa cum sunt iar trenurile merg cu viteza melcului?
Care curier e cel mai bun?
Stie cineva cum pot sa iau bilete de tren dus intors de pe Regio?
Casa de bilete este deschisa non stop?
Tocmai ce am terminat facultatea și as vrea sa știu pana când beneficiez de gratuitatea pentru calatoria cu trenul, daca mai beneficiez.
Când se depun dosarele pentru înscrierea la liceu trebuie să meargă neapărat elevul să îl depună sau poate şi unul din părinți?
Buna urgent. Stau in fata la carrefour colentina Bucuresti. Trebuie sa ma vad cu o fata la Radu Voda Sf Nectarie, Bucuresti. Cum ajung?
Legat de studenți, îmi poate spune cineva cum este cu transportul in București? Sunt din alt oraș și as vrea sa îmi fac un abonament doar că nu prea am idee ce și cum. Care ar fi prețul? Se folosește...? (mai mult)
Daca nu sunt acasa cand imi vine un colet de la fan courier, mi-l trimit din nou a doua zi?
Buna,pentru înscrierea la liceu trebuie copie și după buletin(dacă este cazul) sau doar după certificatul de naștere?
Cu cât timp înainte pot cumpăra un bilet de tren?
Dacă mă voi duce la postliceala, voi beneficia de gratuitate pentru călătoria cu trenul?
Ce se va întâmpla dacă m-am înscris pentru sesiunea curenta a examenului de licență, dar eu nu ma voi prezenta?
Bună ziua TPU. Am o întrebare în legătură cu cardurile VISA (nu în special VISA, doar am dat un exemplu). Deci, să trec la subiect. Mi- am făcut de curând un card VISA și aș vrea să mi-...? (mai mult)
Hei, imi puteti spune cat mai multe firme de GIS in Bucuresti?
Va salut.As dori sa- mi construiesc un longboard electric. Imi puteti spune din ce lemn fac placa de longboard? As dori un lemn dur flexibil si usor. Dau funda. Astept propunerile si parerile...? (mai mult)
Am 18 ani. Daca vreau sa imi fac card la o farmacie ex. Catena, imi trebuie doar buletinul? Trebuie sa platesc ceva? Ma intreaba ceva cei de la farm?
Perioada de practica la o angajare se plătește peste tot?
Unde se pot printa poze 7x10?
Urmează sa susțin lucrarea de licență, dar din păcate din cauza unor probleme personale nu pot face acest lucru. Ce se va întâmplă în acest caz, în următoarea sesiune din februarie...? (mai mult)
Imi poate spune cineva un service din Iași pentru imac? Vreau sa il curăț de praf (nu a mai fost curățat de 5 ani) Si sa ii schimb pasta termica
Vreau sa merg la Aria in Sibiu la piscina (am înțeles ca, copii cu vârsta sub 14 ani au nevoie de însoțitor ) Dacă eu am de exemplu 13 ani pot intra dacă sunt cu o fata de 14 ani? Răspunderi...? (mai mult)
La ce trebuie sa ma uit când cumpar un aparat foto? Cam care ar fi specificatiile unui aparat decent inspre bun, intr-un buget de aproximariv 3000 de lei?
Mă poate ajuta cineva cu numărul de telefon al Mall-ului din Arad?
Salut, m-am mutat recent si datorita agitatiei am reusit sa pierd diplomele de la terminarea liceului si certificatul de nastere. Ce trebuie sa fac? Unde trebuie sa ma duc sau cum sa procedez?
Salut tuturor. In cateva zile voi ajunge pe litoral si va rog sa imi raspundeti la niste intrebari scurte. 1. De la gara Constanta (voi calatori cu trenul) care autobus sau tramvai trebuie sa iau...? (mai mult)
Salut. Doresc să mă angajez la Metrorex ca Ajutor de mecanic. În această funcție trebuie să fiu cu un conductor de metrou și să mă uit în fiecare stație de metrou după călători, de la ...? (mai mult)
Cat costa sa trimita cineva un pachet din America in Romania?
Dar vreau sa va intreb ceva, oare cat costa sa imi fac o alta camera pe metri patrati plus sa fie cu plusuri si cu gresie si cu faianta si cu granit si cu 200 de tone de ciment? Si restul cat vine la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!