Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 2 Februarie 2025 sunt:
Hei.Pot duce telefonul la bac? Adica am unde sa il las? Exista sala de bagaje ca la orale sau nu? Ca sa stiu daca il las acasa sau il pot duce.Ca mi-ar cam trebui dupa ce ies de la bac. Multumesc
Ce presupune postul de debarasator? Kfc MallArena. Include si spalatul vaselor?
Am trimis acum cateva zile un colet prin firma de curierat Fan Courier, pachetul a ajuns la destinatar si a fost achitat ramburs, trebuie sa ma duc eu la sediul firmei sau sa astept sa fiu contactat ...? (mai mult)
Unde se dă în Arad sala pentru școala de șoferi?
Dacă vreau sa fac o procura unui membru al familiei pentru a ma putea înscrie la facultate trebuie sa imi fac programare, daca da cat durează? Mentionez ca stau in Iasi
Biletele de tren achizitionate online trebuiesc tiparite?
Mi- am comandat o pereche de crampoane din Sportisimo, dar nu imi vin. Vreau sa- i schimb, dar am citit la ei pe site ca trebuie sa fac o copie dupa factura, dar tot ce am eu este un bon,...? (mai mult)
Cum pot sa trimit un colet prin FanCourier?
350 locuri (din care 4 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi), astfel: 317 locuri alocate Jandarmeriei Române; 25 locuri alocate SIE; 8 locuri alocate SPP.Imi spune si mie cu ce ...? (mai mult)
Elevii au 50% reducere la tren si in timpul vacantei de vara?
Salut, tocmai ce am trecut de clasa a 8a și vreau sa merg la liceu în alt județ. Îmi puteți spune ce documente sunt necesare pentru a ma putea transfera? (trebuie sa scrie în brosura dar nu mai...? (mai mult)
Salve! Cum ajung cel mai ok la spitalul Baltazar de la Eroii Revolutiei?
mai am aproximativ 2 saptamani pana ma voi inscrie la facultate si as dori si eu sa stiu, daca venind din afara orasului unde se afla universitatea, dintr- o zona rurala mai exact, am vreun...? (mai mult)
Buna,stie cineva un bazin de inot bun in Timisoara? Nu arena aquasport ii super scumpa.Am peste 18 ani.Multam fain!
Salut, astazi m- au prins controlorii in masina 467. Normal validez cardul la urcare, dar avand examen m- am grabit sa prind un loc pentru a putea reciti niste notiuni si am uitat. La control le- am...? (mai mult)
Cum poți afla care sunt casele, terenurile care aparțin statului roman? Exista vreo arhiva la fiecare primărie pentru a afla?(secția urbanism ma gândesc )
Cât costă pașaportul temporar de un an?
Am niste intrebari: Ce cuprinde ideea de freelancer in domeniul IT? Cum poti sa devi un freelancer in IT? Ce trebuie sa inveti? Cu ce trebuie sa incepi?
Daca sunt minor (13 ani) si vreau sa imi fac abonament la stb trebuie sa fiu însoțit de un adult?
Cu ce se ocupa politia de transporturi? Ce riscuri ai?
La agenti de jandarmerie poti sa fii si garda de corp a presedintelui? Si ai vreun risc? Ca la noi in Romania nu cred sa se intample ceva.
La o evacuare îți poți lua lucruri? Cum ar fi poți sa iei cu tine un inel?
Poate să îmi spună cineva pe ce dată sunt zilele Rădăuțiului 2019? (Suceava)
Salut, am cumparat de pe eMAG Lichid tigari electronice, Baza Optim 60%VG, 40% PG 0mg Nicotina, e- Potion, 100ml si nu stiu daca trebuie preparat cu altceva sau ceva de genul ori pot sa il bag direct...? (mai mult)
Dacă zbor cu un copil mai mic de 2 ani, pot lua cu mine în avion lapte praf, lapte simplu, cereale (acelea tot praf), iaurturi, sticksuri sau altele? (Zbor cu wizzair)
Plec cu familia în UK, când am cumpărat biletele am luat 3 bagaje de cală de câte 20kg, bagajele de mână și acel mic troller de 10kg în avion cu tine, nu putem căra asa multe bagaje, așa...? (mai mult)
Cum se monteaza ceasul de numărat baloti la balotiera welger ap12? Multumesc
Salutare, am vazut pe gov.ro ca pasaportul electronic costa 260 ron si care, cred, are valabilitate de 5 ani. Trebuie sa merg urgent, stiti cumva daca trebuie sa platesc ceva in plus?
Cargus,Fan Courier,GLS,DPD, Sameday etc? Ce alegeți? Care-i cea mai buna?
Ca sa imi fac abonament de ratb ca elev(25 de lei in loc de 50) trebuie sa fiu elev si sa domiciliez in Bucuresti?
Am o întrebare pentru cei care locuiesc în Timișoara. Tramvaiul 8 trece și pe la stația de la Gara de Nord?
Am terminat clasa a 12- a si in legatura cu carnetul de note pentru reducerea la cfr, am vizat pe tot anul 2019, mai merge reducerea dupa bac, adica tot anul 2019 sau dupa bac nu o sa mai beneficiez...? (mai mult)
Cat are salariul un maistru militar in armata?
Ca sofer de pompieri iti trebuie categoria D? Si abia dupa 3 ani vechime poti sa lucrezi asta?
cine stie cat este bursa de imbracaminte si pe ce data vine? Sunt in Sudes, Bacau.
imi poate spune cineva pe ce data se da pensia de handicap in 2019? Dau funda
Cat m-ar costa sa traduc un cazier in limba Germana?
Hei! Cum se numesc chestiile alea care sunt albe și pătrate în care pui cd- urile sau dvd- urile în ele? Voi de unde le cumpărați, unde le găsiți(de exemplu le găsiți la PACO, PROFI, CARREFOUR...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi persoane care ofera imprumuturi prin contract notarial cu dobanda dorita sau prin alta modalitate? Este vorba de familie, trebuie sa ma implic. Multumesc frumos.
Daca sun la Urgent Cargus la 0219330 sau 0219282 voi face cost suplimentar? Urgent.
Sunt clasa a 8a si am dat evaluarea nationala, dar in toamna plec in Germania. Conteaza acest examen acolo?
Știți un loc (cum este la școală, sau unde te duci să faci meditații) unde pot învăța limba engleză? Dacă știți și prețul, dar să fie profesori care să știe să te învețe,...? (mai mult)
Vineri am fost declarat admis la proba practică (traseul) la școala de șoferi cat B... In cât timp imi ajunge permisul acasă?
Pot să refuz o colaborare cu agenția AJOFM, după ce s- ar fi depus dosarul pentru serviciul de mediere a muncii? Asta a fost întrebarea scurtă. „Cea" lungă: Astăzi m- am gândit la o problemă...? (mai mult)
Bunaaaa. Sunt prin zona Castelului Dracula taxiuri? Sau sunt autobuze ceva care pleacă de acolo spre centru?
Cum ajung de la Universitate la Arenele Romane? Va rog, explicat in cuvinte, nu linkuri, harti… Cu numere de autobuze/troleibuze/tramvaie/metrou. Mersi!
Salut,ce camine private imi recomandati in Cluj Napoca? As vrea sa stiu si motivele pentru care le recomandati.
Ma poate ajuta cineva? Am o presa termica de imprimat poze pe cani si tot nu reusesc sa duc la bun sfarsit, nu se imprima, am tus de sublimare, hartie de sublimare, cani de sublimare, tot. Stie cineva...? (mai mult)
Bună seara! Ce părere aveți despre scule și echipamente Ford? Adică mașini de găurit și alte scule. Vă mulțumesc!
Anul acesta termin clsasa a 8a si dupa voi pleca in Germania. In ce clasa voi intra daca stiu limba de nivel B2? Examenul conteza?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!