Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 2 Februarie 2025 sunt:
Ce se face cu decizia de pensionare pentru persoanele cu dizabilitati? Se depune si asta la casa pensiei? Sau astea pentru handicap nu se mai depune dupa ce iți vin acasa ...? (mai mult)
Este adevărat ce se spunea și încă se spune, căci dacă lași în priza, sau te uiți la TV în timp ce fulgera, se pot strica? Mama tot zicea când începea sa fulgere sa scoatem tot din priza...? (mai mult)
Minoxidilul se gaseste in farmacii?
Buna! Am terminat a 12a, si as vrea sa stiu daca imi mai pot face abonament de elev la STB (pentru ca mai am si bacu ce urmeaza sa-l dau). Multumesc.
Urmează să mă mut in Timișoara din pricina job- ului, dar incă nu am găsit unde. Imi puteti recomanda vreo zona, un cartier (sau pe cealalta parte, o zona de care sa ma feresc )? As aprecia...? (mai mult)
Cat ma costa un bilet dus-intors de la Bucuresti la Brasov, 3 zile?
Ce documente am nevoie pentru pasaport?
Daca ma angajez ca psiholog, infirmiera la o casa de orfelinat/centru de plasament pentru copii, remarc anumite probleme (ex: copii sunt abuzati, nu sunt tratati cum trebuie, etc) si instiintez...? (mai mult)
Salutari! As avea nevoie de un suflator de aer manual, ca in poza asta: https://m.indiamart.com/proddetail/hand- air- blower- 4251008488.html insa nu gasesc nici unde pe internet de vanzare in Romania....? (mai mult)
Salut, ieri am comandat un lant dublu placat cu aur, problema este ca are 60 de cm si mie mi se pare destul de mult. Vreau sa stiu daca il pot face mai mic la un service de aur. Și când il taie dacă...? (mai mult)
Transporturile la Roma sunt deschise noaptea?
Buna TPU.O mica intrebare am si eu: daca fac scoala postliceala sanitara si nu am reusit sa iau bacul, imi vor da acea diploma?
Am facut cont un cont de Netflix Premium o luna gratuit, iar dupa ce s-a dus luna mi-a luat bani de pe card chiar daca am dat cancel.Ce pot sa fac? Dau Funda.Am nevoie de raspuns urgent.
Am castigat la ciucas promotia cea cu Foisor de gradina sau ce-i 3500 de lei si as vrea sa stiu daca este adevarat? Sau daca a mai castigat vreo persoana!?
De ce documente am nevoie pentru schimbarea buletinului la 18 ani?
Am o intrebare: incat timp se realizeaza o retragere cu cardul la SUPERBET? Gen in cat timp am banii pe card dupa ce depun cererea pentru retragere?
Daca am contract de inchiriere pot sa-mi fac viza de flotant?
cartea masinii trebuie purtata la nou in masina?
Cat costa sa mergi cu taxiul de la Gara de Nord la spitalul Obregia?
Imi recomandati o firma buna de taxi din Bucuresti? Ma refer sa fie punctuali, sa aiba masini bune si tariful ok.Multumesc.Si un numar de telefon daca se poate
Salut, am 18 ani, sunt clasa a 11-a, si...as vrea sa stiu daca pe timpul vacantei de vara mai primesc alocatie. Vreau sa raspunda cine stie sigur, va rog frumos. Multumesc!
Cum ajung din Gara de Nord mai repede la spitalul Obregia cu taxiul sau cu metroul si cu metroul pe unde trebuie sa merg? Multumesc
Maine merg cu iubita mea in excursie la Orsova si vreau sa stiu cat costa o plimbare cu salupa pe malul Cernei? Vreau raspunsuri din partea celor care au mai fost in acest oras de langa...? (mai mult)
Sunt in clasa a 9-a la un liceu vocational de muzica. Cum ar trebui sa procedez pentru a ma transfera la liceul Emil Racovita? Ar trebui sa dau un examen?
Rog răspuns repede. Vineri am trimis 55 de euro de pe PayPal pe card, însă nu am confirmat cardul, din câte am înțeles iau 1, 5 euro de pe el, iar ei trebuie să mă duc la bancă și să...? (mai mult)
Urmeaza sa ma angajez pe un program 12/24; 12/48, iar ziua de sambata e libera mereu. Oare cum mi- as desfasura activitatea, cand muncesc si cand am liber? Doresc un exemplu pe 2 saptamani, sa inteleg...? (mai mult)
O intrebare. Am 18 ani. Am voie sa am in bagajul de cala bauturi alcoolice gen Jagermeister daca calatoresc in Sua cu avionul? Compania e KLM. Intreb pentru ca stiu ca acolo e regula ca doar de la 21 de...? (mai mult)
As avea și eu o întrebare, dacă mă puteți ajuta. În urma cu câțiva ani de zile, fiind în străinătate, cei de la Enel mi- au scos contorul de curent electric, fără a trimite...? (mai mult)
Cu ce acte trebuie sa ma prezint la evaluarea psihologică pentru Academia de Poliție?
Știți dacă trollerul pentru avion, cel de 55x40x30, wizz air, se măsoară cu tot cu mânerul ridicat? Știu ca se măsoară cu roti și mâner, dar ma interesează dacă trebuie ridicat...
Știe cineva cum se aplica pentru cazare în cămin la Ubb în perioada admiterii?
Am și eu nevoie de o recomandare pentru o firma de construcții amenajări interioare pentru o garsoniera din sector 6 București
O intrebare. Oare comisia de expertiza medicala se poate face si in alt judet? Vorbesc in cazul unei tinere care este operata la picior.
Deci pana la urma cine a castigat la vot? Sau inca se mai numara?
Cum evidențiez într-o lucrare faptul că am preluat un tabel dintr-o carte? Trebuie să apelez la notele de subsol?
Vreau sa folosesc aplicația Mobile Banking si cand imi pun datele de la card : zice primele 6 cifre se la card dupa ultimile 4 și ultimile 4 cifre din CNP imi da eroare. De ce?
Am si eu o nelamurire:), am 2 aparate foto la vanzare pe olx si de curand m- a contactat 1 englez din Uk pe whatsapp. A spus ca e de acord cu pretu si ca vrea sa- l cumpere. Faza e ca eu nu stiu...? (mai mult)
Salut, am primit factura de apă prin email. Cum pot să plătesc? Se poate scana codul de bare primit pe telefon? Mulțumesc.
De ce pe produse scrie ca are sa zicem 300 de kcal....Nu trebuia sa scrie calorii?(cal) Ca parca 1kcal=1000cal...
Vreau sa stiu cu ce se ocupa cei din armata, pe langa antrenamente. Gen esti soldat in armata, esti repartizat intr- un judet. Tu ce faci, pe langa antrenamente, gen ai program de munca 8h, dar ce...? (mai mult)
Pompierii si ei pot lua spaga? Adica ei nu asigura niciun control, gen cum a fost la colectiv? Si in caz ca sesizeaza ceva ce fac?
Am incercat azi sa imi schimb permisul de conducere online si din greseala am apasat pe alt oras, iar cand am incercat sa fac iar, imi spune ca s-a inregistrat pe orasul respectiv.Ce pot face? Ajutor
am si eu o nedumerire in legatura cu contractul de munca. Am un an si 2 luni de cand lucrez la respectiva firma.In primele 6 luni am avut contract pe 6 luni de zile dar de atunci imi tot face...? (mai mult)
Bună! Sunt student la facultate și as dori sa știu dacă mi-aș putea lua bilet de tren CFR dus-întors in aceeași zi? ( Suceava - Cluj; Cluj - Suceava )
Salut, uite am si eu o problema, m- as duce la alegerile de duminica, dar buletinul mi- a expirat si il voi primi pe cel nou doar luni, ma pot duce sa votez cu dovada de inlocurie a buletinului de la Spclep...? (mai mult)
Am gasit un anunt de munca si am dat peste o jigodie de om, job- ul consta in a face curatenie si de a posta niste anunturi pe o pagina. Am mers, totul o fost relativ ok chiar daca tipul...? (mai mult)
Hei! Daca intrerup anul 3(ultimul) de facultate din cauza unor probleme de sanatate, an in care deja am achitat taxa, cand voi reincepe mai trebuie sa platesc ceva?
De curand m- am decis ca vreau sa donez sange, insa nu- mi stiu grupa de sange si nici ce ar presupune in detaliu asta(ma refer la alte detalii de genul). Cineva care stie si are putin timp ...? (mai mult)
Sunt clasa a XII- a și am participat la faza națională a concursului de matematică „Adolf Haimovici" obținând o mențiune. Vreau să știu dacă pot fi scutit de un eventual examen...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!