Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 8 Februarie 2025 sunt:
Am gasit un anunt de munca si am dat peste o jigodie de om, job- ul consta in a face curatenie si de a posta niste anunturi pe o pagina. Am mers, totul o fost relativ ok chiar daca tipul...? (mai mult)
Hei! Daca intrerup anul 3(ultimul) de facultate din cauza unor probleme de sanatate, an in care deja am achitat taxa, cand voi reincepe mai trebuie sa platesc ceva?
De curand m- am decis ca vreau sa donez sange, insa nu- mi stiu grupa de sange si nici ce ar presupune in detaliu asta(ma refer la alte detalii de genul). Cineva care stie si are putin timp ...? (mai mult)
Sunt clasa a XII- a și am participat la faza națională a concursului de matematică „Adolf Haimovici" obținând o mențiune. Vreau să știu dacă pot fi scutit de un eventual examen...? (mai mult)
am nevoie mare de ajutor, mi- am pierdut buletinul, nu am nicio copie la el si am nevoie urgenta de o copie, intrebarea mea este daca merg la o sectie de politie din orasul meu pot sa imi...? (mai mult)
Ce acte iti trebuie la inscrierea unui curs gratuit la AJOFM Galati?(agentia de somaj)? Si pot sa fac cursul ok si gratuit daca am luat deja indemnizatie de somaj in trecut? Cum?
Cand vreau sa imi fac checkinul online la Ryanair, selectand National ID Card, la numar document ce trec? Doar numarul din buletin sau si seria?
Cat timp face un pachet din Malaezia in Romania, cu posta locala?
Bună,ce acte sunt necesare pentru pașaport?
Vreau sa dau la contabilitate, la Ovidius, în Constanța. Vreau sa fac facultatea la fara frecvență, deoarece va trebui să muncesc. Intrebarea mea e: cum imi voi lua cursurile? Făcând la...? (mai mult)
Cum ajungi la Gradina Zoo de la Padurea Garboavele direct din Galați? Exista microbuz? De unde se ia și cât costă?
Buna,exista site-uri unde pot gasi cupoane de reducere?
Am primit un mesaj de la Altex, dar eu nu am făcut nici o comanda, e ciudat. Cum ar trebui sa fac sa aflu cine și cum a trimis comanda pe Numărul meu sau dacă ma pune pe mine la plata fără ca ...? (mai mult)
Cum pot afla câți bani am pe card? Mi- am făcut un cont în lei acum o lună jumate și ar trebui să am niște bani pe el, dar nu știu cum aflu ce sumă am. ( Nu știu dacă este corectă categoria...? (mai mult)
Daca calatoresc cu avionul am voie sa aduc alimente? Suc, apa, sandwich, ceva de rontait?
Cu cate ore inainte de decolare ar trebui sa fiu la aeroport?
Sunt curioasa sa aflu daca zilele de concediu pe care le-am acumulta la o institutie ( o zi jumatate liber / luna ) se transfera in caz ca imi schimb locul de munca. Multumesc!
Hey, in România este recunoscuta Asigurarea medicală dacă am cont Revolut? Eu dețin doua Carduri și Premium și cel de Metal.
Am o problema cu vecini de deasupra mea. Fac o larmă îngrozitoare. Am vorbit cu ei, însă nu ai ce discuta, sunt moldoveni din câte am înțeles veniți de la țară...îți poți ...? (mai mult)
Se poate elibera cartea de identitate in regim de urgenta? Am programat plecarea in afara
Am pierdut buletinul. In cat timp primesc altul?
Salut. Daca nu mai găsesc cartea de identitate (buletinul ), pot scoate banii de la ghișeul din banca cu pașaportul? Am înțeles că se poate. Dau funda
Bună dimineața, TPU! Știe cineva la ce ore ale zilei pot găsi un microbuz/autobuz cu ajutorul căruia pot ajunge în satul Costieni, comuna Ziduri, județul Buzău? Cel mai precis pe ruta Râmnicu...? (mai mult)
Codul civil, penal, rutier, constitutia, ce altceva mi-ar mai putea fi folositor sa stiu? Si site uriunde as putea sa le gasesc pdf (nu pe cele enumerate)...
Buna seara tuturor. Va rog sa ma lamuriti si pe mine legat de un articol de am citit. In timp ce citeam tot regulamentul de atribuire a locurilor de parcare de la mine din judet (Brasov) am citit la contraventii...? (mai mult)
Jandarmii montani au mai putine riscuri decat cei de la interventii? Unde credeti ca e mai frumos? P.S eu prefer ceva sa fie mai multa actiune.
Bună dimineața! Testul psihologic dat celor care optează pentru SGP în MApN diferă de cel dat celor care optează pentru o școală militară sau de agenți din cadrul M.A.I? Mulțumesc!
Pentru studentii de la UBB (taxa), stiti cumva cat costa cardul de transport contactless?
Stie cineva o aplicatie/un site unde pot vedea debitele de apa a raurilor din Romania? Studiez hidrografia :) merci
Pentru cei care se pricep, ce banci/institutii accepta urmatoarele conditii in vederea unui imprumut bancar : 20.000 de lei - rate fixe - 60 de luni/5 ani - primul imprumut - vechime la locul...? (mai mult)
Cam cat este chiria la bloc? Aproximativ nu vreau cifre exacte dacă nu stiti, depinde si de bloc. Sper ca am ales bine categoria
Cine poate sa-mi explice si mie dobanda in cadrul imprumuturilor bancare?
De ce atunci cand plătesc cu cardul trebuie neapărat sa completez Adress line cu numarul strazii {daca locuiești la casa} si nr. pe care il ai la casa? Nu e de ajuns judetul?
In cat timp iese o bere de 500 ml din corp? Adica daca te pune politia sa sufli, dupa cat timp nu mai e alcool?
Ca militar iti dau arma acasa? Dar ca politist si jandarm?
Buna, mi- am luat un kit banda led de pe olx 5m are banda, iar daca as mai lua același produs si as lega banda de la produsul nou lângă banda de la cel vechi o sa ia contact si vor merge simultan?...? (mai mult)
Daca merg cu trenul de la Arad la Bucuresti iar tot biletul imi este platit de niste rude iar eu trebuie sa platesc doar cușeta, cam cât ar costa? Mentionez ca am reducerea de elevi la bilet.
Buna, cartela de unica folosinta de la STB trebuie validata la aparat? Sau doar cele care se incarca la casa?
Cand trimit un colet, pe el trebuie sa scriu expeditor si destinatar, dar doar numele sau si adresa destinatarului? Sau ala trebuie sa il scriu pe o foaie de la banca sau pe site ul băncii?
Buna, un prieten vrea sa imi dea câțiva bani, dar este in alt judet îndepărtat si vrea sa mi- i trimita pe un cont. As vrea sa stiu ca sa mi- i poata trimita ce trebuie să îi dau de la cardul meu?...? (mai mult)
In ce zona se afla Liceu Traian din Constanta? Ce stație zic la microbuz?
Stiți cumva dacă personalul de la ambasadele din România ale altor țări vorbește bine limba română?
Cum aflu id si parola pentru internet banking bt24 la banca transilvania?
Cum poți să trimiți un animal dintr-o țară în alta? Din Germania in Romania?
Cum ajung la Biserica Şega? Este ceva magazin cred ca Profi langa si o statie. Imi trebuie urgent. (Nu sunt din Romania) Si este ceva scoala Avram Iancu langa.
de ce acte am nevoie pentru a schimba titularul la gaz? Trebuie sa merg iar cu dosarul vechi? Sau este suficient sa merg cu buletinul si actul de vanzare-cumparare?
am si eu o întrebare foarte importantă. Cât timp sta un colet ajuns la vam (o săptămâna sau o lună)?
Am o intrebare legata de pasaport. Daca imi fac programarea online, cand ma duc sa fac poza cum procedez? Ma bag in fata si ii zic omului de acolo ca am programare fara nicio dovada?
De ce la magazinele chinezesti gasesti becuri incandescente?(parca au fost interzise acum ceva timp).am vazut de la 40W pana la 300W.Mi-am luat unul de 200W
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!