Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 2 Februarie 2025 sunt:
Ma gandesc ca ati vazut ce tornada a fost azi in judetul Calarasi.La noi se pot forma tornade de aceeasi putere cu cele din SUA?
Daca nu sunt destui voluntari, ii trimit pe altii la teatrele de operatii in armata? Sau ce se intampla daca nu se duc destui oameni? Am citit pe internet cum ca or sa trimita cu 20% mai multi romani.
Unde pot sa gasesc rezultatele anterioare la admiterea pentru ANIMV?
Hei, este vreo cineva din Suceava care poate sa îmi spună cum se numește statia de autobuz care mă lasă în apropiere de Mc de pe Ana Ipătescu?
Unde pot gasi si eu in Bucuresti, un loc sa stau cu chirie? De preferat sa fie cat mai ieftin.
Dacă îmi iau armă de airsoft, trebuie să o declar la poliție? Am nevoie de permis port-armă?
Aseara cand trebuia sa ajunga uber-ul, soferul a anulat cursa si tot eu am fost taxata. Is this legit? Nu mi se pare corect. Am si asteptat mult dupa el.
Fratele meu și-a pierdut portofelul și mă întrebam dacă exista vreo șansă să îl găsească dacă are un card în el, gen să îl detecteze cumva de la bancă. Cardul este de la ING.
Se poate calatori singur, fara însoțitor cu avionul in strainatate daca esti minor (16 ani)?
Cine stie programul de paste la maxi-taxi pe rutele Stefanesti-Pitesti sau Topoloveni-Pitesti?
Ce magazine alimentare, supermarketuri sunt deschise azi in Bucuresti?
Cum se procedeaza cu amenzile ratb? Am luat o amenda saptamana trecuta, controlorul nu a specificat o data la care se plateste, locul sau cum se procedeaza. Mi- a luat adresa din buletin (nu ...? (mai mult)
Zona de minerit e pe terminate? Merita sa te angajezi?
HRISTOS A INVIAT si un PASTE Fericit va doresc! Sunt din BUCURESTI si in fiecare zi spre locul de munca pe care il avem la PLOIESTI, facem naveta. Vreau sa va intreb, diurna este obligatorie pentru...? (mai mult)
Urgent! Biletul de tren online îl pot arăta controlorului de pe telefon? Sau cum se procedează? Nu am unde să îl scot la imprimantă FUNDA!
Buna ziua si sarbatori fericite! Am nevoie de un sfat, am cumparat ieri un bilet de avion prin Blue Air penteu 28 aprilie (maine, 7 dimineata) iar eu inca nu am primit biletul de imbarcare prin e- mail. ...? (mai mult)
Am o bicicleta cu furca srsuntour xcr si de cand am bicicleta(din vara anului trecut) nu am curatat niciodata furca. Am sters- o doar cat am putut si i- am pus ulei pentru ungere. Deja a ajuns sa...? (mai mult)
Cum poti ajunge cel mai rapid de la Cluj la Galati? (pe orice tip de ruta, aeriana rutiera, combinatie)
Bună TPU, am făcut o comandă pe concepchampion, in valoare de 86 de lei cu tot cu transport, transportul fiind de 9lei și produsele de 77 lei. Iar după am dat la detalii la categoria transport ...? (mai mult)
Aveti idee daca mai gasesc deschis la tonetele de bilete pentru RATP? Ma refer daca se lucreaza azi acolo?
Deci poștașul a lasat 20 de scrisori cu pensii la posta noastră de la bloc, adica efectiv erau toate înșirate pe posta de la bloc(nu erau băgate in posta, erau deasupra) ce pot sa fac cu ele?
Bună seara. Aveți idee dacă mâine firma de curierat lucrează? De exemplu, Urgent Cargus? Şi dacă este deschis la poştă. Dau funda, mulțumesc!
A mai pățit careva așa ceva? Și dacă da, are idee de la ce ar fi și ce este de făcut pentru a remedia această problemă?...? (mai mult)
Salutare! Mă poate lămuri cineva acolo unde nu am înțeles? E vorba de Bitcoin...Deci pui niște computere să facă ecuații matematice non- stop în speranța că îți găsesc soluții concrete? ...? (mai mult)
Am o întrebare, nu am 18 an urmează sa fac, cum îmi pot baga alocația pe card, menționez ca nu am card?
Pot trimite un colet (un tricou) prin Posta Romana sau pot trimite doar scrisori? Vreau sa expediez in Republica Moldova. Persoană respectivă trebuie sa aiba o căsuță poștală sau se duce acolo...? (mai mult)
Meseria de sanitar in armata te scoate la pensie tot la 45 de ani? Dacă da, e corect? Adica tu nu ai riscul de periculozitate pe care îl au militarii.
Care e diferenta dintre filiera directă si indirectă la subofiteri?
Ce site-uri mai sunt cu apartamente si case de vanzare in afara de OLX?
Dacă de exemplu esti sunat sa vii in misiune la politie iar tu nu vezi apelul sa presupunem, esti dat afara doar pentru atat?
Sunt meserii unde se depășește numărul de ore lunar de te duc la peste 200 ore lunar?
Se spune ca normal angajatul nu trebuie sa depășească un anumit număr de ore, pe cand la jandarmerie lucrezi 20 de ture a câte 12 ore si la pompieri 24 cu 48 ceea ce depășește considerabil...? (mai mult)
Am returnat ceva la eMAG prin curier pentru ca nu eram multumit de cum functiona.Am selectat sa primesc voucher.Acum 2 zile la 9 dimineata am primit mesaj si mail cum ca produsul a ajuns la ei si acum ...? (mai mult)
Cand se da psihologicul si proba sportivă la subofiteri armata?
Daca vreau sa trimit banii prin banca ( BCR) unei persoane, de ce anume am nevoie si cat ma costa? Si persoana respectiva cum ii primește? Multumesc
Vreau să plătesc un examen (Delf) printr-un mandat poștal și îmi trebuie o dovadă a plății. Îmi dă o foaie de la bancă atunci când mă duc să plătesc sau cum?
Salut, acum o saptamana am mers la Altex pentru service la telefon. Nu a mai functionat microfonul asadar am dus telefonul impreuna cu bonul fiscal care avea capsata garantia. Ei bine, o saptamana mai...? (mai mult)
Dacă tata este client la telekom de vreo 10 ani, de le vremea când era Boom sau ceva de genul, pot sa beneficiez de ceva de la ei, gen telefoane? Tin sa mentionez ca a fost cu facturile...? (mai mult)
Întrebare pentru cei din Cluj. Cum este mâncarea la cantina memo 10(cea din centru)? Care sunt prețurile? Recomandați?
vreau sineu să stiu cum calculez cantitatea de fructe și prajituri la un cady bar pentru 100 de persoane!
In cat timp trimit cei de la fond contractul catre banca? Evident, dupa ce ti-a fost aprobat creditul prima casa?
Buna, cum intru pe o harta cadastrala a unui judet intr-o comuna?
Stie cineva unde pot lista cel mai ieftin (pagini alb negru) in Cluj? Pret?
am o bicicleta cu anvelope de 2.6 pe 1.75 ..si n-am gasit sa ii cumpar.Ii pot pune pe 26 pe 1.95 sau nu conteaza?
M- am abonat la UPC pe 29 martie si acum pe 14 aprilie aflu ca am de platit pe o luna jumate cand nici macar o jumatate de luna nu a trecut! Sunt multumit de servicii dar de ce platesc jumatate...? (mai mult)
Am strans suma de 100 de lei in bancnote de cate 1 leu si as vrea sa ii schimb dar nu stiu unde ar schimba. La magazine nu au vrut, cei de la banca m-ar putea ajuta?
Am primit prin posta o foaie, luni, in data de 15.02. 2019, cum ca coletul meu din China a ajuns in Timisoara 4 si ca trebuie sa merg sa il ridic. Nu imi spune ca am o limita de zile. Doar...? (mai mult)
Am aproximativ 800 de fotografii de developat si as vrea sa le scot in format 10x15. Stiti un site unde au preturi bune?
Are idee cineva cum comand un curier pe olx? Am nevoie sa vând un produs si nu știu cum sa solicit un curier. De pe calculator știu, dar de pe telefon nu.
am si eu o intrebare. Se poate acorda fonduri europene pentru tineri afaceristi in domeniu transport? Daca da va rog sa ma ajutati cu un site ceva
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!