Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 12 Martie 2025 sunt:
Pot sa fac scoala professionala pe profil mecanic la seral?
Am cumpărat pe ebay si nu am primit toate produsele. Mai precis am cumpărat niste sprey, 24 buc si am primit 8 buc. Ce sa fac?
La scoala profesionala la profil mecanic ce preda? Doar meserie sau si materii ca si fizica/matematica?
Help. Ce se intampla daca am un abonament pe Ultimate Guitar Tabs, unde se plateste lunar, daca nu mai am bani pe card? Se inchide contul automat?
Hey! Medicul de familie poate să îți dea adeverință medicală ori de câte ori este nevoie, chiar daca se întâmplă să lipsești de la școală mai des?
TPU! Doresc sa imi spuneti unde gasesc scoala postliceala de tehnician agricol sau cursuri postliceale de tractorist in Bucuresti.
Salutare, exista cumva un fel de termometru in care il inserezi intr- un ghiveci de lamai sau orice alta planta, in care sa iti indice daca pamantul respectiv are apa sau nu? Caut ceva gen sa imi indice...? (mai mult)
Daca am 16 ani pot calatori cu Ryanair singura? Pe site scrie ca esti adult de la 16 ani dar nu sunt sigura.
Am o întrebare mai ciudata, deci, in apropiere de Iași, am un teren de aproximativ 20 de arii la drumul principal, iar către teren sunt construite niște poduri, pentru a trece peste micul sanț...? (mai mult)
Puteți să îmi spuneți ce contine picul de sters cerneală?
Doresc sa scot extrasele cont electronice raiffeisen si mi se cere cont utilizator..nu stiu de unde sa il iau
De ce acte am nevoie pentru a-mi reînnoi buletinul? Oare daca merg doar cu cel vechi, e de-ajuns?
Salut, cunoaste cineva mai bine conceptul de part time de la mc donalds? Cum se lucreaza si care e salariul?
La mine in oras dimineata se aud cand ies din casa niste sunete ca niste unde parca produse de cer...de ce? Si de ce la tara cand merg nu am auzit niciodata
Salut, pot participa la olimpiada daca am pierdut buletinul si nu mai stiu seria? In rest stiu CNP si asa.
Ce program de lucru ai pe croazieră? Adica lucrezi fără nicio zi liberă? Si cat anume tine o lu a? Două?
Bună. Cine știe sa îmi spună unde pot face un test poligraf în Iași? Și cât costa. Dacă nu, în Bacău sau orașele apropiate. Știu ca este la Brașov, dar sa fie ultima opțiune. Mulțumesc...? (mai mult)
cum pot sa ajung cu trenul din Iasi in Budapesta? Avand in vedere ca sunt student si am gratuitate pe tren in Romania, cat ar trebui sa platesc?
Salut, unde gasesc si eu un taxi maine 18 martie la 4:30 - 5:00 dimineata, din Pantelimon la Otopeni. Data trecuta am sunat vreo 2 ore la companiile de taxi pana am gasit pe cineva.
Buna seara, Imi puteti explica va rog ce inseamna termenul "poli" din descrierea de mai jos? "Conectorul are ca destinatie protectia cablurilor in cadrul conexiunilor electrice. Acesta are sectiunea...? (mai mult)
Se poate face buletinul la urgență? Dacă da, în câte ore/zile? Mulțumesc, dau funda!
Stie cineva daca in Grozavesti casele de incarcare a biletelor de ratb mai sunt deschise azi si dupa ora 7?
Salut.Stie cineva cum ajung din Aparatorii Patriei in Primaverii.(STB sau Metrou).
Am un colet de 2 kg care trebuie trimis in Sibiu, in schimbul unor bani.La ce firma de curierat sa apelez? Este garantata primirea banilor? Cum voi primi banii? Explicati- mi toata procedura ...? (mai mult)
Pe Netflix dupa ce se termina luna, iti ia banii ei din card sau nu mai ai voie sa vezi nimic, pana cand intri tu si selectezi sa platesti pentru urmatoarea luna? Parintii mei sunt cam paranoici si...? (mai mult)
Ce este un comentariu evidentiat pe Youtube? Adica daca scrii un comentariu la cineva uneori iti apare ca si comentariu evidentiat alteori nu.Este cumva pus de persoana care detine canalul respectiv?
Tocmai am primit rezultatele de la olimpiada judeteana de mate, si eu, impreuna cu alti 2 copii (dintr- un total de 6 participanti), am luat 6 puncte (0p sub1, 0p sub 2, 3p sub3 si 3p sub...? (mai mult)
Care este diferenta dintre vegetarieni si vegani?
Hei. In care tara din Europa de Vest se vorbeste cel mai mult limba engleza? In afara de Uk evident. Funda
Daca vreau sa calatoresc cu trenul, trebuie sa cumpar bilet din timp? Sau pot sa il cumpar de la ghiseul din gara? Si daca stie cineva cam cat m- ar costa un bilet Alba Iulia- Bucuresti!...? (mai mult)
Ajutor va rog. Tatal meu e nebun si sare la bataie, e 4:38 dim si daca sun acum la politie vine si da in mine si mai tare. Nu am pe nimeni sa sune in locul meu. Ajutor!
Ce este paypal?
Am primit o suma de bani din strainatate care este in dolari prin wire transfer. Mi s- a cerut IBANUL si am primit email de confirmare si o poza cu factura daca trebuie sa declar venitul. Chestia...? (mai mult)
In ce consta o cerere la directorul spitalului la care te-ai nascut cu privire la accesarea dosarului tau de nastere?
Salutari! Am vazut ca declaratia PFA de la Anaf trebuie depusa pana pe 15. Am auzit ca s-a amanat. Este adevarat? Si daca da pana pe ce data? Multumesc anticipat
Am si eu o intrebare, luni dau simulare si sunt in clasa a 11- a, insa pe 11 martie am facut buletinul si tocmai peste 2 saptamani il pot ridica de la politie, intrebarea mea este, pot sa...? (mai mult)
Am dat returnare la un produs pe eMAG de 2 ori, o sa imi vina 2 curieri? Va rog sa- mi spuneti, am selectat optiunea de curier prin returnare ca schimb cu alt produs dar nu mi- a zis cu ce produs vreau...? (mai mult)
Hei. Am comandat de pe olx o antichitate, iar ulterior am aflat ca este de fapt replica dar nu este nici vina vanzatorului. Daca nu ridic coletul de la posta ce se intampla?
Poata sa imi faca maicamea buletin fara prezenta mea la primarie? Ii trimit 5 poze tip CI certificatul nasterii si ea e proprietarul apartamentului unde aveam adresa pe RO. Mai trebuie sa- i trimit o autorizatie...? (mai mult)
Salut, trebuia sa imi vina o scrisoare din strainatate, iar eu am 2 adrese, una la mine in sat iar alta in orasul cel mai apropiat, daca scrisoarea a venit in oras unde pot suna sau sa ma duc s- o ...? (mai mult)
Dacă trimit un colet prin posta si pe urma cumpărătorul vrea sa imi returneze produsul eu pot refuza returul?
Locuiesc in Bucuresti impreuna cu parintii mei si cautam de zor o casa/ apartament cu 3 camere minim, 2 bai minim ( preferabil cel putin una din ele direct in dormitor) cu minim 80mp utili, daca...? (mai mult)
In ce zi a lunii acesteia vor intra alocațiile pe card?
De ce se vand produsele falsificate? Ce consecinte aduc?
Ce primesti dupa ce faci un curs fizic in orice domeniu..de ex.: IT?
Salut. Care imi poate da cererea anaf cu impozit pe 2% ca sa-l donez unei asociații? Anexa 2 nr 230. Cererea goală daca se poate.
Hei, as vrea sa merg sa stau in Bucuresti cateva luni, unde as putea sta? Ca sa fie si chirie mai ieftina dar totusi conditii cat de cat ok.
.as vrea sa trimit un colet din România in Italia ..prin posta se poate?
Buna, am o nelamurire.Maine dimineata plec in alta tara cu avionul, iar in bagajul de mana o sa am laptopul(nu am bagaj de cala).Pe net scrie ca daca te pune sa il deschizi si nu poti, nu il poti lua la...? (mai mult)
Buna! As dori sa aflu daca as putea da documentele la vară pentru locurile la buget pentru studenții români, deși am făcut studiile și domiciliul este in Republica Moldova, dar dețin buletin ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!