Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 12 Martie 2025 sunt:
Ca paznic daca se fura ceva sau colegul tau fura plătești si tu?
Dacă se fura ceva si esti paznic tu trebuie sa plătești?
Dacă te duci la serviciu si iei pastile xanax te poate da afara?
Incerc sa renunt la fumat si de curand mi- am cumparat nicorette plasturi, dar in prospect nu se precizeaza si locul unde ii pot lipi. Deci, pe ce parte a corpului ar trebui lipiti, sau nu...? (mai mult)
Urgent! Pentru cei care știu Brașovul. Știți vreun xerox aproape de gară, unde să pot scoate la imprimantă un document de pe stick sau email? Am nevoie până mâine dimineață înainte de 9....? (mai mult)
Hey! Cu ce tramvai ajung in parcul Carol? Urgent!
Stiti daca se mai fac reviste,, Biserica din sufletul copilului"?
Stiti vreun magazin chinezesc, un fel de shopping center, market, unde se pot gasi de la haine pana la obiecte mici in Timisoara?
Salutări! Am nevoie de un răspuns. Am comandat ceva de pe Aliexpress in valoare de 17$ și a sosit pe data de 6 martie și inca nu m- am dus să- l ridic de la poștă. Vreau să știu cât timp stă...? (mai mult)
Cand vor interzice dieselul in Europa?
Poti crea cont unde sa depui bani, exemplu la o banca sau undeva virtual fara sa precizezi numele tau real/cu nume fals? Ma gandesc si daca creez pe un site virtual pentru a depune banii tot is necesari...? (mai mult)
Cunoaște cineva un site unde pot afla părerea unui avocat?
Este cineva aici care a lucrat la vreun azil de bartrani(care assistant).
De la ce varsta se poate lucra in bar?
De pe cât pe cât este vacanța de Paște la învățământul pre-universitar? Dar la cel gimnazial?
Ce e aia apa tonica?(de genul Bon Ton)adică din ce-i făcută și pentru ce e?
Cati bani plătești chirie ca frizer? În afara de scaun mai plătești ceva?
Dacă de exemplu iei cateva guri de bere in timpul serviciului poti fi dat afara? Sau gen iei o gura de țuică dar tu ai crezut ca e apa, te poate da afara cineva?
am o intrebare, cat dureaza sa se instaleze serviciul de televiziune si internet fix 4 G (tv prin satelit) de la Orange si cat dureaza livrarea echipamentelor prin curier ca asa mi s- a zis...? (mai mult)
Exista vreo diferenta dintre pistolurile Makarov?
Daca sunt la fara frecventa, mai pot fi cazat la camine studentesti?
Imi poate spune cineva va rog in ce zone este strada Albac Politia Rutiera din Cluj si cum ajung acolo din Floresti? Am nevoie urgent va rog mult! Nu am mai fost pe acolo si nu stiu.
A apărut regulamentul pentru academia de poliție?
Vreau să- mi fac un card bancar, cu care să pot plăti oriunde, să fie și VISA, pe el! Eu acum m- aș îndrepta ori spre BRD, ori spre First Bank. Voi ce alegeți dintre astea două? Puteți...? (mai mult)
Unde găsesc amoniac lichid în București?
Am o intrebare. Ce inseamna bilet la un festival + taxe (de ex NEVERSEA). Nu inteleg ce vor sa zica prim acele taxe, adica ce trebuie platit in plus.
Sunt din Pitești Argeș și vreau sa va întreb dacă știți programul maxitaxiurilor care pleacă din Pitești spre Ștefanesti sau Izvorani. Va rog mult!
Am o brățară marcată: Situa 835. Ce este? O am de la străbunica.
Lichidul pentru tigara electronica poate expira? Are un anumit termen pana cand se poate consuma? Ce se intampla daca am un lichid de vreo 2- 3 luni si nu m- am mai atins deloc de el, se poate vapa ...? (mai mult)
Cit costa contractul la medicină?
Vreau sa fac un curs online de copywriter, si as vrea sa stiu daca o sa primesc un atestat prin posta dupa terminarea lui cu brio!
Sunt studenta in anul III la o facultate ce apartine de Universitatea din Bucuresti. Nu m- am prezentat la anumite examene pe durata anilor I, II, respective semestrul I din anul III, acumuland 15 restante....? (mai mult)
Cum aleg marimea potrivita la adidasi?
Am un card bancar pe care îl folosesc doar atunci când vreau să cumpăr ceva din China de exemplu. Mi- e frică să- l folosesc pe celălalt, am mai auzit cazuri şi cazuri, cum că le- au extras ...? (mai mult)
Am de primit o scrisoare din Olanda, daca codul postal este scris corect, dar la sectiunea city, am pus orasul cel mai apropiat in loc de satul meu, este ok? Multumesc frumos :)
Unde pot vedea daca am contract sau nu? Nu exista niciun mod prin care pot afla?
Exista in Bucuresti vreun centru care colecteaza/preia buteliile nefolosibile?
Ca să ajung la lady fit unirii, lângă magazinul Intersport, am înțeles că trebuie să ies pe la ieșirea Corneliu Coposu. Dar cum fac mai exact să o nimeresc când ies din metrou? Fac dreapta...? (mai mult)
Avand un vedere ca mi s-a facut contractul, dar nu am semnat nimic, nu am contract?
am o intrebare.Detin un mod vaporesso swag si un atomizor dead rabbit rda.Ideea e ca se ard rezistentele foarte usor.Pun destul de des lichid pe rezistenta (o data la 3pufuri) dar la sfarsitul...? (mai mult)
Stiti vreun magazin de unde pot lua ratii alimentare de urgenta? De preferat nu online, am nevoie cat mai curand.
Stie careva locuri publice unde iti poti incarca telefonul in Bucuresti?
Cum pot primi cetatenia maghiara? Nu dovedind ca sunt maghiar, ca nu sunt.
La scolile de subofiteri au fost doua sesiuni pe an si la academie au fost doua sesiuni? In 2019 acum in ianuarie a fost?
Cate pachete de tigari maxim se pot lua in bagaj cand treci frontiera?
Betano este un cazinou bun? Adica nu are inselatorii, jocurile nu sunt aranjate, etc
Am un amic de aproape 21 de ani care are ceva probleme psihice gen. Crede ca cineva i- a bagat cip cand era mic si acum il spioneaza, crede ca vecinii vad prin pereti, cum ca lumea are puterea...? (mai mult)
De ce valiza/ geanta etc am nevoie pentru a cuprinde un Alpis Core Duo Master (nu ii gasesc detaliile)?
Bună TPU!, Azi mi-a zis un prieten că se duce să facă publicitate la Kiss fm prin licee din oraș. Întrebarea este,cum faci să poți face reclamă, gen să te înscrii undeva sau?
Exista homeless shelters in Bucuresti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!