Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 2 Februarie 2025 sunt:
Cum pot sa ajung si eu din gara Titan la Promenada mall ( tramvai, masini transport public)? FUNDA
Salut, am o problema si am nevoie de ajutor. Daca am uitat PIN- ul de la cardul meu si ma duc la bancomat si introduc pin- ul o singura data si nu este corect, pot sa anulez operatiunea? Pot sa scot ...? (mai mult)
dacă cumpar x live de la un aparat din acela de la mega image chiar iti da pe x sau e țeapă? Să răspundă cine știe
Salutare Tuturor! Am nevoie de ajutorul vostru cu o mica problema. Impreuna cu partenera mea avem zbor de la Luton Londra spre Romania, maine dimineata.Problema esta ca buletinul ei expira pe data de...? (mai mult)
Ca politist de penitenciare daca scapa un pușcăriaș din vina ta si face probleme esti dat afara? Sau de la a doua abatere?
Dacă se întâmplă ceva prin imprudență la locul de munca, pot sa plateasca angajatorii asigurarea sau tu plătești tot?
Si ca politist trebuie sa răspunzi ca la paza la secția de poliție?
E periculos sa lucrezi la paza?
Stie cineva un magazin de piese pentru bicicleta in Focsani?
Exista Liga Asasinilor?
o intrebare.Donez 2 hamsteri si sunt din Timisoara, m-a sunat o persoana si mi-a zis ca el e din alt oras si daca pot sa ii trimit prin curier.Stiti cumva daca se poate?
Bună ziua, ce acte trebuie pentru cununia civila?
mi- am cumparat si eu un ceas automatic fossil townsman la 1100 lei si as vrea sa stiu niste pareri despre el, ceasul arata foarte bine si ramane in urma cam cu 10- 20sec pe zi ce- a ce nu...? (mai mult)
Mi a iesit un cos mic in fund care ustura in timpul mersului, posibil sa fie grav?
Daca mi-am pierdut cardul de la Unicredit, cat costa sa imi faca altul?
Salutare.Am si eu o intrebare la voi.Mi- am dat demisia fara preaviz si acum directorul din lipsa de oameni (ca mai pleaca unul luna asta) a inceput sa ma jigneasca si sa ma faca in toate felurile.A inceput...? (mai mult)
Am trimis un plic cu confirmare de primire prin Posta Romana si dupa 20 de zile mi s- a returnat doar confirmarea pe care scria "expirare termen de pastrare- dest.lipsa domiciliu" fara a mi se ...? (mai mult)
Astia care aveti aparat, mi se misca un bracket din ala.Ce fac?????Dau funda
Buna seara, TPU! Ce acte trebuie pentru sa depun in dosar indemnizatie crestere copil? Dau funda celui mai bun raspuns!
Stiti ca in Cariova e zona aceea in care ii zice,, Calul Mort", de ce i se spune asa? ce s-a intamplat in zona aia de i se spune asa?
De câteva luni s- au mutat deasupra mea, la bloc, niște adevărați țărani nesimțiți deasupra cu niște copii din cale afară de nesimțiți. La ora 6 dimineața trebuie sa fiu...? (mai mult)
Care sunt componentele metroului?(in afara de motor si roti) Mentionati daca acesta utilizeaza electricitatea ca combustibil.
Pot trimite euro din contul paypal in contul payeer?
Buna,intrebarea este pentru fete/femei.Ati luat Normens? Daca da, pentru ce? Si cum v-ati simtit dupa?
Daca satele din Romania dispar treptat s- au se urbanizeaza pe viitor atunci si IQ- ul national scade pentru ca plozii de la oras nu sunt asa de inteligenti ca cei din mediul rural. In cartea Apocalipsei...? (mai mult)
Am un prieten arab care dispune de anumite posibilitati financiare dar nu se poate bucura de ei deoarece are boala aparatelor.Va rog dati- mi niste sfaturi ce il pot ajuta cu aceasta dependenta.Sa...? (mai mult)
SALUT, de curand a venit o firma sa schimbe contorul la casa din cel analogic (mecanic) la cel cu afisaj digital, si de atunci au inceput probleme, sar sigurantele direct de la contor si cele de becuri...? (mai mult)
Am 16 ani si as vrea sa pot face ceva ca sa castig o suma de bani modesta...la un interval de timp...insa de angajat nu pun problema pentru ca sunt minor si nu pot fi angajat. Stie cineva daca...? (mai mult)
Ce acte sunt necesare pentru pasaport? Am gasit pe net ceva, dar nu prea inteleg ca sunt amestecate. Vreau sa stiu concret unde se plateste, ce trebuie.
Buna,intrebarea e pentru cei din Timisoara.Toate blocurile sunt infestate de gandaci de bucatarie?
Stiti vreo aplicatie care sa sperie câinii?
Care sunt cele mai bune site-uri pentru a cauta locuri de munca? Multumesc
Voi cum va pregătiți pentru Bac (la toate cele 3 materii) și ce ați vrea să pice la romana la subiectul 3? Eu sper sa pice poezie e cea mai ușoară pentru mine.
Daca mi-as face maine un cont in banca, as putea sa scot un crrdit de 4000 de euro avand in vedere ca am un salr de 2000 de lei?
Daca nu m-am prezentat la traseu, la cat timp pot sa ma reprogramez? Trebuie sa mai fac alte 3 sedinte de condus?
mi am luat acum 3 zile un redmi 6 si logo ul de pe spate a inceput sa se stearga. este vreo problema? afecteaza autenticitatea daca o sa fie nevoie sa l trimit in garantie?
Cum imi recuperez contul yahoo mail cand am schimbat nr.de telefon?
Ce credeți că o să pice la Evaluarea Nationala la Limba și Literatura Română? (clasa a 8-a bineînțeles :) )
Bumbacul se vinde in farmacii? Sau doar in vape shop-uri?
Am o intrebare legata de Rottwailer, acest caine daca in legi se întâmplă ceva pe parcurs? Dau funda
A observat cineva o creste la factura de gaze dupa intrarea in vigoare a celebrei "taxe pe lacomie"? ma adresez in special celor care stau la casa
Stie cineva cum scot/ transfer banii dintr-un cont paypal? Multumesc
Am cumparat un bishon maltez de două zile si as vrea sa stiu cum trebuie sa il învăț să își facă nevoile pe păturică sa speciala sa doarmă jos la locul lui si nu in pat si toate cele...? (mai mult)
Pentru o parte a unui scenariu care ar trebui sa para cat mai realist posibil am cateva intrebari. Cand personajul principal este nevoit sa ucida o persoana care ii este profesor, , deci nu...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema cu o cartela sim Orange, deci eu aveam un j5 2016 în care țineam două cartele una era VODAFONE si de pe ea sunam si una era Orange pe care eram sunat, o vreme nu prea am...? (mai mult)
De ce majoritatea copiilor de la mate-info nu dau bacul la materia la alegere a profilului scris din biologie?
Un ps4 slim este full hd ( 1080p ) sau e doar dh ( 720 p )
Hei, am nevoie de un slogan pentru o agenție de turism și pe langa el un mesaj cât mai impresionant, e urgent! Dau fundă ????
Am comandat ceva pe net si am platit in cont (inclusiv km suplimentari pentru ca asa mi- a cerut). Cand m- a sunat curierul vineri dupa- amiaza mi- a zis ca trebuie sa platesc transportul 40 lei (probabil...? (mai mult)
Ce proba se da ca ajutor de bucatar?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
Augustius întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?