Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 2 Februarie 2025 sunt:
Cunoaște cineva un site unde pot învața engleza?
Salutare. Am de 2 ani un router D- Link dir 615 si de vreo 3 zile nu mai am viteza buna la net pe telefon si tableta. De multe ori se conectează la router dar netul nu merge. Culmea este că laptopul ...? (mai mult)
Credeti ca in viitor polițiștii, pompierii, jandarmii vor iesi mai tarziu la pensie?
Vecina mea are un caine rottwailer e blând cu toată lumea nu mușcă e foarte cuminte. Mai are un pic si față, si este bine sa ai un pui de rottwailer? Si daca fată ia o sa fie agresivă?...? (mai mult)
Am o întrebare mai ciudată=))) Era un meme pe Instagram cu o formula de la chimie : M Cac. Sau ceva de genul=))) poate cineva sa îmi dea poza?
Dacă am încălzirea completa in casa pe centrală pot sa opresc toate calificare la sa imi ramana încălzirea doar in baie?
Buna, am o problemă! Mi- am dat pe scalp cu un fel de jeleu de cocos pentru piele deoarece credeam ca e la fel ca uleiul de cocos dar nu se duce de pe par! M- am spalat cu șampon de două ori și...? (mai mult)
as dori sa stiu daca trebuie o categorie de permis anume pentru a opera tractoare, combine si alte vehicule agricole? Daca da, as dori niste informatii despre aceasta categorie.
Cati ani dureaza un loc in cimitir? Multumesc
de cateva luni bune am inceput sa imi fac singura acasa tigarile injectandule. Pe net am gasit un nene care vine tutun la kg si am inceput sa cumpar de la el. Totul a fost ok. Dar ultima galeata...? (mai mult)
Buna, am si eu o problema cu fratele meu.Are 26 de ani si incerc sa il ajut poate ii gasesc ceva de munca. Principala problema este ca el nu stie sa faca absolut nimic.A mai lucrat in trecut ca spalator...? (mai mult)
Acum ceva vreme am dat cu cativa bulgari de zapada dupa un corp de iluminat stradal(nu l- am palit) si cineva dintr- un bloc din apropiere a zis v- am facut poza, va dau la politie.Pot sa patesc...? (mai mult)
Dacă azi cineva mi-a pus bani prin Western Union și a specificat să îi pot ridica tot astăzi, pot să merg să îi ridic luni? Se întâmplă ceva?
Credeti ca 5 ani de fumat te afectează ca sportiv?
Credeti ca e usoara admiterea la soldati? Adica doar psihologic si proba sportivă...
Am si eu o intrebare. Alocatia aia de 84 de lei este data de stat ca sa cresti copilul sau ca sa i-o dai lui? Multumesc!
Trebuie sa fac o confirmare unui posibil cumparator online, ce parti din buletin pot sa arat si ce parti trebuie sa le acopar?
Cei care sunt acum a 7-a mai dau simulare? Sau doar cei care vor fii anul viitor?
Acum doua zile, o colga a venit la mine sa ma intrebe daca poate sa imi arate cum isi face ea "tatuaje" si c- o sa doara putin. De obicei, fiindca sunt ultimul redus accept 97% din orics mi se cere. ...? (mai mult)
Cum poti sa dai,, up" simultan pe mai multe grupuri de vanzare la acelasi produs postat pe facebooci
Cum pot transfera banii din paysafe in paypal?
10 moduri de a bate un baiat cand esti fata")
Care este diferența dintre nul și împământare?
Ce efecte au microundele asupra telefonul mobil?
Voi cum verificați o mașină second-hand?
Am si eu o problema. Sunt clasa a- 9- a si am nimerit la un liceu tehnic( electric )unde colectivul lasa de dorit. adica am multi colegi nesimtiti si cocalari. Si vreau sa ma mut la un liceu teoretic....? (mai mult)
Hey, TPU as avea cateva intrebari despre liceul Dinu Lippati secția actoria. Am inteles ca se dau niste probe, dar eu nu prea am voce si cred ca una dintre ele este sa canti.As vrea sa imi dea cineva...? (mai mult)
Pot trimite ruble de pe portofelul Yandex pe Payeer? Daca da cum?
Salut, cu ce autobuze se poate ajunge din Constanta in Pecineaga si care ar fi costurile transportului?
Care e diferenta dintre barman si ospatar? Unde e mai bine?
Am achiziționat la începutul săptămânii trecute două bilete de tren înspre aceeași destinație și la aceeași oră de plecare, însă, în zile diferite. Există posibilitatea să...? (mai mult)
Ce e acaret [ e ceva de droguri ]?
Am de gand sa achizitionez un smartphone in rate de la pc garage si am de ales intre plata la 30 de zile prin PayU sau credit online, prin PayU. Care este diferenta intre cele 2? A mai achizitionat...? (mai mult)
Salutare, se pot identifica persoanele doar cu amprentele? Sau daca politia poate sa te gaseasca in baza de date cu ajutorul amprentelor?
Cum adaug bani pe un card? Totul are legatura cu contul bancar, corect? Daca cineva imi pune niste bani pe IBAN, atunci ii pot retrage direct cu cardul? Cum se procedeaza?
Pentru înregistrare PFA la ONRC. Ce tip de dosar trebuie dus? Întreb pentru că anumite instituții cer dosar cu șină. De altfel, ar putea cineva să mă ajute cu Anexa 1? Componentă a dosarului.
Daca imi fac pasaport simplu electronic (am 22 de ani) pot sa plec in SUA sau in alte tari unde se cer pasapoarte? Si mai am o intrebare : Daca vreau sa plec in SUA definitiv, cum obtin viza...? (mai mult)
Salutare. Am o problemă la tabloul de curent din casă. Doresc să știu cine este responsabil cu remedierea problemelor din tablou: Compania care prestează serviciile de electricitate sau proprietarul,...? (mai mult)
Bună ziua, dar coletele cu ramburs cate zile se țin?
Argintul tibetan inegreste?
Am o problema mai mare, una care s- ar putea sa va intereseze pe multi.Sambata am avut un majorat, iar dimineata am plecat acasa cu doi amici.Nu stiu cum dar ni s- a mai alaturat inca un baiat,...? (mai mult)
Sunt studenta in primul an și as vrea sa merg la stomatolog pentru a-mi face niste carii. Știți cumva daca beneficiez vreo reducere pentru că sunt studenta?
Salut, e adevarat ca daca mama mea lucreaza ca ingrijitoare la o scoala generala, eu nu mai trebuie sa platesc caminul la facultate? Am auzit si eu. Multumesc
Buna,in Romania se poate ca nasterea sa fie asistata si de tatic?
Recetn mi- am cumpărat un telefon in valoare de 800 lei pe credit, valoarea creditului aprobat a fost 2000 lei, eu am folosit doar 800 lei. Când termină de achitat suma, pot închide contul? Eu...? (mai mult)
Dacă cand iesi dintr- un supermarket si te ia aia de la paza ca cică sa vii cu ea sa iti faca percheziție ca i s- a parut ei ca ta- a văzut pe camera ca ai furat, apoi dupa ce te perchezitioneaza ...? (mai mult)
cu 3 ani în urmă am avut digi tv apoi am renunțat la ei, am plătit toate facturile bineînțeles. Zilele trecute primesc plic de la ei, după 3ani, ca am o datorie de 42 lei si daca ...? (mai mult)
Vreau sa ma duc sa-mi scot diploma de absolvire de la liceu si foaia matricola, as vrea sa stiu daca mai este in arhiva scolii sau trebuie sa ma duc in alta parte? Am terminat liceul in 2006 fara bac.
Vreau sa trimit un colet. Problema e ca Alex nu se afla in orasul in care locuieste. Am decis sa trimit coletul la un oficiu postal in apropierea locatiei unde se afla Alex momentan. Adica sa se duca la...? (mai mult)
Care este varsta minima pentru a calatori singur (fara vreun parinte/tutore/adult cu tine) cu CFR- ul? Dau funda (nu vreau sa fac reclama la cfr, stiu ca e incet si scump dar am nevoie de un bilet de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
Augustius întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!