Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 3 Februarie 2025 sunt:
Știți cumva dacă se găsește Western Union în Carrefour Băneasa? Dacă este, ce program are?
Daca pun luni un colet cu fan courier din Valcea in cat timp o sa ajunga in Bucuresti?
Am 17 ani, si sunt in clasa a 12- a, Braila. Am un telefon Huawei P Smart de 1 an, insa titularul abonamentului este mama mea. Pe acest abonament, am acces, prin Orange Thank You, la cumpararea unui...? (mai mult)
Dacă pierzi telefonul poate cineva sa iti faca cost suplimentar de mii de euro? Poate observi abia după 2 3 ore ca l-ai pierdut si acel cineva sa te faca.
Salut.Mi-am creat o pagina de Facebook despre un serial. Ce pot sa fac pentru a obține urmăritori? Dau funda
Stie cineva, maine chiar nu e niciun tren intre 8 si 12 Darste - Sinaia? Voi pe ce site va uitati la rute?
Am și eu o nelămurire cu o treabă. Un cumpărător aparent din Anglia s- a arătat interesat să- mi cumpere un laptop pe care îl am la vânzare. A fost de acord cu suma pe care am pus- o, ...? (mai mult)
Am sunat la un nr de tel ( 1204 ) ca am vazut pe TV daca stii cv solutie la ce intreaba ei câștigi ceva. Si am sunat de multe ori si nu suna si nu se intampla nimic si se închidea. Si am citit ca...? (mai mult)
Buna TPU Pot schimba o cartela Vodafone din micro sim in nano sim Am avut abonament pe ea pe numele altcuiva si a expirat si vreau sa o schimb ca nu o pot baga in telefon
Care este cel mai bun cadru pentru MTB?
Ce semnifica atunci cand visezi o fata pe care o placi iti face de mancare si ceri de sotie?
Salut.Sunt clasa a 9- a la profil Tehnic mai exacrt la electric. Vreau sa ma transfer la liceul sportiv din Suceava.Ce conditii trebuie indeplinite sa ma pot transfera? Fara raspunsuri lungi.Multumesc...? (mai mult)
Ce pot să fac? Vreau să instalez Windows 10, și îmi dă o eroare, am bootat Windows 10 pe stick, l- am descărcat de pe site- ul oficial, și când să se termine instalarea, îmi zice că este...? (mai mult)
Cine poate sa imi dea si mie variantele de bac din 2007 la informatica intensiv (link)
Cu o seara inainte de a ma duce la analize am baut mult vin, bere si doua cani mari de cafea. La analize mi- a iesit ca am hepatita b, se poate sa fie rezultatul fals pozitiv daca cu o seara inainte ...? (mai mult)
Buna,sunt din Timisoara,daca dau comanda de pe eMAG intr-o zi, imi vine coletul a doua zi sau a 3 a zi?(de ex, daca dau luni imi vine marti sau miercuri?)
O descoperire in chimie de-a lui Marie Curie. De ce descoperirea poate fi o cauza a progresului? Și o consecință.
Am o telecomanda supertel si un televizor Beko.Telecomanda functioneaza la Tv dar functiilei butoanelor sunt total diferite! Am reusit sa intru in meniu si sa caut canale dar nu pot sa le memorez!...? (mai mult)
Credeti ca in urmatorii 20 de ani limita de varsta se va ajunge la 40 de ani? sau mai putin de 60 datorita alimentatiei, chimicalelor?
Un local / pub unde se consuma narghilea in Galati?
TPU am nevoie mare de ajutor! A venit verisoara mea in vizita si s- a lovit de scaun cu capul, si s- a invinetit! Mama ei vine la ora 4 si nu trebuie sa o bada cu vanataie! Am nevoie de remedii care...? (mai mult)
Buna TPU Merge sa schimb o cartele nano sim in micro sim daca am avut abonament si a fost pe numele aticuiva
Mi-am facut cont pe Olx dar nu stiu cum sa imi pun o poza de profil, am intrat la setari dar nu scrie nimic de poza de profil.
Cum poti intra in posesia cardului de sanatate daca ti-a exapirat si daca o persoana care a implinit 18 ani nu are card de sanatate, ce trebuie sa faca!? Ajutor
Oare este adevarat? Eu am incercat si nu am vazut aceleasi rezultate! https://www.linkedin.com/pulse/limba-punjabi-peste-2000-de-cuvinte-romanesti-virgil-neacsu
Vreau sa plec într-o excursie cu prietenii pana la Brașov>Sfinx și as vrea sa știu dacă în luna Mai e frig acolo în acea perioada. Se poate merge în tricou sau hanorac?
1. Ce sunt aromâni?
Buna :) am cam setat account key la email????.și acum nu ma mai pot conecta de pe alt dispozitiv :) și nu mai am acces la numărul de telefon înregistrat la acea adresa :) mai am vreo șansa sa recuperez...? (mai mult)
Citisem undeva pe net pe blogul unui barbat ce spune ca el nu se poate angaja deoarece a intrat mai demult in spital pe ceva legat de alchol iar când vrea sa se angajeze acel lucru ii pătează imaginea,...? (mai mult)
știti de ce nu imi găsesc canalul pe YouTUBE? Am un canal nou început azi și am 1 videoclip pe el, știti ce trebuie sa fac ca să mi-l gasesc?
Pe ce site gasesc bilete de avion ieftine?
Unde aș putea să-mi refac certificatul de naștere? L-am pierdut. In Romania voi ajunge peste 3 săptămâni. Mulțumesc anticipat!
Sautare! Stie cineva cumva daca mai exista servicul de telegrame la Posta, mai functioneaza?! Multumesc!
Hellăw. Am cumpărat si eu un laptop acum 3 săptămâni din Altex, un Asus. Pe cât de performant e pe atât de păcătos e.Pai au niste încărcătoare super mega fine care imediat se rup chemele înăuntru...? (mai mult)
Știe cineva un centru unde pot printa un puzzle la prețuri mici in Pitesti?
Salut tuturor! Eu sunt la început cu programarea în Java în Eclipse, am de făcut o aplicaţie de ebanking drept interviu pentru o firmă de IT. Şi vreau să vă întreb: ce resurse online ştiţi...? (mai mult)
Care este cel mai ieftin mod de cazare in Bucuresti?
Care e diferenta intre hotel, hostel, motel, si apartament in regim hotelier?
Primești amenda, daca avertizezi un șofer ca urmeaza un radar prin semnale luminoase si polițistul te vede?
Bună, De curând am achiziționat un bilet de avion, dar in momentul check- in- ului am introdus CNP- ul, imi puteti spune daca este vreo problemă la îmbarcare? Daca da, cum as putea modifica ...? (mai mult)
La ASE, admiterea e la fel pentru toti, indiferent da facultatea aleasa? Nu- mi prea vine sa cred ca trebuie eseu motivational pentru admiterea la cibernetica si nici nu gasesc ceva concret pe site. ...? (mai mult)
Ce se intampla daca ramane usa frigiderului deschisa pentru o perioada mai lunga de timp? Se strica doar mâncarea sau si frigiderul?
Dacă fac abonament la RDS pot renunța la telefonul fix? Gen, să am numai internet și televiziune?
Doresc sa stiu daca este posibil sa fii angajat online cu carte de munca? Ca it-ist sau desginer grafic etc. ce meserii mai sunt
Cum se numeste tipul asta de masca? Nu e masca de gaze https://imgur.com/a/3Qm57by
Salutări! Sunt la facultate și acum sunt în timpul sesiunilor. Din păcate la o materie am rămas restanțier, dar la celelalte am trecut cu brio! Întrebarea este în felul următor: din cauza acelei...? (mai mult)
Cum se numesc mastile acelea transparente care acopera toata fata si la care care poate fi atasat un tub flexibil?
Ochelarii de film,nu cei albastru cu roșu, se pot spala cu șervețele umede sau cu o cârpă umedă? Se strica daca fac asta?
Salutare! Am varsta de 19 ani, am luat bac- ul. Si as dori sa continui la o Scoala de Agenti de Politie. Problema este ca am destul de multe plombe si o masea lipsa din nastere. Ma poate ajuta...? (mai mult)
Unde pot inlocui si eu cat mai ieftin in Bucuresti, sticla crapata dupa un galaxy S8? Precizez ca display-ul este perfect functionat, sticla este crapata.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!