Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 3 Februarie 2025 sunt:
Bună am vrut să vă întreb cum e sa lucrezi ca medic legist la autopsie de ce ai nevoie ca sa lucrezi acolo
Dacă începi o facultate si o întrerupi poti sa o reîncepi după cât timp? Gen merge si după 10 ani sa continui? Conteaza si motivul gen daca intri la o școala de politiesi dureaza 2 ani poti s o...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare : la mine in sat este cineva care are televizor plasma dintr- acesta mai modern care prinde HD si programe noi de filme si etc, iar de pe intai nu va mai avea internet. Daca...? (mai mult)
În 2011 am vazut ca au fost multi jandarmi și polițiști dați afara, e adevarat?
O sa zbor peste cateva zile cu Ryanair pentru prima oara. In bagajul de cabina, am voie sa duc doar un rucsac de spate? Chiar daca este cu vreau 3-4 cm mai inalt decat cer ei?
Admiterea la jandarmi.este foarte usoara? La scris ma refer pentru că au intrat oameni care si bacul l au luat din a 2 a încercare si care nu învățau deloc.
Știți cum pot sa repar o baterie externa? Am desfacut-o și pe cip are un punct Trebuie dusă undeva?
Https://www.buzzsneakers.com/RON_ro Vreau sa stiu daca site-ul acesta este legit sau nu Vreau argumemte Dau funda
Ce ziceti, adidasii asta sunt 100% originali? Vad ca sunt la reducere si ma bate gandul sa- i cumpar: https://www.emag.ro/adidas- originals- tenisi- negri- din- piele- superstar- fondation-...? (mai mult)
Salut. Sunt angajat de 2 luni, cu carte de munca si am nevoie de un credit de vreo 9000 lei, stie careva de unde pot face rost, fara a mi se cere mai mult de 3 luni de lucru? Dau funda
Salut, am si eu o intrebare daca se poate si as dori sa stiu sigur un raspuns. O data ce ai inceput o rata la un obiect sa zicem acum cateva zile sau saptamani, acesta se poate returna sau exista vreun...? (mai mult)
Ce am facut, a venit curierul si nu i-am raspuns? Acum ce e de facut? https://imgur.com/a/19gFlEn
Am o intrebare. Nu stiu in ce tara sa ma mut si sa lucrez, sa stau toata viata. Care vi se pare mai buna, mai dezvoltata etc.: Marea Britanie, Franta, Germania, Irlanda sau Spania?
Caut un depozit de reciclare fier vechi langa Bucuresti si vreau sa intreb daca a fost cineva la https://lumea-fierului.ro/ undeva prin Bolintin Vale?
Salutare tuturor, poate cineva sa ma ajute cu un link catre un site sau cu o lista cu toate unitatile militare din Romania? (de ex: Batalionul 2 Infanterie Calugareni, Brigada 6 FOS Mihai Viteazu...? (mai mult)
De ce digi sport nu mai televizeaza copa del rey?
Trebuie sa fiu neaparat asigurata medical in Ro ca sa am parte de asigurare de calatorie in afara tarii? Adica daca platesc pentru asigurarea de calatorie, e degeaba daca nu am platit asigurarea medicala...? (mai mult)
Am pierdut diploma de 10 clase, cum o pot recupera?
Buna, vreau sa ma pregatesc pentru testul international IELTS PENTRU EMIGRARE IN SUA, CANADA, MAREA BRITANIE, etc, cum ar trebui sa procedez? Sunt din raza judetului IASI si am nevoie de orice informatie...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare :) Stie cineva ceva de firma de transport Eurosender? As dori sa trimit ceva pachete din Germania in Italia, am cautat pe net mai multe firme si asta pare sa aiba pareri...? (mai mult)
Salut, de curand am dat comanda de un vape ARAMAX POWER 5000, care soseste maine. 2 intrebari am, fiind incepator: vape- ul vine incarcat sau trebuie sa il incarc eu la inceput? Si a doua : in ce ...? (mai mult)
Am aflat ca trebuie sa validez abonamentul STB la fiecare calatorie. Ce se intampla daca nu fac asta/daca uit sa fac asta? Mi se pare aiurea din moment ce ai platit...
Raman bursier si la buget daca inghet anul universitar iar anul urmator revin la cursuri? De asemenea, se poate ingheta anul in timpul sesiunii? Mersi!
Unde pot gasi detaliile numerelor militare de specializare care sunt trecute pe livretul militar! funda
Buna, am o intrebare. O cunostinta care avea un credit ma avea pe mine trecuta la contacte. Acesta a decedat si cei de la banca m-au contactat, pot sa am un risc ca sunt trecuta acolo?
Peste o luna voi pleca in Canada la niste neamuri care s- au stabilit acu' cativa ani acolo si am fost invitat acolo. Dar am o dilema ca nu stiu ce acte mi- ar trebui ca sa trec granita si nu mi-...? (mai mult)
Buna, am și eu o intrebare. Am un prieten căruia i- a murit tatal și el a fost nevoit sa muncească ca sa își poată ajuta mama și sora mai mica, dar el este in primul an de facultate la ASE București,...? (mai mult)
Care are adresa de mail sau o metoda de contact pentru Realitatea TV, va rog?
Care este înălțimea cu care se intra la scoala de agenți de penitenciare din Târgul Ocna?
Stiti cumva ce trebuie sa fac ca sa trimit o scrisoare catre America[mai specific New York]? Preferabil scris sub forma de lista.Dau funda
Salut.Stie cineva ce este cu Site-ul STB? De vreo 2 saptamani arata 404 Not Found?
Buna seara, am o intrebare. Vreau sa trimit un pachet mic in jur de 1 kg in America, dar nu stiu daca il pot trimite prin poșta română? Si daca da, cum se procedează sa pot trimite? Va rog sfatuiti-...? (mai mult)
vreau sa stiu daca pot arunca din dosarul pentru permis foaia cu programarea. Evident dupa ce am dat orasul in data respectiva si l- am cazut, foaia cu punctele de penalizare si foaie cu analizele...? (mai mult)
Ce acte îmi trebuie pentru eliberarea cardului de sănătate?
Salut/buna! Din ce material trebuie confectionata talpa incaltamintei pentru a nu aluneca[in special pe gresie(/gresie uda) si, eventual, pe gheata]? Multumesc frumos!
Recent am observat că eu nu am diploma de 12 clase, ci doar pe cea de 10 şi acele chestii de la probele orale. Doar că eu n- am dus pozele la liceu pe care ni le- a cerut şi cred că asta este cauza....? (mai mult)
Daca pierd un bilet la loto de dinainte sa aflu numerele extrase, pot afla ce numere am avut pe biletul respectiv cumva?
Buna ziua! Imi puteti spune cu ce Troleibuze pot sa ajung de la Autogara Rahova din Sectorul 6 la Targul Pucheni din Sectorul 5? Multumesc!
am admitere la jandarmi si nu mi se decaloteaza penisul, ar fi o problema la vizita medicala, sa primesc respins?
Salut.As vrea să plec in afara pentru câteva luni. Stie cineva dacă există vreo reglementare in privința pastilelor la controalele vamale o să am probleme ceva? Urmez un tratament care nu trebuie...? (mai mult)
Ce părere aveți despre pistolul airsoft walther ppk? Merita cumparat pentru colecție?
Salut, Am o problema cu ceasul meu mecanic, acum câteva zile am incercat sa reglez data si am tras de rotita cam tare și să rupt, știe cineva ce pot face in cazul asta, sau cam cat este prețul...? (mai mult)
Din câte stele este format carul mic și din câte stele este format carul mare?
Hei TPU, acum ceva timp am gasit un laptop pe strada. Avea procesorul stricat si ecranul spart asa ca l- am desfacut acasa sa vad daca are ceva bun.Am gasit in el 2 placute ram: una de 4 gb si una de ...? (mai mult)
Trebuie să ma prezint cu un părinte atunci când ma voi duce să-mi bag școală de șoferi înainte de a implini 18 ani?
Cum as putea sa ajung din Berceni la promenda mall cu tramvai/ metrou/ ratb?
La ce riscuri te supui ca soldat gradat profesionist, in caz ca nu sunt oameni in Afganistan o sa te ia obligatoriu voluntar?
Admiterea la scoala de penitenciare mi se pare usoara si plus ca salariul e foarte mare, din ce cauza credeti ca e asa de usor de intrat cand ai conditii asa bune? Salariu mare, meserie respectata, este...? (mai mult)
Bună, am si eu o întrebare, cu ce se ocupă un om care lucrează în departamentul de marketing si cum ar decurge o zi din viata lui?
Vreau să mă fac profesor la o școală gimnazială. De preferat profesor de matematică sau fizică. Vreau să știu ce cursuri sau studii îmi trebuie pentru a deveni profesor având în...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!