Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 3 Februarie 2025 sunt:
Buna, mi- am cumparat un detergent lichid dero cu iasomie si levantica si nu stiu exact cum sa il folosesc, am pus un capacel de dero intr- un compartiment si le spala foarte rau, apoi am pus 2, dupa...? (mai mult)
Stie cineva vreun cabinet de obstetrica-ginecologie bun in Constanta? Preturi accesibile si de preferat o doamna doctor. :) Multumesc.
Buna, TPU! Am dat in urma cu ceva timp o comanda online, de niste carti la Libris, dar imi apare " In asteptare stoc". Aveti idee cat ar putea dura asta?
Pe data de 09 la ora 00.28 am facut o comanda de la eMAG si am primit email de confirmare comanda. Dimineata (09.01.2019) la ora 09.28 primesc email cu, , produsul a fost expediat", bun...? (mai mult)
E teapa? http://eelectronicscore.us/airpods-p-33.html
Sunt student anul 3 si in viata mea a intervenit o problema mare, ideea e ca nu pot continua si as vrea sa stiu cum se procedeaza pentru. intrerupere si taxa. Daca am platit doar prima transa si...? (mai mult)
Mi- am făcut de 3 zile abonament la metrou, în București, iar de ieri nu îmi mai citește aparatul cartela, o introduc și îmi zice "eroare de citire" ( și da, știu cum se introduce, ...? (mai mult)
Ce inseamna mai exact "Package available for clearance"? Am comandat din strainatate si din cate am inteles trebuie sa sunt la ceva numar pentru custom clearence sau ceva de genul, dar nu inteleg ce...? (mai mult)
Eu am implinit 18 ani si am trimis adeverinta, apoi am mai primit alocatie deoarece inca frecventam cursurile.Dar peste 4 luni m- am transferat la alt liceu in alt oras si alocatia a incetat sa mai vina,...? (mai mult)
Am luat un bilet de avion si am uitat sa pun linia intre prenume(Gheorghe-Julien/ Gheorghe Julien ) stie careva daca e vreo problema?
Ce job pot avea in Anglia ca șofer fără Insurance? (Am permisul de câteva luni, am nevoie de un job urgent in UK)
Buna tuturor, am o nelamurire. In contul meu de Altex este asociata o alta comanda (nu cunosc, insa culmea aceasta persoana sta in acelasi judet), este normal? S- a mai intamplat cuiva sa i se asocieze...? (mai mult)
am o intrebare, mi- am facut recent un cont de paypal si vreau sa stiu daca pot baga bani de pe un cod paysafe in paypal ca nu stiu si nici sa ma iau dupa tutoriale de pe Youtube cu link- ...? (mai mult)
Salut, vreau sa fac un schimb de telefoane cu o persoana din alt oraș prin curier. Întrebarea e: cum facem schimbul ca sa stiu ca și telefonul lui ajunge la mine? Trimit eu telefonul și el da telefonul...? (mai mult)
Salutare,TPU! Care sunt diferențele concrete intre a fi înscris la medicul de familia la CNAS vs Casa O.P.S.N.A.J? Dau funda celui mai relevant raspuns.
Salut, TPU. Mi-am pierdut diploma de bac. Asta ce înseamnă? E ca și cum nu as avea bacul luat? Se poate face cumva alta?
Si-a făcut cineva tatuaje la Elegance Tatoo din București? Cat de bine au lucrat și cât v-au luat?
Fac 17 ani in cateva zile si de o perioada lunga de timp imi doresc sa dau de permis de motor. Imi poate explica cineva ce ar trebui sa fac? Trebuie sa am alt permis inainte de asta? Cați ...? (mai mult)
Salutare TPU, daca a venit un colet la posta trebuie sa il ridic neaparat in ziua in care a venit? Are ceva daca mai intarzii 2-3 zile?
Daca nu ai detector de gaze in apartament poti sa-ti cumperi? Se potriveste cu orice ai sau cum?
Salutări! Cum se plătește factura la gaz WIROM online? Mulțumesc!
Luna asta trebuie sa imi platesc semestrul 2 la facultate. Pe 21 e ultima zis cand pot da banii iar pe 21 intru in sesiune. Daca nu platesc nu mai pot intra in sesiune?
Când intră pensiile în contul bancar la BCR?
Care e cel mai apropiat centru comercial, mall de Splaiul Independentei din Bucuresti?
am cumpărat un produs de pe olx si am constatat ca nu funcționează, cum fac sa il returnez?
Mi- am făcut un cont pe site la decathlon cu vârsta de 18 ani chiar dacă nu am pentru ca altfel nu- mi puteam face cont. Dacă comand ceva de pe site când mi le aduce curierul are ...? (mai mult)
Buna! Am promovat examenul de conducere pe data de 13 decembrie si inca nu mi-a ajuns permisul. Cum ar trebui sa procedez?
Bună TPU, de vreun an jumate tot caut si caut cărțile de tarot de la celebra Doreen Virtue. Mai exact am nevoie de: Călăuzire zilnică de la îngerii tăi Mesaje de la Arhanghelul Mihai Mă ...? (mai mult)
Dacă comand ceva de pe olx cu verificare.Pc pot sa il bag in priza si sa vad daca merge? Sau daca imi da si proprietarul voie?
Am facut o comanda cu plata in avans iar firma mi- a dat: Nume, IBAN, BIC, Domeniu de utilizare la BCR. Intrebarea mea este: Cand transfer banii pe cont, pe hartie voi scrie si BIC si ...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Dau funda... vreau să îmi spuneți ce înseamnă la aparatele de jocuri de noroc BET, WIN și CREDIT? Ce arată ele? Unde îți arată cât ai câștigat? P. S. Nu dau funda ...? (mai mult)
Am dat orașul pe 21, l-am luat, și nici pana in ziua de astăzi nu mi-a venit permisul. Știe cineva de ce întârzie atât?
FUNDA! Salut TPU, de curand mi-am comndat o medalie de argint. Totusi, cum pot fi sigur 100% ca e argint si nu plumb?
Hello TPU Cine a mai utilizat TransferGo? Sunt sigure pentru transferuri internationale? Ata e singurul care am găsit cu cel mai mic comision de transfer decât western union sau moneygram. Stiti alte...? (mai mult)
Daca am optat ca la facultate sa fac modulul psihopedagogic (facultativ) și am picat examenul îmi va afecta în vreun fel media sau "evoluția" in facultate? Pot renunța să îl mai fac in semestrul...? (mai mult)
Unde pot să găsesc filme foto expirate?
Să trec la subiect. Rog să răspundă doar cei care cunosc cauza, sau trec prin asta! Sunt ìn Germania de 2 luni și ceva, și m- a mâncat în c*r să- mi fac un abonament la Vodafone pentru un...? (mai mult)
Este adevarata reclama despre Metadrol? Sau este doar o simpla reclama care vinde doar "vitamine" sa fraiereasca? https://metadrol.com/ro/?cip=MTQxOS4xMjAuMC42NTMuMC4yNC4yNjc0Nzc1NzcuMTg2LjA
Cum pot sa-mi dezactivez contul de Facebook dar sa-mi pastrez messengerul?
Ar putea cineva sa-mi zica ce este acest obiect, dau funda. https://imgur.com/VXjz7Rv
Mi-am cumparat un laptop de pe eMAG Lenovo V130-15IGM 81HL, problema este ca nu merge touchpad-ul.Cum il fac sa mearga?
Este buna? https://www.shopu.ro/baterie-externa-smart-power-bank-20000-mah-3-x-usb-design-piele-alb
Pot anula/sterge un cont de brazzsers?
Sall era o vorba de mult in rusa si tiganeasca ceva de genu: eta fent niet... misto zburait
As vrea sa gasesc un fost utilizator de netlog care cred ca a trecut aici. Stie cineva cum pot face? Nu am decat userul lui de pe netlog.
Cand intru in Play Store si incerc sa descarc o aplicatie nu merge... ajunge la 100% si o ia de la capat tot asa de vreo doua ori si la final imi apare eroare. Unele aplicatii merg altele nu. De...? (mai mult)
Este adevarat ca oamenii cu dizabilități psihomotorii au doar putina gândire logică sau nu au deloc gândire logică?
Buna tpu.Am un prieten care e din alta tara si vrea sa se mute in Romania, cum obtine un permis temporat si unul permanent.Dar pentru a obtine cetatenie? Multumesc
Care camera foto e mai buna dintre Nikon D3400 si Canon EOS 200D? Pretul lor este de vreo 500 de euro. Daca stiti voi alte camere mai bune tot in zona aceea de pret va rog sa-mi spuneti.
Salut.De ce toate lunile anului nu au un numar fix de zile si au 30 sau 31 de zile de ce nu au toate 30 sau 31 de zile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)