Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! Am sunat de 3 ori din greseală la numărul de urgență, prima oara poliția răspunse, dar am închis rapid și m- au sunat dar nu am mai răspuns. A doua oară am sunat când eram cu prietena ...? (mai mult)
Pentru angajare la un job in programare, sau in IT in general, e neaparat necesara o diploma de licenta, sau se poate doar pe baza cunostintelor?
Vreau sa dau de permis. Am doua optiuni: aici, in regiunea pariziana (unde cred ca e mai scump) si in tara, la Iasi(unde ar fi mai ieftin). Unde as iesi mai castigat? AIci, ca pot se poate invata ...? (mai mult)
Buna TPU! Puteti sa imi dati idei de seturi de lego de maxim 200 de lei si sa fie faine normal.
Hei. Cunoaște cineva o fată pe nume Maria Matyas care face meditații online la istorie? E de încredere?
Buna TPU. As vrea sa-mi fac o asigurare de apartament (generala dar si ceva in plus -furt, distrugere de vecini etc...) Ce societate mi-ati recomanda? Ms
Dacă am fost cu un parinte la spital si ziua următoare trebuia să merg la muncă si nu am putut ajunge deoarece am stat cu el sa îsi revină si am grijă, mi se poate elibera ceva dovadă cum că ...? (mai mult)
Cum se fac acele filmulețe de 5-10 min de tip disney?
Abdomenele cresc indiferent dacă ești gras sau nu, dacă faci exerciți în fiecare zii? 52-58kg
Salutare! Am nevoie de ajutor cu o informatie. Daca un om din Africa are 10 clase si vine sa lucreze la noi pe un job necalificat care necesita opt sau zece clase poate sa lucreze la noi in tara cu studiile...? (mai mult)
Îmi poate opri curentul dacă plătesc factura cu nouă zile mai târziu decât este scris în factură în loc de trei 3.03 să plătesc pe 12/03
Buna. Am facut o comanda pe Shein iar acea comanda a fost impartita n doua. Quickship- ul a ajuns acum cateva zile iar cealalta, cautand o pe diferite site uri de shipping, imi da urmatorul rezultat,...? (mai mult)
Cum pot sa imi inchid contul?
Buna as avea nevoie de putin ajutor sa ma almuriti si pe mine luna trecuta am facut un abonament pe chat gpt ca era free pe o luna iar astazi am intrat sa imi verific bani si miau luat bani si am inchis...? (mai mult)
Buna, am vrut sa îmi aprob contul de only dar nu mi-a fost aprobat, îmi puteți spune care ar fi problema?,
Bună, zilele trecute am făcut o comanda de pe Temu și astăzi a sosit dar am produse lipsa, ce as putea face în cazul aceste?
De ce murele sunt mai ieftine decat afinele si zmeura?
Cafeaua impiedica absortia vitaminei d (Pastile)?
Cea mai best aplicație care îți corectează greșelile gramaticale?
Vrea să transfer fetița de la școala din Italia în Români, dar sistemul este diferit. Are 9 ani și este în clasa a 4 in Italia. In Romania în ce clasă va fi?
Dacă vreau să am asigurare pentru CNAS timp de 3 luni, deși nu muncesc, nu sunt student și nu primesc venituri din nicio parte, ce acte îmi trebuie și cât este necesar să plătesc pentru asta?...? (mai mult)
Am primit un mesaj de la sameday în care îmi spunea că comanda mea va fi livrată astăzi între 13:45-15:45, dar eu nu am comandat nimic. Ce să fie?
Bună Stie cineva unde se poate deconta un abonament metrorex de 12 luni nonstudent?
Salut TPU! Am o întrebare. As vrea sa- mi fac și eu o cartela de metrou de elev doar ca stau cam departe de Piață Romana(stau în chiajna) și voiam sa va întreb dacă pot sa- mi fac la orice stație...? (mai mult)
Salut TPU! Acum 1ora am venit de la magazin cu o sticla de ulei de floarea soarelui pe care am scapat- o si s- a spart, a picurat putin pe trotuar si putin mai mult pe o scara de beton de langa o farmacie,...? (mai mult)
Salut, m- am mutat recent din Arad la Bacau la facultate si nu am venit cu trenul, nu am fost niciodata cu trenul, ma poate indruma cineva ce sa fac va rog frumos? Nu am fost niciodata si cand am cautat...? (mai mult)
Am aproximativ 80 de cărți care mie nu îmi mai trebuie și nu vreau să mă stresez să le vând pe Facebook sau olx. Pot să le duc la anticariat și ei să le ia dacă toate cărțile sunt în stare...? (mai mult)
Buna ziua, mi-am facut aplicatia My electrica si am uitat emailu.Cum pot sa-mi refac aplicatia ca nu ma lasa deloc?
In caz de nevoie, de unde pot cumpara o trusa medicala de prim-ajutor, ca in farmacii nu am vazut.
Salut, TPU! Pe 21 martie e ziua mea, împlinesc 18 ani. Faza e că vreau să petrec de ziua mea, dar pentru că pică joi, în timpul săptămânii, am decis să o amân două zile mai târziu, că...? (mai mult)
Bună! Sunt în clasa a 12- a și nu sunt sigura la ce facultate sa dau, ma gândeam sa dau la politehnica, însă foarte mulți oameni mi- au spus ca este o facultate grea și ca nu o sa mai am timp...? (mai mult)
Daca cineva are un depozit in banca și eu că împuternicit scot bani nu o sumă mare este anunțat titularul in vreun fel?
Locuri retrase in Pitesti sau apropiere,de mers cu mașina seara știe cineva,la marginea unei păduri, câmp? Pentru poze, picnic, vizionat film în mașină etc
Ce iti trebuie pentru a deveni pompier
Buna ziua, îmi puteți spune daca bunicul meu are la banca un depozit și eu sunt împuternicit am voie sa scot bani și dacă da cu acte trebuie să mă duc
Când mă așez la biroul meu începe să mă doară spatele, pentru că e mult prea scund pentru mine. Nu îl pot schimba pentru că este făcut la comandă și este cumva lipit de pat și de dulap (când...? (mai mult)
Salut tuturor, am și eu o întrebare, Codul numeric personal în Spania ce este? NIE DNI SAU NIF sau ce este? Pe scrut: Am venit în Spania și vreau sa dau comanda la decathlon și îmi cere Dni Nie...? (mai mult)
Salut, as avea doua intrebari. 1. Iritatiile din zona intima, ma refer la o bubita rosie putin umflata, dar nu exagerat iasa si din cauza purtarea hainelor stramte si alti factori de genul sau doar...? (mai mult)
Hei TPU. Cum se aud căştile airpods? Dar NU cele cu dopuri de silicon. Mă interesează basul, volumul, calitatea sunetului. şi dacă le pot folosi cu Samsung galaxu s23 Ultra. Mersi
Salut TPU! Azi am gasit pe marginea drumului un porumbel care efectiv statea in picioare dar nu se misca. Am decis sa il iau acasa dar nu mananca, de abia a baut apa si tot nemiscat sta. Ce sfaturi imi...? (mai mult)
Bag căștile(am cu fir) în telefon și când apăs pe un video de pe YouTube, nu se aude deloc(se aude doar difuzor). Îl scot, îl bag iar și tot la fel nu merge, de ce?
Dacă am picat la examenul de teorie trebuie să sun instructorul pentru a mă programa din nou la lasă sau trebuie să îmi fac eu programarea pentru examenul de teorie? Mulțumesc pentru...? (mai mult)
Salut, estimativ in cat timp se inchide rana asta micuta de la mana? Si ceva sfaturi cum s- o intretin sa grabesc vindecarea? Vreau sa merg la sala si mna sa mai ies si prin oras si imi e sa nu fac ...? (mai mult)
Salut TPU am o intrebare legata de un site. File list si vreau sa va intreb cum functioneaza cu donatiile de bitcoin pe Revolut vorbesc e ca si wallet dar trebuie sa tin cont si de taxa de Revolut de...? (mai mult)
Salut TPU daca vreau sa imi achizitionez un nou router la internet mai puternic in casa mea trebuie sa sun la digi sa imi dea drumu la el sau decat il conectez la acel aparat patrat alb care emite semnal...? (mai mult)
Aseară mi- am pus alarmă să sune. Azi m- am trezit cu 5 minute înainte să sune și am vrut să o opresc. Când am anulat alarmă imi scria că suna peste 7 minute, iar dacă o activam suna peste ...? (mai mult)
Pareri Aswaganda?
Salut TPU! dau funda! ce parere aveti despre Audi e tron 2019 313 cai sau 408! cum e treaba cu consumul si ca masina electrica? cat poti merge cu ea si este rentabila?
Buna seara, As vrea sa imi fac un card care sa il folosesc la cumparaturi online gen aliexpress etc. vreau un card in care sa pot baga eu bani in el cat am eu nevoie pentru anumite cumparaturi. ...? (mai mult)
Daca vreau sa imi reînoiesc abonamentul meu la Telekom,adaugand un telefon la acesta si fac asta la telefon vorbind cu ei, va mai trebuii sa ies eu la curier s au poate sa iasa si altcineva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!