Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Am un card din Spania bankia fuzionat caixabank, problema e ca l- am blocat și nu mai am numărul de telefon din Spania. Ca să pot rezolva trebuie să mă duc personal acolo, așa mi au spus...? (mai mult)
Ce este Taxa de livrare contra ramburs?
De ce îmi plac lucrurile complicate dar totodată îmi este greu să le dau de capăt sau să le înțeleg? Ori dacă nu găsesc o cale de a afla stau toată ziua cu gândul la acea problemă complexă...? (mai mult)
Cum șterg contul nu electrica
Care este diferenta intre mail si email/
Am făcut aplicația myelecrica și nu îmi dă voie să mă loghez pentru a folosi aplicația. Ce trebuie sa fac?
Desurubez siguranta de pe nul din tabloul electric si becurile raman aprinse. sau desurubez sigurantele de pe inluminat se sting toate becurile, insurubez decat faza si functioneaza, se aprind...? (mai mult)
Hei, aș vrea să știu dacă iei notă mică la simularea de la medicină(Carol Davila - București), nu mai poți da admiterea? Adică sunt probe preliminare?
Salut, poti lua Salmonella daca nu gatesti omleta bine? De exemplu eu am facut o acum combinata cu ovaz, batuta Si pe partea cealalata neintoarsa e mai mult ovaz, gen ovazul este peste zeama de ou ...? (mai mult)
De ce este rău să fii narcisist?
Daca în viață se întamplă să dai de o persona negativă, care îți spune ceva foarte negativ despre caracterul tău, cum scapi să nu îi mai vezi fața în minte și prostia pe care ți- a spus-...? (mai mult)
Buna, a avut cineva probleme cu alocatia? Dupa ce am implinit 18 ani, am depus o cerere in care solicitam sa primesc alocatia in continuare. Am depus cererea in septembrie. La sfarsitul lui octombrie...? (mai mult)
De ce nu primesc mail cu resetarea parolei myelectrica?
Salut, cand facem baie e obligatoriu sa ne uscam cu un prosop complet uscat? De exemplu uneori n am prosoape uscate, si le iau pe alea care sunt cam ude abia terminate programul din masina de spalat?
Buaa, anul viitor fac 18 ani si vreau sa dau de perimis, doar ca mi este foartee fricaa de orass, nu stiu cum o sa învat si stiu ca instructorii o sa tipe la mine daca nu ma misc si înteleg bine…...? (mai mult)
Bună seara Am și eu o nelămurire Am o trimitere de la dr de familie sa ma duc la un control. Eu am fost internata în spital și întrebarea este dacă trimiterea aceea m. ai este valabila?
E adevarat ca un cantar electronic trebuie pus pe o suprafata plana pentru a arata corect kg? Sau e un mit
Cafeaua ajuta la construirea muschilor?
Bună ziua! Sunt la un liceu din oraș, dar locuiesc la țară. Există o firmă de transport groaznic. Nu sunt suficiente microbuze. Avem abonament platit de Ministerul Educației și șoferul nu ne ...? (mai mult)
Ca să obții permis de muncă în UK, cum poți îndrepta problemele în legătură cu Brexitul?
În Anglia este adevărat că dacă nu ai loc de muncă din cauza Brexitului, poți cere ajutor de la ambasadă?
Cand se schimba cardul de sanatate se modifica "numar document" inscriptionata pe card? Ce este mai important cod asigurat sau numar document de pe cardul de sanatate?
Când îmi cere Health Insurance Number trebuie să completez cu număr document de pe cardul de sănătate?
Salut, putem inlocui cu ceva acele bule de se pun in cutia de la telefon cand o trimitem? Vreau sa vand un telefon la Flip.ro si nu am bule de aceelea.
Buna! Trebuie sa completez un document si imi cere numarul asigurarii de sanatate. Trebuie sa completez cu numar asigurat sau numar document inscrise pe cardul de sanatate?
Știe cineva coletele cu AT (China post), cine le preia în Romania? Ca nu livrează China post la ușă. Am avut un colet pierdut in Romania, statusul era "livrat". Nimeni nu știe unde unde este. ...? (mai mult)
Bună seara.Ce se poate întâmpla dacă sunt de o lună în Germania și muncesc, dar nu mi-am făcut anmeldung-ul? Aștept să vină proprietarul să îmi fac...
Salut, vreau sa fac operatie de deviatie sept si voiam sa stiu daca este cineva care a facut in Constanta la vreo clinica/doctor si daca ati putea recomanda ceva in Constanta, si daca este bine dupa ...? (mai mult)
Buna seara, de ceva vreme imi ruleaza greu PC-ul meu. odata nu imi vedea HDD-ul in PC, Am windowsul instalat de un an si o luna, trebuie sa instalez din nou?
Cum fac să dispară criptarea end to end din aplicația de mesenger.
Deschid chatul in messenger cu o persoană trimit o poza sau altceva iar dacă vreau să inchid pagina cu persoana nu merge,, ms
Ca să lucrezi în it trebuie să ai diploma de bacalaureat neapărat?
Salut, e atat de grav ca azi dupa sala, dupa ce am facut treaba mică, am uitat sa ma spal pe maini, mna, m-am grabit;)) E atat de rau? Si cum e bine sa procedam in astfel de cazuri?
Care e logica legiuitorului sa considere ilegal un detector de metale, nedeclarat, amenda aberanta tipic romanesc, 25.000-75.000 ron. Iar autorizatia de detinere si utilizare este ~30 ron la politie.
Salut, am 18 și am depus dosarul pentru alocatie acum 1 luna și nu am primit alocatia în data de 8 adica ieri. ce pot face? sa aștept?
E adevarat ca pot iesi " mancarimi " de de scurta durata care trec imediat si pe baza de stres? Mai ales cand avem perioada de anxietate?
Există în București și marile orașe buncăre subterane unde te poți adăposti în caz de război nuclear, pentru că de când cu situația din Ucraina, un asemenea scenariu este din ce în ce mai...? (mai mult)
Buna. Am primit-o o amenda de 2K euro din strainatate (Belgia) cum ca nu am fost la tribunal oare ce patesc daca nu o platesc.sau daca ma opreste in belgia ma pune sa platesc? Cat stau la bulau?
Ce iti trebuie ca sa devii pompier. Nu am bacu luat
Am o intrebare? Putin cam stupida stiu, dar vreau sa ma ajutati cu ceva. Am avut o discutie cu niste colegi si m au speriat cu virusul asta Hiv care e periculos, cum trebuie procedat cu oamenii care...? (mai mult)
Salut, e buna de mancat painea daca e veche, dar totusi vad ca inca e moale, nu s-a intarit sau sa se mucegaiasca, care e de fapt termenul limita?
Salutare, am o intrebare pentru cine cunoaste formatul adreselor din Olanda. Am de trimis catre ei un plic pentru a- mi recupera taxele si mi- au spus telefonic adresa: Belastingdienst, Unit Registreren,...? (mai mult)
Salutare ???????????? Întrebarea mea ar fi :Dacă mi- aș face Check in cu buletinul vechi cu toate ca o sa am buletin nou, ar fi probleme la aeroport cu buletinul nou? Mulțumesc mult, zi faină...? (mai mult)
Hei, am o întrebare pentru fumători! Deci caut disperata de ceva timp de net țigările Marlboro cu filtru albastru, alea ceva mai slim decât cele clasice... Știu că sunt ceva cu Touch, dar pe ...? (mai mult)
Știe cineva pe care parte explodează un piccollo corsair? Pe partea roz se aprinde fitilul, însă tot prin cea roz explodează, sau pe partea cealaltă? Mă refer la direcția din care gazul scapă...? (mai mult)
Buna, ce parere aveti despre statia cb ALAN K-350 B? Doresc cit mai multe informatii despre ea multumesc mult
Oare cam cât de mult ar rezista clădirile de birouri din București, în special cele construite după anii 2003- 2006, în cazul unui cutremur ca cel din 1977 sau chiar mai mare? Este indicat să ...? (mai mult)
Am un card de la unicredit și aș vrea să știu unde pot să văd dacă mi se percep taxe pentru administrarea contului sau retrageri? Folosesc acel card pentru a strânge bani pentru zile negre să...? (mai mult)
Buna seara TPU, dupa ce termin liceul vreau sa ma angajez la baza aeriana 86 ca soldat/politist militar ca sgp. trebuie cumva sa merg la unitatea militara din fetesti sau la care?
Buna. Am maine avion spre Romania cu wizz air. Problema este ca am gresit la check- in data de nastere, am pus 24 (ziua) in loc de 23. In rest totul este scris corect. Ce pot face? Am incercat sa sun...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!