Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, știe cineva ce persistenta are CALVIN KLEIN OBSESSION NIGHT FOR MEN apa de toaleta va rog
Salut, am împlinit 18 ani și vreau sa știu dacă tot primesc alocatie sunt clasa a12a și tot primesc alocatie dacă n am completat vreo cerere?
Ce este un raport de credit si cum il pot obtine? Imi este cerut de catre un propietar din Germania pentru a inchiria un apartament.
Lucrează sau a lucrat cineva la firma Shanzer din Germania?
Există săli de fitness cu prețuri și abonamente acceptabile, sau cât de cât decente, individuale sau cu antrenor personal, în București, zona centrală, adică Piața Unirii, Piața Romană,...? (mai mult)
Buna TPU! Nu știu dacă am pus aceasta întrebare la ce categorie trebuie,dar,de ce de fiecare dată când urmăresc pe cineva pe tik tok, se retrage urmărirea fără să vreau?
Exista la Constanța un restaurant cu buffer? sa platesti o sumă de bani și să mănânci până numai poți?
Mă întrebam dacă e ok ca sora mea de 10, aproape 11 ani să scrie poezii de depresie/dragoste, etc. Uitați poeziile ei(câteva), (mi le spune și mie) : Prin lume am plecat, Prin oameni m- am...? (mai mult)
Ce s- a întâmplat.în Miami de s- au adunat atâtea mașini de poliție și elicoptere? Unii zic că ar fi vorba de un demon sau extraterestru de 7- 10 metri, am văzut în filmări că ogrămadă de...? (mai mult)
Buna! Am 70 cm in talie și as vrea sa ajung la 60 cm cum aveam acum câțiva ani. Sport si regim am ținut dar fără rezultat. As vrea sa fac sedinte de criolipoliza. Are oare efect? A facut...? (mai mult)
Este adevărat că sfârșitul lumii este aproape?
Salut TPU. Aveți idee cum pot să-mi ascund adresa si numarul de telefon pe colet cand îl expediez?
Din ce cauza un om relativ inteligent sau puțin inteligent e foarte tăcut? Depresia poate transforma un om într- un mort? Și fobia sociala severa? Daca un om e tăcut așa rămâne toată viața? Ce...? (mai mult)
1 an de #TPU, yay! Bine, bine, intrebarea mea e: luna asta e ziua mea, si pentru ca m- am imprietenit cu mai multe persoane, trebuie sa le invit si pe ele la ziua mea. Problema e ca nu stiu daca sa mi-...? (mai mult)
Sa mergi la lucru chiar este o necesitate în viață? Cu ce ajută lucru în viața asta? Mulțumesc
Ce inseamna atunci cand o fată cu care esti in procesul de cunoastere, va scrieti zi de zi și vrei cea cu ea, iar ea de fel scrie mai rar la vreo 3- 4 poate chiar 5- 6 ore distanta dar totusi vine ...? (mai mult)
Bună seara si la mulți ani! În seara asta au aterizat niște prieteni in Paris. Au avut bagaj de cala si cand am ajuns la aeroport sa- i iau, nu aveau bagajele. Ce e de făcut? Ca au făcut cerere ...? (mai mult)
Știe cineva dacă s-au afișat calendarele pentru olimpiade? Fac școala în sectorul 1. Știe cineva când se desfășoară olimpiada de matematică faza pe sector și județeana?
Buna ziua, am cumparat un tv Allview si nu pot sa bag programele ca cere cod pin. Ce pot face. Va mulțumesc.
Am o problema cu fan curierul mi- a zis la adresa ca este gresita și factura de unde am luat produsul adresa este corecta, mi- a zis o doamna prin gmail sa zic adresa corecta am zis- o și au trecut ...? (mai mult)
Cum reusim sa scoatem din spatiu comun al unei scari bloc de proprietari unde un fost locatar proprietar care nu mai locuieste de 5 ani in bloc inca tine blocat un spatiu de la parter "camera mortuara"...? (mai mult)
Salut TPU Am dat comandă de o tabletă de pe olx cu livrare prin fan curier pe 28 decembrie si nu mai vine, am vorbit si cu vanzatorul si parea un om cinstit, problema este ca atunci cand intru pe ...? (mai mult)
Buna ziua, am găsit acest obiect la baie și pur și simplu sunt foarte curios legat de ce este. Știe cineva? E găuri pe ambele părți, deci nu e recipient sau ceva și l am mirosit și mirosea a...? (mai mult)
Un an nou fericit 2024, Am o intrebare va rog frumos cum se zice pe tigăneşte" cand îmi pui inelul pe deget" Mersi
Messenger mă arata on-line deși nu vorbesc și mă ține logat cu orele
Bună seara, sunt la o firma de recuperari eos Romania Orange, îmi trece data de termen de plata eșalonare a facturi, ce pot face ma da în judecata apoi sau durează? Spuneți-i daca știți
Daca mori azi cat te costa [sa lasi tot pregatit anticipat] clasic pe urmatorii 60 de ani mutarea? [Deplasarea cu dricul tesla, biserica preot cantare, capela pentru vizionare, groapa clasica, mentenanta...? (mai mult)
Daca cumperi pe firma, ca bun fix nu pentru revanzare, ceva din afara sa zicem din Austria un aparat de 1000- 10000 euro ei iti fac factura normal dar factura se pierde la tine[cutremul incendiu inundatie]...? (mai mult)
Cum fac urmăritori pe Instagram pe iPhone
Hei! Cam cat dureaza in medie o operatie de mastectomie ( indepartarea intregului san). Se pot indeparta ambii sani deodata?
Ce pot face daca usa de apartament (exterior) pe care mi-o doresc este prea mica pentru a fi incadrata cum trebuie? Exista vreo solutie? chiar imi place modelul pe care l-am vazut.
Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu o informație!? Mi s- a spus ca salariile pentru a avea grijă de un bătrân în Corod sunt de 40 de milioane:) nu pare real. Așa ca vreau sa știu dacă știți...? (mai mult)
Ce funcții cuprinde M.A.I?
Salut, credeti ca soarecii sunt periculosi pentru oameni? Sau n a trebui sa mai reactionam asa urat cand ii vedem?
Buna! Poate sa imi recomande cineva dentisti din Constanta care au preturi decente?
Bună ziua. Știe cineva dacă taxa de gunoi ( salubrizare ) intra la un loc cu taxa de impozit? Locuiesc în București sector 2. Mulțumesc
In ce tari se mai practica sitemul cu bon fisal sau factura emisa inregistrata in timp real la finante prin internet?
Dupa ce te-ai luat in coarne cu statul, el trebuie sa plateasca o suma in lei sau valuta. Cum se calculeaza suma, de acum 10 ani, la valoarea actuala?
Buna, comunitatea TPU! As dori sa intreb, cat timp tine un platou aperitiv, daca este tinut la rece?
Marți când m- am trezit am simțit că am ceva pe gât, iar după ce am mâncat am luat pastilă de de gât. Seara când am ajuns acasă am luat un nurofen și mai pe seară frecție. Miercuri dimineață...? (mai mult)
Salut TPU! Dau funda! Cum poti face o fată sa- ti scrie mai des, sa te caute? sa nu uite de tine? imi place de una, ea imi mai scria aproape zilnic, iar de cand a vazut ca am dat apreciere altei fete,...? (mai mult)
Bună unchiului meu i s- a spart o farfurie din senin a zis ca asa a găsit o dimineața sparta în bucățele.e ceva semn sau? El o mai punea și pe ibricul cu cafea.și ma gândeam ca de la un soc termic...? (mai mult)
Salut Daca te uiti cu ochelari de soare polarizati printr-un alt obiect polarizat (un geam sau un parbriz la mașina) interferează sau se vede rău? Mersi
Am o intrebare are ceva dacă pun ulei de amestec stihl in Husqvarna are ceva?
Salut TPU! Eu ca baiat am 1, 80 și vorbesc cu o fată de 1, 55. Ce parere aveti voi despre fetele de genu’? stiu că inaltimea este oarecum irelevanta, dar totusi vreau o parere sau sfaturi
Buna ziua, cine va o intampinat probleme cu chatbot-ul Ada de la bcr? imi zice ca sa incerc mai tarziu. dar nu stiu cand
Ce sampoane/tratamente antimatreata recomandati?
Pot sa fac antirabicul la cățea dacă e însărcinată?
Am o intrebare dacă pun ulei de amestec stihl in benzina și bag in Husqvarna are ceva?
Bună, comunitatea TPU! Am o mare rugăminte, aș dori să pregătesc niște cornulețe fragede precum le pregăteau bunicile noastre, cele cu untură. Nu cunosc rețeta integrală și mă întrebam...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?