Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Buna ziua, care este cel mai bun provider de internet din țara noastră?( mă interesează cel mai mult la stabilitatea semnalului). Nu sunt in țară și aș vrea să comand un pachet pentru internet...? (mai mult)
Am făcut o comanda pe Glovo care nu mi-a venit. Am plătit o dinainte cu cardul. Ce sa fac?
Vă rog am mare nevoie de ajutor! Ajutați mă vă rog! Mi- a venit un colet de pe vinted la easybox și nu pot accesa e- mail ul ca să văd PIN ul iar contul de pe aplicația SAMEDAY este blocat. Cum...? (mai mult)
Salut! Dacă am șters o persoană din istoricul căutărilor de pe Facebook cum fac să șterg și sugestia? Atunci când de exemplu tastez în bara de căutare numele unei persoane apare și cea pe ...? (mai mult)
Salut am un Ford KA 1.3 AM / BENZINA și am schimbat kitul de. Ambreiaj dar. Am observat ce a nu știu dacă e bine sa facă asa. Masina e oprita și nu calc ambreajul sa bag în treapta 1 și ea intra...? (mai mult)
Imi mai pot face cont de revolut daca am fost restricționat? Un fost coleg de liceu mi- a trimis niste bani si nu mi- a spus de unde ii are si cum ia obtinut, dar de fapt era de la un card furat, nici...? (mai mult)
Unde sa ma tund si eu in Bucuresti sectorul 2? la un pret decent si sa fie ok tunsul
Salut, vreau sa fac proidctul casa Verde si as vreau sa stiu cum bag actele in computer? Iau imaginile de pe whatsap le descarc si dupa le convertesc in pdf?
Salut, stie cineva vreo cartela in Germania sa aiba internet nelimitat si semnal decent? Fara abonament
Bună seara! Mă puteți lămuri în legătură cu legea ce spune că copii sub 14 ani nu au voie să meargă neînsoțiți pe stradă? Există această lege? Eu am căutat-o însă n-am găsit-o.????
Bună ziua! Se poate plăti numerar?
Cum intru la F.O.S(fortele de operațiuni speciale) nu prea gasesc prea multe informatii si cam ce vechime ar trebui sa ai in armata ca sa intri la FOS si daca trebuie vreun grad in armata ca sa avansezi...? (mai mult)
Am trimis un colet prin olx și la awb acolo jos de tot la pătrățelul acela apare,, Livrare din sediul FAN Courier’’ ce înseamnă?))
Cum se poate șterge un cont de pe eonMyline?
În afara de Politehnica, Automatica și Calculatoare, Drept și Matematica-Informatica mai este o facultate care durează 4 ani?
Salutare TPU. Am o mica mare problema. Tocmai am intrat la Universitatea de Vest din Timișoara la sesiunea din toamna, facultatea de istorie pe loc la buget. Evident, am plătit taxa de înmatriculare...? (mai mult)
Buna seara, am vandut un produs pe olx, au trecut 4 zile lucrătoare de cand coletul a fost ridicat de destinatar iar mie nu mi- a intrat niciun ban in cont(am cerut ca banii pe comanda sa imi intre ...? (mai mult)
Trebuie sa primesc o carte prin posta. Cam in cate zile credeti ca va veni? Vine un preaviz sau cum stiu ca a ajuns?
Ce înseamnă Mod Avion la telefon?
Ce înseamnă depresurizarea la avion?
Se va găsi vreodată adevărul despre avionul malaiezian MH370? Dacă este mâna americanilor se va mușamaliza!
Bună ziua, am și eu o întrebare dacă am o casa mare pentru mai multe persoane. Și dacă as găsi 10 persoane și sa ii pun la munca sa zicem într- un depozit care nu este al meu eu as lua bani ...? (mai mult)
A cui este Compania aeriană KLM?
Recent am cumpărat trotineta electrica M365 tuya și după ceva timp se aude un poc poc de fiecare data când mișc ghidonul și nu știu ce să îi fac
Daca intru in armata, mai pot face studii posliceale sau academice pentru urcarea in grad?
Știe cineva o farmacie din Iași pe lângă Alexandru cel bun, că de să deschidă la 7 dimineața sau să fie deschisă non stop. Urgent va rog
Ce înseamnă IBM?
Ce înseamnă avion de linie?
Care este cea mai sigură companie aeriană din lume? După mine eu cred că este Qantas din Australia!
Bună! Deci am o țigară electronică veev one, de o lună de fiecare dată când iau capsule se strică, lumină albă pâlpâie sus sau arată o lumină roșie, am mai auzit ca mulți au probleme asemănătoare,...? (mai mult)
Bună! Deci nu știu dacă cineva mă poate ajuta dar îmi încerc norocul Nu știu dacă în alte zone există asta dar la mine în oraș se oferă abomamet gratuit și copiilor care fac naveta la școală...? (mai mult)
Cum se procedeaza atunci cand vinzi ceva SH cuiva din UE? Pentru trimitere vreau sa folosesc Posta Romana. Cum fac sa ma asigur ca primesc banii pe produs?
Telefoanele Motorola sunt bune?
Are cineva idee, eu imi scot cazierul online pentru armata dar nu stiu ce sa bifez pentru ce il scot ca sunt multe optiuni acolo, aleg "angajare" sau ce?
Daca ma duc la un sediu fizic sa mi scot cazierul pentru angajare in mapn, costa bani?
Ce părere aveți despre ssd- urile m2 nvme (cele care se pun pe placa de baza)? Eu unul am o părere buna despre ele pentru ca sunt foarte rapide, dar partea nasoala este ca fiind pe placa de baza,...? (mai mult)
Salutare, De curând am fost sa îmi deschid un abonament la o2 în Germania și pe lângă pașaport, anmdelung, a zis ca mai am nevoie de ('risepas' ) ps: nu stiu exact cum se scrie. A mai întâmpinat...? (mai mult)
Salut. Am început sa iau Betahistina, un medicament pentru senzațiile de amețeală care ma mai apuca asa din când în când pentru câteva secunde și pentru faptul ca îmi simt capul ca și când...? (mai mult)
Salut TPU. Am sustinut examenul de bacalaureat si nu l-am luat. Exista fisa doveditoare ca am susținut bacalaureatul sau nu? Daca da, de unde pot face rost de ea?
Buna TPU! Stiti cum ar putea o persoana minora(anul viitor ajunge major) sa faca bani? Sa se tina cont ca are si scoala si program cat de cat incarcat De preferat daca poate lucra/face bani de acasa (cont...? (mai mult)
Cum se publica mai exact o carte? Mergi la mai multe edituri și o prezinți acolo? Câți bani trebuie sa dai?
Salut, de ce nu merge să îmi fac abonament CTP Iași pentru elevi din aplicația 24pay? Sunt la economic 2 și după ce îmi pun toate datele, Nr. Matricol, parola etc îmi spune că datele sunt eronate...? (mai mult)
Salut, unde și cum se face abonament de elev(gratis) CTP în Iași? Prin aplicația 24pay nu merge, eu fiind la liceul economic 2. Din cate am înțeles e o problemă de la liceu. Deci cum să scot...? (mai mult)
Salut TPU! Am un controller Genesis PV 58 si as vreau sa stiu cum imi pot da seama ca trebuie incarcat. Astazi ma jucam pe ps si incepea sa se deconecteze singur si sa se reconecteze si m- am gandit ca...? (mai mult)
Un autocar cu etaj cu cat la ora are voie sa conduca maxim?
Imi apare pe factura de la Vodafone de ceva timp (promotie Vodafone smartphone cu plata in rate 10/24) rate terminal de la ce ar putea fi
Ce părere aveți despre aplicația Here we go, pentru călătorit în Franța de ex?
Pe Quora dacă nu răspunzi la întrebări exista posibilitatea sa îți fie respinse la un moment dat și sa nu nu mai fie publicate? Quora este doar în engleza?
Va salut! Ma aflu în Germania și lucrez aici și mie îmi întra salariul pe card de România, am cont de euro la unicredit, acum știe cineva dacă scot o suma de bani de la o banca din Germania ...? (mai mult)
Salut, vreau sa merg cu mașina personala în Franța, mai exact în orașul Nant, câte roviniete trebuie sa plătesc, când și unde, dacă se pot plăti online și ce ruta îmi recomandati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!