Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 16 Aprilie 2025 sunt:
Salutare prieteni! Am nevoie de un sfat. Nu sunt consumator de alcool. Îl consum destul de rar, doar la ocazii și de aceea nu știu prea multe din domeniu. Am tot văzut și auzit despre cognac (coniac...nu...? (mai mult)
Buna TPU! Am gasit intr o oja doua bilute de argint viu, este normal sa fie bagate in oja? au ceva efect? Nu am mai gasit in viata mea asa ceva si mai ales in oje!
Dacă înstagram mo deconectat de pe cont spunând ca nu am 18 ani și am arata buletinul ca am peste 18 ani datele buletinului vor fii în siguranță și trebuia sa șterg ceva tete de pe buletin?
Buna TPU! am nevoie de recomandari de sampon deci eu vreau sa nu mi se rupa parul, vreau sa fie sanatos, fara frizz, sa fie moale si sa nu se incalceasca si de asemenea am parul putinnn wavy, deci...? (mai mult)
Daca ai fi in SUA si daca esti pe acolo prin zona prin fata Casei Albe l-ai putea vedea pe Trump pe acolo pe afara?
Salut, se poate rezilia contractul la digi dacă nu dețin echipamente de la ei eu făcând contract la net fix dar ei nu pot sa ma lege fiind ocupate toate porturile după stalp deci nu s- a putut instala...? (mai mult)
Vreau sa ma mut in chirie cat ma costa
Cum folosesc Chatgbt mai exact? Îmi fac cont și cât trebuie sa plătesc pe luna? Cum imi dau seama dacă merita sau nu Chatgbt pentru ca mie sincer nu mi se pare diferit de vechiea moda de căutare ...? (mai mult)
Bună ziua știe cineva cât timp durează pana ajunge talonul dintr- un judet in altul, am cumpărat o masina din Gorj și mi- a fost retinut talonul, am depus actele pentru inmatriculare, dar aștept...? (mai mult)
Ce inaltime are Piedone?
Salut, am făcut abonament la digi pentru internet fix, au venit băieții după 2 zile și au constatat ca nu mai au unde sa ma lege pe stalp fiind ocupate toate porturile. Situatia fiind rezolvata ...? (mai mult)
Salut.Am luat si eu bilete la meciul cu fcsb lyon si am mai prins bilete doar in peluza nord. Eu am luat in sectorul 306, acolo unde pe site la ei scria peluza nord, dar pe harta arenei nationale imi...? (mai mult)
Bună, unde găsesc un xerox în Fagaras?
Buna, in trenurile de clasa a 2 a cum ar fi cel de Bucuresti nord- Buzau( Irn 402) are prize?
Bună, oare îl pot exclude pe iubitul meu de la jocurile de noroc cumva, online? Tocmai și- a băgat IPhone- ul 16 pro Max în amanet și a spart 2300 de lei(banii de pe telefon) la păcănele de nervi...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare la voi: bunicul meu a avut AVG cu mana stânga și piciorul stâng paralizate. Momentan și- a mai revenit, mai face fizioterapie. Fratele meu a demisionat de la un loc de ...? (mai mult)
Salutare, am și eu o întrebare pentru cei ce se pricep la electrica. Vreau sa schimb mufa unui ac adaptor de laptop dar cablul adaptorului are 3 fire (alb, negru, albastru) și mufa are doar un fir...? (mai mult)
Salut, încerc sa îmi fac cont amazon prime și vreau sa profit de perioada de 7 zile free, și după ce am introdus datele de la card, ma baga intr- o secțiune unde spune sa introduc adresa mea...? (mai mult)
Din greșeală sa șters Aplicația George
Salut. Urmează mâine sa plec în letonia și mi- am luat bagaj din acela de mana, pana la 8kg. Întrebarea mea este dacă bagajul depășește cu vreo 5cm în lungime fata de dimensiunile date, are...? (mai mult)
Mi s- a întâmplat când m- am îmbrăcat intr- o rochie și ștrampi negrii să se ia culoarea din strampi pe rochie, rochia fiind din lână. Întrebarea mea este dacă iau strampii cu o rochie din...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare. Numărul meu de telefon este pe un abonament Digi. Se poate trece pe cartela prepaid că sa fie mai târziu preluat de un alt abonament?
Bună seară, din greșeală am băgat la spălat un hanorac roșu și niște haine negre și au rămas pe hanorac niște pete negre aveți idee dacă pot să mai scot acele pete? Și ce soluții...? (mai mult)
Vreau seriozitate acum! Cei care au plecat sau au rude care au mers la capsuni in Spania, chiar atât de greu este cum se zvonește, chiar își bat străinii joc de tine și nu îți dau bani decât...? (mai mult)
Am cumpărat o sticlă de cola și pe sticlă are trecut că expiră în martie 2025, adică mai e o lună până când expiră și mi se pare destul de repede. Mai e bună?
Bună ziua! Impreună cu prietenul meu am cumpărat o proprietate 50/50. Dacă dorim sa ne racordam la curent (de ex) trebuie sa fim aman2 proprietari de fata sau se poate doar cu unul?! Va...? (mai mult)
Salutare TPU are cineva idee mai a făcut cineva comanda de pe temu am comandat ceva și nu mi-a mai venit comanda spune că se livrează între 18-27 februarie ceea ce mi se pare ciudat
Salut TPU! dau funda. Daca am venit de 2350€ net in Austria, pot sa aplic pentru credit (pentru casa)? oare accepta?
Salut, acum 3 ani am plecat din România să lucrez în străinătate și eu am un cont deschis la BCR și unul la ING dar eu nu am mai depus de trei ani nimic ei mi- au luat comision până în...? (mai mult)
Buna ziua! Am achizitionat de pe Aliexpress un laptop cu windows11instalat dar a. dat tot felul de erori in special lawindows update.Am hotarat sa instslez o alta versiune de windows tot 11, dar dupa...? (mai mult)
Cu ce mijloc de transport in comun se qjunge in splaiul independentei nr 319
Salut TPU, dacă am făcut un cont fals pe laptop cu email nou pe Instagram și se duce la politie persoana respectiva are cum sa afle ceva ținând cont ca am șters și contul de google și de insta...? (mai mult)
Buna Am o mașină de găurit și șlefuit de cu acumulatori de 12V și 1, 3A Antrenarea este pot sa o încărcarc cu un alimentator de 12V și 2, 4A.?
Ce meserii nu necesita in exercitarea practicii lor nici un fel de deontologie profesionala? Stie careva sa-mi de-a vreun exemplu sau exemple?
Salut am si eu o problema la prize si becuri, am ajuns acasa si am aprins becul din camera dupa 2 3 secunde a inceput sa faca un sunet (cum de s- ar arde) dar nu e ars, de atunci cateva prize si becuri...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune tipuri de tigari? Mai tari daca stiti dar nici exagerat de tari
Cât înseamnă 180.000 de euro în lei?
Bună ziua, aș avea și eu o întrebare dacă părinții sunt de religii diferite și vor să boteze copilul dar nași acestuia sunt amândoi de credință ortodoxă este posibil? Mulțumesc
Pe Facebook se poate vedea daca cineva a facut screenshot la un videoclip postat sau la o poveste?
Stie cineva ce e cu intarziierile astea la lumina ppc de nu apar inca facturile?
Bună seara. AM UN DELL optiplex 755 cu Intel core 2 Duo e7400 cu 6 gb RAM Ddr2. Am Instalat pe el windows 7 ultimate pe 64 biți.. Ar merge un windows 10 pe el? Am pe el Hdd..
Am comandat de pe drmax.ro miercuri seara si nu am primit emailul de confirmare a comenzi(decât ca atunci când am trimis comanda mi- a scris ca comanda cu numărul x a fost inregistrata asta pe site ...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare pentru cei care stiu, unde pot gasi decanturi de parfumuri? Vreau sa incerc cateva parfumuri, pe notino am cumparat cateva mostre dar nu au parfumurile de care am nevoie, ...? (mai mult)
Buna seara,la ce banca pot folosi cardul sparkasse, pentru retragere in lei.
Cum pot sa vad cati HZ am? (Am un chromebook plsss repede)
Mi-am schimbat cardul, nu stiu pe ce parte trebuie semnat. Pe partea unde e trecut cvc din 3 cifre sau pe dunga de sus?
Salut TPU, am o întrebare: fratele meu vrea sa demisioneze de la un loc de muncă. Locul de munca are cerințe precum ridicarea obiectelor grele și munca intensa atât seara cât și în weekend- uri....? (mai mult)
Stiri cumva dacă a mai fost sunat cineva de pe numărul asta? + 40728089701 Întreb pentru ca am fost sunat și a răspuns cineva cu o voce subțire (de sex feminin) ssu poate era robot (nu stiu), ...? (mai mult)
Vreau sa comand ceva, de la cineva necunoscut, dar nu am incredere sa dau adresa mea de domiciliu. Cum pot sa primesc un colet la oficiul postal, doar cu numele si alte date de identificare (telefon...? (mai mult)
Bună În legătură cu MApN, subofițeri Mai indicat pentru o fată ar fi la comunicații sau poliția militară Cat durează școlarizarea la ambele specializări? Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Beatrice011 întreabă:
KarlLagerfeld întreabă:
ayrinayu întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!