Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Acum aprox 2 sapt m- am îmbolnăvit cu o boală la ficat, m- am operat și mai am aprox 2sapt- o lună de recuperare în spital și aprox o luna de recuperare acasă. Am lucrat 8 ani la o firmă...? (mai mult)
Salutare, de ceva timp circula tiruri cu marfa pe strada mea si este o strada mica care nu este conceputa pentru asemenea tonaje, casele incep sa se crape iar de cativa ani a disparut si semnul de 3.5T...? (mai mult)
Ce înseamnă IC, IR, IRN când cumpăr un bilet de tren, de pe site-ul CFR?
Salut! Am și eu o problema! Am bataturi la picioare și nu numai! Gen talpa piciorului e galbena, decât pe mijloc este normala în rest sub degete sunt galbene și pe calcai tot galbene! Și oarecum...? (mai mult)
Dacă am categoriile C și D trebuie sa am doua carduri tahograf sau doar unul?
Am un aparat lil solid 2.0 și pe cărticica cu care vine scrie că durează 5 minute până să se termine fiitul, la mine durează între 2 minute și 2 minute jumătate. Îmi poate spune cineva de ...? (mai mult)
Salut! Dupa cum cred ca ati observat si voi Facebook-ul a introdus o modalitate de plata, iar eu am ales varianta gratuita. Care este diferenta daca iti faci abonament sau alegi varianta gratuita?
Care va fi totalul bursei de merit pe luna septembrie și octombrie considerand că nu au fost luni întregi?
Cati bani vor intra din bursa de merit pe 15 noiembrie?
Salutari, as avea si eu o intrebare si aceea fiind urmatoarea : aplicatia Heyo ( aplicatie de dating ) este reala?
Salut, trebuie sa trimit un pachet dar eu nu am mai trimis niciunul pana acum. L- am împachetat si trebuie sa il trimit prin fan courier, știți cumva daca trebuie sa scriu adresa sau ceva pe el? ...? (mai mult)
Cum pot ajunge în siguranță noaptea la ora 00:30 de la Gara de Nord (Bucuresti) la Otopeni (Henri Coanda)?
Salut TPU, care a lucrat cu firma de recrutare WestFlex pentru munca Olanda, sunt seriosi? Transportul il asigura din Romania-Olanda necesita cunostinte de limba engleza? Cazarea?
Salut TPU! Dau funda promit la cel mai bun si informativ raspuns. Daca ca om ai de platit o amenda penala sau oridecare amenda, de exemplu 1000€- 1500€- 2500€- 5000€ egal cat dar mare sa fie oricum,...? (mai mult)
Buna ziua. M- am trezit azi brusc cu un mesaj pe olx in care eram jignit in cel mai odios mod cum că prețul produsului meu este mai mare decât magazin in condițiile in care era vorba de un produs de...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Nu știu dacă am postat în categoria potrivită, dar aș dori să întreb, ce poate risca un așa zis "Proprietar" dacă închirează o casă, fără a fii el proprietar de drept cu...? (mai mult)
Bună TPU, am si eu o întrebare, tocmai am luat și eu permisul de conducere și am realizat că pe permis numele de familie este trecut greșit, în loc de Vrănceanu este trecut Vrânceanu. Este ...? (mai mult)
Cum ajung de la Gara de Nord București in str Berceni 24 cu metroul
Bună! Am voie cu farduri solide în bagajul de mână la avion? Mulțumesc!
Am trimis un colet prin hermes din Germania în România, coletul nu a ajuns acasă, se afla undeva, dar nu știu unde doar verificând awb îmi spune ca se afla la parcel shop. Noi nu avem în România...? (mai mult)
Bună ziua! Ce husă de protecție recomandați pentru un Apple Watch? Din silicon sunt bune? Îmi puteți recomanda?
Care este furnizorul principal de energie electrica? E-on sau Enel? Am fost la E-on dar de câțiva ani m-am mutat la Enel. Oare am făcut o greșeală?
Buna ziua TPUU! Am si eu o curiozitate. Pe ce baza primesti loc in caminele studentesti? Si spre exemplu daca stau intr- un sat de langa orasul in care se afla facultatea, si as face undeva la 12, 13...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare, daca trimit pe tiktok videoclipuri regula human workshop sau people playground imi poate da videoclipul jos? as face videoclipuri de la A la Z cu torturi de orice fel si nu...? (mai mult)
Bună ziua.Mi-am pierdut portofelul tot cu buletinul,am "rascolit" prin casa, m-am dus în locul unde am pierdut și tot nu l-am găsit.Cat ar costa amenda pentru buletinul pierdut?
Cat costa un polish pentru un ceas mic, are o zgârietură urâtă? Casio acum 230
Salut! Se poate să mă sune fan Courier duminica?
Salut, TPU. Cum aș putea afla identitatea unei persoane cu o fotografie? Este vorba despre un nenea paznic care lucrează la Dey security, in Arad, la mall- ul Galleria. Nu doresc sa mă duc la politie...? (mai mult)
Daca am mai fost o data pe invitatie la StayFit, pot sa mai merg si a doua oara tot pe invitatie? Ultima oara mi-au cerut buletinul si mi au facut poza
Ce inseamna expresia "asta te vinde si te cumpara"?
Cum aflu adresa mea electronica de PayPal
Am folosit un ser pentru păr la rădăcină și a curs unpic de față. Am pe obrazi, la gât câte o dungă roșie. Ce să fac? La ser scrie că e normal să fie scalpu roșu 20 minute.
Buna! Verisoara mea a primit un mail fraudulos de la Dpd. A deschis site- ul respectiv si din prostie a bagat datele cardului si a platit 3 euro. I s- a deschis un site Shaverbasics si scrie ca a platit...? (mai mult)
Salut,as vrea sa stiu daca mai pot beneficia de abonament gratuit pentru transport si cum pot beneficia?
Mi-am pierdut buletinul în Germania, este posibil să îmi fac un buletin nou aici? Sau trebuie neapărat să-l fac în România? (Mentionez că locuiesc în Germania)
Bună ziua! Se poate cumpăra cu cardul de cariera didactica un laptop de pe PCGarage?
Salut! Cum se procedează cu actele de Germania, anmeldung și chirie?
Buna ziua, am și eu o întrebare legată de pensia privată pilonul II.Cât timp durează pana intra banii in contul bancar?
Salut TPU! dau funda, La motor de 3000 benzina sau 3200 sau 3500 cat se plateste pe an? in Romania ma refer
Buna! Aveti idee daca pe factura de la curent la Enel pot fi doua nume?
Buna! Am nevoie de un translator profesional, sau în orice caz, ceva mai bun decât google translate. Îmi trebuie o traducere fidelă cu textul original. Mulțumesc frumos!
Cei ce v-ati stabilit în alte tari, în ce tari ati plecat și de ce ati ales acea tara?
Salut! Exista ceva specializari din anul 4 de la AIA AC UTCN? Mi a zis ceva prof si nu am inteles despre ce e vorba. Daca da care sunt si in ce consta?
Am 14 ani, pot sa chem si pot sa ma urc in uber? Adica am voie? Uni zic ca da alti zic ca nu
Buna! Am mai multe întrebări in legătura cu postliceala de maiștri militari si Subofițeri si in ce consta mai exact. Dupa examenul de bacalaureat mi- aș dori sa urmez aceasta scoala dar nu stiu...? (mai mult)
Salut TPU! am mare nevoie de ajutorul vostru. Sunt un baiat de 23 de ani si am avut de- a lungul vietii mai multe relatii. In prezent sunt singur (acum 2 luni s- a incheiat ultima relatie) dar tot nu mi-...? (mai mult)
Când faci febră musculară, indiferent de zona corpului, în cât timp dispare cu aproximație, fără să iei aspirină sau alte pastile?
In ce zi si dupa ce ora ma pot duce sa ridic buletinul daca acesta este gata?
Salut TPU! Se pot pune numere personalizate in Olanda? Ma refer daca platesti ceva in plus, sa-ti pui cu numele tau sau ceva de genul
Este vreo cabina de făcut poza pentru carnet prin cartierul Nicolina?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!